η κρου ειναι ομαδα με πολλα οβερ φετοςΤο Μορκαμ-Κρου πού στο καλο το ειδε ο Φωντας και το προτεινει στο οβερ?
προκλητικο το 3.60 της μπαγερν και το 4.50 της παρτιζαν σημερα
η κρου ειναι ομαδα με πολλα οβερ φετοςΤο Μορκαμ-Κρου πού στο καλο το ειδε ο Φωντας και το προτεινει στο οβερ?
η κρου ειναι ομαδα με πολλα οβερ φετος
προκλητικο το 3.60 της μπαγερν και το 4.50 της παρτιζαν σημερα
μαλλον μαλακια ειπε ο φωντας ο παπαρας,το ματς αυτο ειναι 27 νοεμβριου!!τοσο σιγουρο το εχει αδελφε που το δινει απο σημεραΔεν με καταλαβες.
Υπαρχει καπου τετοιο ματς?
ναι πολυ ρομα απ οτι ακουγα εχει φορτωθει ,και πολυ η ρεαλ...εγω βλεπω πολλα χηναρια γενικως....σε κανα συστηματακι με εκπληξεις μαζι αν ειναι εκπληξη η μπαγερν δηλαδη και η παρτιζαν.με τετοια ποσοστα κανα ευρουδακι αξιζει αν το ριξεις και εκει....Πιτερμπορο-Λειτον Οριεντ over 2,5
Νικη γιαΒασιλεια
Παιζεται πολυ και η βρωμα.
εχεις κανενα νουμερο για το τζοκερ?over 2,5 Roma, Real, Marseille
over 3,5 Chelsea
AC Milan
Για αύριο vfm το 1X του βάζελου στο 2,70 !!! Είδα και στον ύπνο ότι κερδίσαμε 3 - 2 αλλά αυτό το τελευταίο υπάγεται στο λέμε και καμμια μαλακία να περάσει η ώρα !
Ανασα...Με την θηλια στον λαιμο..
Χαντερσφιλντ-Μιλτον 1
Σεφιλντ-Γουολσολ 1
Βασιλεια-Κλουζ 1
και στο αλλο...
Οσερ-Μιλαν Χ
Αγιαξ-Ρεαλ οβερ
ωραιος σου κατσανε τα μικρα...Ανασα...
εγω αν ειδες επιασα αποδοση 41 (παρμα πρωτος σκορερ κρεσπο και τελικο 1-1) και ετο σκορερ anytime αποδοση 2 κ δεν το δεχοταν μαζι...και τα εσπασα σε δελτια και επιανα ασε τι επιανα.κερδισα και αλλα με αποδοσεις πιο μικρες αλλα αν ξεκινας 41επι 2επι 1,5 κτλ....καταλαβαινεις..... τα σκορ τα παιζει πολυ γνωστος μου καθε εβδμαδα ιδιες ομαδες σε δυο δελτια....τωρα σε οπαπ μπορεις να ζητας αν δεν κανω λαθος μεχρι και τρια σκορ κ να συνδυαζεις με αλλα τρια σκορ (ανα αγωνα μιλαμε ) κ.ο.κ....δεν ειναι ασχημο αν το ψαχνεις πολυ...ετσι σε συστημα και δυο να βγαζεις μια φορα στο τοσο δεν εισαι χαμενος....εξαλλου εκει αξιζει γι αυτο κ εγω τα ψαχνω...τωρα εριξα κατι στοιχηματα σε κρικετ..... παμε μωρη αγγλια και ειδικα φυσικα στοιχηματα...Kαλημερα... Δεν ξερω αν ειδατε.. Στο κουπονι του οπαπ.. τον νικητη της εβδομαδας... Με συστημα 1-2-3-4 επι 5 πολλαπλασιαστη δηλαδη επι 1,5 ευρω σε δελτιο αξιας 21 ευρω επιασε 4 σκορ και πηρε 540000 πεντακοσιες σαραντα χιλιαδες ευρω....
over 2,5 Roma, Real, Marseille
over 3,5 Chelsea
AC Milan
Για αύριο vfm το 1X του βάζελου στο 2,70 !!! Είδα και στον ύπνο ότι κερδίσαμε 3 - 2 αλλά αυτό το τελευταίο υπάγεται στο λέμε και καμμια μαλακία να περάσει η ώρα !
ποιος ηταν? ο μαντης ο καλχας...!!!Kαλημερα... Δεν ξερω αν ειδατε.. Στο κουπονι του οπαπ.. τον νικητη της εβδομαδας... Με συστημα 1-2-3-4 επι 5 πολλαπλασιαστη δηλαδη επι 1,5 ευρω σε δελτιο αξιας 21 ευρω επιασε 4 σκορ και πηρε 540000 πεντακοσιες σαραντα χιλιαδες ευρω....
Kαλημερα... Δεν ξερω αν ειδατε.. Στο κουπονι του οπαπ.. τον νικητη της εβδομαδας... Με συστημα 1-2-3-4 επι 5 πολλαπλασιαστη δηλαδη επι 1,5 ευρω σε δελτιο αξιας 21 ευρω επιασε 4 σκορ και πηρε 540000 πεντακοσιες σαραντα χιλιαδες ευρω....