LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ναί τύπε Δεν έχω πάει,έχω ακούσει παίζει πολύ μουνί
Παίζει καλό μουνι όντως
Ναί τύπε Δεν έχω πάει,έχω ακούσει παίζει πολύ μουνί
Στο mikro έχεις πάει niple?
Παίζει καλό μουνι όντως
εχεις παει ? πηγαινεις γενικα εκει ?
Σας αρεσει το ακανθους ρε πουστη μΤο καλοκαίρι ναι
Οι παλιό ξένοι μας κλείσανε το Μεξικανικό nipple
Είχαμε και μια μπυραρία να πλερωνουμε 30 ευρω τα λουκάνικα μας τη γαμησανε κι αυτη
Σας αρεσει το ακανθους ρε πουστη μ
Σας αρεσει το ακανθους ρε πουστη μ
Το καλοκαίρι ναι
Ενα παρκιγκ σε σχολείο είχαμε να γαμησουμε στα πεταχτά το γαμησανε κι αυτο έκανε ο μαλακας γυμναστήριο υπαίθριο κι εχει 24 ωρες χοντρές να γυμναζονται
Το τίμαγα συχνά τα καλοκαίρια ειδικα γιατι ηταν πιο πιατοκωλε απο το Αμιγκος κι οι μισές συνταγές ηταν Μεξικανικά εκτελεσμένες homemade κι οχι με πουρεδες έτοιμους..Αρχιδια Μεξικανικο ηταν αυτο
μαλλον φαγητο τυπου μεξικο και τιμες Ελβετιας ...
Παντως μεγαλη πικρα εχει πεσει εκει κοντα στον Αγιο Κωνσταντινο ..καλα για μπιφτεκουπολη εκει που δεν εβρισκες πριν καποια χρονια να παρκαρεις τωρα ειναι σταδιο οτι μερα και να περασεις ...ανοιξε και Cup cake μαγαζι εκει
καθολου τυπε
Το τίμαγα συχνά τα καλοκαίρια ειδικα γιατι ηταν πιο πιατοκωλε απο το Αμιγκος κι οι μισές συνταγές ηταν Μεξικανικά εκτελεσμένες homemade κι οχι με πουρεδες έτοιμους..
Απέναντι είχαμε διδάξει και τα πρώτα άσπρα λουκάνικα που δεν ειχε δει ο κωλος τους μέχρι τοτε
Εχω χτυπήσει γκομενακι σενιο και μου χει πρήξει τ αρχ για σούσι...Αντε λεω παμε στο στενό..Φυσικα η μαλακια ειχε κλείσει που να το ξερω..Φυσικα μετα....2 πιάτα μπιφτέκια χλεπακιασε...πηγαινε μπιφτεκουπολη να γαμησεις .. δεν θα σε ενοχλησει κανεις ....
Θα τον αγορασεις;απο μουσικη και γενικα χωρος πως ειναι ? καλως ?
απο μουσικη και γενικα χωρος πως ειναι ? καλως ?
Το Αμιγκος δε λες;Δίπλα απο το παλιό Νιχ;ενα μεξικανικο που εχει ανοιξει τερμα Κυπρου πανω απο το κολυμβητηριο-κλειστο μπασκετ εχεις καμια ιδεα πως ειναι ??? διπλα απο το λεμονι λεω ..
Νομιζω μεξικανικο ειναι
Αλλο αυτο ενα γυμναστήριο είχαμε να περνούμε μάτι τα μοντέλα (άντε και τον Ντραγκαν) δίναμε 30 χήνες το μήνα και μου γίνε σουβλατζιδικο στο διαλο πιαενα μεξικανικο που εχει ανοιξει τερμα Κυπρου πανω απο το κολυμβητηριο-κλειστο μπασκετ εχεις καμια ιδεα πως ειναι ??? διπλα απο το λεμονι λεω ..
Νομιζω μεξικανικο ειναι