lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
βιγιαρεάλ, μπάγερν,αποέλ, ουντινέζε...παιδια για απλες προκρισεις τι βλεπετε;;μονο προκριση
βιγιαρεάλ, μπάγερν,αποέλ, ουντινέζε...παιδια για απλες προκρισεις τι βλεπετε;;μονο προκριση
πρόκριση 2αδα αποέλ κ βιγιαρεάλ απόδοση 4.2 στη σπορτινγκμπέτ...νομίζω θα περάσει αέρα...η πρόκριση για απ[οέλ δίνει 2.5...βιγιαρεάλ, μπάγερν,αποέλ, ουντινέζε...
σπαει καποιο???ενταξει η μπριζ κ η παρτιζαν περνανεκαι με καποιοες ισοπαλιες,οπως κ η αινχοβεντ κ η σπορτιγκ με 0-0 πηγαινουν παραταση αλλα θα το ρισκαρουν?απλα αν ηταν να αποφυγουμε καποιο ποιο θα ηταν αυτο?τι να σου πω ρε φιλε
ποιο απ ολα????βρομα ...
λοιπον με βαση τα δεδομενα που εχουμε.η ρομα παιζει με πιτσιρικαδες.η σλοβαν στο 1ο ματς κ αυτη δεν εκανε φαση.απλα οι ιταλοι μας εχουν διδαξει οτι το γιουροπα το εχουν σαν ψιλοαγγαρεια.ρομα
εγω δεν θα αγγιζα ουτε αιντχοφεν ουτε αλκμααρ
η σπόρτινγκ μέχρι τώρα σέρνεται...μ΄πορεί να γίνει κανένα μαγικό σε αυτό το ματσ...μου αρέσει πολύ η σ΄λκε ειδικά μετά την ανατροπή στο μαιντς...την πεμπτη στο europa απο τα παρακατω ματς ποιο πιστευετε οτι μπορει να σπασει και γιατι.σε παρενθεση το αποτελεσμα του πρωτου αγωνα.
ΑΙΝΤΧΟΒΕΝΤ-ΡΙΝΤ (0-0)
ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΕΚΡΑΝΑΣ (0-1)
ΣΑΛΚΕ-ΕΛΣΙΝΚΙ (0-2)
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΖΕΣΤΑΦΟΝΙ (3-3)
ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΣΑΜΡΟΚ (1-1)
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΛΕΣΟΥΝΤ (1-2)
ΡΟΜΑ-ΣΛΟΒΑΝ (0-1)
ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ (0-0)
ε ναι...με 3-0 περνάει...καλό σημείο για σήμερα εκτός από τη δυάδα που πρότεινα είναι και το αντερ του αποέλ...αναμένεται σφιχτό ματς...καλοβλεπω και το οβερ της σαλκε
η σαλκε ως τι σου αρεσει?ως βομβα??η σπόρτινγκ μέχρι τώρα σέρνεται...μ΄πορεί να γίνει κανένα μαγικό σε αυτό το ματσ...μου αρέσει πολύ η σ΄λκε ειδικά μετά την ανατροπή στο μαιντς...
μάλλον ως στάνταρ...μέσα στο γκεζελκίρχεν δε χάνει από ελσίνκι...πήρε τα πάνω της...η σαλκε ως τι σου αρεσει?ως βομβα??
για την σπορτιγκ το σκεφτηκα πολυ λαικα και κουτοπονηρα.παιζει πιο αργα απο ολους.εχουν περασει ολα μονοστηλο ας πουμε και κλεινει ολος ο πλανητης στην σπορτιγκ.τι λετε να γινει??
:Sεριξα μια τριαδα ενα σπιτι...αν δεν βγει την κανω για βραζιλια