You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.613
- Πόντοι
- 606
Γκόιας @ 3.00να εισαστε καλα ολοι και ευχαριστω πολυ..η γκοιας μεγαλο κουβα... :S :S
Μονό: 12 @ €1 08/12/2013 19:32:59 12,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - YR3033999410F - Flash Ώρα στοιχήματος: 08/12/2013 19:32:59 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Γκόιας Γκόιας v Σάντος
(Τελικό αποτέλεσμα) 08/12/2013 Κανένα 3.00 Χαμένο
Σύνολο: 12 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 0,00 υγεια αδερφουλι εσυ και εμεις να ειμαστε καλα ολα τα αλα ειναι στο μυαλο μας
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.613
- Πόντοι
- 606
niple σημερα την φουλαμ την επαιξες γκολ-γκολ? α καλο ε γιατι το εβλεπα προσωπικα πολυ γκολ-γκολ ρωταω μηπως το εβλεπες και εσυ α καλο ε
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
το παιξα εγω κι κουβαδιαστηκα...niple σημερα την φουλαμ την επαιξες γκολ-γκολ? α καλο ε γιατι το εβλεπα προσωπικα πολυ γκολ-γκολ ρωταω μηπως το εβλεπες και εσυ α καλο ε
με επηρεασες τυπε :S
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
και για του λογου το αληθεςτο παιξα εγω κι κουβαδιαστηκα...
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Βερόνα v Αταλάντα
(Γκολ Αγώνα) 08/12/2013 Κανένα 2.10 Κερδισμένο
2 Over 2.5 Φούλαμ v Άστον Βίλα
(Γκολ Αγώνα) 08/12/2013 Κανένα 1.72 Χαμένο
στο λαίβ
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
να εισαστε καλα ολοι και ευχαριστω πολυ..η γκοιας μεγαλο κουβα... :S :S
Περαστικά ρε τύπε, ευχομαι όλα να παν καλά
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Λεονι, η ιντερ γκολ/γκολ και οβερ ;)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
και η μονακο δειχνει εστω και δυσκολα να καθαριζει 1-0 στο 89
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και χωρις φαλκαοκαι η μονακο δειχνει εστω και δυσκολα να καθαριζει 1-0 στο 89
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Μάγκες καλησπέρα. Ο κουβάς δεν έχει πάτο. Ειδικά τελευταία παρατηρώ ότι οι bookers και οι στοιχηματικές εταιρίες "ασελγούν" εις βάρος μας. Βλέπεις τη Μάντσεστερ να χάνει στην έδρα της δυο Σκ συνεχόμενα και ενώ έχει φάει ψωλιά εκτός απο τη νεωφώτιστη Κάρντιφ. Βλέπεις τη Ρόμα που πήγαινε τρένο ξαχνικά να μη μπορεί να νικήσει τη τελευταία κάλιαρι και να κάνει 3 συνεχόμενες ισοπαλίες. Ο Πάοκ να φέρνει 0-0 με τον Απόλλωνα στην έδρα του και η Τσέλσι να χάνει απ τη Στόουκ με τριάρα. Μη πω και για το αξέχαστο που νικούσε η Γιούβε 2-0 και το γύρισε η φιορεντίνα σε 7 λεπτά κι έγινε 4-2. Μαγικά πράγματα σε λέω. Δε μπορείς να στηριχτείς πουθενά πια, κι αν μια ομάδα είναι ας πούμε στήριγμα οι αποδόσεις των bookers προκαλούν γέλιο (1,05-1,15) α καλο ε που λέει κι ο Χρήστος.
Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας φίλοι μου. Χρειάζεται μελέτη και προαίσθημα αλλά και πονηριά πια στο παίξιμό μας. Και πάνω απ όλα βάζουμε λίγα (απ το περίσσευμα) για να πάρουμε πολλά.
εγώ απο δώ και πέρα θα ξεψαχνίζω το κουπόνι θ βρίσκω μια καλή τριάδα ημίχρονα τελικά, που στέκουν βέβαια, με απόδοση γύρω στο 4-5 και θα τα ρίχνω με 1 ευρώ. 4*4*4*1= 64. κι ότι κάτσει.. μια φορά στις 30 φορές να μου κάτσει κερδισμένος θα βγώ. ;) ;)
πολύ καλό site και πολύ καλά αποτελέσματα έχει ο μπαγάσας εδώ
Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας φίλοι μου. Χρειάζεται μελέτη και προαίσθημα αλλά και πονηριά πια στο παίξιμό μας. Και πάνω απ όλα βάζουμε λίγα (απ το περίσσευμα) για να πάρουμε πολλά.
εγώ απο δώ και πέρα θα ξεψαχνίζω το κουπόνι θ βρίσκω μια καλή τριάδα ημίχρονα τελικά, που στέκουν βέβαια, με απόδοση γύρω στο 4-5 και θα τα ρίχνω με 1 ευρώ. 4*4*4*1= 64. κι ότι κάτσει.. μια φορά στις 30 φορές να μου κάτσει κερδισμένος θα βγώ. ;) ;)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τυπε περαστικα μην μασας.Παιδια βγηκα χτες μετα απο 17 μερες στο νοσοκομειο...αυριο θα βγαλω ακτινογραφιες παλι γιατι γλυστρησα στο σπιτι με τις πατεριτσες και επεσα ελπιζω να μην εχει πειραχθει το μοσχευμα γιατι θα ξαναμπω χειρουργειο και δεν θα το αντεξω αλλο...ειμαι σε μια δυσκολη φαση και απο πλευρας δυναμης και ψυχολογιας εχουν πεσει πανω μου ολα τα ατομα τα δικα μου να μην τα παρατησω...
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.613
- Πόντοι
- 606
κανεις δεν επιρεαζει αδερφε μου κανεναν εκτος αν το θελει ο ιδιος εδω μιλαμε και λεμε τις αποψεις μας ομορφα και ωραια δεν υπαρχει κατι σιγουρο στο στοιχημα α καλο ε Απλα οι μπουκ στα live ρουφανε και τις τριχες απο την μυτη μας μεσα α καλο ετο παιξα εγω κι κουβαδιαστηκα...
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
φιλε μου το προσπαθω... να μην επηρεαζομαι, αλλα μου ειναι δυσκολοκανεις δεν επιρεαζει αδερφε μου κανεναν
δυστηχως μετραω το καθε τι
γι αυτο δεν ειμαι και εκατομμυριουχος
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.613
- Πόντοι
- 606
εχεις δικιο φιλε μου Πρεπει να ηρεμισουμε.. Με οτι αυτο σινεπαγετε φυσικα με το πονταρισμα μας απο αυτο αρχιζουν ολα Εδω θελω να κανω και μια αναφορα με την ροη των γκολ του live αλλα και την σκοπιμοτητα των ομαδων.. Λοιπων η ροη των γκολ εχει χαλασει πολυ οι ομαδες οταν κανουν την δουλεια τους βαζουν χειροφρενο πχ βαζουν ενα γκολ σταματανε η η πολυ καλη ομαδα το βαζει και μετα παιζει αμυνα να κρατισει το αποτελσμα απο μια ομαδα παρταλι δεν ξερω παιδια κατι γινεται στο live εκει που λεγαμε με την παρατηρηση βγαζαμε κανα φραγκο εχω γινει σηματορος στην παρατηρηση των ματς και δεν βγαινει τιποτα απο επομενα γκολ κτλ σε μενα προσωπικα η κατι εχω παθει και δεν μου βγαινει τιποτα η κατι εκαναν οι ομαδες δεν ξερω μαλων εγω φταιω τεσπα απο σημερα βαζω φρενο στο live μεχρι να ηρεμισω απο την χασουρα διαβασμα μελετη και για πολυ χαλαρα υγεια και καλη καρδιαΜάγκες καλησπέρα. Ο κουβάς δεν έχει πάτο. Ειδικά τελευταία παρατηρώ ότι οι bookers και οι στοιχηματικές εταιρίες "ασελγούν" εις βάρος μας. Βλέπεις τη Μάντσεστερ να χάνει στην έδρα της δυο Σκ συνεχόμενα και ενώ έχει φάει ψωλιά εκτός απο τη νεωφώτιστη Κάρντιφ. Βλέπεις τη Ρόμα που πήγαινε τρένο ξαχνικά να μη μπορεί να νικήσει τη τελευταία κάλιαρι και να κάνει 3 συνεχόμενες ισοπαλίες. Ο Πάοκ να φέρνει 0-0 με τον Απόλλωνα στην έδρα του και η Τσέλσι να χάνει απ τη Στόουκ με τριάρα. Μη πω και για το αξέχαστο που νικούσε η Γιούβε 2-0 και το γύρισε η φιορεντίνα σε 7 λεπτά κι έγινε 4-2. Μαγικά πράγματα σε λέω. Δε μπορείς να στηριχτείς πουθενά πια, κι αν μια ομάδα είναι ας πούμε στήριγμα οι αποδόσεις των bookers προκαλούν γέλιο (1,05-1,15) α καλο ε που λέει κι ο Χρήστος.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.613
- Πόντοι
- 606
προχθες παιδια ενας φιλος με ειπε εχεις παρατυρησει οτι οι ανθρωποι που εχουν μεγαλο δικτη iq ειναι πολυ ηρεμοι... Του λεω νε ρε μπαγασα εχεις δικιο με λεει ναι αφου φιλοσοφουν συνεχεια γιατι να νευριασουν τι να τους πεις και να τους βρισεις θα μηνουν ηρεμοι θα σκεφτουν τι λεει αυτος τωρα κτλ.. Αυτο ειναι παιδια πρεπει να ηρεμισουμε το παθος μας για τον τζογο θα μας ξυλωσει τα βυζια μας Ηρεμια η ηρεμια ειναι δυναμη ο θημος πτωση και αδυναμια η μανια ειναι το ανθος του θημου εχουμε μανια με τον τζογο πρεπει να το δουμε σε βαθος χρονου το στοιχημα να το απολαυσουμε και οχι να το δουμε σαν καταχριστικα η σαν κερδοσκοπικα αυτο μονο με την ηρεμια και την γαληνια σκεψη μπορουμε να το επιτιχουμε με το διαβασμα και την προσεκτικη σκεψη αυτων που διαβαζουμε Ηρεμια αδελφια εν χριστο ο θεος θα μας δωσει δυναμη για να δουλεψουμε οχι για να βγαλουμε ενα σπιτι απο το στοιχημα ο τζογος ειναι αμαρτια ας την κανουμε πιο γλυκια πεζοντας πιο ηρεμα τουλαχιστον Αλλα ο καθενας εχει τους κανονες του και το πορτοφολι του απλα πρεπει να σκεφτουμε οτι οι Μπουκ δεν νικιουντε γιατι απλα αυτοι βγαλανε το στοιχημα τον τζογο θελει υπομονη απεραντι εγκρατεια και ηρεμια το συγκεκριμενο ειδος τζογου που κανουμε α καλο ε
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
και η μονακο δειχνει εστω και δυσκολα να καθαριζει 1-0 στο 89
Στον οπάπα είχε πλεονέκτημα 1 γκολ η αζαξιό οποτε θεωρητικα κι αυτό έσπασε εκεί.
Επόμενο ποντάρισμα στο τσουλου γιατί αύριο δεν έχει τίποτα, μόνο το gg της κάιζερ μ άρεσε αλλά θα ρεπάρω
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Ιντερ ασσαρα
Lol lol
Απο τα τρια χ που ειπα ηρθαν τα 2 , κ η λυων ανατροπη...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
την τριτη εχει πολυ καλα ματσακια ;)Στον οπάπα είχε πλεονέκτημα 1 γκολ η αζαξιό οποτε θεωρητικα κι αυτό έσπασε εκεί.
Επόμενο ποντάρισμα στο τσουλου γιατί αύριο δεν έχει τίποτα, μόνο το gg της κάιζερ μ άρεσε αλλά θα ρεπάρω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K