Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 444 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    985

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.682
Πόντοι
606
Τέλος το μόνο που πρόλαβα να παίξω κι εγώ... Κρίσταλ Πάλας - Σάντερλαντ

Βλέπουμε την Σάντερλαντ με 3.25 στο διπλό στην Πρέμιερ Λίγκ όλα αυτά τα χρόνια...

1 άσσος - καμία ισοπαλία - 3 διπλά... τελικό 1-3

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JD7352875510F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  03/11/2014 22:12:50 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Σάντερλαντ Κρίσταλ Πάλας v Σάντερλαντ
(Τελικό αποτέλεσμα) 03/11/2014 Κανένα 3.75 Κερδισμένο

όπως βλέπετε ίσα που το πρόλαβα στο live σε αξιοπρεπή απόδοση...
Καλησπερα :) αυτα που ανεφερεις ειναι βαση ποσοστων η βαση προιστοριας?

tsak_gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα :) αυτα που ανεφερεις ειναι βαση ποσοστων η βαση προιστοριας?

Βάσει ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ φίλε χρηστος1010... και μόνο... Αυτοί ξέρουν γιατί τις δίνουν!!!

Αν κάνεις κλικ στις συνημμένες εικόνες θα δεις καλύτερα...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.682
Πόντοι
606
Βάσει ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ φίλε χρηστος1010... και μόνο... Αυτοί ξέρουν γιατί τις δίνουν!!!

Αν κάνεις κλικ στις συνημμένες εικόνες θα δεις καλύτερα...
το καταλαβα :) αλλα ηθελα να ειμαι πιο σιγουρος :) Κοιτα το οτι οι μπουκ ειναι 1000 φορες πιο διαβασμενοι απο τον καθενας μας :) :) :) με τα υλικοτεχνικά  μεσα που διαθετουν :) :) :) :) αυτο ειναι το μονο σιγουρο :)

tsak_gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το καταλαβα :) αλλα ηθελα να ειμαι πιο σιγουρος :) Κοιτα το οτι οι μπουκ ειναι 1000 φορες πιο διαβασμενοι απο τον καθενας μας :) :) :) με τα υλικοτεχνικά  μεσα που διαθετουν :) :) :) :) αυτο ειναι το μονο σιγουρο :)

και ειδικά ο ΟΠΑΠ!!!!  :tits:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
ρε τσακ έχω κάποιες απορίες.

Στο ιαπωνέζικο κοιτάξαμε μόνο την απόδοση. Ότι οι μπουκ θεωρούν πιο πιθανό να έρθει το διπλό. (αυτό ισχύει σε όλους τους αγώνες το ότι δηλαδή έχουν μια εκτίμηση ή δίνουν πιο πολλές πιθανότητες να έρθει το τάδε αποτέλεσμα).

Στο ιταλικό πχ που ήρθε Χ το διάβασες βάση προιστορίας όμως και όχι βάση αποδόσεων. Γιατί το Χ είχε την υψηλότερη απόδοση από όλα, αλλά η προιστορία έλεγε πολλά Χ.

Στο αγγλικό δεν πήγαμε βάση αποδόσεων, γιατί τη Σαντερλαντ οι μπουκ δε τη δίνανε φαβορί να κερδίσει.

Άρα το ερώτημα μου, όταν βλέπεις μεγάλη απόδοση στη Σάντερλαντ παίζεις Σάντερλαντ.

Στο ιαπωνέζικο είδες μικρότερη απόδοση (φαβορί) στο διπλό και ήρθε διπλό.

Στο ιταλικό έπρεπε να ποντάρουμε με την προιστορία.

Τελικά τι γραμμή πρέπει να ακολουθεί κανείς γιατί μπερδεύτηκα Φουλ !

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.682
Πόντοι
606
και ειδικά ο ΟΠΑΠ!!!!  :tits:
Ο οπαπ λογο τσιγκουνιας και φραγκοκιλερ που ειναι :) ειναι ο πιο διαβασμενος και ο πιο κερδισμενος μπουκ στην γη βαση πληθυσμού :) Ητνα τουλαχιστον μεχρι πριν λιγα χρονια πισω πριν την κρίση :) βαση πληθυσμού παντα :) Αλλα και με τα ποσοστα που δινει στους παιχτες μπορει να ειναι ακομα :) :) :)  

tsak_gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε τσακ έχω κάποιες απορίες.

Στο ιαπωνέζικο κοιτάξαμε μόνο την απόδοση. Ότι οι μπουκ θεωρούν πιο πιθανό να έρθει το διπλό. (αυτό ισχύει σε όλους τους αγώνες το ότι δηλαδή έχουν μια εκτίμηση ή δίνουν πιο πολλές πιθανότητες να έρθει το τάδε αποτέλεσμα).

Στο ιταλικό πχ που ήρθε Χ το διάβασες βάση προιστορίας όμως και όχι βάση αποδόσεων. Γιατί το Χ είχε την υψηλότερη απόδοση από όλα, αλλά η προιστορία έλεγε πολλά Χ.

Στο αγγλικό δεν πήγαμε βάση αποδόσεων, γιατί τη Σαντερλαντ οι μπουκ δε τη δίνανε φαβορί να κερδίσει.

Άρα το ερώτημα μου, όταν βλέπεις μεγάλη απόδοση στη Σάντερλαντ παίζεις Σάντερλαντ.

Στο ιαπωνέζικο είδες μικρότερη απόδοση (φαβορί) στο διπλό και ήρθε διπλό.

Στο ιταλικό έπρεπε να ποντάρουμε με την προιστορία.

Τελικά τι γραμμή πρέπει να ακολουθεί κανείς γιατί μπερδεύτηκα Φουλ !

Βιάζεσαι να διαβάσεις τα ποστάκια μου φαίνεται hitman7771!!

Σε όλες τις συνημμένες εικόνες που έβαλα για να πατάτε κλικ και να βλέπετε σε ζουμ, δείχνει:
μήνα, αγωνιστική περίοδο, αποδόσεις  ΟΠΑΠ (το τονίζω) 1-Χ-2-under-over-goal-nogoal, διοργανώσεις, ομάδες, αποτελέσματα και ανάλογα με το χρώμα του κωδικού αν είναι κόκκινο σημαίνει μονό αποδεκτό, κίτρινο δυάδα, πράσινο τριάδα και χωρίς χρώμα τετράδα... όπως ισχύει στον ΟΠΑΠ δηλαδή!

Αν ανοίξεις λοιπόν τις εικόνες μια μια θα δείς οτι οι αποδόσεις 1-Χ-2 στους αγώνες της Ουράβα, της Τσεζένα και της Λειψίας είναι κοινές... στην Σάντερλαντ πήρα την απόδοση μόνο του διπλού, γιατί με την τριπλέτα της απόδοσης δεν έβγαζες ασφαλές συμπέρασμα για αποτέλεσμα... Αυτό που ψάχνω εγώ στον ΟΠΑΠ είναι ποιά απόδοση μου ΚΟΒΕΤΑΙ, ώστε να έχω μόνο 1Χ ή 12 ή Χ2 να ασχοληθώ και κατόπιν να αποφασίσω ποια ΑΞΙΖΕΙ να ποντάρω, βάσει στατιστικής... ελπίζω τώρα να κατάλαβες περισσότερο!

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
X2 τον παο και ας ερθει 4-0
οι λογοι πολλοι

1. θα φορτωθει ασχημα
2. παο ειναι οχι αναγεννηση καρδιτσας
3. αν ερθει ασσος θα πεσει το κραξιμο απο την αλλη μερια κτλ κτλ κτλ
4. η διαφορα θα παλι θα ειναι ασφαλης

tsak_gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ο οπαπ λογο τσιγκουνιας και φραγκοκιλερ που ειναι :) ειναι ο πιο διαβασμενος και ο πιο κερδισμενος μπουκ στην γη βαση πληθυσμού :) Ητνα τουλαχιστον μεχρι πριν λιγα χρονια πισω πριν την κρίση :) βαση πληθυσμού παντα :) Αλλα και με τα ποσοστα που δινει στους παιχτες μπορει να ειναι ακομα :) :) :)  

Προσωπικά RESPECT στον ΟΠΑΠ, γιατί τέτοια συνέπεια στις αποδόσεις δεν θα βρείς ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ book παγκοσμίως!! (δεν είναι δυνατόν να τους ψάξω όλους, αλλά 1-2 που έψαξα, δεν βγάζεις καμία άκρη)...
Μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη γκανιότα απ' όλους, γιατί έχει πράκτορες να "ταϊσει", αλλά RESPECT...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.682
Πόντοι
606
X2 τον παο και ας ερθει 4-0
οι λογοι πολλοι

1. θα φορτωθει ασχημα
2. παο ειναι οχι αναγεννηση καρδιτσας
3. αν ερθει ασσος θα πεσει το κραξιμο απο την αλλη μερια κτλ κτλ κτλ
4. η διαφορα θα παλι θα ειναι ασφαλης
Ο αγωνας θα ειναι στα ισια :) και οχι στα πατησια :) Στον 2 γυρο αν χρειαστει το παιχνιδι ο ΠΑΟΚ για να βγει πρωταθλητης και ειναι πισω ο Παναθηναικος ο αγωνας θα ειναι στα πατησιά και οχι στια ισια :) Δηλαδη πρεπει να φορτωνουμε(αρε πιπη χαθηκες και δεν ασχολειτε κανεις με την ελλαδα :)) στην ελλαδα κυριος με βαση ποιος δινει αν θελει να δωσει κτλ κτλ :) Και  οχι σε παιχνιδια στα ισια :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.682
Πόντοι
606
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - XP2948426010F  - Flash    Ώρα στοιχήματος:  04/11/2014 10:39:03 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Λογιόλα v Γκλόμπαλ
(Γκολ Αγώνα) 04/11/2014 Κανένα 3.50 Κερδισμένο
Σύνολο:  0,2 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,70  :) :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
Βιάζεσαι να διαβάσεις τα ποστάκια μου φαίνεται hitman7771!!

Σε όλες τις συνημμένες εικόνες που έβαλα για να πατάτε κλικ και να βλέπετε σε ζουμ, δείχνει:
μήνα, αγωνιστική περίοδο, αποδόσεις  ΟΠΑΠ (το τονίζω) 1-Χ-2-under-over-goal-nogoal, διοργανώσεις, ομάδες, αποτελέσματα και ανάλογα με το χρώμα του κωδικού αν είναι κόκκινο σημαίνει μονό αποδεκτό, κίτρινο δυάδα, πράσινο τριάδα και χωρίς χρώμα τετράδα... όπως ισχύει στον ΟΠΑΠ δηλαδή!

Αν ανοίξεις λοιπόν τις εικόνες μια μια θα δείς οτι οι αποδόσεις 1-Χ-2 στους αγώνες της Ουράβα, της Τσεζένα και της Λειψίας είναι κοινές... στην Σάντερλαντ πήρα την απόδοση μόνο του διπλού, γιατί με την τριπλέτα της απόδοσης δεν έβγαζες ασφαλές συμπέρασμα για αποτέλεσμα... Αυτό που ψάχνω εγώ στον ΟΠΑΠ είναι ποιά απόδοση μου ΚΟΒΕΤΑΙ, ώστε να έχω μόνο 1Χ ή 12 ή Χ2 να ασχοληθώ και κατόπιν να αποφασίσω ποια ΑΞΙΖΕΙ να ποντάρω, βάσει στατιστικής... ελπίζω τώρα να κατάλαβες περισσότερο!

Αδερφέ έχεις απόλυτο δίκιο, δεν κοίταξα όλο το πινακάκι στην αρχή παρά μόνο το μαρκαρισμένο ματς που ήθελες να αναφερθείς.
Κατάλαβα επ'ακριβώς τι θέλεις να πεις.

Στην ουσία ποντάρεις σύμφωνα με τα "προγνωστικά" (βάση αποδόσεων που δίνει) του ΟΠΑΠ.

Βέβαια σε ένα αρχείο 3 ετών για παράδειγμα οι αγώνες θα είναι πολλοί. Υπάρχει καθαρό πεδίο βάση αποτελεσμάτων και σετ αποδόσεων για να μπορείς να ποντάρεις όμως? Μήπως πχ είναι μοιρασμένα σε αντίστοιχες αποδόσεις πχ ο άσος 30% το χ 40% και το 2πλο 30%. Εκεί είναι ψιλορουλέτα. Έχεις μια ιδέα μεν αλλά ρουλετιάζει.

tsak_gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφέ έχεις απόλυτο δίκιο, δεν κοίταξα όλο το πινακάκι στην αρχή παρά μόνο το μαρκαρισμένο ματς που ήθελες να αναφερθείς.
Κατάλαβα επ'ακριβώς τι θέλεις να πεις.

Στην ουσία ποντάρεις σύμφωνα με τα "προγνωστικά" (βάση αποδόσεων που δίνει) του ΟΠΑΠ.

Βέβαια σε ένα αρχείο 3 ετών για παράδειγμα οι αγώνες θα είναι πολλοί. Υπάρχει καθαρό πεδίο βάση αποτελεσμάτων και σετ αποδόσεων για να μπορείς να ποντάρεις όμως? Μήπως πχ είναι μοιρασμένα σε αντίστοιχες αποδόσεις πχ ο άσος 30% το χ 40% και το 2πλο 30%. Εκεί είναι ψιλορουλέτα. Έχεις μια ιδέα μεν αλλά ρουλετιάζει.

το αρχείο δεν είναι μόνο 3 ετών, αλλά 14,5 ετών πλέον... Φαντάσου τι γίνεται... Όμως και οι αποδόσεις δεν είναι ίδιες όπως το 2000! Υπάρχουν παλιές αποδόσεις, υπάρχουν και νέες... Το επιθυμητό είναι να βρίσκεις "ακραίες" στατιστικές συμπεριφορές ομάδων ή αποδόσεων (όπως το 0-6-3 της Λειψίας, ή το 3-0-0 της Γκιμαράες -απόδοση 4.15- το Σάββατο), που λες ΘΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΩ... Βέβαια αν θέλεις, μπορείς να το χτυπήσεις στο Χ2 ή στο Χ1 ώστε ο κίνδυνος "ρουλετίασης" να μειώνεται αισθητά!

...στο κάτω κάτω υπάρχει και το live για διορθώσεις :)

Κάτι τελευταίο, δεν υπάρχουν προγνωστικά στο στοίχημα για εμένα... κάποιος προσεγγίζει έναν αγώνα για το "που κλείνει" περισσότερο και όχι για το "ποιό θα είναι το αποτέλεσμα", το αποτέλεσμα δεν το γνωρίζει κανείς εκτός και αν είναι στημένο (μεγάλη κουβέντα και αυτή)... εξ' ου και ο αποκλεισμός του ενός απο τα τρία σημεία που ανέφερα παραπάνω...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
γιαυτό σου λέω για παράδειγμα 3 ετών.

Φαντάζομαι ότι σε ένα αρχείο 14 ετών όπως λες, σε λίγους αγώνες θα υπάρχει ξεκάθαρο πιθανό σημείο. Γιατί σε τόσα χρόνια θα έχει γίνει ένα mixed up στα αποτελέσματα με βάση τις αποδόσεις τους.

Βέβαια αυτό το υποθέτω. Ενώ εσύ το ξέρεις.

Όπως και να έχει είναι πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγισή σου.

Όπως σου έχω πεί θα περιμένω να δώ τα αποτελέσματα στα σημεία σου και με γενικό ενδιαφέρον..αλλά και στοιχιματικό από τη μεριά μου  ;)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.236
Πόντοι
5.006
γιαυτό σου λέω για παράδειγμα 3 ετών.

Φαντάζομαι ότι σε ένα αρχείο 14 ετών όπως λες, σε λίγους αγώνες θα υπάρχει ξεκάθαρο πιθανό σημείο. Γιατί σε τόσα χρόνια θα έχει γίνει ένα mixed up στα αποτελέσματα με βάση τις αποδόσεις τους.

Βέβαια αυτό το υποθέτω. Ενώ εσύ το ξέρεις.

Όπως και να έχει είναι πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγισή σου.

Όπως σου έχω πεί θα περιμένω να δώ τα αποτελέσματα στα σημεία σου και με γενικό ενδιαφέρον..αλλά και στοιχιματικό από τη μεριά μου  ;)
ρε αφήστε τις θεωρίες και δώστε κανένα σημείο. :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εχω μια απορια.  Η Ζενιτ εχει 6/6 νο γκολ στο τσαμπιονς Λιγκ, και σημερα στο έβδομο ματς με την Λεβερκουζεν προσφερεται το νο γκολ στο 2,10. Για ποιον λογο? Το μπουμπουνίζουμε μαζι με το αντερ στο Γιουβεντους-Ολυμπιακος, κι ας χασουμε...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Λοιπόν , (βασισμένος σε προβλέψεις του redmanftw)
Πόνταρα τα εξής :

juventus -osfp:

non goal : 12ευρώ
2-0 : 9ευρώ
3-0: 3ευρώ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.236
Πόντοι
5.006
Εχω μια απορια.  Η Ζενιτ εχει 6/6 νο γκολ στο τσαμπιονς Λιγκ, και σημερα στο έβδομο ματς με την Λεβερκουζεν προσφερεται το νο γκολ στο 2,10. Για ποιον λογο? Το μπουμπουνίζουμε μαζι με το αντερ στο Γιουβεντους-Ολυμπιακος, κι ας χασουμε...
:thumbsup:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.682
Πόντοι
606
ρε αφήστε τις θεωρίες και δώστε κανένα σημείο. :sunglasses:
το θρεντ ειναι για μεγαλα iq :grin: :grin: :grin: :grin: Απο τα καλυτερα του μπουρδελα κομ. Και καπου ειναι σωστο :) :) :) :) γιατι παιζουμε λεφτα :) :) :) :) :) και οταν μιλαμε πρεπει να ειμστε σωστοι σε ολες τις παραμετρους :) :) :)Ειμαστε το καλυτερο θρεντ στην γη  :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.236
Πόντοι
5.006
το θρεντ ειναι για μεγαλα iq :grin: :grin: :grin: :grin: Απο τα καλυτερα του μπουρδελα κομ. Και καπου ειναι σωστο :) :) :) :) γιατι παιζουμε λεφτα :) :) :) :) :) και οταν μιλαμε πρεπει να ειμστε σωστοι σε ολες τις παραμετρους :) :) :)Ειμαστε το καλυτερο θρεντ στην γη  :)
:happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom