Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    983

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.677
Πόντοι
606
Παιδια ενας στο κουπονι του ΟΠΑΠ εκει που λεει για τους νικιτες τις εβδομαδας :) :) :) Επιασε 15 ομαδες :new_shocked: :tooth: καρφωτα  με 1 παιχνιδι 1χ διπλη ευκαιρια δηλαδη μαθηματικα βαση πιθανοτιτων εκανε παγκοσμιο ρεκορ :cheesy: :cheesy: :cheesy:  σχεδον :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  Ολοι θελουν να  :knockinb: τον οπαπ στην ελλαδα.. Ενα ξαδερφακι μου που δουλευει Στην Σκωτια με ειπε οι αγγλοι-σκωτσεζοι παιζουν στοιχημα να βγαλουν να πιουν μια μπυρα :cheesy: :cheesy: Και οι ελληνες να κλεισουν τον ΟΠΑΠ :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Παιδια ενας στο κουπονι του ΟΠΑΠ εκει που λεει για τους νικιτες τις εβδομαδας :) :) :) Επιασε 15 ομαδες :new_shocked: :tooth: καρφωτα  με 1 παιχνιδι 1χ διπλη ευκαιρια δηλαδη μαθηματικα βαση πιθανοτιτων εκανε παγκοσμιο ρεκορ :cheesy: :cheesy: :cheesy:  σχεδον :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  Ολοι θελουν να  :knockinb: τον οπαπ στην ελλαδα.. Ενα ξαδερφακι μου που δουλευει Στην Σκωτια με ειπε οι αγγλοι-σκωτσεζοι παιζουν στοιχημα να βγαλουν να πιουν μια μπυρα :cheesy: :cheesy: Και οι ελληνες να κλεισουν τον ΟΠΑΠ :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Φιλε χρηστο εγω αρχισα να βγαζω λεφτα απο το στοιχημα οταν οντως επαιζα για να βγαλω καμια μπυριτσα,οταν κυνηγουσα τις μεγαλες αποδοσεις ετρωγα τα μουτρα μου.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.677
Πόντοι
606
Φιλε χρηστο εγω αρχισα να βγαζω λεφτα απο το στοιχημα οταν οντως επαιζα για να βγαλω καμια μπυριτσα,οταν κυνηγουσα τις μεγαλες αποδοσεις ετρωγα τα μουτρα μου.
ετσι ειναι :) αλλα 15 ομαδες ο μπαγασας :grin: :grin: :grin:  εβαλε και 1 διπλη ευκαιρια γιατι εκει φοβηθικε :2funny: Σιγιου λετερ παιδια την πεφτω για υπνο :)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.941
Πόντοι
456
Όβερ η Ντάνταλκ σήμερα με τη Σάμροκ Ρόβερς στο 1.90

και δυαδούλα Goal/Goal Αντερλεχτ και Κρόλει....

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
παιδια προσωπικα ειμαι παοκτσης το ξερετε ολοι :) :) :)  Αλλα αν ο τιγρης μελισανιδης εχει την περιουσια που ακουμε στα μεσα μαζικης ενημερωσης κτλ κτλ κτλ δεξια και αριστερα :) Και ανεβει η ΑΕΚ Α εθνικη ελλαδος το πρωταθλημα αν βαλει λεφτα για μεταγραφες κτλ πρεπει να το παρει με την μια :) Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο :) Ειναι ο τιγρης Εχει τον οπαπ και ποσες αλλες εταιριες :) Και πολυ πιο δυνατος απο τον μαρινακη :)  Πιστευω αν θελει ο τιγρης η ΑΕΚ περνει πρωταθλημα με την μια :)

Καλησπέρα...Καλησπέρα...Σε Ολη Την  :grouphug:

Χρηστάρα Δεν Φτάνει Να Το Θέλει Μόνο Ο Τίγρης...Πρέπει Να Το Θέλουν Και Άλλοι !!!  ;)
For Your Information Που Λένε Και Οι Άγγλοι Δύο Άτομα Μπαίνουν Στο Μαξίμου Άερα Όποτε Θέλουν Χωρίς Ραντεβού Χωρίς Τπτ !
Ο Τίγρης Και Ο Μαρινάκης !!!  ;)  :cheesy:
Πάντως Χλωμό Το Βλέπω Με Το Που θα Ανέβει η ΑΕΚ Να Το Πάρει Με Την Μια ! Αυτά Γίνονται Μόνο Στην Αγγλία Βλέπε Blackburn Rovers
Και Εκεί Γίνονται Όλο Και Πιο Σπάνια Πια !!!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.941
Πόντοι
456
Ωρε πούτσα που εφαγε ο Βάις !!!!!!

2qda5u8.jpg

Χρηστάρα τα φορτωμένα σπάνε ......

ΥΓ. Δεν το παιξα ...

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.941
Πόντοι
456
Ναι συμφωνώ απόλυτα, αλλα αρκετές φορές επιβεβαιώνονται σε μή διμοφιλή παιχνίδια αν τα συνδυάσεις με φόρμα και ειδήσεις.

Φορτώνονται σήμερα και η Άρσεναλ με το όβερ της , ο άσος της Άντερλεχτ και η Ντόρτμουντ,δεν θα τα έπαιζα επειδή πέφτουν οι αποδόσεις τους,
αν περάσουν  όλα θα πληρωθεί όλη η μαρίδα του πλανήτη....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.677
Πόντοι
606
καλησπερα.  Οταν σταματησα να παιζω με τα φωρτομενα!! :) Και διαβασα σκεφτηκα(Η παρατηρησα :)) και πιστεψα στον εαυτο μου :grin: τοτε αρχισα να κερδιζω στο στοιχημα :) :) Και οταν αρχισα παλι να παιζω απληστα :sunglasses: χωρις εγκρατεια :grin: με ανυπομονησια :grin: τοτε αρχισα παλι να πηγαινω στον κουβα :) :)  Θελει πιστη στον εαυτο μας :) και εγκρατεια :)  Φασουλι το φασουλι  γεμιζει το σακουλι :) Υπομονη.. :sunglasses: :grin: Οποιος τα καταφερει αυτα :grin: θα κερδισει και στο στοιχημα :)  Αφηστε τα φορτωμενα  αφιστε τις ειδησεις δεξια και αριστερα καθηστε ηρεμοι  :) Χωρις ανυπομονησια  επαρση εγωισμο απληστια και αφηστε τον εαυτο σας μας :) Να μας οδηγησει στην προβλεψη :)  Οι στοιχηματικες εταιριες εχουν πολλα μυαλα μαζι πολλα δεδωμενα και 1002 αλλα για να προετιμαζεται για εναν αγωνα ποδοσφαιρου :)  ΥΓ.. Ολα εξαρτιονται απο εμας :)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
20O euro νίκη της ρεάλ στο μπασκετ στο 1,22
Απο τα 35 που κέρδιζα ( καλύψα σχεδόν όλο το στοίχημα στο live στο τελος της πρώτης περιόδου) βαζω τα 30 να βάλει γκολ η βολφμπουργκ στο 1,8.
2 δοκάρια, ενα σε κενή εστία, περίπου 20 τελικές , αλλά γκολ  :headbang:.
αμα δε σε θέλει τελικά

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Αύριο αντερ το βαζελο στο μπάσκετ και διπλό ρεάλ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.677
Πόντοι
606
20O euro νίκη της ρεάλ στο μπασκετ στο 1,22
Απο τα 35 που κέρδιζα ( καλύψα σχεδόν όλο το στοίχημα στο live στο τελος της πρώτης περιόδου) βαζω τα 30 να βάλει γκολ η βολφμπουργκ στο 1,8.
2 δοκάρια, ενα σε κενή εστία, περίπου 20 τελικές , αλλά γκολ  :headbang:.
αμα δε σε θέλει τελικά
καλημερα. Απο τα κυπελλα τα φιλικα παιχνιδια και τις διεθνεις διωργανωσεις οι μπουκ θυσαυριζουν :) Μονο τα πρωταθληματα ειναι για τους παιχτες του στοιχηματος Μην στεναχωριεσε το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε :grin: :grin: :) :) :) :)  Πρωσοπικα η μονη εξαιρεση που εκανα ηταν ο αγωνας του ΠΑΟΚ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που θα γινει σημερα :) Ο λογος ειναι οτι βλεπω πιο μεγαλη διψα για το κυπελλο την συγκεριμενη χρονικη στιγμη το ντεφορμαρισμα του ολυμπιακου τις ψιλοαπουσιες του και το οτι ειναι χωρτασμενος πηρε το πρωταθλημα ειναι στο τσαμπιονς λινγκ τωρα αν δεν το παρει το κυπελλο ενταξει δεν χαθηκε ο κοσμος :) Ενω οι παοκτσηδες διψανε για το κυπελλο γιατι ειναι πολυ δυσκολο να παρουν πρωταθλημα!!! :grin: Οι παικτες του Ολυμπιακου μεχρι πριν 4 μηνες ηταν σαν ομαδα 2,5 φορες καλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ :grin: τωρα ομως χαθηκε η φορμα κτλ :) :).. Φυσικα αν δεν βγει ο ασσος δεν θα ξαναπαιξω κυπελλο ποτε :) Γιατι θα εχω παραβιασει τις αρχες μου οτι δεν παιζω κυπελλα και ενα παραπανο οτι θα εχω χασει.. :) :) :) :) :) :) :) Αλλα κανοκικα δεν επρεπε να παιξω :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
καλημερα. Απο τα κυπελλα τα φιλικα παιχνιδια και τις διεθνεις διωργανωσεις οι μπουκ θυσαυριζουν :) Μονο τα πρωταθληματα ειναι για τους παιχτες του στοιχηματος Μην στεναχωριεσε το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε :grin: :grin: :) :) :) :)  Πρωσοπικα η μονη εξαιρεση που εκανα ηταν ο αγωνας του ΠΑΟΚ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που θα γινει σημερα :) Ο λογος ειναι οτι βλεπω πιο μεγαλη διψα για το κυπελλο την συγκεριμενη χρονικη στιγμη το ντεφορμαρισμα του ολυμπιακου τις ψιλοαπουσιες του και το οτι ειναι χωρτασμενος πηρε το πρωταθλημα ειναι στο τσαμπιονς λινγκ τωρα αν δεν το παρει το κυπελλο ενταξει δεν χαθηκε ο κοσμος :) Ενω οι παοκτσηδες διψανε για το κυπελλο γιατι ειναι πολυ δυσκολο να παρουν πρωταθλημα!!! :grin: Οι παικτες του Ολυμπιακου μεχρι πριν 4 μηνες ηταν σαν ομαδα 2,5 φορες καλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ :grin: τωρα ομως χαθηκε η φορμα κτλ :) :).. Φυσικα αν δεν βγει ο ασσος δεν θα ξαναπαιξω κυπελλο ποτε :) Γιατι θα εχω παραβιασει τις αρχες μου οτι δεν παιζω κυπελλα και ενα παραπανο οτι θα εχω χασει.. :) :) :) :) :) :) :) Αλλα κανοκικα δεν επρεπε να παιξω :)
Στα λαιβ ειναι τα λεφτα χρηστο...Σημερα η Αρσεναλ με βοηθησε να παρω τα χαμενα απο 2 διαδουλες που ειχα παιξει,την προλαβα στο 2.1 οταν εφαγε το γκολ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Στα λαιβ ειναι τα λεφτα χρηστο...Σημερα η Αρσεναλ με βοηθησε να παρω τα χαμενα απο 2 διαδουλες που ειχα παιξει,την προλαβα στο 2.1 οταν εφαγε το γκολ.

Πουθενά δεν είναι τα λεφτά, ο παιζων χάνει κι ο πινων μεθα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Tι αποδοση εχει ο Ολυμπιακος;  :sunglasses:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Tι αποδοση εχει ο Ολυμπιακος;  :sunglasses:

Δεν έχει νόημα να τον παίξεις αυτόν τον αγώνα διπλό, αν είμαστε μπροστά στο σκορ και τελειώνει ο αγώνας, δεν πρόκειται να τελειώσει ειρηνικά, οπότε το πιο πιθανό να πιαστεί σα μονάδα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
Δεν έχει νόημα να τον παίξεις αυτόν τον αγώνα διπλό, αν είμαστε μπροστά στο σκορ και τελειώνει ο αγώνας, δεν πρόκειται να τελειώσει ειρηνικά, οπότε το πιο πιθανό να πιαστεί σα μονάδα

Κατα περιεργο λογο σε αυτο εχεις δικιο  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom