Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.456
Πόντοι
12.756
Θα τον αγορασεις;  :idiot:
Πηγαινε δες ρε τυπε, η κανεις περιορισμενες εμφανισεις;

Δεν μπαινω σε δουλεια που εχει νυχτα τυπε  :sunglasses:
Αν δεν ξερω τι παιζει συνηθως δεν παω , λαμβανω πληροφοριες απο διαφορους που ξερω το γουστο τους και μετα κανω επισκεψεις ... :sunglasses:
Στα τυφλα δεν παω τυπε , δεν παω εγω να κανω τον κασκαντερ ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.456
Πόντοι
12.756
Το Αμιγκος δε λες;Δίπλα απο το παλιό Νιχ;

τυπε δικο εχεις , ναι αυτο ..

Λοιπον διαβασε να παθεις πλακα τωρα , αναμεσα στο νιχ και το αμιγκος εχει ανοιξει μια μαλακια σαν κεντρο αισθητικης ( νομιζω ή ετσι λενε τουλαχοστον ) απο τον δρομο αν περνας φαινονται τα σκαλια που ανεβαινουν στον ημιωροφο και εχει μια μεγαλη τζαμαρια που φαινεται μια τεραστια ρεσεψιον λευκη με ενα μουνετο που καθεται εκει και περιμενει ,,τωρα τι περιμενει θα σε γελασω ..
Με αυτη την μαλακια εχει τρελαθει ολη η Γλυφαδα , μεχρι και εγω , με σταματανε μουνετα στο δρομο , και με ρωτανε που ειναι το 65 της Κυπρου , αλλα μιλαμε τωρα δεν με ρωτανε μονο αν ειμαι κανα Σολετο η εγκωμιο που θεωρητικα ειναι και κοντα και διπλα  , και εξω απο το παμπλικ περναγα να παρω τσιγαρα απεναντι και με σταματανε κατι ψωλετα μεσα σε ενα αμαξι και μου λενε το ονομα της μαλακιας , και τους λεω που σας ειπαν μου λενε στην Κυπρου στο 65  , ε να σας γαμησω λεω τι στο πουτσο ειναι εκει που πατε ολες ...
βγαινω απο την Πειραιως προχθες περναω απεναντι ηταν κατι τυπισες εξω απο το φοκατζινο μου λενε για ενα κεντρο αισθητικης και καλα στην Κυπρου , βρε δεν γαμιεστε λεω και εσεις ...
Οτι γκομενα γυριζει σαν χαζη και ψαχνει σαν χαμενη για εκει ειναι ...
Τι στο πουτσο γινεται εκει μεσα κανεις δεν ξερει , οτι καριολες γνωριζω τις ρωταω βρε νουμερα εχετε παει εκει ? τι στο διαολο γινεται και μεσα και πατε σαν υπνωτισμενες ? καμια δεν λεει ...κανουν τα παγωνια ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.456
Πόντοι
12.756
Αλλο αυτο ενα γυμναστήριο είχαμε να περνούμε μάτι τα μοντέλα (άντε και τον Ντραγκαν) δίναμε 30 χήνες το μήνα και μου γίνε σουβλατζιδικο στο διαλο πια

Χοτ γιογκα φιλε μου ..πριν το εγκωμιο στην Κυπρου ... μεσημερακι , κατσε πιες καφε και κοιτα την εισοδο και θα με θυμηθεις ...αυτο το μπουρδελο που ειναι πανω ψηλα ..αν δεις τι κατεβαινει απο κει πανω θα παθεις πλακα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.269
Πόντοι
1.106
Ναι σε συ ειναι αλυσίδα και καλα..της μόδας.. :jerking:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.269
Πόντοι
1.106
:grin:
Εγινε της μόδας γιατι ότι μαλακια βγαίνει οι γκόμενες τρέχουν γιατι εχει κουπόνια στο groupon και γιατι εχει και πχ 30€ 10 συνεδρίες
Συνεδρίες ειπα οχι εκτονωσεις ε

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.269
Πόντοι
1.106
Amigos μέτρια πραγματα
Το παιζει εστιατοριο αλλα μου χει σουπλα χάρτινα και χαρτοπετσέτες ξενοδοχείου
Πιάτα οχι καθαρά μεξικανικά μερικά
Παντως τα μπουριτος ειναι καλα
Ορεκτικά και τηγανητό παγωτό ομως κατω του μέτριου
Γεγονός ομως ειναι πως της Νέας Σμύρνης Σαββατοκύριακα τα καλυτερα (μουνια)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα. Απο τα κυπελλα τα φιλικα παιχνιδια και τις διεθνεις διωργανωσεις οι μπουκ θυσαυριζουν :) Μονο τα πρωταθληματα ειναι για τους παιχτες του στοιχηματος Μην στεναχωριεσε το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε :grin: :grin: :) :) :) :)  Πρωσοπικα η μονη εξαιρεση που εκανα ηταν ο αγωνας του ΠΑΟΚ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που θα γινει σημερα :) Ο λογος ειναι οτι βλεπω πιο μεγαλη διψα για το κυπελλο την συγκεριμενη χρονικη στιγμη το ντεφορμαρισμα του ολυμπιακου τις ψιλοαπουσιες του και το οτι ειναι χωρτασμενος πηρε το πρωταθλημα ειναι στο τσαμπιονς λινγκ τωρα αν δεν το παρει το κυπελλο ενταξει δεν χαθηκε ο κοσμος :) Ενω οι παοκτσηδες διψανε για το κυπελλο γιατι ειναι πολυ δυσκολο να παρουν πρωταθλημα!!! :grin: Οι παικτες του Ολυμπιακου μεχρι πριν 4 μηνες ηταν σαν ομαδα 2,5 φορες καλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ :grin: τωρα ομως χαθηκε η φορμα κτλ :) :).. Φυσικα αν δεν βγει ο ασσος δεν θα ξαναπαιξω κυπελλο ποτε :) Γιατι θα εχω παραβιασει τις αρχες μου οτι δεν παιζω κυπελλα και ενα παραπανο οτι θα εχω χασει.. :) :) :) :) :) :) :) Αλλα κανοκικα δεν επρεπε να παιξω :)
μετά απο τόσα χρονια στοίχημα δεν ειναι θέμα στεναχώριας, αλλά μια πίκρα όταν βλέπεις το μάτς και δεν θέλει να μπει η τανα.
[όσο για τον παοκ, τα αγωνιστικά σημάδια δείχνουν μαλλον άσσο, αλλά επειδή υπάρχει ο ασταθμιτος παραγοντας ( λεγεται σωτηροπουλος και σια ΕΕ),η γνωστή παραδοση του παοκ όταν υπάρχει ξεσηκωμός να χύνει την καρδάρα, η  κακή παραδοση των τελευταιων ετών στην τούμπα στα μεγάλα ματς και επειδή θα είμαι μέσα και δεν θέλω να έχω και στοιχηματικές έγνοιες, μάλλον δεν θα το παίξω.
μάλλον θα βάλω κάποιο σχετικά μεγάλο ποσό στον άσσο της σίτυ ( ήδη έβαλακάτι λιγα σε δυάδα με το όβερ του τελικού ισπανίας)  στο 1,14

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Στα λαιβ ειναι τα λεφτα χρηστο...Σημερα η Αρσεναλ με βοηθησε να παρω τα χαμενα απο 2 διαδουλες που ειχα παιξει,την προλαβα στο 2.1 οταν εφαγε το γκολ.
καλημερα :)  Ενας φιλος μου καποτε με ειπε καποτε :) :) απο παντου μπορεις να βγαλεις λεφτα :)  Ακομα και απο τα κυπελλα :)  Ακομα υποθετω και απο τα φυλικα :)  Αλλα εκει που μπορεις να εχεις τα αγωνιστικα δεδωμενα τις συγκρισεις τις προιστοριες το κινητρο ειναι το πρωταθλημα :) :) Ο ιδιος αγωνας  που κερδισες με την αρσεναλ με την γουεστ χαμ εδω :cheesy:  ο αντιστιχος με την γουιγκαν για το κυπελλο κουβαδιασε την μεση γη των χομπιτ αλλα στα πεναλντι προκριθηκε η Αρσεναλ δηλαδη η καλυτερη ομαδα :)  Εδω τωρα ηξερες οτι με νικη περναει την εβερτον στην μαχη του CL :grin: Στο κυπελλο υπαρχει το θεμα του νοκαουτ ματς τις υποβαθμισης του θεσμου αφου το κυπελλο εχει γινει για να μπορει μια μικρη ομαδα να μπορεσει να κανει κατι οσον αφορα το ονειρο :) κατακτηση καποιου θεσμου :) Να φανει και αυτο να βγει απο την αφανεια κτλ κτλ κτλ  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin:  Ολο το ζουμι  το εχουμε στα πρωταθληματα  που εχουμε την αγωνιστικη συγκριση :) δυναμηκοτιτα :) ποιοτητα των ομαδων :) και το κινητρο των ομαδων πληρης :) ο ανθρωπος που λενε ολοι οι γραφιαδες στις εφημεριδες που κατα καποιο τροπο τον λενε και δασκαλο του στοιχηματος ο παρασκευας επεζε μονο πρωταθλημα :)  Και απο την εμπειρια μου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  Εκει που εχω παρει :grin: εχω δει να περνουν λεφτα καλα αλλα πολλα :grin: αλλα λιγοτερα :grin: ο κοσμος :grin: ειναι απο τα εγχωρια πρωταθληματα των εκαστοτε χωρων :) ΥΓ..  Σημερα πχ ξερεις :) ξερουμε :) οτι με νικη ενα τεραστιο κλαμπ και μεγεθος η εβερτον :) περναει την αρσεναλ στην μαχη του CL :) εχουμε φορμα :) εχουμε κινητρο :) εχουμε εδρα :) καλυτερη ομαδα :) ξερουμε ακομα και χωρις να διαβασουμε τιποτα :) οτι θα ειναι μεσα οι βασικοι οτι το γηπεδο θα βραζει :) κτλ κτλ κτλ :) Οχι οτι ειναι σιγουρο αφου δεν υπαρχει κατι σιγουρο στο στοιχημα αλλα ξερουμε οτι ειναι πρωταθλημα και οτι ολα τα υπολοιπα θα ισχυουν :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
μετά απο τόσα χρονια στοίχημα δεν ειναι θέμα στεναχώριας, αλλά μια πίκρα όταν βλέπεις το μάτς και δεν θέλει να μπει η τανα.
[όσο για τον παοκ, τα αγωνιστικά σημάδια δείχνουν μαλλον άσσο, αλλά επειδή υπάρχει ο ασταθμιτος παραγοντας ( λεγεται σωτηροπουλος και σια ΕΕ),η γνωστή παραδοση του παοκ όταν υπάρχει ξεσηκωμός να χύνει την καρδάρα, η  κακή παραδοση των τελευταιων ετών στην τούμπα στα μεγάλα ματς και επειδή θα είμαι μέσα και δεν θέλω να έχω και στοιχηματικές έγνοιες, μάλλον δεν θα το παίξω.
μάλλον θα βάλω κάποιο σχετικά μεγάλο ποσό στον άσσο της σίτυ ( ήδη έβαλακάτι λιγα σε δυάδα με το όβερ του τελικού ισπανίας)  στο 1,14
καλημερα :)  Καλα θα κανεις το κυπελλο δεν ειναι για στοιχημα :) εγω εσφαλα που το επαιξα ανεξαρτητος αν βγει η οχι :) :) :)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα :)  Καλα θα κανεις το κυπελλο δεν ειναι για στοιχημα :) εγω εσφαλα που το επαιξα ανεξαρτητος αν βγει η οχι :) :) :)
γενικά το κύπελλο έχει τις ιδιαιτερότητες του, αλλά όταν πρόκειται για live betting έχεις την εικόνα μπροστά σου, και πραγματικά χτες το ότι δεν έβαλε γκολ η βολφσμπουργκ είναι μαγική εικόνα.
σε κάποια φαση το γυρισα στο  μπασκετ και εβλεπα στα στατιστικά της βετ365 να ανεβαινουν συνέχεια τα σουτ εκτός εστίας ( συνολο κοντά στα 20) και τα κόρνερ.
το γυρνάω και πετυχαίνω τη φάση που περνάει η μπάλα κάτω απο τον τερματοφύλακα βρίσκει λίγο σε αυτόν, δοκάρι, νεο σουτ πανω του και αποκρούει.αει σιχτηρ.
τον παοκ όσο περνάει η ώρα λέω να τον παίξω.
ο ολυμπιακός ( αν παιχτεί στα ίσια, και δεν δουμε καμια κίτρινη σε κάτσε στο 2, τον μανωλά να παίζει την αγαπημένη του άμυνα ζωνης σε χαντμπολ και τον αβρααμ να βαραει, όταν τους προλαβαίνει γιατί πλέον είναι βετεράνος, στο ψαχνο) πλην τσόρι και καμπελ δεν έχει κατι άλλο να  φοβίζει.
το κίνητρο ειναι σαφώς υπερ μας και άλλωστε ακόμη και 2-1 να είναι το σκορ δεν πρόκειται κανείς απο τους δύο να διακινδυνεψει προς το τελος.
την έβερτον δεν την πολυπιστευω σαν μέγεθος ομάδας ( γιατί κατά τ άλλα φέτος μια χαρά μπαλίτσα έπαιξε.μήπως τελικά ο μόγες δεν ήταν τόσο καλός όσο νόμιζαν;),  και στην αγγλία ψιλομετράνε αυτά.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αυτά που γράφω είναι καθαρά στοιχηματική άποψη.
δεν παίζω ποτέ τα λεφτά μου με οπαδικά κριτήρια, γιατί αν ήταν να το κάνω θα έβαζα ένα ποσό υπερ του ολυμπιακού, οπότε σε κάθε περίπτωση να μετριαστεί η στεναχώρια

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.269
Πόντοι
1.106
Χτες χτύπησα μια SOUK πως λέγεται μετα τη σκοπιά.Ειχα καιρό να παω
Δεν ειναι άσχημο..Στειλε τη Φιλιππινέζα μια μερα να σου παρει τιποτα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.269
Πόντοι
1.106
Επισης να ξερεις πως η Φιλιππινέζα σου μαλλον δέχτηκε τη δουλεια γιατι εκει απέναντι απο το Χονδο ειναι λεει απο τα καλυτερα mini market που πουλάνε κινεζικά κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom