Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Εγώ άρχισα από το μεσημέρι και σηκώνω κεφάλαια. Λίγα μέσο VISA και τα άλλα μέσω moneybookers.
Θα τα μεταφέρω τμηματικά. Αν και φοβάμαι πως οι μαλάκες ακόμα και 6 μήνες να περάσουν από σήμερα θα ελέγξουν κάρτες και λογαριασμούς αναδρομικά. Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή έκλασα μέντες άδικα, αλλά πιστεύω πως αν σηκώσουμε όλοι τα κεφάλαια μας θα βρεθεί λύση από τις ίδιες τις εταιρίες.Η Έλληνες παίκτες είναι κορυφαία δύναμη στο χώρο. Και κάτι άλλο παιδιά. ΌΧΙ στον ΟΠΑΠ για να μάθουν οι μαλάκες.Όπως όταν έκλεισαν το gamato.info ( ο GAP το είχε κάνει και αυτό)δεν ξαναπάτησα σε DVDCLUB και σε  Cinema τώρα δεν πρόκριτε να ξαναπατήσω το πόδι μου μέσα σε πρακτορείο.
εχεις mastercard moneybookers;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
στην τελική υπαρχουν και οι χρεωστικες καρτες των εταιρειων διεθνης χρηματιστικης κινησης οπως moneybookers,paypal,ukash,netteler

τσεκαρετε στα σαιτ και στο γοογλε για αυτες  ;)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
στην τελική υπαρχουν και οι χρεωστικες καρτες των εταιρειων διεθνης χρηματιστικης κινησης οπως moneybookers,paypal,ukash,netteler

τσεκαρετε στα σαιτ και στο γοογλε για αυτες  ;)
εχεις βγαλει;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε παιδια μια απορια με το στοιχημα στο διαδικτυο τι γινεται;;

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
εχεις mastercard moneybookers;
Όχι δεν έχω. Θα τα στείλω στον λογαριασμό με τον οποίο έκανα και τις καταθέσεις. Δεν έχω ξανακάνει ανάληψη από moneybookers αλλά δεν πρέπει να είναι κάτι δύσκολο. Το μόνο που με χαλάει είναι πως το όριο μου είναι τώρα 7200 ευρώ για αυτό θα σηκώσω και ένα μέρος με Visa (σε όσες εταιρείες με παίρνει). Κρίμα γιατί τώρα ένα μήνα που ασχολούμαι με arb έβγαλα καλό μεροκάματο.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
λες ο βαζελος να τη κανει;;την αεκ φοβαμαι....

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ε βεβαια.οταν βαζουμε ψιχουλα και δελτια της πλακας οπως οβερ καρντιφ-οβερ λεστερ-γκολ-γκολ γκενκ βγαινουν απο το 50.οταν βαζουμε σπιτια μας βγαινουν τα συκωτια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

οσο για τα αλλα ναι προβλεπω μη πωληση του οπαπ.ομως αδειες ιντερνετικες θα δωθουν.απλα η φορολογηση στο ιντερνετ πιστευω οτι θα μεγαλωσει τη γκανιοτα για τις εταιριες και θα ερθουν στα ισα με τις αποδοσεις του οπαπ(μη ξεχνατε οτι μια απο τις εταιριες στο ιντερνετ θα ειναι και ο οπαπ).απλα στο διαδυκτιο θα υπαρχει ενα τεραστιο μειονεκτημα.πως θα παμε να παιξουμε με ονομαστικη καρτα με ΑΦΜ κτλ??συμφερει πολλους αυτο το πραγμα?δεν νομιζω.οποτε μηπως προσανατολιζονται ο παικτης να αποφευγει το ονομαστικο παιχνιδι και να παιζει επιγειο στον οπαπ που πιθανον να μην υπαρχει αυτο το προβλημα??αν και απο οτι ακουω με καρτες θα γινει και στο επιγειο.αλλα πολλοι λενε οτι οι καρτες θα ειναι μονο για τα φρουτακια οχι για το στοιχημα.μυλος η υποθεση.της πουτανας το καγκελο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ε βεβαια.οταν βαζουμε ψιχουλα και δελτια της πλακας οπως οβερ καρντιφ-οβερ λεστερ-γκολ-γκολ γκενκ βγαινουν απο το 50.οταν βαζουμε σπιτια μας βγαινουν τα συκωτια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

οσο για τα αλλα ναι προβλεπω μη πωληση του οπαπ.ομως αδειες ιντερνετικες θα δωθουν.απλα η φορολογηση στο ιντερνετ πιστευω οτι θα μεγαλωσει τη γκανιοτα για τις εταιριες και θα ερθουν στα ισα με τις αποδοσεις του οπαπ(μη ξεχνατε οτι μια απο τις εταιριες στο ιντερνετ θα ειναι και ο οπαπ).απλα στο διαδυκτιο θα υπαρχει ενα τεραστιο μειονεκτημα.πως θα παμε να παιξουμε με ονομαστικη καρτα με ΑΦΜ κτλ??συμφερει πολλους αυτο το πραγμα?δεν νομιζω.οποτε μηπως προσανατολιζονται ο παικτης να αποφευγει το ονομαστικο παιχνιδι και να παιζει επιγειο στον οπαπ που πιθανον να μην υπαρχει αυτο το προβλημα??αν και απο οτι ακουω με καρτες θα γινει και στο επιγειο.αλλα πολλοι λενε οτι οι καρτες θα ειναι μονο για τα φρουτακια οχι για το στοιχημα.μυλος η υποθεση.της πουτανας το καγκελο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και τι θα κερδισουν με αυτο?

Τι κερδισανε με με την μειωση των μισθων , της συντάξεις, και την φορολόγηση στο 23% των βασικων αγαθών?

Τιποτα πολυ απλά,μονο ποιο αποκρουστικοι και αηδεια στον κοσμο προκαλουν, τιποτα παραπάνω.

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
1 εβδομαδα, ποιο γρηγοροι ακομα και απο της ελληνικες τράπεζες ειναι  :2funny:
Τραπεζική επιταγή δεν έχω χρησιμοποιήσει. Για να αφήσω λιγότερα ίχνη προτείνεις να βγάλω mastercard moneybookers δηλαδή;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τραπεζική επιταγή δεν έχω χρησιμοποιήσει. Για να αφήσω λιγότερα ίχνη προτείνεις να βγάλω mastercard moneybookers δηλαδή;
α γεια σου  ;) ;)

και μετα κάνεις ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΣΩ moneybookers με επιταγή..

ενοια σας ρε μάγκες, τοσοι τροποι υπάρχουν  :) :) :) :)

Αλλα σε λιγο καιρο, μας βλεπω και εμας τους παιχτες του στοιχήματος ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom