χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 606
πρεπει να κερδισει ενα καλο κουπονι ο αδερφος νιπλ να το κορνιζώσω στο fb να κανω εφε δεν παει αλλο αυτη η κατασταση
πρεπει να κερδισει ενα καλο κουπονι ο αδερφος νιπλ να το κορνιζώσω στο fb να κανω εφε δεν παει αλλο αυτη η κατασταση
ρε αφήστε τις θεωρίες και δώστε κανένα σημείο.
αμα δε χαζευε με τις τσάντες και τα καλτσον και τα μαϊμού ρούχα θα είχε παίξει το βραζιλιάνικο κουπόνι την τετράδα που έβγαλα 2 με 3 χιλιαδες και θα στο έστελνε.πρεπει να κερδισει ενα καλο κουπονι ο αδερφος νιπλ να το κορνιζώσω στο fb να κανω εφε δεν παει αλλο αυτη η κατασταση
:o :oΡωσιδια over
σπανιολες over
γιουβετσια διπλο
με εχει σκασει τοσο κερο χωρις εφε στο fb βγαζουν συναιχεια καποιοι αλλοι και να μην βγαζω εγω Ενταξει εχουμε δρομο περα απο το χιουμορ που κανω αλλα το εφε ειναι εφε Βασικα ενταξει θα κοκορευομαι οτι ειναι δικο μου το δελτιο αλλα στο fb ολοι ειναι υποκριτες οποτε ας υποκριθω και εγω Στο μπουρδελα κομ ειμαστε αληθινοί πω το fb τι μαλακια ειναι με ειπε ενας κολλητος και το εκανα αλλιως δεν θα ειχα ποτεαμα δε χαζευε με τις τσάντες και τα καλτσον και τα μαϊμού ρούχα θα είχε παίξει το βραζιλιάνικο κουπόνι την τετράδα που έβγαλαν 2 με 3 χιλιαδες και θα στο έστελνε.
τι να μελετησω μορε τα φαβορι.αντζελο εσενα περιμενω να δωσεις τσιτος.
μελέτησε αγόρι μου μελέτησε
Εγω σας δινω και Φιλαδελφεια οβερ στο χοκεϊ.τα αγγλικα.....
μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.
δε παίζω τέτοια.τα αγγλικα.....
μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.
Σημερα εχω ριξει
Μπενφίκα v Μονακό (Ημίχρονο/Τελικό)>>Χ/Χ (4.75)
Γιουβέντους v Ολυμπιακός (Ημίχρονο/Τελικό)>>Χ/Χ (7.00)
Βασιλεία v Λουντογκόρεστ 1947 Ράζγκραντ (Ημίχρονο/Τελικό)>>1/Χ (15.00)
καλο φαινεται,εγω ψηνομαι για ανοιχτες διπλες χ2 γαβρο και χ2 λουντογκορετς
Τι λες ανθρωπε?26 Αποδοση δινει το χ2 του Θρυλου.
Τι λες ανθρωπε?
Οπως το ακους φιλαρακι Ημιχρονο/Τελικο χ2 αλλα και 2χ την ιδια αποδοση εχει 26.