Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
το σημερινό ματσάκι το παιξα άντερ μιας και θα παρατάξουμε λεοφωρείο...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Τυγχανει και παω σε ενα πρακτορειο προπο που οπως το κοβω μπορει να ειναι μεσα στα 3 πρωτα στην ελλαδα.. Τεσπα αυτο το λεω για να σας πω που θελω να καταληξω... :grin: :grin: Απο την αρχη της εβδομαδας παιζουν αρκετοι το 2πλο αυτοι ειναι ειτε οι ψιλουρες δηλαδη οι παιχτες που παιζουν 0,30 λεπτα ειτε οι παιχτες που για να παιξουν πρεπει να ειναι ενα σημειο φορτωμενο στιν betfair 90% και να ειναι κοκκινο κτλ.. Σημερα που απο της 9 10 το πρωι ημουν μεσα σε αυτο το τεραστιο πρακτορειο προπο που εχθες εδωσε 8 δελτια στο κινο 6-στα 6 η 6 δελτια δεν θυμαμαι ακριβως.. :uglystupid: :idiot: :idiot:Τεσπα.. Πως ο οπαπ εριξε τον ασσο εφοσον ενα τεραστιο διγμα σε ενα απο τα μεγαλυτερα πρακτορεια (σε τζιρο παιδια στην ελλαδα οχι σε τετραγονικα αλλα και σε τετραγονικα δεν ειναι μικρο τεσπα :2funny:)Πως ο οπαπ ερειξε τον ασσο τη θελει να πει εδω ο ποιητης... Εφοσον ειτε η ψιλουρες ειτε αυτοι που παιζουν 30-40-50 ευρω ακομα και ο γνωστος ο πακετος που ξερω που βγαζει τα αντερα του και κανει με εφοπλιστες παρεα μου λεει θα το παιξω 2πλο ενταξη αυτος ειναι και τρελος παιζει 100 ευρω οπως παιζει αλλος 0,30 λεπτα.. Τεσπα ο οπαπ το ριχνει το ποσοστο βαση φοτοματος καθαρα στην βετφαιρ ενω το διγμα που εχω εγω ειναι οτι ο λαος δεν το παιζει τον ασσο.. τον περισοτερον κοινωνικων στροματων και βλεπω μια τεραστια αισιοδοξια για το διπλο της ελλαδος.. Τεσπα ο οπαπ πουλαει τυρι και ας φαμε 10 γκολ που λεει ο λογος.. Προσωπικα δεν εχω αποψη γιαυτον τον αγωνα εναν αντερ το βλεπω αλλα αντερ δεν παιζω οποτε δεν βλεπω τιποτα.. Εχθες παρατυρισα οτι ερηξε τον παπαδοπουλο απο 40 στο 18 δηλαδη ρε οπαπ ποιος επαιξε εχθες τον παπαδοπουλο για να το ρηξεις τοσο τι τιρι πουλας στον λαο και ποσο δεν σκεφτεται ο λαος μας οταν παιζει τεσπα υγεια και νικη σημερα για την εθνικη μας :2funny: :tits2: :grin: :grin: :kissass2: :tits2: :pipa3: :fuck2:

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Τόσα έχουμε χώσει σε άσχετες ομάδες. Ετσι για την ιδέα το παίζω διπλό και αν κάτσει θα χαρώ διπλά.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Akoma kai γυναικες παιζουν ελλαδα διπλο γυναικες οχι λεσβιες γυναικες γυναικες που δεν εχουν παιξει ποτε στοιχημα στην ζωη τους..  :2funny: :2funny: Συγκινιθικα ο πουστης χωρις πλακα παιδια... Αν κερδισει η ελλαδα παντως θα πιουμε τον νιαγαρα σε μπιρες γιατι με τετοια ζεστη αν πιουμε τσιπουρο και γινουμε πιτα.. θα παμε και στον αγιο πετρο για υπνο αντι στο σπιτι μας .. :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
το πιάσαμε το Χιναράκι κονομήσαμε 450 γιούρο και τώρα με τον αέρα του νικητή αράζω και παρακολουθώ χωρίς άγχος...πάντως για παράταση το κόβω... :grin:
σε καλη μερια φιλε... :rockon:
οτι κερδισα εχθες απο νικη πορτογαλιας κ αντερ σε δυο διαφορετικα στοιχηματα,τα εχασα απο απο τους χιτ που κερδισαν κ εχθες..ισοπαλια λοιπον η χθεσινη μερα..
για σημερα ημιχρονο χ μονό,αντερ μονό,κ τελικο νικη της εθνικαρας μας... :rockon:
καλη επιτυχια στην ομαδα μας..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Gia na dite  το ποσο μας δουλευει ο οπαπ πριν λιγο εριξε το 2πλο της ελλαδας στο 7 ενω στην βετφαιρ παιζουν ασσο στον θανατο αρα απο το πρωι που βλεπω να παιζουν χιλιαδες ευρω στο διπλο κατα το 90% ολοι  οι ελληνες και ελλινιδες που πεζουν  στοιχημα μιλαω για οσους ξερω οχι αλοδαπους κτλ για ελληνες γνωστους που εχω χιλαδες :idiot: :uglystupid: :2funny: :grin: εδω που μενω... Τεσπα τωρα εριξε το διπλο ο οπαπ στο 7 αρα το πρωι που εριξε τον ασσο ηταν παπας καρα παπας ενω παιζοταν το 2πλο τι παιχνιδια παιζοντε γιρο απο την πλατι μας :uglystupid: :idiot: τωρα αποδοθηκε δικαιΩσηνη στο να ριξουν το 2πλο..!! Οχι τον ασσο οπως το πρωι :) :) :) γαμιολη οπαπ μας εχει φαει το αιμα μακαρι να βγει διπλο σημερα η ελλαδα καριολιδες του οπαπ καραπουστηδες να σας φιγει η μαγκια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Eχω ενα αυθερετο στη Λουτσα που το εχω αφησει στα μπετα,να το ριξω στη Γερμανια?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Μία ευκαιρία ,ένα γκολ θα κάνουμε και τέλος. Δε μπορεί η Γερμανία. Ποντάρουμε στο 2  και μια μικρή κάλυψη στο Χ.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Δεν απογοητευόμαστε! Αφού δεν προλάβαμε να το παίξουμε ,το παίζουμε τώρα και με μεγαλύτερη απόδοση!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Θα σε φωναξω πρωτοχρονια για ποδαρικο σπιτι μου
Την πρώτη φορά δεν πρόλαβα να το παίξω..Τώρα όμως με απόδοση 11 στο Χ και 50 στο 2 ,ένα ρίσκο αξίζει..γνώμη μου πάντα..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Δεν μου βγήκε η πρόβλεψη για το άντερ...οι Γερμανοί πολύ καλύτεροι από την αρχή μέχρι το τέλος...η κατοχή 70-30...Δεν γινόταν να αντέξουμε στη γερμανική πίεση. Και το ένα γκολ καλύτερο από το άλλο...Τουλάχιστον το παστελώσαμε κ μεις 2 φορές! Πάμε άυριο τώρα....τι βλέπετε?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν μου βγήκε η πρόβλεψη για το άντερ...οι Γερμανοί πολύ καλύτεροι από την αρχή μέχρι το τέλος...η κατοχή 70-30...Δεν γινόταν να αντέξουμε στη γερμανική πίεση. Και το ένα γκολ καλύτερο από το άλλο...Τουλάχιστον το παστελώσαμε κ μεις 2 φορές! Πάμε άυριο τώρα....τι βλέπετε?
ασσος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom