asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
αν δεν γινεις μπουκ στα κρυφα αργα η γρηγορα θα χασεις ειναι ολα υπερ τουςαληθεια μπορεις το στοιχημα να το κανεις επαγγελμα?Εχετε ακουσει τιποτα απο κανεναν?
αν δεν γινεις μπουκ στα κρυφα αργα η γρηγορα θα χασεις ειναι ολα υπερ τουςαληθεια μπορεις το στοιχημα να το κανεις επαγγελμα?Εχετε ακουσει τιποτα απο κανεναν?
αν δεν γινεις μπουκ στα κρυφα αργα η γρηγορα θα χασεις ειναι ολα υπερ τους
παιζουμε γιατι μας αρεσει να τζογαρουμε γιατι σημερα εχω μια εμπνευση οτι θα κερδισωμε καποιο συστημα η κατι αναλογο?Τοτε ρε φιλε τι καθομαστε και παιζουμε ολοι?
παιζουμε γιατι μας αρεσει να τζογαρουμε γιατι σημερα εχω μια εμπνευση οτι θα κερδισω
αν εχεις καναν γνωστο στα πολυ βαθια ποταμια και σου δινει αγωνες τοτε κατι μπορει να κανεις
καποιες χρονιες χωθηκα καποιες κονομησα φετος παμε καλα, υπαρχει ενα συστημα να πονταρεις αγωνα μονό με διπλη ευκαιρια που δινει 1,15-1,30 αλλα το ποσοστο επιτυχιας ειναι κοντα στο 75-80%οχι δεν μιλαω να ξερω τον μακη και να μου λεει τα στημμενα.Απλα αν παιζεις μονο μια ομαδα για πχ.ΕΣυ γενικα εισαι κερδισμενος η χαμμενος?
εχεις το διλιμα αν απο την μια αξιζει τον ρισκο τα 100 για τα 10 απο την αλλη οτι 10% κερδος σε 2 ωρες δεν βγαζεις πουθεναοποιο "συστημα" και να επιλεξεις να ξες οτι στο στοιχημα θα βαλεις 100 για να κερδισεις 110 .
10 ευρω αδερφε σε 2 ωρες βγαζεις σαν διανομεας και αν βαλεις και τα μπουρμπουαρ τοτε ειναι πιο πολλα ...και τοτε η δικη σου αναλυση δεν εχει επαληθευσηεχεις το διλιμα αν απο την μια αξιζει τον ρισκο τα 100 για τα 10 απο την αλλη οτι 10% κερδος σε 2 ωρες δεν βγαζεις πουθενα
δεν ειναι το δεκαρικο αν αντεχει η τσεπη σου χωσε χιλιαδα να βγει 100αρικο αν αντεχει και η καρδια σου παιξε 1,50-1,80 δεν ειπα για 10ευρω ειπα για 10%10 ευρω αδερφε σε 2 ωρες βγαζεις σαν διανομεας και αν βαλεις και τα μπουρμπουαρ τοτε ειναι πιο πολλα ...και τοτε η δικη σου αναλυση δεν εχει επαληθευση
Ναι ;)αληθεια μπορεις το στοιχημα να το κανεις επαγγελμα?Εχετε ακουσει τιποτα απο κανεναν?
ακου αδερφε το στοιχημα για εμενα εχει ως εξης διπλασιασμος χρηματων.......και παντα μονο.. τωρα θα ειναι το ποσο που ο καθενας η μαλλον πιο σωστα η τσεπη του αντεχει ...........αλλα θεωρω οτι αυτο που λες δεν ειναι σωστο ..τουλαχιστον για εμενα ...δηλ να τζογαρεις ενα αλφα ποσο για κερδος 10% διοτι αν το χασεις πρεπει να παιξεις αλλες δεκα φορες το ιδιο ποσο για να ρεφαρεις ;) ;)διαβασμα ΝΑΙ
εκειδικευση ΝΑΙ
ενημερωση ΝΑΙ
προγνωστικα ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑ
παντως καθε φορα που παιζω ευχομαι να συμφωνουν τα σημεια μου με τους μπουκ γιατι αν θελουν αυτοι
και το Μπαρτσα - Μηχανιωνα θα στο βγαλουν διπλο
δεν ειναι το δεκαρικο αν αντεχει η τσεπη σου χωσε χιλιαδα να βγει 100αρικο αν αντεχει και η καρδια σου παιξε 1,50-1,80 δεν ειπα για 10ευρω ειπα για 10%
Ναι ;)
Απο κανονικο τζογο 50/50 δηλαδη εκει παιζει ρολο η διαχειρηση των χρημάτων
εαν πχ μια φορα πιασεις 500 ευρω και την αλλη φορα παιξεις ολο το ποσο , ε λογικα μακροχρονια η χαμενος θα εισαι η μεσα στα λεφτα σου
εαν ομως πιασεις 700 ευρω και την επομενη φορα παιξεις 50 ,χασεις ξαναπαιξεις, θα σου ξανακατσει καποια στιγμη και θα εισαι ποιο πανω απο τα 700.
Δεν ειπε κανεις οτι το στοιχημα θα σε κανει πλουσιο η θα χτισεις περιουσια απο αυτο αλλα καλα λεφτα μπορεις να βγάλεις.
Συγκεκριμενα το η μονη κατηγορια του τζόγου με αποδειξη κιολας που αν εισαι καλος μπορεις να βγαλεις ελεινα λεφτα ειναι το πόκερ.
Αλλα για να επανελθω στο αρχικο σου ερωτημα ναι, υπαρχει το live trading , και δεν μιλαω για αυτο της μπετφερ αλλα για αλλα κολπακια
Με το οποιο ανα τακτα χρονικά διαστηματα βγαζεις λεφτα.
Υπαρχει το cash out της μπετφερ
υπαρχουν πολλα
ψαξτε τα, μαλακια να κολας στον ιδια στοιχηματικη κουλτούρα τυπου οπαπ οταν εχεις τοσα εργαλεια στο ιντερνετ ;) ;)
διπλασιασμος δλδ 1,90 εως 2,20 σε μονο αγωνα, ρισκαρεις σαν να μου λες ενα σημειο σε ντερμι σωστα;ακου αδερφε το στοιχημα για εμενα εχει ως εξης διπλασιασμος χρηματων.......και παντα μονο.. τωρα θα ειναι το ποσο που ο καθενας η μαλλον πιο σωστα η τσεπη του αντεχει ...........αλλα θεωρω οτι αυτο που λες δεν ειναι σωστο ..τουλαχιστον για εμενα ...δηλ να τζογαρεις ενα αλφα ποσο για κερδος 10% διοτι αν το χασεις πρεπει να παιξεις αλλες δεκα φορες το ιδιο ποσο για να ρεφαρεις ;) ;)
Αυτο ειναι το συστημα yunkie στα αγγλικα και πυραμιδα στα ελληνικαγια να μου πει καποιος την γνωμη του για αυτο το συστημα :
παιζουμε ενα αγωνα την ημερα με ποσο αποδοσης 1.8 μεχρι 2.20 ξεκινημα θεωρω οτι τα δεκα ευρω ειναι καλα.Αν κερδισουμε ξαναπαιζουμε παλι απο την αρχη αν ζασουμε την επομενη μερα βαζουμε 20 ευρω.Αν ξαναχασουμε την επομενη μερα ξαναβαζουμε 40 ευρω και παει λεγοντας.Το δεκαευρο παει αναλογα και με την τσεπη του καθενος.Μπορεις να ξεκινησεις και με 2 ευρω.
δεν σημαινει οτι ειναι ντερμπι ..ποσα παιχνιδια σε αυτες τις αποδοσεις εχουν ερθει πιο ευκολα απο κατι 1.20 και 1.30...αλλα και παλι παιζω για διπλασιασμο με οτι ρισκο συνεπαγετε...οχι για 10% κερδος που εξηγησα πιο πριν τι χρειαζεσε για να ρεφαρεις παιζοντας το ιδιο ποσο εννοειται.............. αλλα αυτο για μενα ειναι το σωστο πονταρισμα....τωρα αν θες εσυ να παιζεις για 10% εγω δεν θα σου αλλαξω γνωμη κανε οτι θες.... μεγαλο παιδι εισαι αλλωστε...........ο καθενας εχει το δικο του τροπο πονταρισματος.......διπλασιασμος δλδ 1,90 εως 2,20 σε μονο αγωνα, ρισκαρεις σαν να μου λες ενα σημειο σε ντερμι σωστα;