nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.269
- Πόντοι
- 1.106
First goal Τολουκα ψηνεστε;
Θα τον αγορασεις;
Πηγαινε δες ρε τυπε, η κανεις περιορισμενες εμφανισεις;
Το Αμιγκος δε λες;Δίπλα απο το παλιό Νιχ;
Αλλο αυτο ενα γυμναστήριο είχαμε να περνούμε μάτι τα μοντέλα (άντε και τον Ντραγκαν) δίναμε 30 χήνες το μήνα και μου γίνε σουβλατζιδικο στο διαλο πια
Εχει και ψωλαριουμ;
μετά απο τόσα χρονια στοίχημα δεν ειναι θέμα στεναχώριας, αλλά μια πίκρα όταν βλέπεις το μάτς και δεν θέλει να μπει η τανα.καλημερα. Απο τα κυπελλα τα φιλικα παιχνιδια και τις διεθνεις διωργανωσεις οι μπουκ θυσαυριζουν Μονο τα πρωταθληματα ειναι για τους παιχτες του στοιχηματος Μην στεναχωριεσε το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε Πρωσοπικα η μονη εξαιρεση που εκανα ηταν ο αγωνας του ΠΑΟΚ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που θα γινει σημερα Ο λογος ειναι οτι βλεπω πιο μεγαλη διψα για το κυπελλο την συγκεριμενη χρονικη στιγμη το ντεφορμαρισμα του ολυμπιακου τις ψιλοαπουσιες του και το οτι ειναι χωρτασμενος πηρε το πρωταθλημα ειναι στο τσαμπιονς λινγκ τωρα αν δεν το παρει το κυπελλο ενταξει δεν χαθηκε ο κοσμος Ενω οι παοκτσηδες διψανε για το κυπελλο γιατι ειναι πολυ δυσκολο να παρουν πρωταθλημα!!! Οι παικτες του Ολυμπιακου μεχρι πριν 4 μηνες ηταν σαν ομαδα 2,5 φορες καλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ τωρα ομως χαθηκε η φορμα κτλ .. Φυσικα αν δεν βγει ο ασσος δεν θα ξαναπαιξω κυπελλο ποτε Γιατι θα εχω παραβιασει τις αρχες μου οτι δεν παιζω κυπελλα και ενα παραπανο οτι θα εχω χασει.. Αλλα κανοκικα δεν επρεπε να παιξω
καλημερα Ενας φιλος μου καποτε με ειπε καποτε απο παντου μπορεις να βγαλεις λεφτα Ακομα και απο τα κυπελλα Ακομα υποθετω και απο τα φυλικα Αλλα εκει που μπορεις να εχεις τα αγωνιστικα δεδωμενα τις συγκρισεις τις προιστοριες το κινητρο ειναι το πρωταθλημα Ο ιδιος αγωνας που κερδισες με την αρσεναλ με την γουεστ χαμ εδω ο αντιστιχος με την γουιγκαν για το κυπελλο κουβαδιασε την μεση γη των χομπιτ αλλα στα πεναλντι προκριθηκε η Αρσεναλ δηλαδη η καλυτερη ομαδα Εδω τωρα ηξερες οτι με νικη περναει την εβερτον στην μαχη του CL Στο κυπελλο υπαρχει το θεμα του νοκαουτ ματς τις υποβαθμισης του θεσμου αφου το κυπελλο εχει γινει για να μπορει μια μικρη ομαδα να μπορεσει να κανει κατι οσον αφορα το ονειρο κατακτηση καποιου θεσμου Να φανει και αυτο να βγει απο την αφανεια κτλ κτλ κτλ Ολο το ζουμι το εχουμε στα πρωταθληματα που εχουμε την αγωνιστικη συγκριση δυναμηκοτιτα ποιοτητα των ομαδων και το κινητρο των ομαδων πληρης ο ανθρωπος που λενε ολοι οι γραφιαδες στις εφημεριδες που κατα καποιο τροπο τον λενε και δασκαλο του στοιχηματος ο παρασκευας επεζε μονο πρωταθλημα Και απο την εμπειρια μου Εκει που εχω παρει εχω δει να περνουν λεφτα καλα αλλα πολλα αλλα λιγοτερα ο κοσμος ειναι απο τα εγχωρια πρωταθληματα των εκαστοτε χωρων ΥΓ.. Σημερα πχ ξερεις ξερουμε οτι με νικη ενα τεραστιο κλαμπ και μεγεθος η εβερτον περναει την αρσεναλ στην μαχη του CL εχουμε φορμα εχουμε κινητρο εχουμε εδρα καλυτερη ομαδα ξερουμε ακομα και χωρις να διαβασουμε τιποτα οτι θα ειναι μεσα οι βασικοι οτι το γηπεδο θα βραζει κτλ κτλ κτλ Οχι οτι ειναι σιγουρο αφου δεν υπαρχει κατι σιγουρο στο στοιχημα αλλα ξερουμε οτι ειναι πρωταθλημα και οτι ολα τα υπολοιπα θα ισχυουνΣτα λαιβ ειναι τα λεφτα χρηστο...Σημερα η Αρσεναλ με βοηθησε να παρω τα χαμενα απο 2 διαδουλες που ειχα παιξει,την προλαβα στο 2.1 οταν εφαγε το γκολ.
καλημερα Καλα θα κανεις το κυπελλο δεν ειναι για στοιχημα εγω εσφαλα που το επαιξα ανεξαρτητος αν βγει η οχιμετά απο τόσα χρονια στοίχημα δεν ειναι θέμα στεναχώριας, αλλά μια πίκρα όταν βλέπεις το μάτς και δεν θέλει να μπει η τανα.
[όσο για τον παοκ, τα αγωνιστικά σημάδια δείχνουν μαλλον άσσο, αλλά επειδή υπάρχει ο ασταθμιτος παραγοντας ( λεγεται σωτηροπουλος και σια ΕΕ),η γνωστή παραδοση του παοκ όταν υπάρχει ξεσηκωμός να χύνει την καρδάρα, η κακή παραδοση των τελευταιων ετών στην τούμπα στα μεγάλα ματς και επειδή θα είμαι μέσα και δεν θέλω να έχω και στοιχηματικές έγνοιες, μάλλον δεν θα το παίξω.
μάλλον θα βάλω κάποιο σχετικά μεγάλο ποσό στον άσσο της σίτυ ( ήδη έβαλακάτι λιγα σε δυάδα με το όβερ του τελικού ισπανίας) στο 1,14
γενικά το κύπελλο έχει τις ιδιαιτερότητες του, αλλά όταν πρόκειται για live betting έχεις την εικόνα μπροστά σου, και πραγματικά χτες το ότι δεν έβαλε γκολ η βολφσμπουργκ είναι μαγική εικόνα.καλημερα Καλα θα κανεις το κυπελλο δεν ειναι για στοιχημα εγω εσφαλα που το επαιξα ανεξαρτητος αν βγει η οχι
Καλημερες
νωρις περασε να σε αλλαξει ο δεκανέας αλλαγης φιλε