Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αυτο ειναι το συστημα yunkie στα αγγλικα και πυραμιδα στα ελληνικα

Καταρχας πρεπει για να εχεις πιθανοτητα α σου κατσει αυτο καποια στιγμη να εχεις πιθανοτητες 50-50

δηλαδη αγορες, γκολ-γκολ , οβερ/αντερ, μονα-ζυγα

Οπως ειναι και η ρουλετα με το ασπρο μαυρο, αλλα εκει ειναι αλλη ιστορία
εκει παιζεις 1 χανεις, ξαναπαζεις διπλα δηλαδη 2 ξαναχανεις
μπορει να φτασεις να χασεις 20 ευρω και οταν πονταρεις 30 ευρω να κερδισεις επιτελους θα πεις στο κοκκινο
το κερδος ομως θα ειναι καθαρο 1 ευρω διοτη η στατιστικη εκει ειναι εναντιον σου

το γκολ γκολ που λες δλδ τι ειναι ακριβως? να βρεις το σκορ η ποσα γκολ θα μπουνε?

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
8
Πόντοι
1
goal-goal φιλε σημαινει,να σκοραρουν και οι δυο ομαδες.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το γκολ γκολ που λες δλδ τι ειναι ακριβως? να βρεις το σκορ η ποσα γκολ θα μπουνε?
Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Τον τελευταίο μήνα έπαιξα 7-8 τέτοια παρολί. Ένα μου έδωσε 75 απόδοση, ένα 12 και ένα 25 ενώ άλλα 4-5 δεν κέρδισαν.
Έπαιξα και σήμερα ένα με Αλκορκόν, Χιρόνα, Αλκογιάνο, Λόμελ, Πάντοβα και Γκρέμιο. Άντε να κλάψω 10 ευρώ. Έχει μεγάλα ρίσκα αλλά 38 απόδοση. Όποιος θέλει τα παίζει και μονά αποδεκτά. Μεγάλα ποσά σε μονά αποδεκτά Γ/Γ μόνο υπό κάποιες συνθήκες.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 272=Αλκογιανο-Λα Κορουνια=γκολ-γκολ,    277=Κερεταρο-Σαντος Λαγκουνα=γκολ-γκολ,    278=Κρουζ Αζουλ-Πουεμπλα=οβερ,    280=Πατσουκα-Τζαγκουαρες=1,    284=Ατλαντε-Σαν Λουις=γκολ-γκολ πονταρισμα για να βαλω στη τσεπη κανα μεροκαματο :sunglasses:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ο οπαπ το εχει αυτο η εινια τελειωμενοςςςς???

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ε καποιος λογος θα υπαρχει......

Επισκέπτης
Σήμερα το πρόγραμμα δεν είναι για σοβαρά στοιχήματα.Έτσι θα παίξω μόνο 1,50€ σε 4 αγώνες για να περάσει η ώρα παρακολουθώντας τα αποτελέσματα.

Οι επιλογές μου είναι:

290  2
292  Χ
296  X
309  OVER

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
γκροσετο σαμπντορια σαμροκ ροβερς πονταρισμα για 2 ποτα στο λιμανι.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.Σημερα διαβασα μονο ενα ματς το Χεις Γιντινγκ-Ρεξαμ. Σκεφτομαι ας ερθει η καινουργια εβδομαδα :2funny:.Παιρνω τηλ τον φιλο μου που εχει το προπο του λεω κανε ενα συστημα 4-5-6 με οτι γουσταρεις χ 2πλα αουτσαιντερ.Χωρις να ξερω τις ομαδες.. Ενα 6.60 για τον οπαπ σημερα :) :)Βαριομουν να διαβασω :jerking:Αν θα επαιζα κατι μονος μου θα επαιζα αυτο το χεις με την ρεξαμ ενα πιθανο γκολ-γκολ επειδη η ρεξαμ ξεκαυλωσε την  προηγουμενη αγωνιστικη η χεις μπορει και να προηγηθει..Τεσπα σκεψεις ειναι :)Αν θα επαιζα κατι αυτο θα ηταν το γκολ-γκολ :)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
αφου η ισπανια μας εκανε την χαρη και μας πληρωσε παμε σημερα 100 ευρω  διπλο την πορτ βειλ με αποδοση 3 στην bet365 καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
δεν πειραζει κυρια πορτ βειλ αφου δεν μας εκανες το χατηρι εχτες ας μας το κανεις καποια αλλη μερα αν σε επιλεξουμε ......σημερα ασσο 100 ευρω την νοτς καουντι με 2.10 στη bet365....αντε να αρχισουμε το κομποδεμα γιατι φεβρουαριο παμε ταυλανδη παλι πρωτα ο θεος...........καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera. 312=Αλμερια-Bαγιαδολιδ=1,    313=Ρετζινα-Μπαρι=2,    314=Ιντερνασιοναλ-Βασκο Ντα Γκαμα=Χ,    315=Σαντος-Παλμειρας=2,    316=Φλαμενγκο-Φλουμινενσε=4-6 γκολ Συστημα 3-4-5 στον οπαπ αξιας 4.80 Ευρω.  ΥΓ..Αν πιασω 1 ματς θα ειμαι καλος :2funny: :2funny: Γιατι ο κολλητος μου με το προπο εκανε τζακ ποτ σε μια 5αδα που επαιξε για μενα :2funny: :2funny:Πονταρισμα για μια χουφτα ευρω :grin:..

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Ρεξαμ 2 ηρθε
Νοτς Καουντι 1 ηρθε
Ρετζινα 1 (Χρηστο εδω τα χαλαμε)
Φλαμεγκο Χ
Αβαι 4-6 γκολ
Σεαρα 1

3-4-5-6

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
Ρετζινα-Μπαρι            να το παιχω χ για να σας την σπασω εεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Ρεξαμ 2 ηρθε
Νοτς Καουντι 1 ηρθε
Ρετζινα 1 (Χρηστο εδω τα χαλαμε)
Φλαμεγκο Χ
Αβαι 4-6 γκολ
Σεαρα 1

3-4-5-6
γαμιεται ασυστολα.... ξεκιναμε 3 στα 3, η φλαμεγκο χανει 1-2 το κανει 2-2 στο 86 και 3-2 στο 89  :headbang: :headbang:
η αβαι 3-0 το ημιχρονο και στο β δεν μπηκε ουτε ενα  :tickedoff: :tickedoff: και η σεαρα ειναι η γνωαστη σεαρα

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Καθησα,μη εχοντας να κανω τιποτα αλλο να δω μημπως εχει κανα ματσακι να περασει το βραδυ της Δευτερας...Εκατσα λοιπον να δω την Ολνταμ με την Μιλτον....Εβλεπα απο το πρωι tipsters να σπρωχνουν τον κοσμο στο διπλο.Οι τζιροι στο 82% στο 2πλο...Αποτελεσμα?Στο 60 και η Μιλτον αρνειται επιδεικτικα να ολοκληρωσει μια επιθεση.Ηδη ειναι 2-0 και απο τυχη δεν εχει φαει και τριτο.Μεταξυ μας,και οχι εκ των υστερων προφητης αν και ειδα βαρια πονταρισματα προς την Μιλτον,σκεφτηκα να κοντραρω,αλλο λογω κακου ΣΚ,διστασα.Κοσμος αγγελικα πλασμενος....

Ο λογος του post ειναι καθαρα συναδερφικος προς τα παιδια εδω μεσα...Μακρια απο tipsters.Ρεπορταζ,προιστορια,προσωπικη ιδια γνωμη και ενστικτο.Μακρια απο λαμογια!!!!

Γα την Αγγλια τα εχω πει και πιο παλια...........

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
Καθησα,μη εχοντας να κανω τιποτα αλλο να δω μημπως εχει κανα ματσακι να περασει το βραδυ της Δευτερας...Εκατσα λοιπον να δω την Ολνταμ με την Μιλτον....Εβλεπα απο το πρωι tipsters να σπρωχνουν τον κοσμο στο διπλο.Οι τζιροι στο 82% στο 2πλο...Αποτελεσμα?Στο 60 και η Μιλτον αρνειται επιδεικτικα να ολοκληρωσει μια επιθεση.Ηδη ειναι 2-0 και απο τυχη δεν εχει φαει και τριτο.Μεταξυ μας,και οχι εκ των υστερων προφητης αν και ειδα βαρια πονταρισματα προς την Μιλτον,σκεφτηκα να κοντραρω,αλλο λογω κακου ΣΚ,διστασα.Κοσμος αγγελικα πλασμενος....

Ο λογος του post ειναι καθαρα συναδερφικος προς τα παιδια εδω μεσα...Μακρια απο tipsters.Ρεπορταζ,προιστορια,προσωπικη ιδια γνωμη και ενστικτο.Μακρια απο λαμογια!!!!

Γα την Αγγλια τα εχω πει και πιο παλια...........
σωστη ηταν η σκεψη της κοντρας αδερφε ...αν κοιταζε κανεις την εντεκαδα της μιλτον και διαβαζε οπως εγω θα εβλεπε πως 5 εντεκαδατοι παιχτες λοιπουν για το α-β λογω ...ομαδες τετοιων κατηγοριων με 5 απουσιες βασικων ειναι υποθεση λεμε.....και οταν ειδικα λοιπουν ο ιμπερε και ο μακντοναλντ δηλαδη οι δυο βασικοι επιθετικοι της ειναι θεμα......ενδεικτικα θα αναφερω οτι οπως εχω τονισει πιο παλια σε προηγουμενο ποστ παιζω κυριως αγγλια και παρακολουθω αρκετα σχεδον τα νεα απο ολες τις ομαδες ...ετσι λοιπον σας λεω παρακολουθηστε σε επομενα παιχνιδια  τους παιχτες της μιλτον που σκοραρουν και θα καταλαβετε για αυτους τους 2 που εγραψα πριν τι σημαινει για αυτη την ομαδα να μην παιζουν...........βεβαια εγω δεν το επαιξα γιατι πριν απο λιγο μπηκα σπιτι και δεν παιζω καθε μερα εδω που τα λεμε...για να προλαβω καποιους κακοπροαιρετους............και σας λεω απο σημερα να βαλετε στα υποψιν σας για το σαββατο ενα ματς που θα παρει αρκετο τζιρο......2πλο την γιουναιτεντ μεσα στην λιβερπουλ........εγω το εχω ειδη τιμησει με 100 ευρω στο 2.40 και αναλογως τα νεα καθημερινως θα το τιμαω με εχτρα πονταρισματα ................το σαββατο θα γραψω το συνολικο πονταρισμα που θα εχω κανει στο συγκεκριμενο παιχνιδι..........και οτι αλλο εχει φανει στον οριζοντα για πονταρισμα παντα αγγλια

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ΓΙΑ ΑΎΡΙΟ ΤΙ ΒΛΈΠΟΥΜΕ;;

Stories

Νέο!

Stories