master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
ο στοιχημαν ειναι του μελισσανιδηχρησταρα για πλακα το ειπα αδερφε ....οχι για να στην πω....μην παρεξηγηθουμε κιολας
οπου θες παιζεις αλιμονο
ο στοιχημαν ειναι του μελισσανιδηχρησταρα για πλακα το ειπα αδερφε ....οχι για να στην πω....μην παρεξηγηθουμε κιολας
οπου θες παιζεις αλιμονο
ναι φιλε μου μην στεναχωριεσε απλα εχω μερικους πακετους φιλους που ποντερνουν πολλα στον λογαριασμο μου και τα αφηνουν μεσα και πρωσοπικα παρασυρομαι αφου η βετ365 εχει εκατονταδες ματς για live και κανω παραλτομες κινησεις αλλα αυτο εχει αντικτιπο σε εμενα γιατι μετα τα λεφτα πρεπει να τα βαλω μεσα γιατι δεν ξερω αν απο την μια στιγμη στην αλλη με πει ο φιλος να τα βαρεσω ολα τα δικα του η οχι Ενταξει δεν με παει αλλο στην βετ365 ειναι πολυ καλυ εταιρια στα αουτσαιντερ εχει πολυ καλα ποσοστα πληρωνει μεσα σε 2 εργασιμες μερες αλλα προσωπικα παρασυρομαι οταν εχω στον λογαριασμο μου μεσα 1000 και βαλε ευρω αυτοι που τα εχουν ειναι κουλ εγω τζογαδορος οποτε πρεπει να κανω κατι για να μην παω φυλακη παιδια δυστηχως η ευτυχως ο τζογος ειναι δυσκολος ενταξει τι ναπω στην στοιχιμαν δεν μπορω να τζογαρω ετσι και αποθαρυνομαι μια χαρα εταιρια ειναι ΥΓ.. Οι φιλοι μου γνωστοι μου με ειπαν ηδη να τα ξαναβαλω τα λεφτα τους μεσα στην στοιχιμαν να μην τους τα δωσω δεν ξερω πρεπει να αρχισω μαθηματα αυτοκιριαρχιαςχρησταρα για πλακα το ειπα αδερφε ....οχι για να στην πω....μην παρεξηγηθουμε κιολας
οπου θες παιζεις αλιμονο
ειναι η ιντερνετικη εκδοση του οπαπ χωρις βεβαια να το λενε ....ο στοιχημαν ειναι του μελισσανιδη
ναι φιλε μου μην στεναχωριεσε απλα εχω μερικους πακετους φιλους που ποντερνουν πολλα στον λογαριασμο μου και τα αφηνουν μεσα και πρωσοπικα παρασυρομαι αφου η βετ365 εχει εκατονταδες ματς για live και κανω παραλτομες κινησεις αλλα αυτο εχει αντικτιπο σε εμενα γιατι μετα τα λεφτα πρεπει να τα βαλω μεσα γιατι δεν ξερω αν απο την μια στιγμη στην αλλη με πει ο φιλος να τα βαρεσω ολα τα δικα του η οχι Ενταξει δεν με παει αλλο στην βετ365 ειναι πολυ καλυ εταιρια στα αουτσαιντερ εχει πολυ καλα ποσοστα πληρωνει μεσα σε 2 εργασιμες μερες αλλα προσωπικα παρασυρομαι οταν εχω στον λογαριασμο μου μεσα 1000 και βαλε ευρω αυτοι που τα εχουν ειναι κουλ εγω τζογαδορος οποτε πρεπει να κανω κατι για να μην παω φυλακη παιδια δυστηχως η ευτυχως ο τζογος ειναι δυσκολος ενταξει τι ναπω στην στοιχιμαν δεν μπορω να τζογαρω ετσι και αποθαρυνομαι μια χαρα εταιρια ειναι
Για αυτο εχει βαλει 5,5 αποδοση οτι το 2015-2016 πρωταθλητρια θα ειναι η ΑΕΚ;ειναι η ιντερνετικη εκδοση του οπαπ χωρις βεβαια να το λενε ....
και πισινος - μπροστινος ειναι ο τιγρης....
Για αυτο εχει βαλει 5,5 αποδοση οτι το 2015-2016 πρωταθλητρια θα ειναι η ΑΕΚ;
http://[URL unfurl="true"]www.sporfm.gr/thumbnail.php?file=Manos/StiximanAEK_877436121.jpg&size=article_medium[/img[/URL]]
[/quote]
Καθαρισε από ημίχρονο η μπιλμπάο, καλά το 'λεγες. Αύριο άρσεναλ από ημίχρονο καλό δε φαίνεται; Τσουροφλίζεται η άρσεναλ
το εχω πει φιλε μου με δινουν 20 ευρω 10 ευρω απο μονοι τους.. Ο ενας ειναι και φιλος μου με βγαζει για φαγητο κερδισει χασει ειναι προσωπικος φιλος Απλα εχασα 600 ευρω δικα τους και τα ξαναεβαλα φυσικα εννοειτε Για μενα τα 600 ευρω ειναι πολλα και ειδα δεν με περνει αλλο να βαραω επομενα γκολ στο γαμο του καραγιοζη που εχει χιλιαδες ματς η βετ365 και να τα βαζω στο καπακι Στην βετ365 αν εισαι τζογαδορος κουμαρτσης θα πας φυλακη στην στοιχιμα επειδη επαιξα εβγαλα λεφτα στο live τους σπαζομουνα δεν επαιξα με απονθαρυνε ειναι πιο γηινη εταιρια στην αλλη παιζεις ουγκαντα αντερ 19 vs βορειο πολοΑν παίζουν πακέτοι στον λογαριασμό σου μπορείς να βγάλεις καλό μεροκάματο...
Για αυτο εχει βαλει 5,5 αποδοση οτι το 2015-2016 πρωταθλητρια θα ειναι η ΑΕΚ;
http://[URL unfurl="true"]www.sporfm.gr/thumbnail.php?file=Manos/StiximanAEK_877436121.jpg&size=article_medium[/img[/URL]]
[/quote]δεν ξερω αν το εχει κανει για αυτο... αλλα εγω δεν ειμαι αεκτζης και αρρωστος ωστε να γινω θυμα του...χωρις να θελω να ειρωνευτω τους αεκτζηδες....αλλα ψαχνει για θυματα ..διοτι δεν νομιζω οτι νοημων ανθρωπος που θα επαιζε αυτο το πραγμα χωρις καν να ξερει αν θα ειναι η αεκ σουπερ λιγκα εκεινη την περιοδο ..και αν ειναι τι ομαδα θα εχει ωστε να μπορεσει να χτυπησει πρωταθλημα
Kαι εγω το θεωρω μαλακια..Πιστευω οτι τουλαχιστον μια 5ετια απο την στιγμη που θα ανεβει σουπερ λιγκ θα ταλαντευεται απο την μεση και πανω..εκτος και αν ριξει καμια 200αρα που χλωμο..Απορω παντως αν το εχουν αλλες εταιριες αυτο,οντως φαινεται περιεργο.δεν ξερω αν το εχει κανει για αυτο... αλλα εγω δεν ειμαι αεκτζης και αρρωστος ωστε να γινω θυμα του...χωρις να θελω να ειρωνευτω τους αεκτζηδες....αλλα ψαχνει για θυματα ..διοτι δεν νομιζω οτι νοημων ανθρωπος που θα επαιζε αυτο το πραγμα χωρις καν να ξερει αν θα ειναι η αεκ σουπερ λιγκα εκεινη την περιοδο ..και αν ειναι τι ομαδα θα εχει ωστε να μπορεσει να χτυπησει πρωταθλημα
ναι πιστευω θα ερθει,την εχω ριξει διαδα με Ριεκα.Καθαρισε από ημίχρονο η μπιλμπάο, καλά το 'λεγες. Αύριο άρσεναλ από ημίχρονο καλό δε φαίνεται; Τσουροφλίζεται η άρσεναλ
το εχω πει φιλε μου με δινουν 20 ευρω 10 ευρω απο μονοι τους.. Ο ενας ειναι και φιλος μου με βγαζει για φαγητο κερδισει χασει ειναι προσωπικος φιλος
Κοιτα να σου πω αν και δεν πιστευω φιλε μου να ενδιαφερει τα παιδια εδω πως παιζω στο live. λΟΙΠΟΝ αΠΟ Το live μεσα σε 1 χρονο εβγαλα 3000 ευρω απο επομενα γκολ Το θεμα ειναι οτι η απληστεια μου εκλεισε το μυαλο εκατονταδες χιλιαδες ωρες στο live εμπειριας κτλ Με μια στιγμη αδυναμιας πτωσης απληστιας... μπορει να τα χασεις ολα αυτα που εχτιζες για ωρες μηνα μηνες Αν ενα ματς παιχνιδι απο πριν το διαβασεις το σκεφτεις δεν χρειαζεται να το δεις το ματι σε παρασερνει Το θεμα φιλε μου ειναι οτι δεν εχω εγκρατεια γιατι ειμαι μονος μου στο σπιτι εχω διπλα μου το λαπτοπ εχω μεσα λεφτα των φιλων μου πολλα εχοντας την εμπιστοσυνη τους φυσικα Αλλα και ξεροντας οτι αν πονταρω κατι αν χασω θα πρεπει να τα βαλω οπως και τα βαζω απευθειας οποτε αφου ειμαι παρορμυτικος και βλεπω αντιλαμβανομαι οτι παιζω χωρις συνεση ειτε δω τα ματς ειτε δεν τα δω ειναι δωρο αδωρο αφου παιζω τυφλα 1 τρισεκκατομυριο ευρω να εχεις 1 που βλεπει το παιχνιδι και ενας που δεν το βλεπει αυτος που δεν το βλεπει μπορει να κερδισει ανετα αφου θα το εχει μελετησει απο πριν σκεφτει ενω αυτος που το βλεπει θα εχει παρασυρθει εχοντας λανθασμενη εντυπωση Πρεπει να πιστεψουμε στον εαυτο μας με εγκρατεια και ταπεινοτηταΆλλο πράγμα θέλω να πώ, εμ πάσει περιπτώση αν συνεχίσεις να πάιζει live τουλάχιστον να τα παρακολουθείς ζωντανά και να μη βαράς στο γαμο του καραγκιόζη.
Είναι σαν να τρώς με κλειστά τα μάτια.....
Διαφορετικά είναι αν βλέπεις το ματς ,αν χάνονται ευκαιρίες κτλ .Μπορεί να έχεις παίξει όβερ 1.5 και αν το δεις ζωντανά να διαπιστώσεις οτι οι ομάδες δεν μπορούν να αλλάξουν δυο πάσες . θα το έπαιζες όβερ αν το έβλεπες αυτό ????
ΝΥ λογικά θα παει στα ταρταρα η αποδοση
Νυχταααακαι τωρα μπορω να κοιμηθω σιγιου λετερ εβριθινγκ εβρι μπαντι