!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Μάγκες καλησπέρα. Ο κουβάς δεν έχει πάτο. Ειδικά τελευταία παρατηρώ ότι οι bookers και οι στοιχηματικές εταιρίες "ασελγούν" εις βάρος μας. Βλέπεις τη Μάντσεστερ να χάνει στην έδρα της δυο Σκ συνεχόμενα και ενώ έχει φάει ψωλιά εκτός απο τη νεωφώτιστη Κάρντιφ. Βλέπεις τη Ρόμα που πήγαινε τρένο ξαχνικά να μη μπορεί να νικήσει τη τελευταία κάλιαρι και να κάνει 3 συνεχόμενες ισοπαλίες. Ο Πάοκ να φέρνει 0-0 με τον Απόλλωνα στην έδρα του και η Τσέλσι να χάνει απ τη Στόουκ με τριάρα. Μη πω και για το αξέχαστο που νικούσε η Γιούβε 2-0 και το γύρισε η φιορεντίνα σε 7 λεπτά κι έγινε 4-2. Μαγικά πράγματα σε λέω. Δε μπορείς να στηριχτείς πουθενά πια, κι αν μια ομάδα είναι ας πούμε στήριγμα οι αποδόσεις των bookers προκαλούν γέλιο (1,05-1,15) α καλο ε που λέει κι ο Χρήστος.
Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας φίλοι μου. Χρειάζεται μελέτη και προαίσθημα αλλά και πονηριά πια στο παίξιμό μας. Και πάνω απ όλα βάζουμε λίγα (απ το περίσσευμα) για να πάρουμε πολλά.
εγώ απο δώ και πέρα θα ξεψαχνίζω το κουπόνι θ βρίσκω μια καλή τριάδα ημίχρονα τελικά, που στέκουν βέβαια, με απόδοση γύρω στο 4-5 και θα τα ρίχνω με 1 ευρώ. 4*4*4*1= 64. κι ότι κάτσει.. μια φορά στις 30 φορές να μου κάτσει κερδισμένος θα βγώ. ;) ;)
πολύ καλό site και πολύ καλά αποτελέσματα έχει ο μπαγάσας εδώ
Που εισαι μωρη λουλου;
Οντως καλο το site των παιδιών...