lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
από τι αποτελείται τύπε μου η τριάδα σου??εριξα μια τριαδα ενα σπιτι...αν δεν βγει την κανω για βραζιλια
από τι αποτελείται τύπε μου η τριάδα σου??εριξα μια τριαδα ενα σπιτι...αν δεν βγει την κανω για βραζιλια
για λιβύη καλύτερα!! έχει κάτι ευκαιρίες τώρα!!εριξα μια τριαδα ενα σπιτι...αν δεν βγει την κανω για βραζιλια
ολα νικεςτη σαλκε την επαιξες νικη η προκριση?
και γω βλεπω αλκμααρλοιπον καταρχην νομιζω οτι ειναι 3ημερο για φορτωμα.δλδ παιξε σωστα και χασε.αν δεν φορτωσουμε τωρα που παιζονται πολλα(φραγκα κυριως)ποτε θα φορτωσουμε στους ομιλους που καποιο καυτο φαβορι μπορει να γκελαρει ανετα και στους επομενους αγωνες να ρεφαρει την γκελα??
αν και εχω προκαταληψη να μην λεω γιατι παει γκαντεμια θα σου πω.γιατι παιζω 3 ομαδες που θελουν μονο και μονο νικη.
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΑΛΚΕ-ΑΛΚΜΑΑΡ
η βιγια παραδοσιακα στους ομιλους,η σαλκε περυσι στα ημιτελικα του τσου λου το θεωρω μεγαλη ξεφτιλα να αποκλειστει.χωρια οτι γερμαναραδες δεν μπαινουν λαιτ σε τετοια ματς.και αλκμααρ επισης τελευταια χρονια παιζει συνεχεια σε ομιλους.
τεσπα μπορει να γινει στραβη τιποτα δεν ειναι αχαστο αλλα παιξε σωστα και χασε οπως ειπα.δεν βαζω ομαδες φαβορι που με ισοπαλια πηγαινουν παραταση η προκρινονται.τα εχουμε δει ολα τα εργα στη ζωη μας.δεν θελουμε να δουμε ακομη ενα.
Τα ανταλλατκήρια στοιχημάτων είναι παράνομα
Από σήμερα η Betfair και τα υπόλοιπα αναταλλακτήρια στοιχημάτων είναι παράνομα στην Ελλάδα!
... tin-ellada
ε ναι τεραστια δλδ παιζεις 500 κερδιζεις 1000 δεν θα φορολογηθεις για τα 500 τα κερδισμενα αλλα για τα 1000.μετα απο αυτο για εμενα τελος το στοιχημα
το λεγανε καιρο οτι θα εσκαγε αλλα δεν το πιστευα
10% χωρις να συνυπολογιζουν τις απωλειες ειναι καταδικαστικο
τελος το στοιχημα
και ισως και τελος η Ελλαδα,θα φυγω στο εξωτερικο δεν παει αλλο εδω
ειμαι πασοκ απο οταν γεννηθηκαε ναι τεραστια δλδ παιζεις 500 κερδιζεις 1000 δεν θα φορολογηθεις για τα 500 τα κερδισμενα αλλα για τα 1000.
δλδ αν παιξω ενα ματς του 1.10 1000ε εχουμε 1000χ1.10=1100 μειον 10%φορος εχουμε 1100-110=990ε.δλδ θα βγω και χαμενος
όσο για σένα μαλακα "παπανδρεα", γαμιέσαι αφάνταστα αμερικανάκι του κερατα θα μας κλάσεις τα αρχίδια
σταμ ηρέμησε λίγο αδερφάκι μου... πως το είχε πει ο φεραίος?? διαφωνώ με όσα λες, αλλά θα υπερασπιστώ με τη ζωή μου το δικαιωμά σου να τα λες!! δείξε ανωτερότητα!!παλιοκουμούνι!!!όσο για σένα μαλακα "παπανδρεα", γαμιέσαι αφάνταστα αμερικανάκι του κερατα θα μας κλάσεις τα αρχίδια
δεν είναι για γέλια, είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός η μάλλον η χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει ποτε στην ελλάδα
σε διαγωνισμό μαλακίας αγωνίστηκε μόνος κ βγήκε δεύτερος!!!δεν είναι για γέλια, είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός η μάλλον η χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει ποτε στην ελλάδα
τι θα κανεις ρε μπάσταρδε με τους φόρους? Αυτό το χρέος που έχετε δεν ξεχρεώνεται μια ζωή ολόκληρη,αλλα τι να πεις, όταν κάποιος είναι εκ φύσεως μαλάκας είναι δύσκολο να αλλάξεις την φύση του