χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 606
Ολη η υφηλιος το παιξε αυτο μεχρι και οι μαορι ιθαγενεις στην αυστραλιακαλησπερα. επαιξα 48000 ευρω ΠΑΟΚ ασσο
Παω μαναβικο πριν καμια ωρα με λεει ο μαναβης ποσο το δινει τον ασσο τον λεω 2,20 με λεει ωραια θα βαλω 200 ευρω Ο μαναβης ΠΑΟΚ αλλα οχι τοσο τζογαδορος μετριος Δεν ξερω παιδια οι παοκτσηδες τζογαδοροι θα παιξουν και πνευμονια τους στον ασσο αναλογος και το ποσο μπορει ο καθενας αλλα θα το παιξου και παθητικα δηλαδη παραπανω απο οσο μπορουν με βαση τις οικονομικες τους δυνατοτητες Προσωπικα 48 ευρω εβαλα Αλλα αν δεν βγει ασσος θα εχω να φαω μεθαυριο Συνεση παιδια και εγκρατεια θελει το κουμαρι που δεν τελειωνει ποτε!!!Ολη η υφηλιος το παιξε αυτο μεχρι και οι μαορι ιθαγενεις στην αυστραλια
εγω μαν θα ρισκαρω στο διπλοΠαω μαναβικο πριν καμια ωρα με λεει ο μαναβης ποσο το δινει τον ασσο τον λεω 2,20 με λεει ωραια θα βαλω 200 ευρω Ο μαναβης ΠΑΟΚ αλλα οχι τοσο τζογαδορος μετριος Δεν ξερω παιδια οι παοκτσηδες τζογαδοροι θα παιξουν και πνευμονια τους στον ασσο αναλογος και το ποσο μπορει ο καθενας αλλα θα το παιξου και παθητικα δηλαδη παραπανω απο οσο μπορουν με βαση τις οικονομικες τους δυνατοτητες Προσωπικα 48 ευρω εβαλα Αλλα αν δεν βγει ασσος θα εχω να φαω μεθαυριο Συνεση παιδια και εγκρατεια θελει το κουμαρι που δεν τελειωνει ποτε!!!
Παω μαναβικο πριν καμια ωρα με λεει ο μαναβης ποσο το δινει τον ασσο τον λεω 2,20 με λεει ωραια θα βαλω 200 ευρω Ο μαναβης ΠΑΟΚ αλλα οχι τοσο τζογαδορος μετριος Δεν ξερω παιδια οι παοκτσηδες τζογαδοροι θα παιξουν και πνευμονια τους στον ασσο αναλογος και το ποσο μπορει ο καθενας αλλα θα το παιξου και παθητικα δηλαδη παραπανω απο οσο μπορουν με βαση τις οικονομικες τους δυνατοτητες Προσωπικα 48 ευρω εβαλα Αλλα αν δεν βγει ασσος θα εχω να φαω μεθαυριο Συνεση παιδια και εγκρατεια θελει το κουμαρι που δεν τελειωνει ποτε!!!
Παιδια πιστεψτε στον εαυτο σας μονο τοτε θα δυναμωσετε στοιχηματικα και στην ζωη γενικα Απο κυπελλα διεθνεις διοργανωσεις ποτε δεν πηρα λεφτα!!!! Μονο απο πρωταθληματα εχω παρει καποια καλα λεφτα πχ με την ισπανια στο τελος παλια πριν 4 χρονια Ειναι κυπελλο ο ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα αλλα στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος Εμενα ο λογος που εβαλα ασσο ΠΑΟΚ ειναι οτι ο Ολυμπιακος μετα το παιχνιδι με την μαν γιου τα ερηξε στον κοκορα τον ειδα και με τον απολλον δεν με αρεσε κτλ δεν πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι καλυτερη ομαδα θα ημουν χαζος απλα εχει ο ολυμπιακος ενα ντεφορμαρισμα πηρε το πρωταθλημα ειναι πρωτη μουρη στο καβουρι ο παοκ εχει μεγαλυτερη διψα ειναι η εδρα κτλ Τωρα ο καθενας αποφασιζει και παιζει με βαση την συνεση και την ψυχρεμια
οι πακετινιοι δεν ειναι χαζοι γιαυτο ειναι πακετινιοι Οτι παιζω επαιζα μαλλον στο live τα εβαζα μετα μεσα στο καπακι αν εχανα που εχαναΧρησταρα τωρα παει το επαιξα με επηρεασες... αν δεν πιασουμε τον ΠΑΟΚ αυριο να πεις τον φιλο σου τον πακετο να μας στειλει κανα φραγκο να τα βαζουμε στην δικη μας bet να παιζουμε και εμεις πρωτη μουρη στο καβουρι γκολ στην αιθιοπια και ετσι και μετα να πλακωνομαστε στα ω3. Αυριο ολοι Μπαοκ Χρησταρα ειμαστε εδω πιστευουμε στον εαυτο μας και στην ΜΠΑΟΚΑΡΑ να βγαλουμε μεροκαματο να φαμε αρνακι στην σουβλα και πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο !!!
ταμειο εισαιεγω μαν θα ρισκαρω στο διπλο