kalhspera. 136=Fiorentina-εΜπολι=2-3 γκολ(το βλεπω και ασσο αλλα μπωρει να τα στησουν για μια κατσαρολα φισλερ ) 137=Κοπεγχαγη-Νορτζελαντ=Χ(το βλεπω χ γιατι η νορτζελαντ εχει παρει στα καπακια 2 κυπελλα αρα τα γουσταρει τα κανει κεφι και γιατι ειναι και 2 στην βαθμολογια και γιατι η κοπεγχαγη δεν ειναι αυτη που ηταν περσι ασχετα που ειναι πρωτη δεν ειναι η περσινη που για να φρεναρει εριχνε αγκυρα ) 138=Τζενοα-Μπαρι=Χ(εδω δεν κερδιζε η τζενοα στο πρωταθλημα με παρταλια γιατι να βαλω τον ασσο στο κυπελλο) 139=Καλιαρη-Σιενα=Χ(εδω τους βλεπω ισοδοναμες ομαδες) πονταρισμα τρελα λεφτα ισα ισα με το ζορι 0.60 λεπτα καρφωτα Ο οπαπ εβγαλε 2αδες οχι για να μας κανει το χατιρι αλλα γιατι κατι ξερει παραπανω ειναι κυπελλα... και ιταλια... Το πιο λογικο φενεται η νικη της φιορεντινα αν ηταν αγγλια παλι σε κυπελλο σε αντιστιχος αναλογα ματς θα εβαζα και 200 ευρω (που λεει ο λογος ) αλλα στην ιταλια σε κυπελλο 0.60 λεπτα ΥΓ..Το ιδιο κουπονι εχω γκολ-γκολ Την τζενοα και γκολ-γκολ το τελευταιο το σουνταμερικανα με την λιγκα ντε κιτο που τα στηνουν για μια μπανανα τσικιτα παλι με 0.60 λεπτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
KRYSTALLINOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
kalhspera. 136=Fiorentina-εΜπολι=2-3 γκολ(το βλεπω και ασσο αλλα μπωρει να τα στησουν για μια κατσαρολα φισλερ ) 137=Κοπεγχαγη-Νορτζελαντ=Χ(το βλεπω χ γιατι η νορτζελαντ εχει παρει στα καπακια 2 κυπελλα αρα τα γουσταρει τα κανει κεφι και γιατι ειναι και 2 στην βαθμολογια και γιατι η κοπεγχαγη δεν ειναι αυτη που ηταν περσι ασχετα που ειναι πρωτη δεν ειναι η περσινη που για να φρεναρει εριχνε αγκυρα ) 138=Τζενοα-Μπαρι=Χ(εδω δεν κερδιζε η τζενοα στο πρωταθλημα με παρταλια γιατι να βαλω τον ασσο στο κυπελλο) 139=Καλιαρη-Σιενα=Χ(εδω τους βλεπω ισοδοναμες ομαδες) πονταρισμα τρελα λεφτα ισα ισα με το ζορι 0.60 λεπτα καρφωτα Ο οπαπ εβγαλε 2αδες οχι για να μας κανει το χατιρι αλλα γιατι κατι ξερει παραπανω ειναι κυπελλα... και ιταλια... Το πιο λογικο φενεται η νικη της φιορεντινα αν ηταν αγγλια σε αντιστιχος αναλογα ματς θα εβαζα και 200 ευρω(που λεει ο λογος) αλλα στην ιταλια σε κυπελλο 0.60 λεπτα
Φιλε μου το σημερινο προγραμμα εχει αχαστα σημεια.. Αυτα που δεν θα παιξουμε ;)
Υπομονη και ερχεται το σ/κ
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ο μόνος τρόπος για να κερδίζεις πάντα στο στοίχημα είναι να μην παίζεις... το σημερινό πρόγραμμα είναι ΧΑΛΙΑ....αν έπαιζα κάτι μθα ήταν το άντερ στο κίτο-βελέζ...Φιλε μου το σημερινο προγραμμα εχει αχαστα σημεια.. Αυτα που δεν θα παιξουμε ;)
Υπομονη και ερχεται το σ/κ
KRYSTALLINOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο μόνος τρόπος για να κερδίζεις πάντα στο στοίχημα είναι να μην παίζεις... το σημερινό πρόγραμμα είναι ΧΑΛΙΑ....αν έπαιζα κάτι μθα ήταν το άντερ στο κίτο-βελέζ...
Δεν θα επρεπε να το λες εσυ αυτο να μην παιζεις ποτε και μονο ετσι εισαι κερδισμενος
Σημερα παιρνουμε ρεπο χαλαρα και απολαμβανουμε το υπολοιπο της ημερας μας..
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
λέμε και μια να περνάει η ώρα... το πρόγραμμα του σκ είναι κομματάκι δύσκολο...Δεν θα επρεπε να το λες εσυ αυτο να μην παιζεις ποτε και μονο ετσι εισαι κερδισμενος
Σημερα παιρνουμε ρεπο χαλαρα και απολαμβανουμε το υπολοιπο της ημερας μας..
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
το σαβ/κυριακο μονο τιποτα τοκοφλυφικα αξιζουν
και δυο ματσ που αξιζουν ειναι ρεαλ -ατλετικο μαδριτης ασσος και αστερας τριπολης-ολυμπιακος 2
αποδοση 1.75...
η ρεαλ πεταει φωτιες, ο ολυμπιακος κυνηγαει παο και εχει και την ψυχολογια μετα το διπλο στην γαλλια..
αρα δυσκολα θα σπασουν αυτα τα δυο..
και δυο ματσ που αξιζουν ειναι ρεαλ -ατλετικο μαδριτης ασσος και αστερας τριπολης-ολυμπιακος 2
αποδοση 1.75...
η ρεαλ πεταει φωτιες, ο ολυμπιακος κυνηγαει παο και εχει και την ψυχολογια μετα το διπλο στην γαλλια..
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
που σαι συ βρε βρωμόπουστα??? δηλαδή αρχίδια κέρδος πάλι με τεράστιο ρίσκο...το σαβ/κυριακο μονο τιποτα τοκοφλυφικα αξιζουν
αποδοση 1.75...
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Δωσε προγνωστικα στο λαο σου χυστητο σαβ/κυριακο μονο τιποτα τοκοφλυφικα αξιζουν
αποδοση 1.75...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
το να βγαζεις κερδος εστω και μικρο ειναι το σημαντικοτερο...που σαι συ βρε βρωμόπουστα??? δηλαδή αρχίδια κέρδος πάλι με τεράστιο ρίσκο...
ευτο το διημερο εβγαλα δυο στουντιο
και μην ξεχνας, αποχη απο ματσ μαλακιες οπως τα σημερινα ;)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
το λάθος που κάνουμε πιστεύω είναι ότι μπλέκουμε υποχρεωτικά με σημεία...υπάρχουν εναλλακτικά-ειδικά στοιχήματα που μπορείς να πληρωθείς πιο εύκολα...πχ anytime scorer, 2-3 γκολ/.././Δωσε προγνωστικα στο λαο σου χυστη
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
;) ;)...το λάθος που κάνουμε πιστεύω είναι ότι μπλέκουμε υποχρεωτικά με σημεία...υπάρχουν εναλλακτικά-ειδικά στοιχήματα που μπορείς να πληρωθείς πιο εύκολα...πχ anytime scorer, 2-3 γκολ/.././
Αυτο το cash out της μπετφερ το χρησιμοποιεις καθολου, η εισαι ο τυπος ολα η τιποτα?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
;) ;);) ;)...
Αυτο το cash out της μπετφερ το χρησιμοποιεις καθολου, η εισαι ο τυπος ολα η τιποτα?
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Σωστος ;)το λάθος που κάνουμε πιστεύω είναι ότι μπλέκουμε υποχρεωτικά με σημεία...υπάρχουν εναλλακτικά-ειδικά στοιχήματα που μπορείς να πληρωθείς πιο εύκολα...πχ anytime scorer, 2-3 γκολ/.././
Καλυτερα να παιζουμε γκολ γκολ,αντερ οβερ κτλ..
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
δηλαδή εμένα το anytime or first scorrer van persie με έχει ξελασπώσει....Σωστος ;)
Καλυτερα να παιζουμε γκολ γκολ,αντερ οβερ κτλ..
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ειναι εγγυηση φετος ο Ολλανδος .Οτι καλυτερο εχει η Αρσεναλδηλαδή εμένα το anytime or first scorrer van persie με έχει ξελασπώσει....
KRYSTALLINOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα!!!Περιμενω να παει 9 για να παω να εισπραξω στο Πρακτορειο!!!...Συνηθως το 1.50 στον ασσο στο κουπονι του Ο.Π.Α.Π...αν σπασει...... σπαει στο διπλο!!!!...Εκανα την μαλακια και πονταρα με τολμη 100 ευρω, τον Ολυμπιακο!!!!....Να εχουμε μαγια για την συνεχεια......
Αδελφε μου στο στοιχημα ορισμενες φορες επιβαλλεται να εχεις θρασσος.. Και γιατι οχι? Οταν δινουν αποδοση 5,50 με αντιπαλο μια Μαρσειγ που δεν θεωρειται σε καμια περιπτωση μεγαθηριο η στο παιχνιδι με την Ντορτμουντ στο Καραισκακη οπου η αποδοση του ασσου ηταν 3,6 τοτε αξιζει να ρισκαρεις.. Και γιατι οχι δηλαδη?
Καλοφαγωτα και καλη στοιχηματικη συνεχεια..
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αδελφε μου στο στοιχημα ορισμενες φορες επιβαλλεται να εχεις θρασσος.. Και γιατι οχι? Οταν δινουν αποδοση 5,50 με αντιπαλο μια Μαρσειγ που δεν θεωρειται σε καμια περιπτωση μεγαθηριο η στο παιχνιδι με την Ντορτμουντ στο Καραισκακη οπου η αποδοση του ασσου ηταν 3,6 τοτε αξιζει να ρισκαρεις.. Και γιατι οχι δηλαδη?
Καλοφαγωτα και καλη στοιχηματικη συνεχεια..
ασε εχω να σου πω ιστορια με τα κοινοχρηστα.
Επειδή εγώ είμαι άπλας και δεν παίζω μόνο 60 λεπτά όπως ο Χρήστος θα χώσω ένα ολόκληρο δίευρω στα όβερ για Λίγκα Ντεπ. Κίτο, Βέιλε, Κάλιαρι, Φιορεντίνα, Τζένοα και Κοπεγχάγη. Κι επειδή δεν καταλαβαίνω τίποτα από κρίση θα ρίξω άλλο ένα ευρώ σε ημίχρονα/τελικά Κοπεγχάγη 1/Χ, Φιορεντίνα 1/1, Τζένοα Χ/1 και Βελέζ Χ/2. Σοβαρό παίξιμο την άλλη εβδομάδα αφού δεν θα μπορέσω να ασχοληθώ πριν το απόγευμα της Κυριακής. Εκτός κι αν έχει κάτι καλό την Κυριακή το βραδάκι. Ναι βλέπω κι εγώ Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα ζευγαρώσουν τις νίκες τους Σέλτικ και ΠΑΟΚ.
Έπιασα τριάδα ΑΕΚ, Σέλτικ και όβερ Μίλαν αλλά έχασα την σαρανταποδαρούσα λόγω του under 1.5 του Ολυμπιακού. Κρίμα γιατί χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Τελικά αυτά ήταν τα λιγότερα δυνατά αφού το ένα δεν βγήκε και το άλλο βγήκε στο 90'.Τον Ολυμπιακό και την Πόρτο...
Έπιασα τριάδα ΑΕΚ, Σέλτικ και όβερ Μίλαν αλλά έχασα την σαρανταποδαρούσα λόγω του under 1.5 του Ολυμπιακού. Κρίμα γιατί χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
KRYSTALLINOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ασε εχω να σου πω ιστορια με τα κοινοχρηστα.
Μη μου πεις φιλε μου οτι σου εκαναν μανουρα.. Φωναξε με να τους τα αυξησουμε μαζι και να τους γραψουμε εκει που δεν πιανει μελανι..
KRYSTALLINOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επειδή εγώ είμαι άπλας και δεν παίζω μόνο 60 λεπτά όπως ο Χρήστος θα χώσω ένα ολόκληρο δίευρω στα όβερ για Λίγκα Ντεπ. Κίτο, Βέιλε, Κάλιαρι, Φιορεντίνα, Τζένοα και Κοπεγχάγη. Κι επειδή δεν καταλαβαίνω τίποτα από κρίση θα ρίξω άλλο ένα ευρώ σε ημίχρονα/τελικά Κοπεγχάγη 1/Χ, Φιορεντίνα 1/1, Τζένοα Χ/1 και Βελέζ Χ/2. Σοβαρό παίξιμο την άλλη εβδομάδα αφού δεν θα μπορέσω να ασχοληθώ πριν το απόγευμα της Κυριακής. Εκτός κι αν έχει κάτι καλό την Κυριακή το βραδάκι. Ναι βλέπω κι εγώ Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα ζευγαρώσουν τις νίκες τους Σέλτικ και ΠΑΟΚ.
Τελικά αυτά ήταν τα λιγότερα δυνατά αφού το ένα δεν βγήκε και το άλλο βγήκε στο 90'.
Πολυ σωστος αδελφε.. Κι αν θελουν ας ερθουν αλλιως ας προσπερασουν..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K