Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Πιστεύω ότι είναι παγίδα το υψηλό διπλό του Βελγίου. :think:Η Γερμανία έχει περάσει με μεγάλη διαφορά,ενώ το Βέλγιο θέλει την Δεύτερη θέση.

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα! Ψάχνω για ένα site που προσφέρει λεπτομερείς αναλύσεις όλων των αγώνων της ημέρας, όχι με στατιστικά, αλλά με τα νέα των ομάδων, τις σημαντικές απουσίες, το κίνητρο κλπ. Ποιό προτείνουν οι έμπειροι του στοιχήματος? 

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα! Ψάχνω για ένα site που προσφέρει λεπτομερείς αναλύσεις όλων των αγώνων της ημέρας, όχι με στατιστικά, αλλά με τα νέα των ομάδων, τις σημαντικές απουσίες, το κίνητρο κλπ. Ποιό προτείνουν οι έμπειροι του στοιχήματος? 
δεν ειμαι πολυ εμπειρος, αλλα αν θες αναλυσεις τσεκαρε αυτο:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τι εγινε ο φαφουτης ρε?? ουτε στο ραδιοφονο του ρεαλ ειναι!!!  εξαφανιστικε τελειος ????????????????????

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
αδερφε αυτο ειχε διακοπει λογω τραυματισμου....προσεχε απο ποιο λεπτο θα ξεκινησει για αυτο που θελεις να παιξεις ...αν ξεκινησει απο την αρχη απλα κρατα μικρο καλαθι στις δηλωσεις του προπονητη ;) ;) ;)...γιατι το ματς παιζετε και στο στοιχημα ετσι..... ;) ;)   και ο νοων νοειτω

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera.Δεν εχω διαβασει τιποτα για σημερα.Απλα ενας φιλος που παιζει μονο.. με τα φορτωμενα της βετφαιρ.. oxybet..Ti πεφτει κτλ κτλ κτλ ktl.Mε πολυ λιγο διαβασμα. μου εδωσε(βασικα ο μισος ντουνιας παιζει με τα φορτωμενα και παραπανω γιαυτο ο κουβας δεν εχει τελος τεσπα) 111=Γερμανια-Βελγιο=1,    140=Σλοβενια-Σερβια=2,    112=Γεωργια-Ελλαδα=UNTER. μου λεει αυτη η τριαδα για πολυ φορτωμα κτλ(την επαιξε).Φυσικα δεν θα βαλω ουτε 0.20 λεπτα στην βετ365.Γιατι πρεπει να σκεφτω τι θα παιξω..Τις προαλες μου δηχνει ενας ενα κουπονι αγνωστος απλα ετυχε να μου το δηξει(επειδη ημουν στο προπο) με 3 ευρω.. 3 χιλιαρικα πηρε με ημιχρονα τελικα..Και ετσι παιζει λαος πολυς. Οπως και οτι υπαρχουν λεΦταδες και παιζουν τα αντερα τους..Ακομα και αιθιοπια να γηνει η ελλαδα σε κατακεφαλη εισοδημα λεφταδες θα υπαρχουν!!.Οποιος ομως δεν ειναι ανετος.. να μην παρασυρεται γιατι ο τζογος το λεει η λεξη εισαι χαμενος απο χερι.Για να καλιεργισουμε την σκεψη μας στο στοιχημα.. πρεπει να σκεφτομασται... και η σκεψη μας με τα λεφτα που εχουμε σαν πλεονασμα, ας ειναι και 0.30 λεπτα του ευρω.. να παιξουμε.Μονο οταν χανουμε η κερδιζουμε εμεις για μας μπορουμε να γινουμε καλυτεροι η και χειροτεροι.Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε!!Τα λεφτα μας ναι.. Πρεπει να πιστεψουμε σε εμας.Αφηστε τον καθε προγνωστη βαλτε τον εαυτο σας να διαβασει να θελησει και να παιξει.Οχι τους αλλους. Τωρα αν θελει να παρει καποιος ενα συστημα με χ γιατι βαριετε ας το παρει απο καπου..Αλλα αν θελει να παιξει να εξελιχθει πρεπει να παιξει ο ιδιος..Παιζω 10 χρονια στοιχημα εχω δει πονταρισματα που αγοραζεις σπιτι δεν υπαρχει ανθρωπος που να εχει κερδος.Ακομα και ενας που επιασε κατι χ με 7 ευρω και πηρε 11χιλιαρικα τωρα δεν εχει να παρει εναν ελλινικο καφε τα εφαγε ολα στο στοιχημα..Το στοιχημα δεν εχει μαγκες..Το στοιχημα δεν τελειωνε ποτε.. Ακουστε την συνειδηση σας την τσεπη σας..Τις αναγκες..Το στοιχημα (το γουσταρω σαν τρελος)πρεπει να το εχουμε σαν χομπι και οτι μας περισευει ενω εχουμε ολα τα αλλα εξασφαλισμενα να παιζουμε..Να βλεπουμε σοβαρα τα 3 ευρω οπως  βλεπει καποιος που ξερω τα 1000 αν για εμας τα 3 ευρω ειναι 1000 να τα βλεπουμε σοβαρα..Οι κεροι ειναι δυσκολοι.Πρεπει να ειμαστε εγκρατεις, ταπεινοι, και γενεοι..

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Αν δε νικήσει σήμερα η Σερβία , πολύ απλά πάω φυλακή...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ποσο δυσκολο ειναι να βγαζουμε 3 χιλιαρικα το μηνα απο το στοιχημα?δεν θελω αλλα μου φτανουν...Ε Χρηστο?

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι εγινε ο φαφουτης ρε?? ουτε στο ραδιοφονο του ρεαλ ειναι!!!  εξαφανιστικε τελειος ????????????????????
ο φαφουτης κανει καθε μερα στον ρεαλ 5-7 και συντομα θα ανακοινωσει και το καναλι που θα κανει εκπομπη στη τηλεοραση

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Οχι πολλά μη φανταστείς , απλά μένω άφραγκος για όλο το μήνα μετά  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom