Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Μη μου πεις φιλε μου οτι σου εκαναν μανουρα.. Φωναξε με να τους τα αυξησουμε μαζι και να τους γραψουμε εκει που δεν πιανει μελανι..

αστα αδερφε μου ειπαν οτι ειναι απο βρωμικο χρημα και δεν τα δεχτηκαν , χαμος.
παλι στη μανα μου πηγα.

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αστα αδερφε μου ειπαν οτι ειναι απο βρωμικο χρημα και δεν τα δεχτηκαν , χαμος.
παλι στη μανα μου πηγα.

Mια χαρα πατημα σου εδωσαν.. Και διπλα στην αγαπημενη μας μητερα αλλα και ευκαιρια για καλυτερη επενδυση ;)

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδες, τωτα τελευταια ο οπαπ εχει βαλει οβερ/αντερ και για τους αγωνες μπασκετ. αν εχεις παιξει οβερ εναν αγωνα και παει παραταση, χωρις να εχει γινει οβερ στα 40 λεπτα, και γινει στην παραταση. τι ισχυει..? ξερει κανεις?

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ολα τα στοιχηματα σε οτι αφορα το Μπασκετ υσχιουν μεχρι το τελος της ληξης του αγωνα ασχετως αν θα ακολουθησει παραταση...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
παιδες, τωτα τελευταια ο οπαπ εχει βαλει οβερ/αντερ και για τους αγωνες μπασκετ. αν εχεις παιξει οβερ εναν αγωνα και παει παραταση, χωρις να εχει γινει οβερ στα 40 λεπτα, και γινει στην παραταση. τι ισχυει..? ξερει κανεις?
από το σαιτ του ΟΠΑΠ...

Ε Π Ε Ξ Η Γ Η Μ Α Τ Ι Κ Ο Σ    Π Ι Ν Α Κ Α Σ
EL: ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Διαθέσιμα Αποτελέσματα Μη-Διαθέσιμα Αποτελέσματα

ΠΡΟΣΟΧΗ!

- Τα πλεονεκτήματα των αγώνων (ΑΜΕ) θα ανακοινώνονται την ημέρα διεξαγωγής τους στις 19:00.
- Οι μεταμεσονύκτιοι αγώνες αναγράφονται κάτω απο τις διαχωριστικές γραμμές.
_______________________________________________________________________________________________________

ΟΔΗΓΙΕΣ
-  Από το σύνολο των αγώνων μπορείτε να επιλέξετε έως 15 γεγονότα.
-  Αγώνες με ειδική ένδειξη (Ε/Ε)  επιλέγονται και μόνοι τους.
- Αγώνες με ειδική ένδειξη (Ε/Ε)  επιλέγονται και ανά δύο.
- Αγώνες με ειδική ένδειξη (Ε/Ε)  επιλέγονται ανά τρία.
- Τελικό αποτέλεσμα θεωρείται αυτό που διαμορφώνεται με τη λήξη της κανονικής διάρκειας κάθε αγώνα. Ενδεχόμενη παράταση δεν υπολογίζεται.
- Το τελικό αποτέλεσμα προκύπτει αν στο τελικό σκορ προσθέσουμε τους πόντους του πλεονεκτήματος στην αντίστοιχη ομάδα (ΠΓ=Πλεονέκτημα Γηπεδούχου, ΠΦ= Πλεονέκτημα Φιλοξενούμενης).
- Στον καθορισμό του μήκους μιας στήλης δεν συνυπολογίζονται αγώνες για τους οποίους δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα (αναβολή, διακοπή, κ.λπ.), καθώς επίσης και αγώνες, οι οποίοι είχαν πρόωρη έναρξη, υπό την προϋπόθεση ότι η στήλη καταχωρήθηκε μετά την πραγματική έναρξή τους.
- Αν μια στήλη περιλαμβάνει και στοιχήματα που έχουν απόδοση ανά μήκος στήλης & στοιχήματα που λαμβάνουν απόδοση ανά σημείο, η συνολική της απόδοση είναι το γινόμενο της απόδοσης που λαμβάνεται από τον πίνακα αποδόσεων ανα μήκος στήλης για το πλήθος τέτοιων στοιχημάτων και των υπολοίπων αποδόσεων.
- Αν μία στήλη περιλαμβάνει αγώνα μπάσκετ, ο μεγαλύτερος αριθμός αγώνων (προβλέψεων) ανά στήλη είναι 15. 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 200=Aoye-Ντουισμπουργκ=Χ,    202=Χανσα Ροστοκ-ΟυΝΙΟΝ βΕΡΟΛΙΝΟΥ=Χ,     203=γΚΕΝΤΣλΕρμπιρλιγκι-Φενερμπαχτσε=Χ,     209=τΟΥΡ-αΡΛ=Χ,     210=Χαβρη-Τρουα=Χ,     212=αΠΕΛΝΤΟΡΝ-τΕΛΣΤΑΡ=Χ,     215=Φολενταμ-Φεενταμ=Χ,    217=Σατορου-Ανζε=Χ,     220=μΠΑΡΝΕΤ-μΑΚΛΣΙΛΝΤ=Χ,    224=αΚΑΔΕΜΙΚΑ-μΠΕΙΡΑ μΑΡ=Χ ΣΥΣΤΗΜΑ 9-10 αξιας στον οπαπ 3,30 καλα κερδη σε ολους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ο πακετινιο ο γνωστος μου καπως ετσι παιζει :2funny: αλλα το συστημα του κανει κανα 250 ευρω τις παρασκευες :)υγ αν βγει κερναω καφε γλυφαδα τους γνωστους :2funny: :2funny:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
kalhspera. 200=Aoye-Ντουισμπουργκ=Χ,    202=Χανσα Ροστοκ-ΟυΝΙΟΝ βΕΡΟΛΙΝΟΥ=Χ,     203=γΚΕΝΤΣλΕρμπιρλιγκι-Φενερμπαχτσε=Χ,     209=τΟΥΡ-αΡΛ=Χ,     210=Χαβρη-Τρουα=Χ,     212=αΠΕΛΝΤΟΡΝ-τΕΛΣΤΑΡ=Χ,     215=Φολενταμ-Φεενταμ=Χ,    217=Σατορου-Ανζε=Χ,     220=μΠΑΡΝΕΤ-μΑΚΛΣΙΛΝΤ=Χ,    224=αΚΑΔΕΜΙΚΑ-μΠΕΙΡΑ μΑΡ=Χ ΣΥΣΤΗΜΑ 9-10 αξιας στον οπαπ 3,30 καλα κερδη σε ολους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ο πακετινιο ο γνωστος μου καπως ετσι παιζει :2funny: αλλα το συστημα του κανει κανα 250 ευρω τις παρασκευες :)υγ αν βγει κερναω καφε γλυφαδα τους γνωστους :2funny: :2funny:
Επειδή φεύγω σε λίγα λεπτά και θα επιστρέψω την Κυριακή, έπαιξα από χθες κάποιους αγώνες χωρίς ιδιαίτερη μελέτη. Έπαιξα κι εγώ Χ τα Άουε, Χάνσα, Σατόρου και Ακαντέμικα στα οποία και συμφωνούμε. Σκέφτομαι πριν φύγω να σπρώξω σε μια τετράδα τριπλασιασμού Τσέλσι, ΠΑΟΚ, Μίλαν και Ολυμπιακό. Απλά δεν κατέληξα ακόμη στο ποσό. Καλά κέρδη σε όλους.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
καλησπέρα στα απανταχού αρρωστάκια... :2funny: :2funny: για σήμερα έπαιξα όβερ ουντινέζε και ενιτάιμ σκόρρερ τον ντι νατάλε, άσσο σταντάλ λιέγης και άσσο νάντ...

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα στα απανταχού αρρωστάκια... :2funny: :2funny: για σήμερα έπαιξα όβερ ουντινέζε και ενιτάιμ σκόρρερ τον ντι νατάλε, άσσο σταντάλ λιέγης και άσσο νάντ...

Παρε κι εναν ασσο της Μετς ετσι γιατι σε συμπαθω :cheesy:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ποτε να μην αντικαθιστας τις επιλογες σου.. Θα μπορουσες να το παιξεις και αυτο.. Η μηπως εχεις προβλημα? :2funny:

Ολα καλα φιλαρακο.. Πολυ καλα ομως..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ποτε να μην αντικαθιστας τις επιλογες σου.. Θα μπορουσες να το παιξεις και αυτο.. Η μηπως εχεις προβλημα? :2funny:

Ολα καλα φιλαρακο.. Πολυ καλα ομως..
κατάλαβα... ;) απλά κράτα και μικρό καλάθι.... ;) και γω μια χαρά ;) ;)....να σου πω...θες να κανονίσουμε αύριο βραδιά στοιχηματοπαιξίας και τηλεθέασης αγώνων??

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κατάλαβα... ;) απλά κράτα και μικρό καλάθι.... ;) και γω μια χαρά ;) ;)....να σου πω...θες να κανονίσουμε αύριο βραδιά στοιχηματοπαιξίας και τηλεθέασης αγώνων??

Δεν εχει να κανει μονο με αυτο που καταλαβες.. Υπαρχουν κι αλλα πραγματα που μπορουν να σε κανουν να αισθανεσαι καλα :cheesy:

Σαββατο βραδυ κομματι δυσκολο ρε συ.. Αφου ξερεις...................

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Δεν εχει να κανει μονο με αυτο που καταλαβες.. Υπαρχουν κι αλλα πραγματα που μπορουν να σε κανουν να αισθανεσαι καλα :cheesy:

Σαββατο βραδυ κομματι δυσκολο ρε συ.. Αφου ξερεις...................
για σχημάτισε τον αριθμό μου να εξηγηθείς αντρίκια τι εννοάς..... :2funny: :2funny: :2funny:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
για σχημάτισε τον αριθμό μου να εξηγηθείς αντρίκια τι εννοάς..... :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχα... Ενα τραγουδι θα σου πω..

Για θεσσαλονικη Αθηνα τοσα τρενα πες μου που πηγαν..

Πες μου και να βαλω στα λαθη φωτια :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
χαχαχαχα... Ενα τραγουδι θα σου πω..

Για θεσσαλονικη Αθηνα τοσα τρενα πες μου που πηγαν..

Πες μου και να βαλω στα λαθη φωτια :2funny:
είσαι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!! μπράβο ρε φιλαράκο, χαίρομαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! καλά κάνεις που άκουσες τη συμβουλή μου και το ένστικτό σου...κατάλαβα...οπότε σε βλέπω να πληρώνεις πάλι 8 ευρώ τον καφέ στο λευκό τον πύργο....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

Stories

Νέο!