Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
καλημερα και απο εμενα.εγω απο ολο το κουπονι ενα ματς θα κρατησω για γερο πονταρισμα.1 λεβαδειακος ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Mετα απο ωρα σκεψης.... :2funny: :2funny: 311=Εργοτελης-Πας Γιαννινα=1,    312=ΠΑΟΚ-Κερκυρα=1,    333=Παναιτωλικος-ΑΕΚ=2,    375=Λεβαδειακος-Δοξα Δραμας=1,     389=Παναθηναικος-ΟΦΗ=1,     390=Πανιωνιος-Αρης=2,     411=Αστερας Τριπολης-Ολυμπιακος=2,     412=Ξανθη-Ατρομητος=1 ειναι με την απλη σκεψη του κλασικου του μαλακα του ελληνα :) :) :2funny: :2funny: Πονταρισμα για ενα λαχανο των 4 κιλων :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
kalhspera. Mετα απο ωρα σκεψης.... :2funny: :2funny: 311=Εργοτελης-Πας Γιαννινα=1,    312=ΠΑΟΚ-Κερκυρα=1,    333=Παναιτωλικος-ΑΕΚ=2,    375=Λεβαδειακος-ΟΦΗ=1,     389=Παναθηναικος-ΟΦΗ=1,     390=Πανιωνιος-Αρης=2,     411=Αστερας Τριπολης-Ολυμπιακος=2,     412=Ξανθη-Ατρομητος=1 ειναι με την απλη σκεψη του κλασικου του μαλακα του ελληνα :) :) :2funny: :2funny:
βγάλε την άεκ και είσαι οκ... ;)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
νικη του γαυρου αποδοση 6,00
φορτωμα

με σουπερ κερδη απο αυτο

σημερα παιζω

νικη της αεκ στο 2,30+

αντερ για μαντσεστερ και μπολτον με αποσδοση δυαδας 4,30

οβερ για λεβερκουζεν και ντορτμουντ με αποδοση 3,60

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
προσεχε ομως με τον παοκ μονο το εξης.εχει 2 κολλητα μεσα με παναιτωλικο και κερκυρα αν δεν κανω λαθος.ομαδες που εχουν 2 κολλητα μεσα σε οποιοδηποτε πρωταθλημα σπανια παιρνουν και τα  δυο.αν δεν κανω λαθος ειχα διαβασει οτι μονο καατα 25% συμβαινει αυτο.π χ ο εργοτελης 2 μεσα με τριπολη κ παναιτωλικο πηρε το ενα.το εκανε αυτο περυσι κ η μαν γιουν κ η τσελσι το θυμαμαι.παντως φαινονται και τα 2 ματς του παοκ πολυ ευκολα :think: :think: :think:
προς γνωση και συμορφωση μαγκες ;) ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera. Mου δειχνει πριν λιγο ενας γνωστος :) Ενα δελτιο την πεμπτη με το τσου λου πιασμενα 4 ημιχρονα- τελικα :) Και εχασε την αρσεναλ την ειχε χ 2 τελικο :)..Οταν τον ρωτησα γιατι ειχες 5 ημιχρονα τελικα καρφωτα(3Ευρω :)) και οχι συστημα που κανει 5 ευρω :) στα 4 που επιασε με 0.30 επαιρνε 500 ευρω αν το ειχε συστημα..Και το παλικαρι μου ειπε συστημα τι να παρεις καρΦωτα επαιρνε 22 χιλιαδες ευρω :2funny: :rolleyes: :cheesy:..Εγω θα πω πος το δελτιο το εχει μαζι του απο την πεμπτη αρα τον πονεσε :)..Παιδια οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα :) και ημιχρονα τελικα παιζει ο κοσμος καρφωτα :2funny:.Θα μου πει καποιος ρε χρηστο 3 ευρω τα εβαλε σιγα τι εγινε.Θα πω εχασε 500 ευρω 496 καθαρα :) :)Μαλλον η μιση ελλαδα το εριξε στην αεροπορια και ο οπαπ δεν ειναι χαζος διαφημιζει τα <τρελα> κουπονια σου λεει οσοι πιο πολοι πεζουν τα φακιρικα τοσο πιο πολυ θα κονομαω :)Δηλαδη ο μαγκας αν του εβγαιναν και τα 5 ημιχρονα τελικα σε συστημα θα τον χαλουσε και ηθελε να τα πιασει καρφωτα :)Τεσπα επειδη τους υπερβολικα φακιριδες δεν τους εχω τοσο κοντα αυτος ο φακιρις ου εκανε εντυπωση και ηθελα να σας το μεταφερω :)ΥΓ.. Που εισαι ρε νταβαριτς να δεις τι παιζει ο αλλος καρφωτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Δηλαδη να τον βαλεις αυτον διπλα ενα σαββατοκυρικο στον γνωστο μου τον πακετο να δει τον αλλον να παιζει 4-5 χιλιαρικα να παθει 14 καρδιακα :)Με 3 ευρω πανε να ΓΑΜΗΣΟΥΝ :knockinb: :2funny: :knockinb: τον οπαπ :2funny:Εδω αλλοι ειχαν την μαν γιου και ΠΑΟΚ φορτωμενα και καναν τζακ ποτ..Αλλα ενταξη οσο πιο λιγα λεφτα τοσο καθαρο μυαλο :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kante lacio kai atalanda x kai ta 3 argentinika apo katw :)ΥΓ.ΕΙχε παιξει ενας φιλος στον λογαριασμο μου σπορτ ρεσιφε και σαο κατανο και το ξεχασα :2funny: μπαινω μεσα βλεπω λεφτα :2funny: :2funny:Λεω ας το διαλολο :2funny: τι επιασα :jerking: :fuck1: :zfuck: :lheel: ειχα παιξει κατι μαλακιες πολλα ματς :boobies: κοιταζω μπας και εχω δικα μου κερδη @@ αλλος τα επιασε..Και ειπα ο μαλακας να την παιξω την διαδα του :2funny: :2funny: :2funny:Υγεια θα πιασω το τζοκερ αυριο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Αρε γιουβε θα σε χαλουσε ενα χ :2funny:Μας το εκανε το χατιρι η ναπολη :) :s&m_1:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
καλα που ξενυχτησα χτες και ξυπνησα στις 8 το απογευμα γτ ηθελα να κανω τοκογλυφια με την παοκαρα. 2η φορα που θα με στελνε να καθαρισω τζαμια στα φαναρια μαζι με τα πακιστανια. tenten τυπε 1000 δικια εχεις αλλα αυτα τα πραγματα τα ποσταρουν τη μερα του αγωνα οχι μια βδομαδα πριν απο τοτε εχουμε μπει σε 50 διαφορετικα site για προβλεψεις/γνωμες που θες να τα θυμομαστε.

το ξεφτυλισανε το διπλο του γαυρου αυριο τι 1.35 ρε πουστηδες

Επισκέπτης
καλα που ξενυχτησα χτες και ξυπνησα στις 8 το απογευμα γτ ηθελα να κανω τοκογλυφια με την παοκαρα. 2η φορα που θα με στελνε να καθαρισω τζαμια στα φαναρια μαζι με τα πακιστανια. tenten τυπε 1000 δικια εχεις αλλα αυτα τα πραγματα τα ποσταρουν τη μερα του αγωνα οχι μια βδομαδα πριν απο τοτε εχουμε μπει σε 50 διαφορετικα site για προβλεψεις/γνωμες που θες να τα θυμομαστε.

θα καθαρισουν οι μπεμπηδες του sir ερνεστο βαλβερδε αυριο ;)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6

ειναι 2 εβδομαδες + πριν...αλλα το θεμα ειναι οτι παλι εσπασε σε 2κολλητα το ενα..
για τους δυσπιστους κατι προσφατο επειδη ειπα οτι συμβαινει συχνα και παντου...
8η αγωνιστικη  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ  1
9η αγωνιστικη  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΒΙΛΗ    Χ
:think: :think: :think: :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ειναι 2 εβδομαδες + πριν...αλλα το θεμα ειναι οτι παλι εσπασε σε 2κολλητα το ενα..
για τους δυσπιστους κατι προσφατο επειδη ειπα οτι συμβαινει συχνα και παντου...
8η αγωνιστικη  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ  1
9η αγωνιστικη  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΒΙΛΗ     Χ
:think: :think: :think: :think:
barcelona :jerking: :jerking:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Και η ΑΕΚ πηρε 2 συνεχομενα ματς με τριπολη και το εξαναβολης με λεβαδιακο :)Μπορουσε να παρει το πεναλντι στο τελος ο ΠΑΟΚ και να εβγαινε ο ασσος :)Τεσπα ειδα ενα δελτιο φορτωμενο :) απο ενα καλο παλικαρι :) με μαν γιου και ΠΑΟΚ σαν ελληνες παντως παιδια δεν ξερουμε να παιζουμε στοιχημα :) :) :)Ας κερδισει αυριο η λιβερπουλ η βρωμιαρα :kissass :grin: :grin:Που ειναι η ομαδα μου :cheesy: :cheesy:Ευτιχος φορτωνεται η σιτι :)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Και η ΑΕΚ πηρε 2 συνεχομενα ματς με τριπολη και το εξαναβολης με λεβαδιακο :)Μπορουσε να παει το πεναλντι στο τελος ο ΠΑΟΚ και να εβγαινε ο ασσος :)Τεσπα ειδα ενα δελτιο φορτωμενο :) απο ενα καλο παλικαρι :) με μαν γιου και ΠΑΟΚ σαν ελληνες παντως παιδια δεν ξερουμε να παιζουμε στοιχημα :) :) :)Ας κερδισει αυριο η λιβερπουλ η βρωμιαρα :kissass :grin: :grin:Που ειναι η ομαδα μου :cheesy: :cheesy:
τι να παρει στο τελος??????????χρηστο σ εχω για σοβαρο ατομο

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Αν ηταν μεσα στο καραισκακι αυτο το πεναλντι θα το επαιρνε ο γαυρος? :)
κανενας δεν θα το παιρνε αυτο ...μου αρεσει που την μεγιστη ανυπαρξια 90 λεπτα προσπαθουν να τη σβησουν σε μια φαση που ειναι οχι κιτρινη αλλα 10 κιτρινες για θεατρο...βλεπω αυριο τα παπαγαλακια στη θεσσαλονικη να χτυοπιουνται γιατι δεν εδωσε κατι στο τελος και να γαμωσταυριζουν το καταραμενο κατεστημενο της αθηνας :headbang: :headbang: :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχασε η μπαρτσελονα

ξεφυγε 6 βαθμους η ρεαλ..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
κανενας δεν θα το παιρνε αυτο ...μου αρεσει που την μεγιστη ανυπαρξια 90 λεπτα προσπαθουν να τη σβησουν σε μια φαση που ειναι οχι κιτρινη αλλα 10 κιτρινες για θεατρο...βλεπω αυριο τα παπαγαλακια στη θεσσαλονικη να χτυοπιουνται γιατι δεν εδωσε κατι στο τελος και να γαμωσταυριζουν το καταραμενο κατεστημενο της αθηνας :headbang: :headbang: :headbang:
Ayto Μου αρεσει στην ελλαδα οτι εχουμε γινει αγγλια διαιτησιακα :)Δεν ειπα εγω οτι ειναι πεναλντι :) προς θεου :) τεσπα :) :) :)Αυριο   αρχιζει μια νεα μερα :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εχασε η μπαρτσελονα

ξεφυγε 6 βαθμους η ρεαλ..
σταμ μου δηχνει ενας ενα δελτιο εκλεινε με μπαρτσελονα.Του ειπα ρε τι να το κανεις τοσο μικρο ποσοστο αφου δεν φορτωνεις :)Μου λεει ετσι το εβαλα  :) :) :)Πρεπει να μαθουμε στοιχημα να δουμε ποτε θα μαθουμε :)Εγω παντως ποτε :2funny: :2funny: :2funny:Σταμ αν παιξεις αυριο λιβερπουλ θα σε ακολουθησω :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παιζω 2πλο αεκ που ολοι το λεγανε ασσο η χ...  :jerking: :jerking: :jerking: Μην ξανακουσετε τους μπαρμπες που μιλανε απ τους καφενεδες..

Παιζω οβερ ρεαλ

παιζω 2-3 γκολ την μαντσεστερ

περιμενω τον γαυρο αυριο για 2πλο

και δεν μαρεσε εμενα η αποδοση 4.43 ηθελα 5  :jerking: :jerking: καπακι χαντικαπ της μπαρτσελονα -2 δηλαδη να κερδησει με δυο γκολ διαφορα και πανω και πηρα τα αρχιδια μου, συστημα 3-4-5 στην ,ειπα να παιξω πολλα λεφτα αλλα κατι ψιλιαστικα εδω..
22 ευρω επαιξα, χεστηκα.. τα χα παει αρκετα καλα το προηγουμενο 20ημερο οποτε...

αλλα ειναι ξενερα... τι μου ρθε και μενα και την εβαλα...

Παντως μαντσεστερ,ρεαλ-μπαρτσελονα τωρα που υπαρχει διαφορα βαθμολογιας και κανα δυο αλλες αποχη μεχρι ιανουαριο φεβρουαριο να ξαναφορτσαρουν..

παντως της μπαρτσελονα ολη αυτη η αλαζονεια που ειχε περσυ της εχει γυρησει αναποδα, ειδα της φασεις του αγωνα και δεν ηθελε η μπαλα να μπει μεσα, δοκαρια, τετατετ, ξανα δοκαρια τιποτα... Εκει η δικαιοσυνη του ποδοσφαριου εφαρμοστηκε και το εφαγε στο 67..

τελοσπαντων.. σιγα ..

για αυριο λιβερπουλ-σιτυ  γκολ/γκολ
ολυμπιακος    2πλο...   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom