Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιζω 2πλο αεκ που ολοι το λεγανε ασσο η χ...  :jerking: :jerking: :jerking: Μην ξανακουσετε τους μπαρμπες που μιλανε απ τους καφενεδες..

Παιζω οβερ ρεαλ

παιζω 2-3 γκολ την μαντσεστερ

περιμενω τον γαυρο αυριο για 2πλο

και δεν μαρεσε εμενα η αποδοση 4.43 ηθελα 5  :jerking: :jerking: καπακι χαντικαπ της μπαρτσελονα -2 δηλαδη να κερδησει με δυο γκολ διαφορα και πανω και πηρα τα αρχιδια μου, συστημα 3-4-5 στην ,ειπα να παιξω πολλα λεφτα αλλα κατι ψιλιαστικα εδω..
22 ευρω επαιξα, χεστηκα.. τα χα παει αρκετα καλα το προηγουμενο 20ημερο οποτε...

αλλα ειναι ξενερα... τι μου ρθε και μενα και την εβαλα...

Παντως μαντσεστερ,ρεαλ-μπαρτσελονα τωρα που υπαρχει διαφορα βαθμολογιας και κανα δυο αλλες αποχη μεχρι ιανουαριο φεβρουαριο να ξαναφορτσαρουν..

παντως της μπαρτσελονα ολη αυτη η αλαζονεια που ειχε περσυ της εχει γυρησει αναποδα, ειδα της φασεις του αγωνα και δεν ηθελε η μπαλα να μπει μεσα, δοκαρια, τετατετ, ξανα δοκαρια τιποτα... Εκει η δικαιοσυνη του ποδοσφαριου εφαρμοστηκε και το εφαγε στο 67..

τελοσπαντων.. σιγα ..

για αυριο λιβερπουλ-σιτυ  γκολ/γκολ
ολυμπιακος     2πλο...   
ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΡΙΟ...ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΡΙΟ...ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!!!!
μακαρι να μην ερθει για μενα, να μην χασω το δελτιο μονο για 1 ματσ  :2funny: :2funny:

υγ

αυτο θα εξαρτηθει και απο το αποτελεσμα του παναθηναικου, εαν ο παο κερδηζει δεν νομιζω να αφησει περιθωρια αλλα..

εαν ερθει ισοπαλια κατι μπορει σκαρφηστει και ο μαρινακης  ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μακαρι να μην ερθει για μενα, να μην χασω το δελτιο μονο για 1 ματσ  :2funny: :2funny:

υγ

αυτο θα εξαρτηθει και απο το αποτελεσμα του παναθηναικου, εαν ο παο κερδηζει δεν νομιζω να αφησει περιθωρια αλλα..

εαν ερθει ισοπαλια κατι μπορει σκαρφηστει και ο μαρινακης  ;)
Και εγω το διπλακι αυτο περιμενω...αλλα το φοβαμαι φιλε...μετα την νικη που κανανε στην Γαλλια, πολλοι παιχτες θα το παιξουν...και μακαρι να γινει!!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και εγω το διπλακι αυτο περιμενω...αλλα το φοβαμαι φιλε...μετα την νικη που κανανε στην Γαλλια, πολλοι παιχτες θα το παιξουν...και μακαρι να γινει!!!!!
μακαρι να το πιασεις  ;) :)

υγ

πιστευω πως ηταν σαβ/κυριακο των μουκμπεικερς αυτο...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 361=Μπετις-Ρεαλ Σοσιεδαδ=γκολ-γκολ,     375=Λεβαδειακος-Δοξα Δραμας=1,     390=Πανιωνιος-Αρης=2,     394=Οσερ-Λυων=2,     398=Γανδη-Γκενκ=1,     400=Εσπανιολ-Οσασουνα=1 πονταρισμα για 3 φραπεδες καρφωτα φυσικα στην γλυφαδα :)ΥΓ.. ο Προεδρος της δοξας δραμας σε δηλωσεις του σε ραδιωφονικο σταθμο της θεσσαλονικης δηλωσε πως ειναι οπαδος του ολυμπιακου :grin: εχει κανα μηνα περιπου :)Ασχετο αλλα και σχετικο :) :2funny: :grin: :rolleyes:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
μην αγχωνεστε ρε...αν δεν μπορουν οι π-αικτες  να σπρωξουν τη μπαλα στο πλεκτο ,θα τη σπρωκει ο μποροβηλος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ο Σωτηρακόπουλος δίνει Λίβερπουλ και Σουονσι σήμερα...
(αλλά αυτός Λιβερπουλ ειναι)

Χθες μου έκατσε τετραδουλα ΑΕΚ, Κλαμπ μπριζ, Μπορντω και Γιουβεντους αλλά 15 ευρω κέρδισα...

ΥΓ. τη Λυων τη βλεπω και εγω σημερα

Επισκέπτης
συνοπτικα εχουμε.
μακρια απο λυων,λεβαδιακο και φεγενορντ.
πολυ καλη περιπτωση το 2 της ιντερ στο 2,40

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
συνοπτικα εχουμε.
μακρια απο λυων,λεβαδιακο και φεγενορντ.
πολυ καλη περιπτωση το 2 της ιντερ στο 2,40

ναι αλλά θα κατέβει χωρίς τραυματίες Σνέιντερ, Λούσιο, Μαϊκόν, Βιβιάνο, Φορλάν και Μουντάρι...

τον Πανιώνιο πως τον βλέπεις με αλλαγή προπονητη...?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Ειμαι οπαδος τις λιβερπουλ απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου :2funny:..Αυτην την ομαδα την γουσταρω πραγματικα ο ΠΑΟΚ ειναι η μανα μου η λιβερπουλ η αδερφη μου(opadika :2funny:). Λιβερπουλ-Μαντσεστερ Σιτι=1 πονταρισμα 2 πιτσες γιγας το παιξιμο ειναι συναισθηματικο Αλλα λιγο το κινητρο λιγο η εδρα λιγο η προιστορια λιγο το διπλο τις μεσα στην τσελσι λιγο η υπεροψια που βλεπω στην μαντσεστερ σιτι το θεμα ειναι οτι αν η λιβερπουλ δει την μαντσεστερ σιτι σαν μεγαλη ομαδα μπορει να τον βγαλει τον ασσο αν την δει σαν μικρo μεσαια που ειναι θα χασει :grin:..Δηλαδη μας συμφερει να την δει στο παρον που ειναι 1πρωτη :grin:.. Αν την δει συνολικα διαχρονικα δηλαδη.. μια μικρο μεσαια ομαδα :cheesy: θα χασει. :2funny:ι.. :2funny:Οι φιλοσοφοι και οι εναρετοι ανθρωποι λεγαν οτι ευτιχια ειναι να ζεις στο παρον :)Ας τους δει η λιβερπουλ σαν μεγαλη ομαδα που ειναι τωρα :2funny: :2funny: :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
υστερα απο μελετη θα παιξω συστηματακι τα εξης.
αγιαξ 2
ιντερ 2
ροζενμπ. 1
οντ.γκρελαντ 2
μπανφιλντ 1
ατλετικο παραναεσε 2 :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ναι αλλά θα κατέβει χωρίς τραυματίες Σνέιντερ, Λούσιο, Μαϊκόν, Βιβιάνο, Φορλάν και Μουντάρι...

ποιος πανιωνιος ρε...
στανταρ 2πλαρα

Επισκέπτης

η ιντερ εχει μαθει να παιζει με απουσιες και ο ρανιερι ειναι γατονι σε τετοιου ειδους ματς οσο για τον πανιωνιο πιστευω οτι μαζι με αστερα ειναι τα πρωτα φαβορι για υποβιβασμο.γιατι να χαλας το κεφαλι σου σε ενα ματς που ολα ειναι μεσα και να μην πας σε καποιο αλλο που οι ειδησεις,προιστορια,φορμα βγαζουν καποιο σημειο?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
άντερ ολυμπιακός, άσσος παλέρμο, draw no bet άρης,άντερ εσπανιόλ, άσσος λεβαδειακός, άσσος μπιλμπάο...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera. Ειχα αναφερει προχθες οτι ενας φιλος μου με 0.50 λεπτα εβγαλε 1800 ευρω στα φρουτακια της betclic ολα καλα μεχρι εδω.. Τελικα ο φιλος μου εκανε αναληψη τα 1300 ευρω τα 500 τα επαιξε :uglystupid: :2funny:.Το θεμα ειναι οτι η betclic δεν του δινει τα λεφτα... Eπικαλειται οτι ειναι απο το ιδιο κουμπιουτερ(ip) oti  δημιουργηθηκαν 2 κωδικοι συγγενικων προσωπων με το ιδιο επιθετο :) Kαι γιαυτον τον λογο η betclic δεν δεχεται την ταυτοποιηση για να γινει η αναληψη.Ολα πολυ σωστα οντως.. Ο φιλος μου τα λεφτα τα κερδισε στο ονομα και στα στοιχεια τις μητερας του :) απο το ιδιο ιντερνετ καφε :) απο το ιδιο ip :)Αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι διαφορετικος ανθρωπος η μανα του διαφορετικος αυτος..Θελω να πω πως δεχτηκαν να παιξει.. και να ποντερνει... στην μανα του... τον κωδικο και του τα παιρναν τα λεφτα που οταν εχανε ηταν καλα τωρα που κερδισε επικαλουνται ιδιο επιθετο συγγενικων προσωπων απο το ιδιο ip :grin:..Δηλαδη τωρα εγω με την αδερφη μου εχω στο ιδιο σπιτη ενα κουμπιουτερ τι σημασια εχει αυτο :)Ξερω φιλο μου στην βετ365 που εχει κανει κωδικο στην εταιρια αυτη(bet365) στον αδερφο του στην μανα του στον πατερα του στην γυναικα του στον παπου του στην γιαγια του στην ξαδερφη του στα ξαδερφια του και σε ολα πηρε το μπονους σε ολα εκανε αναληψη και εχανε και λεφτα..(το θεμα ειναι ο διαφορετικος ανθρωπος)Το ειπα να ξερεται τι κανει αυτη η εταιρια η betclic :) :)Οταν θα εχω νεοτερα για το θεμα αυτο θα επανελθω απο οτι δειχνει δεν δινουν τα λεφτα :)Οποτε μεχρι να οριστικοποιηση αυτο το γεγονος ακομα δεν μπορω να πω οτι αυτη η εταιρια ειναι σκαρτη :2funny: :2funny:ΥΓ.. Στην βετ365 που παιζω εγω παιζω δελτια 20 ευρων 2 ευρω 3 ευρων και εχω κανει αναληψη και 600 ευρω και 400 με λιγα λεφτα αλλα παιζω και για πακετους που κανουν πονταρισματα 500 ευρω μονα αποδεκτα και κανω την αναληψη..Τεσπα Κai την ειχα για σοβαρη εταιρια την betclic :)Me λιγα λογια ο καθενας μπορει να επικαλειται οτι θελει αν θελει :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhmera. Ειμαι σε ενα ιντερνετ καφε φιλου κολλητου ;)(τζαμπα καφε και ωρες :grin:) και καθομαι στο σαιτ τις βετ365 και μαλακιζομαι :2funny: ακουω ραδιωφονο κτλ.Σημερα επαιξα ενα κουλουρι οποτε ημουν χαλαρος :2funny:Τεσπα ερχεται ενα φιλος γρηγορα.. καθεται διπλα μου αναβει τον υπολογιστη.Του λεω ρε μαλακα θα χτυπησεις το κεφαλι σου στο ποντικι :2funny:Μου λεει εχω 16 ευρω μεσα θελω να παιξω 10 ευρω τον ολυμπιακο τον εδινε 5 τοτε και 6 ευρω σαχταρ και ολυμιακο 2αδα :2funny:Τεσπα πιανει το 50αρικο απο το 2πλο του ολυμιακου..Μου λεει σειρα θα παιξω φρουτακια κανα 7 ευρω λεω παιξε ρε σειρα.Τεσπα αρχιζει με 0.50 λεπτα την κληρωση και κατι γινετε και τον βγαζει 1200 ευρω :2funny: Λεω σειρα οπως εισαι καντα αναλυψη  :think:(ξερω οτι ειναι κουμαροσκυλο και μπορει να τα φαει :2funny:):2funny:χαχαχα τι μαλακας ειναι :2funny: :2funny:Μου λεει σειρα θα παιξω τα 100 και στα 1100 θα τα βγαλω μετα κατι ξαναγινεται και παιρνει στο καπακι 600 τα κανει 1850 ευρω του λεω βγαλτα σειρα μου λεει θα παιξω κανα 100 ευρω και θα τα βγαλω.. :2funny: :2funny:Του λεω ρε μαλακα μπηκες με 0.50 λετπα τι θες να αγωρασεις την  εταιρια :2funny: :2funny: :2funny:Μου λεει εχουμε εξοδα :2funny:Του λεω φευγω παω για μπανιο μου λεει κατσε θα τα κανω 2500 ευρω και θα τα βγαλω :2funny: :2funny: :2funny:Του λεω την κανω..Τωρα αυριο θα δω τι εκανε.1800 ευρω και δεν τα εβγαλε :2funny: :2funny: :2funny:Και εδω παιξαμε ενα κουλουρι :2funny: :2funny: :2funny:YΓ.. συναντησα το πακετο στον δρομο πριν αρχησουν τα ματς μου λεει επαιξες τιποτα του λεω φορτωσα μου λεει ποσα του λεω 0.50 λεπτα μου λεει κοψε τις μαλακιες :2funny:Του λεω εσυ επαιξες τιποτα μου λεει μαλακιες μωρε 1000 ευρω την πορτο μου την εδωσε ο προποτζης :2funny: :2funny: :2funny:Παω στον προποτζη του λεω ρε μαλακα τι επαιξες μου λεει την  πορτο 100 ευρω και ειχε χασει 2 κιλλα πριν αρχισουν τα ματς :) :) :2funny: :2funny:
kαι το επιμαχο ποστ :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Kalhspera. Ειχα αναφερει προχθες οτι ενας φιλος μου με 0.50 λεπτα εβγαλε 1800 ευρω στα φρουτακια της betclic ολα καλα μεχρι εδω.. Τελικα ο φιλος μου εκανε αναληψη τα 1300 ευρω τα 500 τα επαιξε :uglystupid: :2funny:.Το θεμα ειναι οτι η betclic δεν του δινει τα λεφτα... Eπικαλειται οτι ειναι απο το ιδιο κουμπιουτερ(ip) oti  δημιουργηθηκαν 2 κωδικοι συγγενικων προσωπων με το ιδιο επιθετο :) Kαι γιαυτον τον λογο η betclic δεν δεχεται την ταυτοποιηση για να γινει η αναληψη.Ολα πολυ σωστα οντως.. Ο φιλος μου τα λεφτα τα κερδισε στο ονομα και στα στοιχεια τις μητερας του :) απο το ιδιο ιντερνετ καφε :) απο το ιδιο ip :)Αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι διαφορετικος ανθρωπος η μανα του διαφορετικος αυτος..Θελω να πω πως δεχτηκαν να παιξει.. και να ποντερνει... στην μανα του... τον κωδικο και του τα παιρναν τα λεφτα που οταν εχανε ηταν καλα τωρα που κερδισε επικαλουνται ιδιο επιθετο συγγενικων προσωπων απο το ιδιο ip :grin:..Δηλαδη τωρα εγω με την αδερφη μου εχω στο ιδιο σπιτη ενα κουμπιουτερ τι σημασια εχει αυτο :)Ξερω φιλο μου στην βετ365 που εχει κανει κωδικο στην εταιρια αυτη(bet365) στον αδερφο του στην μανα του στον πατερα του στην γυναικα του στον παπου του στην γιαγια του στην ξαδερφη του σττα ξαδερφια του και σε ολα πηρε το μπονους σε ολα εκανε αναληψη και εχανε και λεφτα..(το θεμα ειναι ο διαφορετικος ανθρωπος)Το ειπα να ξερεται τι κανει αυτη η εταιρια η betclic :) :)Οταν θα εχω νεοτερα για το θεμα αυτο θα επανελθω απο οτι δειχνει δεν δινουν τα λεφτα :)Οποτε μεχρι να οριστικοποιηση αυτο το γεγονος ακομα δεν μπορω να πω οτι αυτη η εταιρια ειναι σκαρτη :2funny: :2funny:ΥΓ.. Στην βετ365 που παιζω εγω παιζω δελτια 20 ευρων 2 ευρω 3 ευρων και εχω κανει αναληψη και 600 ευρω και 400 με λιγα λεφτα αλλα παιζω και για πακετους που κανουν πονταρισματα 500 ευρω μονα αποδεκτα και κανω την αναληψη..Τεσπα Κai την ειχα για σοβαρη εταιρια την betclic :)Me λιγα λογια ο καθενας μπορει να επικαλειται οτι θελει αν θελει :2funny:

Δυστυχως το χει στους ορους η betckick οποτε ειναι καλυμενη..

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλησπερα σε ολους σας ...μετα απο αποχη στα μεσοβδομαδα και στα χτεσινα σημερα θα παιξω 100 ευρω οβερ την λιβερπουλ με 1.87 και ασσο μπιλμπαο και διπλο ολυμπιακο με 1.90 αποδοση αλλα 100 ....καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Την Ιντερ δεν την παιζουμε ετσι κι αλλιως για ιδεολογικους λογους γιατι μας εχει κουβαδιασει ανελεητα στο παρελθον.
Η Σιενα απο την αλλη δεν ειναι καμμια ομαδουλα της σειρας ειδικα στην εδρα της και σιγουρα ενα μπαλακι θα το ριξει στο σουρωτηρι αμυνα της Ιντερ. Μακρυα απο το ματς οτι και να ρθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom