Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    983

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.675
Πόντοι
606
χρησταρα για πλακα το ειπα αδερφε ....οχι για να στην πω....μην παρεξηγηθουμε κιολας
οπου θες παιζεις αλιμονο
ναι φιλε μου μην στεναχωριεσε :) :) :) απλα εχω μερικους πακετους φιλους που ποντερνουν πολλα στον λογαριασμο μου και τα αφηνουν μεσα και πρωσοπικα παρασυρομαι αφου η βετ365 εχει εκατονταδες ματς για live και κανω παραλτομες κινησεις αλλα αυτο εχει αντικτιπο σε εμενα γιατι μετα τα λεφτα πρεπει να τα βαλω μεσα γιατι δεν ξερω αν απο την μια στιγμη στην αλλη με πει ο φιλος να τα βαρεσω ολα τα δικα του η οχι :) Ενταξει δεν με παει αλλο στην βετ365 ειναι πολυ καλυ εταιρια στα αουτσαιντερ εχει πολυ καλα ποσοστα πληρωνει μεσα σε 2 εργασιμες μερες αλλα προσωπικα παρασυρομαι οταν εχω στον λογαριασμο μου μεσα 1000 και βαλε ευρω αυτοι που τα εχουν ειναι κουλ εγω τζογαδορος οποτε πρεπει να κανω κατι για να μην παω φυλακη :) :) :) :) παιδια δυστηχως η ευτυχως ο τζογος ειναι δυσκολος :) ενταξει τι ναπω στην στοιχιμαν δεν μπορω να τζογαρω ετσι και αποθαρυνομαι :) :) μια χαρα εταιρια ειναι :) :) :) :) :)ΥΓ.. Οι φιλοι μου γνωστοι μου με ειπαν ηδη να τα ξαναβαλω τα λεφτα τους μεσα στην στοιχιμαν να μην τους τα δωσω δεν ξερω πρεπει να αρχισω μαθηματα αυτοκιριαρχιας :) :)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.941
Πόντοι
456
Πάντως ο Γαλλικός Οπαπ Fdjeux στο Ντιζόν-Μέτς είχε ρίξει το διπλό απο 3.00 στο 2.70 όλες οι άλλες εταιρίες έριξαν τον άσο ....

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.941
Πόντοι
456
ναι φιλε μου μην στεναχωριεσε :) :) :) απλα εχω μερικους πακετους φιλους που ποντερνουν πολλα στον λογαριασμο μου και τα αφηνουν μεσα και πρωσοπικα παρασυρομαι αφου η βετ365 εχει εκατονταδες ματς για live και κανω παραλτομες κινησεις αλλα αυτο εχει αντικτιπο σε εμενα γιατι μετα τα λεφτα πρεπει να τα βαλω μεσα γιατι δεν ξερω αν απο την μια στιγμη στην αλλη με πει ο φιλος να τα βαρεσω ολα τα δικα του η οχι :) Ενταξει δεν με παει αλλο στην βετ365 ειναι πολυ καλυ εταιρια στα αουτσαιντερ εχει πολυ καλα ποσοστα πληρωνει μεσα σε 2 εργασιμες μερες αλλα προσωπικα παρασυρομαι οταν εχω στον λογαριασμο μου μεσα 1000 και βαλε ευρω αυτοι που τα εχουν ειναι κουλ εγω τζογαδορος οποτε πρεπει να κανω κατι για να μην παω φυλακη :) :) :) :) παιδια δυστηχως η ευτυχως ο τζογος ειναι δυσκολος :) ενταξει τι ναπω στην στοιχιμαν δεν μπορω να τζογαρω ετσι και αποθαρυνομαι :) :) μια χαρα εταιρια ειναι :) :) :) :) :)

Αν παίζουν πακέτοι στον λογαριασμό σου μπορείς να βγάλεις καλό μεροκάματο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ειναι η ιντερνετικη εκδοση του οπαπ χωρις βεβαια να το λενε ....
και πισινος - μπροστινος  ειναι ο τιγρης....
Για αυτο εχει βαλει 5,5 αποδοση οτι το 2015-2016 πρωταθλητρια θα ειναι η ΑΕΚ; :2funny:
thumbnail.php

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Για αυτο εχει βαλει 5,5 αποδοση οτι το 2015-2016 πρωταθλητρια θα ειναι η ΑΕΚ; :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.sporfm.gr/thumbnail.php?file=Manos/StiximanAEK_877436121.jpg&size=article_medium[/img[/URL]]
[/quote]

Καθαρισε από ημίχρονο η μπιλμπάο, καλά το 'λεγες. Αύριο άρσεναλ από ημίχρονο καλό δε φαίνεται; Τσουροφλίζεται η άρσεναλ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.675
Πόντοι
606
Αν παίζουν πακέτοι στον λογαριασμό σου μπορείς να βγάλεις καλό μεροκάματο...
το εχω πει φιλε μου με δινουν 20 ευρω 10 ευρω απο μονοι τους.. Ο ενας ειναι και φιλος μου με βγαζει για φαγητο κερδισει χασει ειναι προσωπικος φιλος :) Απλα εχασα 600 ευρω δικα τους  και τα ξαναεβαλα φυσικα εννοειτε :) Για μενα τα 600 ευρω ειναι πολλα και ειδα δεν με περνει αλλο να βαραω επομενα γκολ στο γαμο του καραγιοζη που εχει χιλιαδες ματς η βετ365 και να τα βαζω στο καπακι :)  Στην βετ365 αν εισαι τζογαδορος κουμαρτσης θα πας φυλακη :) στην στοιχιμα επειδη επαιξα εβγαλα λεφτα στο live τους σπαζομουνα δεν επαιξα με απονθαρυνε :) :) :) ειναι πιο γηινη εταιρια :) στην αλλη  παιζεις ουγκαντα αντερ 19 vs βορειο πολο :cheesy: :cheesy: :cheesy:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
358
Πόντοι
2.027
http://[URL unfurl="true"]www.sporfm.gr/thumbnail.php?file=Manos/StiximanAEK_877436121.jpg&size=article_medium[/img[/URL]]
[/quote]δεν ξερω αν το εχει κανει για αυτο... αλλα εγω δεν ειμαι αεκτζης και αρρωστος ωστε να γινω θυμα του...χωρις να θελω να ειρωνευτω τους αεκτζηδες....αλλα ψαχνει για θυματα ..διοτι δεν νομιζω οτι νοημων ανθρωπος που θα επαιζε αυτο το πραγμα χωρις καν να ξερει αν θα ειναι η αεκ σουπερ λιγκα εκεινη την περιοδο ..και αν ειναι τι ομαδα θα εχει ωστε να μπορεσει να χτυπησει πρωταθλημα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν ξερω αν το εχει κανει για αυτο... αλλα εγω δεν ειμαι αεκτζης και αρρωστος ωστε να γινω θυμα του...χωρις να θελω να ειρωνευτω τους αεκτζηδες....αλλα ψαχνει για θυματα ..διοτι δεν νομιζω οτι νοημων ανθρωπος που θα επαιζε αυτο το πραγμα χωρις καν να ξερει αν θα ειναι η αεκ σουπερ λιγκα εκεινη την περιοδο ..και αν ειναι τι ομαδα θα εχει ωστε να μπορεσει να χτυπησει πρωταθλημα
Kαι εγω το θεωρω μαλακια..Πιστευω οτι τουλαχιστον μια 5ετια απο την στιγμη που θα ανεβει σουπερ λιγκ θα ταλαντευεται απο την μεση και πανω..εκτος και αν ριξει καμια 200αρα που χλωμο..Απορω παντως αν το εχουν αλλες εταιριες αυτο,οντως φαινεται περιεργο.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.675
Πόντοι
606
παιδια προσωπικα ειμαι παοκτσης το ξερετε ολοι :) :) :)  Αλλα αν ο τιγρης μελισανιδης εχει την περιουσια που ακουμε στα μεσα μαζικης ενημερωσης κτλ κτλ κτλ δεξια και αριστερα :) Και ανεβει η ΑΕΚ Α εθνικη ελλαδος το πρωταθλημα αν βαλει λεφτα για μεταγραφες κτλ πρεπει να το παρει με την μια :) Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο :) Ειναι ο τιγρης Εχει τον οπαπ και ποσες αλλες εταιριες :) Και πολυ πιο δυνατος απο τον μαρινακη :)  Πιστευω αν θελει ο τιγρης η ΑΕΚ περνει πρωταθλημα με την μια :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καθαρισε από ημίχρονο η μπιλμπάο, καλά το 'λεγες. Αύριο άρσεναλ από ημίχρονο καλό δε φαίνεται; Τσουροφλίζεται η άρσεναλ
ναι πιστευω θα ερθει,την εχω ριξει διαδα με Ριεκα.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.941
Πόντοι
456
το εχω πει φιλε μου με δινουν 20 ευρω 10 ευρω απο μονοι τους.. Ο ενας ειναι και φιλος μου με βγαζει για φαγητο κερδισει χασει ειναι προσωπικος φιλος :)  

Άλλο πράγμα θέλω να πώ, εμ πάσει περιπτώση αν συνεχίσεις να πάιζει live τουλάχιστον να τα παρακολουθείς ζωντανά και να μη βαράς στο γαμο του καραγκιόζη.
Είναι σαν να τρώς με κλειστά τα μάτια.....
Διαφορετικά είναι αν βλέπεις το ματς ,αν χάνονται ευκαιρίες κτλ .Μπορεί να έχεις παίξει όβερ 1.5 και αν το δεις ζωντανά να διαπιστώσεις οτι οι ομάδες δεν μπορούν να αλλάξουν δυο πάσες . θα το έπαιζες όβερ αν το έβλεπες αυτό ????

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.675
Πόντοι
606
Άλλο πράγμα θέλω να πώ, εμ πάσει περιπτώση αν συνεχίσεις να πάιζει live τουλάχιστον να τα παρακολουθείς ζωντανά και να μη βαράς στο γαμο του καραγκιόζη.
Είναι σαν να τρώς με κλειστά τα μάτια.....
Διαφορετικά είναι αν βλέπεις το ματς ,αν χάνονται ευκαιρίες κτλ .Μπορεί να έχεις παίξει όβερ 1.5 και αν το δεις ζωντανά να διαπιστώσεις οτι οι ομάδες δεν μπορούν να αλλάξουν δυο πάσες . θα το έπαιζες όβερ αν το έβλεπες αυτό ????
Κοιτα να σου πω αν και δεν πιστευω φιλε μου να ενδιαφερει τα παιδια εδω πως παιζω στο live. λΟΙΠΟΝ :) αΠΟ Το live μεσα σε 1 χρονο εβγαλα 3000 ευρω :) απο επομενα γκολ :) Το θεμα ειναι οτι η απληστεια μου εκλεισε το μυαλο :) εκατονταδες χιλιαδες ωρες στο live εμπειριας κτλ :) Με μια στιγμη αδυναμιας πτωσης απληστιας... :) μπορει να τα χασεις ολα αυτα που εχτιζες για ωρες μηνα :) μηνες :) Αν ενα ματς παιχνιδι απο πριν το διαβασεις το σκεφτεις δεν χρειαζεται να το δεις  το ματι σε παρασερνει :) Το θεμα φιλε μου ειναι οτι δεν εχω εγκρατεια γιατι ειμαι μονος μου στο σπιτι εχω διπλα μου το λαπτοπ εχω μεσα λεφτα των φιλων μου πολλα εχοντας την εμπιστοσυνη τους φυσικα :) Αλλα και ξεροντας οτι αν πονταρω κατι αν χασω θα πρεπει να τα βαλω οπως και τα βαζω απευθειας :) οποτε αφου ειμαι παρορμυτικος και βλεπω αντιλαμβανομαι οτι παιζω χωρις συνεση ειτε δω τα ματς ειτε δεν τα δω ειναι δωρο αδωρο αφου παιζω τυφλα :) :) :) 1 τρισεκκατομυριο ευρω να εχεις 1 που βλεπει το παιχνιδι και ενας που δεν το βλεπει αυτος που δεν το βλεπει μπορει να κερδισει ανετα αφου θα το εχει μελετησει απο πριν σκεφτει ενω αυτος που το βλεπει θα εχει παρασυρθει εχοντας λανθασμενη εντυπωση :) Πρεπει να πιστεψουμε στον εαυτο μας με εγκρατεια και ταπεινοτητα :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.976
Πόντοι
1.106
Νέα Υόρκη στα υποψην...ΜΤεταρτη...Φιλαδέλφεια στα υπόψην ΜΣαββατο

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.976
Πόντοι
1.106
ΝΥ λογικά θα παει στα ταρταρα η αποδοση

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.941
Πόντοι
456
ΝΥ λογικά θα παει στα ταρταρα η αποδοση

To διπλό πέφτει μεχρι τωρα, η έκπληξη...

Αύριο εχει και το Καέν-Νίμ και εδώ πέφτει το Χ2 , εγω βεβαια σκέφτομαι τον 1 στο -0.75 αν το βρω η bet δεν το εχει βαλει ακόμα....

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.976
Πόντοι
1.106
Άσσος,οβερ ειναι στα ίδια περίπου 1.85.Η ΝΥ δεν εχει κανει ακομα κεφτε αλλα δεν έπαιξε και με την πλήρη ενδεκάδα.Εχει πολλα αμυντικά κενά ίσως και λογω των πειραματισμών αν και πάντοτε ηταν αδύναμη πισω..Για να κερδίσει θεωρώ πως πρέπει να βαλει δυο γκολ γιατι θεωρώ πως θα φάει ενα ειδικα απο την Φιλαδέλφεια.Φετος η Φι εχει ολα τα ματς της γκολ γκολ και σου σπάει τον πουτσο με την άμυνα που παιζει..Αυτο λιγο με προβληματίζει για κανα τρελό μπλοκάρισμα της ΝΥ..Θεωρητικά παντως πιστευω πως θα χτυπήσει πιο έντονα το ματς του ΜΣαββατου..2.10 σημερα..
25 ευρω απο free bet "Νίκη ΝΥ και ναι" (3.60) + Φιλαδέλφεια - Χιουστον 1 (2.10) απόδοση 7,56

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.675
Πόντοι
606
και τωρα μπορω να κοιμηθω :) σιγιου λετερ εβριθινγκ εβρι μπαντι :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom