χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 606
καλημερα live παιζεις?καμια προβλεψη θα πει κανεις η απολογισμο των δελτιων κανουμε;;
καλημερα live παιζεις?καμια προβλεψη θα πει κανεις η απολογισμο των δελτιων κανουμε;;
χρησταρα εχεις τιοπτα για αυριο?ολο κουβα ειμαι... :Sκαλημερα live παιζεις?
Καλημερα σε ολους Ναι θα παιξω ολες τις Μικρες Αποδοσεις του ΟΠΑΠ στο CL Αναποδα σε συστημα δηλαδη Αρσεναλ-Αντερλεχτ=Χ2 Διπλή ευκαιρια, Γιουβεντους-Ολυμπιακος=χ2 Διπλη Ευκαιρια, Μαλμε-Ατλετικο Μαδριτης=1Χ Διπλη Ευκαιρια, Ντορτμουντ-Γαλατασαραυ=Χ2 διπλη ευκαιρια, Ρεαλ Μαδριτης-λιβερπουλ=Χ2 Διπλη ευκαιρια Συστημα στον ΟΠΑΠ 3-4-5 Αξια Δελτιου 4,80 ΕΥΡΩχρησταρα εχεις τιοπτα για αυριο?ολο κουβα ειμαι... :S
καλημέρα χρησταρα.Καλημερα σε ολους Ναι θα παιξω ολες τις Μικρες Αποδοσεις του ΟΠΑΠ στο CL Αναποδα σε συστημα δηλαδη Αρσεναλ-Αντερλεχτ=Χ2 Διπλή ευκαιρια, Γιουβεντους-Ολυμπιακος=χ2 Διπλη Ευκαιρια, Μαλμε-Ατλετικο Μαδριτης=1Χ Διπλη Ευκαιρια, Ντορτμουντ-Γαλατασαραυ=Χ2 διπλη ευκαιρια, Ρεαλ Μαδριτης-λιβερπουλ=Χ2 Διπλη ευκαιρια Συστημα στον ΟΠΑΠ 3-4-5 Αξια Δελτιου 4,80 ΕΥΡΩ
καλημερα αδερφε απο το προποτζηδικο μολις μπηκα το συστημα που ανεφερα πισω 432,92 ΕΥΡΩ δίνει αν βγουν ολα τα μικρά του CL ανάποδα Τωρα στο live πρεπει να βγαλω τα 4,80 που εδωσα στον τιγρη ΥΓ.. Με ποναει το δοντι αλλα σαν ελληνΕς παντα παμε την τελευταια στιγμη ΥΓ.. Παραγγειλα πριν λιγο 1 κακαο ζεστο γλυκο με γαλα + 1 κρουασαν 70 γραμμαριων ενοιτε πως δεν χορταινω αλλα εφαγα στο σπιτι 2 φετες ψωμι με γαλοπουλα και κασερι Το κρουασαν το περνω για να σκασω Ας βαλω ενα παπα να σπασουν ολα τα μικρα του clκαλημέρα χρησταρα.
καλημερα παιξε κινοΚαλημέρα μαγκίτες.
Σήμερα θέλω πιτζάμα πάρτι με σνακς και ψιψιψόνια...
Για κάποιον χτυπάει η καμπάνα...
καλημερα παιξε κινο
τΟ 1985 Otan πηρε ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα με χ τελευταια αγωνιστικη εβγαινε ο ΠΑΝαθηνακιος ουεφα και ο ΠΑΟΚ Πρωταθλητης ελλαδος.. Προηγήθηκε ο Παναθηναικος 0-1 και μετα ισοφαρισε ο ΠΑΟΚ Αν τον δευτερο γύρο ο ΠΑΟΚ ειναι μπροστα κανα 10 βαθμους απο τον βαζελο ο βαζελος θα δωσει το παιχνιδι αν το χρειαζεται ο ΠΑΟΚ για να παρει το πρωταθλημα ΥΓ. Και με ηττα εβγενε ο ΠΑΟΚ πρωταθλητης αλλα ο Παναθηναικος εβγενε μονο με χ Και εδωσε τοτε ο ΠΑΟΚ το χ οποτε ο παναθηναικος θα δωσει το παιχνιδι αν στο 2 γυρο του πρωταθληματος ελλαδος χρειαζεται ο ΠΑΟΚ το παιχνιδι για να βγει πρωταθλητης ελλαδος και εχουν μια συμαντικη διαφορα μεταξυ τουςΚινο?? μπα με τίποτα είμαι ακόμα νέος.
Τον άντζελο περιμένω με ανοιχτές αγκάλες !!!!