Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
οποιος κανει ασσο την γκοιας θα τον κερασω μια retsina μιχαλη γεωργιαδη :grin: α καλο ε κουβα δε :grin: 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οποιος κανει ασσο την γκοιας θα τον κερασω μια retsina μιχαλη γεωργιαδη :grin: α καλο ε κουβα δε :grin:  
Κουβαδιάζει πολύ κόσμο η Γκοίας Χρηστάρα!
Κάνε όβερ την Ίντερ και σε κερνάω Μαλλλλλαματίνα! :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Καλησπέρα...Καλησπέρα...
Χρηστάρα Δεν Θέλω Να Τα Ακούω Αυτά Από Εσένα ! Την Αδικία Να Τη Ρίξεις Στην Ομάδα Σου & Όχι Στον Ολυμπιακό & Το Κατεστημένο Της Αθήνας ! Δεν Έχει Σχέση Με Το Αν Ο Ολυμπιακός Είναι Κράτος Εν Κράτη Αν Η Υπερομαδα ΠΑΟΚ Δεν Μπορεί Να Βάλει Ένα Γκόλ Έστω & Με Κόντρα Διαιτησία (Αν Χρειαστεί & Δύο Γκόλ) Σε Αυτόν Τον Απόλλωνα ! Σκέψου Πόσες Ανατροπές Έχει Κάνει Φέτος & Πόσες Φορές Την Έχει Γλυτώσει Στο Τσακ ? Του Πούστη Δεν Μπορεί Να Κάνει Συνέχεια Ανατροπές & Να Του Κάθετε & Το Αποτέλεσμα !
Τότε Δεν Θα Μιλάγαμε Για Τον ΠΑΟΚ Αλλά Για Την Ρεαλ Μαδρίτης Της Προηγούμενης Δεκαετίας !! Ααα Καλόοοο Εεε ???  ;)
οτι και να πουμε ακρη δεν θα βρουμε :grin: εγω δεν εχω προβλημα με τους φιλαθλους του ολυμπιακου αλλα με το συστημα που ειναι βρωμικο και τρισαθλιο που αυτο το συστημα καλως η κακος εγω λεω κακος επι γουλανδρη μεχρι τωρα παει τον ολυμπιακο γαμιοντας και τους αλλους τους γαμαει με αυτο εχω αλλα εχω σταματισει να παθιαζομαι απλα κανουμε μια κουβεντα κατα τα αλλα υγεια να υπαρχει και αν μπορουμε να βγαλουμε μετα κανα φραγκακι απο το ελεγχομενο στοιχημα γιατι ελεγχετε :grin: α καλο ε :grin:ΥΓ.. Καλη επιτιχια στον ολυμπιακο στο παιχνιδι με την αντερλεχτ πανω απο ολα ειμαι ελληνας αλλο το τι γινεται στο πρωταθλημα ελλαδος α καλο ε :grin: Στο τελος θα γινω ΑΕΚ γιατι βλεπω ο τιγρης να αγοραζει την επο κτλ κτλ και να γαμαει τα πρωταθληματα ο τιγρης ενα ενα να χερομαι :grin: :grin:α καλο τιγρης ολε α καλο ε :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Κουβαδιάζει πολύ κόσμο η Γκοίας Χρηστάρα!
Κάνε όβερ την Ίντερ και σε κερνάω Μαλλλλλαματίνα! :grin:
εχω να πιω απο τις 18 αυγουστου αδερφε μου :grin: κερνα κατι αλλο :grin: η ιντερ τρωει και βαζει θα βγει οβερ  :grin:ΥΓ.. Η μαλαματινα βαραει στο κεφαλι μιχαλη γεωργιαδη η τυρναβου του συνετερισμου τυρναβου που εχει 1,22 η μαχιμ αλλα μαξιμ εχει 0,98 λεπτα ειναι στην τριτη διαλογη λογο ποιοτητας και γευσης υγ δεν πεινω αλλα επινα α καλο ε :grin: και απλα πινουν φιλοι συνεχεια α καλοε :) :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Eιχε σφυριξει φαουλ τυπε.
δεν υπηρχε φαουλ τυπε :grin: 27 ριπλευ ειδα α καλο ε :grin: ακυρωσε κανονικο γκολ με το ειπαν 3 οπαδοι του αρη και 1 του ολυμπιακου οταν πηγα στο προποτζηδικο δεν βαζω τους παοκτσηδες μεσα ποσοι με το ειπαν απλα καποια ατομα αριανοι φιλοι απο μονοι τους και ενας ολυμπιακος με το ειπαν :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
Καλησπερα σε ολα τα παιδια και στο αδελφο μου χρησταρα...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Καλησπερα σε ολα τα παιδια και στο αδελφο μου χρησταρα...
καλως το παιδι!!!!
τυπε πως παει το ποδι???

κουραγιο και υπομονη και συντομα ξανα στις επαλξεις

ελπιζω να βρηκες τον πουστη που στο κανε

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εχω να πιω απο τις 18 αυγουστου αδερφε μου :grin: κερνα κατι αλλο :grin: η ιντερ τρωει και βαζει θα βγει οβερ  :grin:ΥΓ.. Η μαλαματινα βαραει στο κεφαλι μιχαλη γεωργιαδη η τυρναβου του συνετερισμου τυρναβου που εχει 1,22 η μαχιμ αλλα μαξιμ εχει 0,98 λεπτα ειναι στην τριτη διαλογη λογο ποιοτητας και γευσης υγ δεν πεινω αλλα επινα α καλο ε :grin: και απλα πινουν φιλοι συνεχεια α καλοε :) :grin:
Ξεκούραστα το οβεράκι!Θες μια σόδα να χωνέψεις την Γκοίας?  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Λεονι, η ιντερ γκολ/γκολ και οβερ ;)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
Παιδια βγηκα χτες μετα απο 17 μερες στο νοσοκομειο...αυριο θα βγαλω ακτινογραφιες παλι γιατι γλυστρησα στο σπιτι με τις πατεριτσες και επεσα ελπιζω να μην εχει πειραχθει το μοσχευμα γιατι θα ξαναμπω χειρουργειο και δεν θα το αντεξω αλλο...ειμαι σε μια δυσκολη φαση και απο πλευρας δυναμης και ψυχολογιας εχουν πεσει πανω μου ολα τα ατομα τα δικα μου να μην τα παρατησω...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Παιδια βγηκα χτες μετα απο 17 μερες στο νοσοκομειο...αυριο θα βγαλω ακτινογραφιες παλι γιατι γλυστρησα στο σπιτι με τις πατεριτσες και επεσα ελπιζω να μην εχει πειραχθει το μοσχευμα γιατι θα ξαναμπω χειρουργειο και δεν θα το αντεξω αλλο...ειμαι σε μια δυσκολη φαση και απο πλευρας δυναμης και ψυχολογιας εχουν πεσει πανω μου ολα τα ατομα τα δικα μου να μην τα παρατησω...
ελα φυλαρακι μου περαστικα ολα θα πανε καλα ο θεος μεγαλος ειναι μην σε περνει απο κατω ολα θα πανε δεξια μην στεναχωριεσε :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ελα ρε φιλαρακο , κριμα ρε γαμωτο , προσεχε με τις πατεριτσες , δεν ειναι για να κανεις αεροπλανικα και ζεμπεκικα  :grin: :grin: :grin:
Ολα καλα να πανε και καλη δυναμη ρε φιλε , μην μασας και μην σε παιρνει η απο κατω , ολα θα φτιαξουν και θα γινουν οπως πριν  :grin: :grin: :grin:
Εχουμε λιωσει στον κουβα εδω τυπε , ο Μελισσα θα κανει χριστουγεννα με τα δικα μας λεφτα  :headbang: :headbang:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Ξεκούραστα το οβεράκι!Θες μια σόδα να χωνέψεις την Γκοίας?  :grin:
ναι μια χαρα ειναι η σοδα ενταξει 12 ευρω την επαιξα στο live απλα η σαντος ειναι μεγαλη ομαδα και δεν δινει ματς μετα τα 8 γκολ που εφαγε στο φιλικο απο την μπαρτσελονα γιρισαν τα μυαλα τον οπαδων αναποδα και το ιδιο των παιχτων ετσι ειναι ενταξει δεν ειναι τα 12 ευρω που επαιξα ειναι οτι ειχα κοψει την βραζιλια μαχερι τεσπα μην κλεγομαστε εχουμε χασει μαλια α καλο ε μια χαρα ειναι η σοδα :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
να εισαστε καλα ολοι και ευχαριστω πολυ..η γκοιας μεγαλο κουβα... :S :S

Stories

Νέο!

Stories