TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
τραινο τους παω φασιστακια
ετοιμαστειτε για [size=30pt]κερασμα [/size]
τραινο τους παω φασιστακια
ετοιμαστειτε για [size=30pt]κερασμα [/size]
τα παντα εδω και 2 βδομαδες με παει αιματι εχασες
γιατι δεν πας και γραφεσαι στην betfair να σου μαθω μερικα κολπα να βρεις την υγεια σου ρε μπαρουλητα παντα εδω και 2 βδομαδες με παει αιμα
βασικα ειχα παιξει ενα συστηματακι 456
με πουλησε η ξαμαξ
ετσι παει... το σεξ απαγορευεται κατα την διαρκεια του τζογαρισματος αλλα και πριν απο αυτο... βεβαια επιτρεπετε μετα,αλλα αν εχεις χασει τοτε δεν θα θες εσυτι ψυχραιμος ρε μαλακα...
μου εχει απαγορευσει το σεξ οταν παιζω τζογο...
αυτη την εβδομαδα εχει χειρωνακτικη εργασια...
τι πας και παιζεις και εσυ ρε ανθρωπε?τα παντα εδω και 2 βδομαδες με παει αιμα
βασικα ειχα παιξει ενα συστηματακι 456
με πουλησε η ξαμαξ
τι πας και παιζεις και εσυ ρε ανθρωπε?
καλα στα πρακτορεια του οπαπ ειναι να πηγαινεις να αραζεις με καφεδακι και να παρακολουθεις σηζητησεις... για πολυ σοου!πολυς κοσμος ομως
οπως και οι παιχτες που παιζουν οπαπ, πανε και παιζουν ομαδες της οποιες , για της οποιες μαλλον δεν εχουν ακουστα ουτε ενα παιχτη τους, αγωνιστικη κατασταση, φορμα , κλπ...
βλεπω κατι μπάρμπες, βασικα ακουω της συζητησεις του οταν τσεκαρω της εφημεριδες με τα τσιράκια του ΟΠΑΠ , ξερεις, φωντας κλπ
λεει ο ενας προχτες για ενα σαββατιατικο παιχνιδι συγκεκριμενα η β γερμανιας ηταν η τριτη εθνικη
<< ρε συ, αυτη αυτη η (δεν θυμαμαι ονομα ) ειναι σε πολυ καλη φόρμα βαζει συνεχεια γκολ, στανταρ ασσος>>
<< ωραια ολα αυτα, αλλα την εχεις δει ποτε να παιζει?>>
<< οχι>>
καλα στα πρακτορεια του οπαπ ειναι να πηγαινεις να αραζεις με καφεδακι και να παρακολουθεις σηζητησεις... για πολυ σοου!
εγω πηγαινω κανα δυο φορες την βδομαδα γιατι δουλευει ενα φιλαρακι εκει... μιλαμε για απειρες τετοιες σηζητησεις και πολυ γελιοοπαπ εχω να παιξω απο τοτε που ημουν λυκειοπαιδο, ξερεις οταν δεν ειχαμε ιδεα απο καρτες, ιντερνετ και τετοια..
τωρα οπως τα λες, μονο για καφε, διαβασε της παπαριες που λενε στης εφημεριδες και ακου τους μπάρμπες να μιλάνε
ακουω εναν που εχει πολυ πλάκα
φαση τωρα
- Ρε μητσο τι να την παίξω την ριμαδα την ρετζίνα?
- ΑΑααα, μας τα χαλας τωρα? ποια ρετζινα μωρε? Αυτη δεν μπορει να κερδησει την αλμπινολεφε την ασκολι θα κερδισει?
Εχεις δει κατι παιχτες που εχει? Κατι αραπαδες ,κατι 40αρηδες , και κατι μικρους απειρους
παιξτης χ2
Το θυμομουν πολυ καλα και παω την επόμενη μερα και κατα τυχη τους πετυχενω παλι να βριζονται?
- Φταιω εγω που σε ακουσα ρε μαλακα, ουτε ενα δεν επιασα
- Ε δεν φταιω εγω ρε, στημενα ηταν
δεν ειναι και απιθανοΛετε να βλεπομαστε καθε μερα στα πρακτορεια?
ο πάοκ, ο άσσος μπετόν της αγωνιστικής για κάποιους, κουβάδιασε όλη την ελλάδα...τελικά όλα καταρρίπτονται στο άθλημα του στοιχήματος...Λετε να βλεπομαστε καθε μερα στα πρακτορεια?
χρηστο μπιλμπαο τι λες;kalhspera. 461=Χορσενς-Κοπεγχαγη=2, 462=Σταρτ-Μπραν=2, 463=Γκαις-Γκετεμποργκ=οβερ, 464=Γκεφλε-Χελσιμποργκ=2, 468=Μερσιν Ιντμαν-Φενερμπαχτσε=2, 469=Σουντσβαλ-Ατβινταμπεργκ=1 πονταρισμα για κανα πακετο μακαρονια και κανα ζαρζαβατικο.
Πριν το διαβασω.. βαση της αισθησης που εχω απο το στοιχημα δηλαδη που παρακουλουθω τα παιχνιδια μου εδειχνε το αισθητηριο μου για ασσο.Μετα ανοιξα τις εφημεριδες και διαβαζοντας λιγο ρεπορταζ οχι πρωγνοστικα και λιγο βλεποντας την οσασουνα (οπου ειναι ντερμπι των βασκων) εκανα πισω.Τωρα οι ειδικοι με τα τις ισπανιας το δινουν ασσο αυτοι το τεκμηριωνουν ακομα καλυτερα γιατι το βλεπουν ασσο.Τωρα η αποψη μου ειναι οτι το αφησα και δεν ασχοληθηκα γιατι κατι μεσα μου μετα το διαβασμα με εκανε να αποτραβηχτω απο το παιχνιδι αυτο.Τωρα αν θες το παιζεις ασσο που το δινουν οι ειδικοι η αν θες βλεπεις και λιγο τους τζιρους μεχρι 20 λεπτα πριν αρχισει το παιχνιδι και αποφασιζεις.Αν δεν διαβαζα εφημεριδες κτλ.Θα το επαιζα ασσο.Οταν διαβασα αποτραβηχτικα. Η Πρωτη αισθηση ειναι και η πραγματικη εικονα που εχεις.. Δηλαδη ο ασσος.. Μετα το διαβασμα μεσα σου γινετε πολυπλοκο το ματς οποτε..Το παιζεις ασσο!!!Και αν βγει κερνας κανα κουλουρι θεσσαλονικης..Αν δεν βγει ο θεος μεγαλος ειναι.. YΓ.. Το πιο σημαντικο ειναι η κριση σου..Η αληθεια ειναι μεσα μας μονο εσυ μπορεις να βοηθησης εσενα ..Συν αθηνα και χειρα κινειχρηστο μπιλμπαο τι λες;
rik υγεια να εχουμε(δεν δανειζει ειναι σφιχτος . Τωρα... του ειπα θα στα δωσει πισω ο ΠΑΟΚ με τους ιρλανδους ..Μου λεει ποσο το δηνει 1.20 του λεω θα βαλεις ακομα μια ομαδα να ανεβασει Το γαμημενο το κινο ειπα να κανω μια τελευτεα κληρωση και εβγαλε 5 στα 6 με μισο ευρω..25 ευρω βγαλαμε το ψωμακι μας.. Θα γαμησουμε τους μπουκ μεσοβδομαδα αλλα με τον κωλοχρηστο δε λες το φιλο σου τον πακετα να μας κανει κανα δανειο ...
και αμα δε τα παρει πισω , δε τρεχει και τιποτα , αφου δε θα του λειψουν .
σαν να εχασε ενα δελτιο ...