Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Μάγκες καλησπέρα. Ο κουβάς δεν έχει πάτο. Ειδικά τελευταία παρατηρώ ότι οι bookers και οι στοιχηματικές εταιρίες  :s&m_3:"ασελγούν" εις βάρος μας. Βλέπεις τη Μάντσεστερ να χάνει στην έδρα της δυο Σκ συνεχόμενα και ενώ έχει φάει ψωλιά εκτός απο τη νεωφώτιστη Κάρντιφ. Βλέπεις τη Ρόμα που πήγαινε τρένο ξαχνικά να μη μπορεί να νικήσει τη τελευταία κάλιαρι και να κάνει 3 συνεχόμενες ισοπαλίες. Ο Πάοκ να φέρνει 0-0 με τον Απόλλωνα στην έδρα του και η Τσέλσι να χάνει απ τη Στόουκ με τριάρα. Μη πω και για το αξέχαστο που νικούσε η Γιούβε 2-0 και το γύρισε η φιορεντίνα σε 7 λεπτά κι έγινε 4-2.  :pipa3: :pipa3:Μαγικά πράγματα σε λέω. Δε μπορείς να στηριχτείς πουθενά πια, κι αν μια ομάδα είναι ας πούμε στήριγμα οι αποδόσεις των bookers προκαλούν γέλιο (1,05-1,15) :dancing: α καλο ε που λέει κι ο Χρήστος.

Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας φίλοι μου. Χρειάζεται μελέτη και προαίσθημα αλλά και πονηριά πια στο παίξιμό μας. Και πάνω απ όλα βάζουμε λίγα (απ το περίσσευμα) για να πάρουμε πολλά.

εγώ απο δώ και πέρα θα ξεψαχνίζω το κουπόνι θ βρίσκω μια καλή τριάδα ημίχρονα τελικά, που στέκουν βέβαια, με απόδοση γύρω στο 4-5 και θα τα ρίχνω με 1 ευρώ. 4*4*4*1= 64. κι ότι κάτσει.. μια φορά στις 30 φορές να μου κάτσει κερδισμένος θα βγώ. ;) ;)

πολύ καλό site και πολύ καλά αποτελέσματα έχει ο μπαγάσας εδώ :)

Που εισαι μωρη λουλου; :rockon:
Οντως καλο το site των παιδιών...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Αντωνάκη την κρέμα σου κ υπνο! :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μαγκες με τα κοκκινα ειναι τα μπουκερια
Με τα ασπρα οι τζογαδοροι
Και οι μπατσοι στο τελος ειναι ο Χοντρος, ο καραφλας, ο Κομπο(στας)της κτλ κτλ

Εγω μια εβδομαδουλα στα αρχιδια μου εβλεπα τα αποτελεσματα χωρις να παιζω...αν Τριτη - Τεταρτη παω κουβα καλο Πασχα παλι

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μάγκες καλησπέρα. Ο κουβάς δεν έχει πάτο. Ειδικά τελευταία παρατηρώ ότι οι bookers και οι στοιχηματικές εταιρίες  :s&m_3:"ασελγούν" εις βάρος μας. Βλέπεις τη Μάντσεστερ να χάνει στην έδρα της δυο Σκ συνεχόμενα και ενώ έχει φάει ψωλιά εκτός απο τη νεωφώτιστη Κάρντιφ. Βλέπεις τη Ρόμα που πήγαινε τρένο ξαχνικά να μη μπορεί να νικήσει τη τελευταία κάλιαρι και να κάνει 3 συνεχόμενες ισοπαλίες. Ο Πάοκ να φέρνει 0-0 με τον Απόλλωνα στην έδρα του και η Τσέλσι να χάνει απ τη Στόουκ με τριάρα. Μη πω και για το αξέχαστο που νικούσε η Γιούβε 2-0 και το γύρισε η φιορεντίνα σε 7 λεπτά κι έγινε 4-2.  :pipa3: :pipa3:Μαγικά πράγματα σε λέω. Δε μπορείς να στηριχτείς πουθενά πια, κι αν μια ομάδα είναι ας πούμε στήριγμα οι αποδόσεις των bookers προκαλούν γέλιο (1,05-1,15) :dancing: α καλο ε που λέει κι ο Χρήστος.

Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας φίλοι μου. Χρειάζεται μελέτη και προαίσθημα αλλά και πονηριά πια στο παίξιμό μας. Και πάνω απ όλα βάζουμε λίγα (απ το περίσσευμα) για να πάρουμε πολλά.

εγώ απο δώ και πέρα θα ξεψαχνίζω το κουπόνι θ βρίσκω μια καλή τριάδα ημίχρονα τελικά, που στέκουν βέβαια, με απόδοση γύρω στο 4-5 και θα τα ρίχνω με 1 ευρώ. 4*4*4*1= 64. κι ότι κάτσει.. μια φορά στις 30 φορές να μου κάτσει κερδισμένος θα βγώ. ;) ;)

πολύ καλό site και πολύ καλά αποτελέσματα έχει ο μπαγάσας εδώ :)

εσεις ειστε σημειακιδες, εγω που ειμαι οβερακιας και χανω τα οβερ που τα ματσ ειναι 2-0,1-1,0-2 απο το 25?  :jerking:

δυστηχως ΧΩΡΙΣ μπετφερ δεν μπορω να κανω τιποτα... Ειχα μπετφερ ηξερα και σε περιοδο γκινιας οτι θα εβγαζα κατι.. τελοσπαντων, αυτη η κατασταση δεν παει αλλο ..

στης γιορτες η ποιο μετα φευγω βουλγαρια σε εναν στενο μου να το κανονησω απο εκει.. με ενα καλο κεφαλαιο φυσικα..

τωρα πως θα βρω τροπο μεσω ip και μεσω προξι να κανω δουλεια δεν εχω ιδεα, αλλα αυτος ειναι ιντερνετακιας και ξερει.. οτι βγαζω ενα ποσοστο σε αυτον ...

οχι που θα μου πει εμενα ο σφακιανακης και η διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος που θα παιζω..

παραθετω κατι που δεν σε αφορα, απλα σου αναφερω μιας και σπανε πολλα σημεια, η μπετφερ ακομα ,ΑΚΟΜΑ και σε γκινια, ειχε τροπο να βγαλεις λεφτα,α, και να μειωσεις της απωλειες  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
niple σημερα την φουλαμ την επαιξες γκολ-γκολ? α καλο ε γιατι το εβλεπα προσωπικα πολυ γκολ-γκολ ρωταω μηπως το εβλεπες και εσυ :grin: α καλο ε :grin:

δεν επαιξα τιποτα εχθες , περιμενω τσου λου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Μαγκες με τα κοκκινα ειναι τα μπουκερια
Με τα ασπρα οι τζογαδοροι
Και οι μπατσοι στο τελος ειναι ο Χοντρος, ο καραφλας, ο Κομπο(στας)της κτλ κτλ

Εγω μια εβδομαδουλα στα αρχιδια μου εβλεπα τα αποτελεσματα χωρις να παιζω...αν Τριτη - Τεταρτη παω κουβα καλο Πασχα παλι

πολυ ξυλο τυπε, τρεις νεκροι  :S

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
δυστηχως ΧΩΡΙΣ μπετφερ δεν μπορω να κανω τιποτα... Ειχα μπετφερ ηξερα και σε περιοδο γκινιας οτι θα εβγαζα κατι.. τελοσπαντων, αυτη η κατασταση δεν παει αλλο ..

μπορεις να μου εξηγησεις το σκεπτικο σου. γιατι το λες αυτο?
κι εγω των γκολ(οβερ) ειμαι, κι μεχρι να απογορευτει η μπετφερ επαιζα μονο εκει....τωρα παιζω σε μπετ365, αλλα η αληθεια ειναι οτι προκοπη δεν βλεπω.... η μονη διαφορα σε σχεση με την μπετφερ, θα ελεγα ισως οτι ειναι στις αποδοσεις....εχεις κατα νου κατι αλλο????

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
καλησπερα.   326=Καισερι Ερσιγεσπορ-Εσκισεχισπορ=Χ,     332=Σουονσι-Χαλ=Χ,       333=Σετουμπαλ-Ακαδεμικα=Χ,      327=Μπεσικτας-Σιβασπορ=4-6 γκολ,      325=ΑΑλμποργκ-Βιμποργκ=Γκολ-Γκολ  Πονταρισμα στον ΟΠΑΠ  Καρφωτα  :grin:     0,90 Ευρω        Μεγιστο Κερδος 113,51 Ευρω :priest: :grin:   ΥΓ... Την καισερι με Την εσκισεχισπορ την ειχα για ασσο αλλα ο προποτζης δεν με ακυρωσε το δελτιο οποτε χ μπορει να βγει σε καλο :grin:  ΥΓ..2 Ενας αλλος ειχε παιξει τον ΠΑΟΚ χ ημιχρονο 1 τελικο 300 ευρω μονο αποδεκτο στον οπαπ ετσι ειπε ενας προποτζης αλλος οχι σε αυτον που παω α καλο ε.. στο 0-0 στο ημιχρονο θα ειπε απο μεσα του τελειωσε βγαλαμε τα φραγκα :grin: α καλο ε :grin: υγεια παιδια πανω απο ολα απο σημερα θα παιζω ετσι μεχρι το μυαλο μου να προσγηωθει στην γη γιατι τωρα απο το παθος ειναι στο φεγγαρι :grin: α καλο ε :grin: ξε καλο α καλο :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ία ΔΙΟ ΩΡΑ ΚΩΔ Αγώνας Σκορ Πρόβλεψη Απόδοση +/- Διαγραφή
09/12/2013 20:00 325 ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΒΙΜΠΟΡΓΚ 4-6 Goals 2.60 -
09/12/2013 21:30 330 ΣΠΕΤΣΙΑ - ΑΒΕΛΙΝΟ 1 2.00 -
09/12/2013 22:15 333 ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ Over 2.00 -

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
αφιερομενο στο φιλαρακι μου και τραυματισμενο αντζελο που ειναι και γαμω τα παιδια :grin: γρηγορα παλι σιδερενιος :grin: :grin: ΥΓ.. GEOPA SAGAPAME :grin: GIRNA PISO 3 PROTATHLHMA  H JUVENTUS SINEXOMENO XORIS ESENA POS THA ANTIKRISW :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: a kalo e :grin: :grin: :grin: 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
αφιερομενο στο φιλαρακι μου και τραυματισμενο αντζελο που ειναι και γαμω τα παιδια :grin: γρηγορα παλι σιδερενιος :grin: :grin: ΥΓ.. GEOPA SAGAPAME :grin: GIRNA PISO 3 PROTATHLHMA  H JUVENTUS SINEXOMENO XORIS ESENA POS THA ANTIKRISW :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: a kalo e :grin: :grin: :grin: 
thenks φιλαρακι....να εισαι παντα καλα....

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε σιδερενιος και σου ευχομαι ολα να πανε καλα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μπορεις να μου εξηγησεις το σκεπτικο σου. γιατι το λες αυτο?
κι εγω των γκολ(οβερ) ειμαι, κι μεχρι να απογορευτει η μπετφερ επαιζα μονο εκει....τωρα παιζω σε μπετ365, αλλα η αληθεια ειναι οτι προκοπη δεν βλεπω.... η μονη διαφορα σε σχεση με την μπετφερ, θα ελεγα ισως οτι ειναι στις αποδοσεις....εχεις κατα νου κατι αλλο????
φιλε ειναι απο αποψη trading

εαν εγω εβαζα οβερ τα ματσ που ειναι 2 γκολ στο ημιχρονο..εκανα lay στο under και εβγαζα κερδος ανεξαρτητου αποτελεσματος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
H μπετφερ γιατι απαγορευτηκε ρε σεις;

Stories