LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Σεν γκαλεν νό γκολ, όβερ γκο χεντ ιγκλς, χ2 τουλούζ
Σεν γκαλεν νό γκολ, όβερ γκο χεντ ιγκλς, χ2 τουλούζ
Εβγαλε ευτυχως τα σπασμενα του μαλακα του παοκ.τον βαζελο πως τον βλεπεις?
ρε μαστερ τι φτεει ο παοκ αφου ο κορακας ακυρωσε καθαρο γκολ α καλο εΕβγαλε ευτυχως τα σπασμενα του μαλακα του παοκ.
Κουβαδιάζει πολύ κόσμο η Γκοίας Χρηστάρα!οποιος κανει ασσο την γκοιας θα τον κερασω μια retsina μιχαλη γεωργιαδη α καλο ε κουβα δε
οτι και να πουμε ακρη δεν θα βρουμε εγω δεν εχω προβλημα με τους φιλαθλους του ολυμπιακου αλλα με το συστημα που ειναι βρωμικο και τρισαθλιο που αυτο το συστημα καλως η κακος εγω λεω κακος επι γουλανδρη μεχρι τωρα παει τον ολυμπιακο γαμιοντας και τους αλλους τους γαμαει με αυτο εχω αλλα εχω σταματισει να παθιαζομαι απλα κανουμε μια κουβεντα κατα τα αλλα υγεια να υπαρχει και αν μπορουμε να βγαλουμε μετα κανα φραγκακι απο το ελεγχομενο στοιχημα γιατι ελεγχετε α καλο ε ΥΓ.. Καλη επιτιχια στον ολυμπιακο στο παιχνιδι με την αντερλεχτ πανω απο ολα ειμαι ελληνας αλλο το τι γινεται στο πρωταθλημα ελλαδος α καλο ε Στο τελος θα γινω ΑΕΚ γιατι βλεπω ο τιγρης να αγοραζει την επο κτλ κτλ και να γαμαει τα πρωταθληματα ο τιγρης ενα ενα να χερομαι α καλο τιγρης ολε α καλο εΚαλησπέρα...Καλησπέρα...
Χρηστάρα Δεν Θέλω Να Τα Ακούω Αυτά Από Εσένα ! Την Αδικία Να Τη Ρίξεις Στην Ομάδα Σου & Όχι Στον Ολυμπιακό & Το Κατεστημένο Της Αθήνας ! Δεν Έχει Σχέση Με Το Αν Ο Ολυμπιακός Είναι Κράτος Εν Κράτη Αν Η Υπερομαδα ΠΑΟΚ Δεν Μπορεί Να Βάλει Ένα Γκόλ Έστω & Με Κόντρα Διαιτησία (Αν Χρειαστεί & Δύο Γκόλ) Σε Αυτόν Τον Απόλλωνα ! Σκέψου Πόσες Ανατροπές Έχει Κάνει Φέτος & Πόσες Φορές Την Έχει Γλυτώσει Στο Τσακ ? Του Πούστη Δεν Μπορεί Να Κάνει Συνέχεια Ανατροπές & Να Του Κάθετε & Το Αποτέλεσμα !
Τότε Δεν Θα Μιλάγαμε Για Τον ΠΑΟΚ Αλλά Για Την Ρεαλ Μαδρίτης Της Προηγούμενης Δεκαετίας !! Ααα Καλόοοο Εεε ??? ;)
Eιχε σφυριξει φαουλ τυπε.ρε μαστερ τι φτεει ο παοκ αφου ο κορακας ακυρωσε καθαρο γκολ α καλο ε
εχω να πιω απο τις 18 αυγουστου αδερφε μου κερνα κατι αλλο η ιντερ τρωει και βαζει θα βγει οβερ ΥΓ.. Η μαλαματινα βαραει στο κεφαλι μιχαλη γεωργιαδη η τυρναβου του συνετερισμου τυρναβου που εχει 1,22 η μαχιμ αλλα μαξιμ εχει 0,98 λεπτα ειναι στην τριτη διαλογη λογο ποιοτητας και γευσης υγ δεν πεινω αλλα επινα α καλο ε και απλα πινουν φιλοι συνεχεια α καλοεΚουβαδιάζει πολύ κόσμο η Γκοίας Χρηστάρα!
Κάνε όβερ την Ίντερ και σε κερνάω Μαλλλλλαματίνα!
δεν υπηρχε φαουλ τυπε 27 ριπλευ ειδα α καλο ε ακυρωσε κανονικο γκολ με το ειπαν 3 οπαδοι του αρη και 1 του ολυμπιακου οταν πηγα στο προποτζηδικο δεν βαζω τους παοκτσηδες μεσα ποσοι με το ειπαν απλα καποια ατομα αριανοι φιλοι απο μονοι τους και ενας ολυμπιακος με το ειπανEιχε σφυριξει φαουλ τυπε.
που εισαι ρε φυλαρακι τι λεει πως εισαι ολα καλα να εισαι γερος και υγιεις παντα εισαι αδερφος α καλο εΚαλησπερα σε ολα τα παιδια και στο αδελφο μου χρησταρα...
καλως το παιδι!!!!Καλησπερα σε ολα τα παιδια και στο αδελφο μου χρησταρα...
Ξεκούραστα το οβεράκι!Θες μια σόδα να χωνέψεις την Γκοίας?εχω να πιω απο τις 18 αυγουστου αδερφε μου κερνα κατι αλλο η ιντερ τρωει και βαζει θα βγει οβερ ΥΓ.. Η μαλαματινα βαραει στο κεφαλι μιχαλη γεωργιαδη η τυρναβου του συνετερισμου τυρναβου που εχει 1,22 η μαχιμ αλλα μαξιμ εχει 0,98 λεπτα ειναι στην τριτη διαλογη λογο ποιοτητας και γευσης υγ δεν πεινω αλλα επινα α καλο ε και απλα πινουν φιλοι συνεχεια α καλοε
ελα φυλαρακι μου περαστικα ολα θα πανε καλα ο θεος μεγαλος ειναι μην σε περνει απο κατω ολα θα πανε δεξια μην στεναχωριεσεΠαιδια βγηκα χτες μετα απο 17 μερες στο νοσοκομειο...αυριο θα βγαλω ακτινογραφιες παλι γιατι γλυστρησα στο σπιτι με τις πατεριτσες και επεσα ελπιζω να μην εχει πειραχθει το μοσχευμα γιατι θα ξαναμπω χειρουργειο και δεν θα το αντεξω αλλο...ειμαι σε μια δυσκολη φαση και απο πλευρας δυναμης και ψυχολογιας εχουν πεσει πανω μου ολα τα ατομα τα δικα μου να μην τα παρατησω...
Παιδια βγηκα χτες μετα απο 17 μερες στο νοσοκομειο...αυριο θα βγαλω ακτινογραφιες παλι γιατι γλυστρησα στο σπιτι με τις πατεριτσες και επεσα ελπιζω να μην εχει πειραχθει το μοσχευμα γιατι θα ξαναμπω χειρουργειο και δεν θα το αντεξω αλλο...ειμαι σε μια δυσκολη φαση και απο πλευρας δυναμης και ψυχολογιας εχουν πεσει πανω μου ολα τα ατομα τα δικα μου να μην τα παρατησω...
ναι μια χαρα ειναι η σοδα ενταξει 12 ευρω την επαιξα στο live απλα η σαντος ειναι μεγαλη ομαδα και δεν δινει ματς μετα τα 8 γκολ που εφαγε στο φιλικο απο την μπαρτσελονα γιρισαν τα μυαλα τον οπαδων αναποδα και το ιδιο των παιχτων ετσι ειναι ενταξει δεν ειναι τα 12 ευρω που επαιξα ειναι οτι ειχα κοψει την βραζιλια μαχερι τεσπα μην κλεγομαστε εχουμε χασει μαλια α καλο ε μια χαρα ειναι η σοδαΞεκούραστα το οβεράκι!Θες μια σόδα να χωνέψεις την Γκοίας?