Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ναι ονωτς

αυτο ειναι ελεινο το να βαρας 100 ευρω και πανω σε παρολι με 8-9 σημεια  :headbang: :headbang: :headbang:
αλλα μια φορα καθεται αυτο οχι συνέχεια

το θεμα ειναι να βρεις καποιους τροπους να βγαζεις ενα μεροκάματο απο αυτο το γαμημενο παιχνιδι, αν τους βρεις

χτησε την μπαζα σου σιγα σιγα,  ;)

αλλα βλεπεις εμεις οι ανθρωποι ειμαστε πλεονεκτηκα οντα, δεν θα χωρτασουμε με 100 και 200 ευρω και γιαυτο βαραμε τρελα λεφτα για να παρουμε τρελα λεφτα
σταμ επειδη το παραγαμησα θα το πω πολυ απλα και ρωτω και σενα
σε ενα χρονο μεσα θελεις να κερδισεις 6000ε μια φορα με ενα δελτιο η θελεις να κερδισεις 12 φορες (δλδ μια φορα το μηνα)απο 500ε??

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
τι εγινε σημερα βλεπω πολλες ανατροπες ειχε παντου :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σταμ επειδη το παραγαμησα θα το πω πολυ απλα και ρωτω και σενα
σε ενα χρονο μεσα θελεις να κερδισεις 6000ε μια φορα με ενα δελτιο η θελεις να κερδισεις 12 φορες (δλδ μια φορα το μηνα)απο 500ε??
πολυ απλα, καθε μηνα  σιγα σιγα, βασικα κανουμε και καμια αναληψη μεσα στην σαιζον οταν θελουμε λεφτα

οι τζιροι οι τελικοι ειναι πριν τα χριστούγεννα, το μαζεμα απο τον σεπτεμβρη μεχρι δεκεμβρη και ιανουαριο μεχρι μαιο

εγω απο φεβρουαριο μεχρι τελη μαιου μαζι με τον τελικο του τσ.λ εκανα 1500 ευρω τζιρο, αλλα δεν επαιζα πολλα λεφτα , εαν επαιζα θα χα χεστει στο χρημα με αυτα που χα βρει...

Επεισης εγω ειμαι και πολυ υπομονετικος , και παιζω στοιχηματα διαρκείας

ειχα πιασει σε ενα δελτιο που το επαιξα απριλιο αρχες
μπαρτσελονα τσ.λ
πορτο γιουροπα
μιλαν ιταλια
μαντσεστερ αγγλια
Αγιαξ ολλανδια

αυτο λεω, σιγα σιγα και υπομονη..

εαν θες να πιασεις 5000 χιλιαδες ευρω με την μια πρεπει να βαλεις 800-1500 ευρω και πανω..

δεν λεει, καλυτερα να χανεις 50-100 ευρω, παρα 1500-2 χιλιαρικα, ποναει απιστευτα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ως arbitrage trader που ειμαι θελω να σας αποκαλυψω ενα σημείο που ειναι 50 της εκατο

παρτιζαν βελιγραδιου-σαμροκ ροβερσ

ΠΡΟΚΡΙΣΗ

INTERWETTEN 1.90
STANJAMES   6

150 στο 1.90
και 50 στο 6

συνολο 200 ευρω

καθαρο κερδος 88 ευρω +200

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
πολυ απλα, καθε μηνα  σιγα σιγα, βασικα κανουμε και καμια αναληψη μεσα στην σαιζον οταν θελουμε λεφτα

οι τζιροι οι τελικοι ειναι πριν τα χριστούγεννα, το μαζεμα απο τον σεπτεμβρη μεχρι δεκεμβρη και ιανουαριο μεχρι μαιο

εγω απο φεβρουαριο μεχρι τελη μαιου μαζι με τον τελικο του τσ.λ εκανα 1500 ευρω τζιρο, αλλα δεν επαιζα πολλα λεφτα , εαν επαιζα θα χα χεστει στο χρημα με αυτα που χα βρει...

Επεισης εγω ειμαι και πολυ υπομονετικος , και παιζω στοιχηματα διαρκείας

ειχα πιασει σε ενα δελτιο που το επαιξα απριλιο αρχες
μπαρτσελονα τσ.λ
πορτο γιουροπα
μιλαν ιταλια
μαντσεστερ αγγλια
Αγιαξ ολλανδια

αυτο λεω, σιγα σιγα και υπομονη..

εαν θες να πιασεις 5000 χιλιαδες ευρω με την μια πρεπει να βαλεις 800-1500 ευρω και πανω..

δεν λεει, καλυτερα να χανεις 50-100 ευρω, παρα 1500-2 χιλιαρικα, ποναει απιστευτα
επειδή ανήκω στην παραπάνω κατηγορία...όταν όμως έρχεται η ώρα της ανάληψης νιώθεις υπέροχα...είχα παίξει κατάκτηση μπάρτσα τσ.λ και πρωτάθλημα, κατάκτηση γιουρόπα και πορτογαλία πόρτο και έβγαλα 8.500

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
επειδή ανήκω στην παραπάνω κατηγορία...όταν όμως έρχεται η ώρα της ανάληψης νιώθεις υπέροχα...είχα παίξει κατάκτηση μπάρτσα τσ.λ και πρωτάθλημα, κατάκτηση γιουρόπα και πορτογαλία πόρτο και έβγαλα 8.500
ναι οκ δεν μιλαω για στοιχηματα διαρκειας.αυτο που λεω ειναι οτι αν πιασεις μια φορα το χρονο και αυτο αργησει και γινει προς το τελος του χρονου στη διαρκεια γονατιζεις.ενω αν παιρνεις καθε μηνα εστω και ψιλα εχεις σφαιρες να πολεμησεις.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ναι οκ δεν μιλαω για στοιχηματα διαρκειας.αυτο που λεω ειναι οτι αν πιασεις μια φορα το χρονο και αυτο αργησει και γινει προς το τελος του χρονου στη διαρκεια γονατιζεις.ενω αν παιρνεις καθε μηνα εστω και ψιλα εχεις σφαιρες να πολεμησεις.
απλά δισφαλίζεις μακροπρόθεσμο κέρδος...εκεί που λες να πάρει με γονατίσανε οι καριόληδες τσουπ σου έρχεται το μακροπρόθεσμο και ρεφάρεις!! :grin: :grin:

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Προσωπικη συμβουλη μετα απο 10 χρονια ενασχολησης με το στοιχημα.Αχαστα ειναι μονο ο θανατος και η εφορια.Χιλιες φορες να παιζεις μικρα ποσα σε πολλα γεγονοτα (2-3-4 max) παρα να φορτωνεις ενα δελτιο πχ μια φορα την εβδομαδα.Τις περισσοτερες φορες τα φορτωμενα η αυτα που πιστευουμε περισσοτερο,σπανε.Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε.Οι μπουκ δεν φτωχαινουν ποτε και εσυ δεν πρεπει να κοιτας να κονομησεις με τη μια...Μονα αποδεκτα σε καλες αποδοσεις μονο οταν σε περιπτωση που χαθει τα λεφτα αυτα, να μην λειπουν απο την υπολοιπη ζωη σου...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Προσωπικη συμβουλη μετα απο 10 χρονια ενασχολησης με το στοιχημα.Αχαστα ειναι μονο ο θανατος και η εφορια.Χιλιες φορες να παιζεις μικρα ποσα σε πολλα γεγονοτα (2-3-4 max) παρα να φορτωνεις ενα δελτιο πχ μια φορα την εβδομαδα.Τις περισσοτερες φορες τα φορτωμενα η αυτα που πιστευουμε περισσοτερο,σπανε.Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε.Οι μπουκ δεν φτωχαινουν ποτε και εσυ δεν πρεπει να κοιτας να κονομησεις με τη μια...Μονα αποδεκτα σε καλες αποδοσεις μονο οταν σε περιπτωση που χαθει τα λεφτα αυτα, να μην λειπουν απο την υπολοιπη ζωη σου...
:thumbsup: :thumbsup:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
;)

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Και ενα σημειο απο μενα αν και δεν το συνηθιζω...Για σημερα τα ξημερωματα Champions League Νοτιου Αμερικής (Σαντος Λαγκουνα 2)Το εχω φορτωσει,καλη μας επιτυχια....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε μάγκες, γιατι βλεπω ρεαλ μαδριτης για τσαπιονς λιγκ?  :helpplea:

στο ονειρο το εχω δει, προαισθημα το εχω

το στο διαολο

ακομα και ποδοσφαιρικα ειναι ιση με την μπαρτσελονα τωρα

το λεω εγω ενας οπαδος της μπαρτσελόνα

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ρε μάγκες, γιατι βλεπω ρεαλ μαδριτης για τσαπιονς λιγκ?  :helpplea:

το στο διαολο

ναι αλλά είναι σαν τους γερμανούς...στο τέλος νικάει πάντα η μπάρτσα...είδες τι έγινε σούπερ καπ...βέβαια εμένα με βόλεψε...κονόμησα... ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ναι αλλά είναι σαν τους γερμανούς...στο τέλος νικάει πάντα η μπάρτσα...είδες τι έγινε σούπερ καπ...βέβαια εμένα με βόλεψε...κονόμησα... ;)
θες να σε κουφάνω?? να βάλουμε 100 ευρώ να το πάρει η μαν σίτυ!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν ξερω, αν ειναι ετσι ισως βαλει το χερι και η διατησια να σταματησει την μπαρτσελόνα οπως και η ουεφα

θελει να δει και ο κοσμος μια αλλη ομαδα..  ;)

η μπαγερν? ποια μπάγερν? Εναν ρομπεν εχουν μονο, και δεν εχουν τον μουρινιο στο παγκο  ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
δεν ξερω, αν ειναι ετσι ισως βαλει το χερι και η διατησια να σταματησει την μπαρτσελόνα οπως και η ουεφα

θελει να δει και ο κοσμος μια αλλη ομαδα..  ;)

η μπαγερν? ποια μπάγερν? Εναν ρομπεν εχουν μονο, και δεν εχουν τον μουρινιο στο παγκο  ;)
Μαντσεστερ σίτυ?? εκατομμύρια και παικταράδες!!!

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
ρε μάγκες, γιατι βλεπω ρεαλ μαδριτης για τσαπιονς λιγκ?  :helpplea:

το στο διαολο

Βασει αξιας ναι ειναι κοντα πια...Φτανει ομως μονο αυτο για την υπερβαση?Ποσες φορες ο Οσφπ στο μπασκετ ειχε τα τελευταια χρονια την κουπα στα χερια του και την εχασε?Υπαρχουν εκατονταδες παραδειγματα σαν και αυτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom