kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
νικη της σαλκε
2,3
μπαρτσα 2,70
σκορ 1-3
νικη μπαρτσα και στα 2 ημιχρονα 8,50
νικη της σαλκε
2,3
bet365 deixnei τον αγωναοτι να ναι η βαλενθια
οχι οτι εγεινε κατι.. απλα πηγα να αρπαξω μπονους και κερδισα στην εταιρεια που δεν ηθελα
μπαρτσα 2,70
σκορ 1-3
ευτυχως εκανα χοντρη αποσβεση. πουτανα ιντερ μια φορα δεν την επαιξα και βγηκε χωρις αγχος 2-0 απο ημιχρονο.ελ κλασσικο 2πλο και οβερ για μεροκαματο
πλακα κανω αλλα δεν τσιμπαει κανεις σας εχω 800 μεσα αλλα τα 500 ειναι αλονων παντως το σκεφτηκα να βαλω τα δικα μου αλλα δεν το εκανα εγκεφαλικα μονο υγεια αυριο εχει την μπεσικτας αρε σεβιλλη θα ειχαμε τσεπωσει το 50αρικο αν εβγαινες με ενα 5ευρωμα τι μαλακια εκανα παλι στο ημιχρονο εβαλα 800 ευρω στην μπαρτσα ελεος
το σκεφτηκα παντως το σκεφτηκα αλλα αν δεν εβγαινε.... αυριο επρεπε να εχωνα 5.. 100 ευρω καρτες paysaf Το αποφασισα να μην κανω μαλακιες Παντως παοκ εβλεπα βγηκε αλλα επειδη ειμαι οπαδος δεν τον επαιξα οκ..Σελτικ ειπα το σκεφτικο μου ιντερ εβλεπα μετα απο εσας δηλαδη απο τα λεγομενα σας πιστικα αλλα δεν επαιξα ..σπορτινγ ηταν παρα πολυ μικρο το εβλεπα αλλα δεν το επαιξα αρσεναλ το εβλεπα αλλα δεν το επαιξα τεσπα Τωρα βλεπω μπεσικτας ειχε ποδοσφαιρο κατοχης με την μανισα την προιγουμενη αγωνιστικη απο το πρωτο λεπτο τωρα παιζει στην εδρα της εχει υποβαθρο καρδιας πρωταθλητη εχει την εδρα με νικη παει πρωτη μεχρι να νικησουν οι αλλες δυο δεν ειδα οιαλλες ποτε παιζουν ο οπαπ το δινει 1.45 η βετ365 ειναι κοροιδο ντο δηνει 1.75 εμεις εχουμε μυαλο αποφασιζουμε και πεζουμε δεν θελει αγχος συνεση ηρεμια συγκεντρωση ψυχρεμια γαληνη διαλογισμος προσανατολισμος στοχος επιτευξη προσπαθεια θελησηχαχαχαχαχαχαχαχαχα τωρα το ειδα τυπε και λεω τι σκατα μεθυσμενος ειναι εβγαλε μηνιατικο και δεν το ξερει
εσύ διαφωνείς με την έκφραση που λεει ''μπουκάρουν''η στο διαταυτα;πέρσι το παιχνίδι του παο ηταν προβλέψιμο και μονοδιάστατο λόγο σισε.φέτος ολα γυρίζουν γυρω απο το λετο.αν αυτος μπλοκαριστεί τοτε γαματα.απλα σκεψου οτι ο αρης τον εκλεισε και εβαλε 3 γκολ οταν σε ολο το πρωτάθλημα ειχε βαλει 6 ;)η αναπτυξη του ειναι προβλεψιμη και ομάδα χωρίς σέντερ φορ δεν μπορεί να περιμένει πολλά.κάποια στιγμη η ρέντα τελειώνει και ο λετο όταν δεν του βγαινουν καποια πραγματα εκνευρίζετε και μαζι μπλοκαρει ολη η ομαδα.εναλακτικο σχεδιο υπαρχει;μεχρι τωρα δεν εχω δει.αμυνα απλα αστεία.τωρα αν διαφωνείς με αυτά τοτε άπλα δεν μπορείς να δεις την πραγματικότητα.εξηγηση ξενοφωντα bookenemy για το πως παιζει ο παναθηναικος.
Όσο για τον Παναθηναϊκό, έκανα ολόκληρη …ανάλυση στην εκπομπή της Παρασκευής. Η ομάδα του τριφυλλιού παίζει πολύ προβλέψιμο ποδόσφαιρο καθώς αναπτύσσεται με έναν και …μοναχικό τρόπο. Ο Λέτο να μπουκάρει και ο Ζέκα με τον Κουίνσι να αβαντάρουν. Από τα πλάγια είναι ανύπαρκτος και αν ο αντίπαλος προπονητής καταφέρει να περιορίσει την τριάδα που προανέφερα ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν! Αυτό ακριβώς συνέβη και την προηγούμενη αγωνιστική στο ματς με τον Άρη. Η δε άμυνα του Παναθηναϊκού είναι επιπέδου β εθνικής και ο Πανιώνιος – όπως κάθε χρόνο – κόντρα στον Παναθηναϊκό θα παίξει με υπέρμετρο φανατισμό. Γιατί λοιπόν να πάω να μπλέξω εγώ με αποδόσεις της τάξεως του 1.50;
ο λετο μπουκαρει και οι αλλοι αβανταρουν!!!!!!!!!!!!!μαλιστα.
φιλε αν και αυτα μπορουμε να τα συζητηδουμε σε αλλο θρεντ για να μη χαλαμε το εδω θρεντ που ειναι στοιχηαμτικο,συμφωνω,δε διαφωνω,τα εχω γραψει και εγω στο θρεντ του παο,και ας ειμαι παο,απλα απο <εγκριτους δημοσιογραφους> περιμενω μια πιο σοβαρη αναλυση.για αυτο εγραψα αυτα.δε κριτικαρα την ουσια.αυτα.εσύ διαφωνείς με την έκφραση που λεει ''μπουκάρουν''η στο διαταυτα;πέρσι το παιχνίδι του παο ηταν προβλέψιμο και μονοδιάστατο λόγο σισε.φέτος ολα γυρίζουν γυρω απο το λετο.αν αυτος μπλοκαριστεί τοτε γαματα.απλα σκεψου οτι ο αρης τον εκλεισε και εβαλε 3 γκολ οταν σε ολο το πρωτάθλημα ειχε βαλει 6 ;)η αναπτυξη του ειναι προβλεψιμη και ομάδα χωρίς σέντερ φορ δεν μπορεί να περιμένει πολλά.κάποια στιγμη η ρέντα τελειώνει και ο λετο όταν δεν του βγαινουν καποια πραγματα εκνευρίζετε και μαζι μπλοκαρει ολη η ομαδα.εναλακτικο σχεδιο υπαρχει;μεχρι τωρα δεν εχω δει.αμυνα απλα αστεία.τωρα αν διαφωνείς με αυτά τοτε άπλα δεν μπορείς να δεις την πραγματικότητα.
παω πασο τοτε.απλα επειδή τυχαίνει να τον παρακολουθώ τον φωντα και να ξέρεις οτι πρέπει να ειναι ψιλοβαζελος αυτα που λεει πολλές φορες τα λεεει με χιούμορ.η πραγματικότητα ομως ειναι κάπου εκει.αυτα ;)φιλε αν και αυτα μπορουμε να τα συζητηδουμε σε αλλο θρεντ για να μη χαλαμε το εδω θρεντ που ειναι στοιχηαμτικο,συμφωνω,δε διαφωνω,τα εχω γραψει και εγω στο θρεντ του παο,και ας ειμαι παο,απλα απο <εγκριτους δημοσιογραφους> περιμενω μια πιο σοβαρη αναλυση.για αυτο εγραψα αυτα.δε κριτικαρα την ουσια.αυτα.
Όχι και να τσιμπήσουμε. Έξυπνο παιδί είσαι και δεν ξανακάνεις την ίδια μαλακία.πλακα κανω αλλα δεν τσιμπαει κανεις σας εχω 800 μεσα αλλα τα 500 ειναι αλονων παντως το σκεφτηκα να βαλω τα δικα μου αλλα δεν το εκανα εγκεφαλικα μονο υγεια αυριο εχει την μπεσικτας αρε σεβιλλη θα ειχαμε τσεπωσει το 50αρικο αν εβγαινες με ενα 5ευρω