Επισκέπτης
καλημερα και απο εμενα.εγω απο ολο το κουπονι ενα ματς θα κρατησω για γερο πονταρισμα.1 λεβαδειακος ;)
βγάλε την άεκ και είσαι οκ... ;)kalhspera. Mετα απο ωρα σκεψης.... 311=Εργοτελης-Πας Γιαννινα=1, 312=ΠΑΟΚ-Κερκυρα=1, 333=Παναιτωλικος-ΑΕΚ=2, 375=Λεβαδειακος-ΟΦΗ=1, 389=Παναθηναικος-ΟΦΗ=1, 390=Πανιωνιος-Αρης=2, 411=Αστερας Τριπολης-Ολυμπιακος=2, 412=Ξανθη-Ατρομητος=1 ειναι με την απλη σκεψη του κλασικου του μαλακα του ελληνα
νικη του γαυρου αποδοση 6,00
φορτωμα
προς γνωση και συμορφωση μαγκες ;) ;)προσεχε ομως με τον παοκ μονο το εξης.εχει 2 κολλητα μεσα με παναιτωλικο και κερκυρα αν δεν κανω λαθος.ομαδες που εχουν 2 κολλητα μεσα σε οποιοδηποτε πρωταθλημα σπανια παιρνουν και τα δυο.αν δεν κανω λαθος ειχα διαβασει οτι μονο καατα 25% συμβαινει αυτο.π χ ο εργοτελης 2 μεσα με τριπολη κ παναιτωλικο πηρε το ενα.το εκανε αυτο περυσι κ η μαν γιουν κ η τσελσι το θυμαμαι.παντως φαινονται και τα 2 ματς του παοκ πολυ ευκολα
θα καθαρισουν οι μπεμπηδες του sir ερνεστο βαλβερδε αυριο ;)καλα που ξενυχτησα χτες και ξυπνησα στις 8 το απογευμα γτ ηθελα να κανω τοκογλυφια με την παοκαρα. 2η φορα που θα με στελνε να καθαρισω τζαμια στα φαναρια μαζι με τα πακιστανια. tenten τυπε 1000 δικια εχεις αλλα αυτα τα πραγματα τα ποσταρουν τη μερα του αγωνα οχι μια βδομαδα πριν απο τοτε εχουμε μπει σε 50 διαφορετικα site για προβλεψεις/γνωμες που θες να τα θυμομαστε.
το ξεφτυλισανε το διπλο του γαυρου αυριο τι 1.35 ρε πουστηδες
ειναι 2 εβδομαδες + πριν...αλλα το θεμα ειναι οτι παλι εσπασε σε 2κολλητα το ενα..καλα που ξενυχτησα χτες και ξυπνησα στις 8 το απογευμα γτ ηθελα να κανω τοκογλυφια με την παοκαρα. 2η φορα που θα με στελνε να καθαρισω τζαμια στα φαναρια μαζι με τα πακιστανια. tenten τυπε 1000 δικια εχεις αλλα αυτα τα πραγματα τα ποσταρουν τη μερα του αγωνα οχι μια βδομαδα πριν απο τοτε εχουμε μπει σε 50 διαφορετικα site για προβλεψεις/γνωμες που θες να τα θυμομαστε.
το ξεφτυλισανε το διπλο του γαυρου αυριο τι 1.35 ρε πουστηδες
barcelonaειναι 2 εβδομαδες + πριν...αλλα το θεμα ειναι οτι παλι εσπασε σε 2κολλητα το ενα..
για τους δυσπιστους κατι προσφατο επειδη ειπα οτι συμβαινει συχνα και παντου...
8η αγωνιστικη ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 1
9η αγωνιστικη ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΒΙΛΗ Χ
δεν πειαζει το πολυ πολυ να τελειωσει το πωταθλημα σε 2 αγωνιστικεςbarcelona
τι να παρει στο τελος??????????χρηστο σ εχω για σοβαρο ατομοΚαι η ΑΕΚ πηρε 2 συνεχομενα ματς με τριπολη και το εξαναβολης με λεβαδιακο Μπορουσε να παει το πεναλντι στο τελος ο ΠΑΟΚ και να εβγαινε ο ασσος Τεσπα ειδα ενα δελτιο φορτωμενο απο ενα καλο παλικαρι με μαν γιου και ΠΑΟΚ σαν ελληνες παντως παιδια δεν ξερουμε να παιζουμε στοιχημα Ας κερδισει αυριο η λιβερπουλ η βρωμιαρα :kissass Που ειναι η ομαδα μου
Αν ηταν μεσα στο καραισκακι αυτο το πεναλντι θα το επαιρνε ο γαυρος?τι να παρει στο τελος??????????χρηστο σ εχω για σοβαρο ατομο
κανενας δεν θα το παιρνε αυτο ...μου αρεσει που την μεγιστη ανυπαρξια 90 λεπτα προσπαθουν να τη σβησουν σε μια φαση που ειναι οχι κιτρινη αλλα 10 κιτρινες για θεατρο...βλεπω αυριο τα παπαγαλακια στη θεσσαλονικη να χτυοπιουνται γιατι δεν εδωσε κατι στο τελος και να γαμωσταυριζουν το καταραμενο κατεστημενο της αθηναςΑν ηταν μεσα στο καραισκακι αυτο το πεναλντι θα το επαιρνε ο γαυρος?
Ayto Μου αρεσει στην ελλαδα οτι εχουμε γινει αγγλια διαιτησιακα Δεν ειπα εγω οτι ειναι πεναλντι προς θεου τεσπα Αυριο αρχιζει μια νεα μερακανενας δεν θα το παιρνε αυτο ...μου αρεσει που την μεγιστη ανυπαρξια 90 λεπτα προσπαθουν να τη σβησουν σε μια φαση που ειναι οχι κιτρινη αλλα 10 κιτρινες για θεατρο...βλεπω αυριο τα παπαγαλακια στη θεσσαλονικη να χτυοπιουνται γιατι δεν εδωσε κατι στο τελος και να γαμωσταυριζουν το καταραμενο κατεστημενο της αθηνας
σταμ μου δηχνει ενας ενα δελτιο εκλεινε με μπαρτσελονα.Του ειπα ρε τι να το κανεις τοσο μικρο ποσοστο αφου δεν φορτωνεις Μου λεει ετσι το εβαλα Πρεπει να μαθουμε στοιχημα να δουμε ποτε θα μαθουμε Εγω παντως ποτε Σταμ αν παιξεις αυριο λιβερπουλ θα σε ακολουθησωεχασε η μπαρτσελονα
ξεφυγε 6 βαθμους η ρεαλ..