You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
η βερντερ ειναι πουτανα ομαδα ρε ολοι την παιζανε οβερ με φρανγκφουρτη και εφερε κουλουρακια....μην παρασυρεσαι τσου λου ειναιΑν ημουν ο αμπραμοβιτς (που ουτε ο λογος δεν το λεει) Θα επαιζα στον ασσο της Τοτεναμ με την Βερντερ Βρεμης, ολο το ποσο που ξοδεψε μεχρι τωρα, για την τσελσι!!! Να παρει λιγη απο την χασουρα πισω...
κομπλε ερχεται η μπαρτσα απ οτι διαβαζα ειναι λοι μεσα σε αποστοληΕλα μαν πρωτα θα δουμε ενδεκαδες!!! Δηλ.. Απο μπαρτσα να παιζουν Πουγιολ,Τσαβι,μεσι,βιγια κτλ..Μετα Αν ολλα ειναι καλα, δηλ χωρις τραυματισμους, μανουρες. καλο ρεπορταζ κτλ κτλ..Θα παιξω τον ασσο στον οπαπ 300 ευρω.. Δεν το παιζεις απο τωρα δεν ξερεις πως θα ξημερωσει αυριο(που λεει ο λογος) θα το παιξουμε την τελευταια στιγμη.Προσωπικα επειδη ο οπαπ θα εχει νομιζω απεργια την αλλη δευτερα, εχω τον μπουκ μου τον <παρανομο> που λεει ο λογος.. και θα το παιξω εκει.. Μπορει να το παιξω και απο ημιχρονο, αναλογος την αισθηση που θα εχω.. Αλλα η λογικη του στοιχηματος, λεει σημειο... και μονο σημειο... σκετο!!! Οταν βαζεις ενα καλο πονταρισμα, η οχι!!!... Λεω προσωπικα πως πρεπει να σεβομαστε και το ενα ευρω...Τον προυπολογισμο γιαυτο το παιχνιδι τον εχω κανει εδω και 2 μηνες..Ενα στοιχειο παντως ειναι, οτι οταν παιξανε δευτερα, η μπαρτσα και η ρεαλ, το πρωταθλημα το πηρε η ρεαλ..Αλλα εμεις βλεπουμε μπαλα και ομαδες..!!!ΥΓ..θα ποσταρω εδω οταν το παιξω..
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Δλδ ο ΟΠΑΠ ποσο θα την δινει την Μπαρτσα...??? :o
24 Νοεμ 19:45 Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
9.00
4.50
1.36
24 Νοεμ 19:45 Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
9.00
4.50
1.36
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ασουσ νοβαρα χεταφε ντουισμπουργκ τα βλεπετε αδερφια να τα μπουμπυνισω;
Ολα ειναι πιθανα μαν και τα 3 αφου τα σκεφτηκες μπουμπουνατα...μην αμελεις τιν σκεψη σου...ασουσ νοβαρα χεταφε ντουισμπουργκ τα βλεπετε αδερφια να τα μπουμπυνισω;
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
σωστος τα μπουμπουναω αβλεπειΟλα ειναι πιθανα μαν και τα 3 αφου τα σκεφτηκες μπουμπουνατα...μην αμελεις τιν σκεψη σου...
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
ωραιο γκολ γκολακι αποψε η χεταφε και οβερακι το ολλανδικο η φολενταμ για τους ιντερνετικους...καλη επιτυχια μαγκες... ;)
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
ρε φιλε αυτα τα ιταλικα δευτερη τι τα θες? ο θεος και η ψυχη τους ρε...ασουσ νοβαρα χεταφε ντουισμπουργκ τα βλεπετε αδερφια να τα μπουμπυνισω;
Καλησπερα.. Εδω και 10 χρονια που παιζω στοιχημα, πρωτη φορα βλεπω ομαδα στην β εθνικης ιταλιας, την Nοβαρα!!!... Nα νικαει ανετα με 2, και 3 γκολ παραπανω..ΥΓ.. Αυτο το λεω γιατι σημερα πρωτη φορα την κοντραρα, αλλα δεν επαιζε και ο πρωτος σκορερ της ρετζινας δηλαδη μαλακια μου τελος παντων υγεια να εχουμε...
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
ταμειακι ο thanoulis σας πηγε αποψε...παμε γερα μαγκες!! χεταφε 1-1 ;) φολενταμ 1-3 ;)...ωραιο γκολ γκολακι αποψε η χεταφε και οβερακι το ολλανδικο η φολενταμ για τους ιντερνετικους...καλη επιτυχια μαγκες... ;)
Καλημερα.. Στα 10 ματς σημερα μεχρι τωρα βγηκαν, 7 ισοπαλιες... Το σκεφτηκα αλλα δεν το εκανα, οχι οτι θα εβρισκα και τις 7, αλλα με ενα συστημα, κατι θα εκανα υγεια..Το πολυ να γαμουσαμε κανα 10 πουτανες παραπανω.. Συντελεστης 3698 και απομενει ακομα ενας αγωνας. Σημερα πρεπει αυτοι που παιζανε χ(παιζω και εγω.. αλλα σημερα κατι η μερα.. απο εχθες που χασα 5 κουπονια για μια ομαδα, στο καθενα. Δεν ειχα την ορεξη για τις ισοπαλιες που με συζητηση χαριτολογωντας, με τον δασκαλο μου στο στοιχημα αυτος παιζει 17 χρονια. Μου ειπε σημερα βλεπω 7 χ και συμφωνησα εμεσος πλην σαφως..Αλλα αν τρως γροθιες απο τον μαικ ταισον μετα μπορει να εισαι χαρουμενος?... και να εχεις καθαρο μυαλο, και να βλεπεις κατι παλι θα εισαι ακεφος..Τεσπα υγεια πανω απο ολα..ΥΓ..Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε...
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
μη σε παιρνει απο κατω φιλε, θα κατσει και η καλη, θα γυρισει...οσοι παιζουμε πολυ στοιχημα σε καταλαβαινουμε...πιστευω οτι η ψυχολογια στο στοιχημα και γενικα στο τζογο ειναι το 50% και ισως και παραπανω... ;)Καλημερα.. Στα 10 ματς σημερα μεχρι τωρα βγηκαν, 7 ισοπαλιες... Το σκεφτηκα αλλα δεν το εκανα, οχι οτι θα εβρισκα και τις 7, αλλα με ενα συστημα, κατι θα εκανα υγεια..Το πολυ να γαμουσαμε κανα 10 πουτανες παραπανω.. Συντελεστης 3698 και απομενει ακομα ενας αγωνας. Σημερα πρεπει αυτοι που παιζανε χ(παιζω και εγω.. αλλα σημερα κατι η μερα.. απο εχθες που χασα 5 κουπονια για μια ομαδα, στο καθενα. Δεν ειχα την ορεξη για τις ισοπαλιες που με συζητηση χαριτολογωντας, με τον δασκαλο μου στο στοιχημα αυτος παιζει 17 χρονια. Μου ειπε σημερα βλεπω 7 χ και συμφωνησα εμεσος πλην σαφως..Αλλα αν τρως γροθιες απο τον μαικ ταισον μετα μπορει να εισαι χαρουμενος?... και να εχεις καθαρο μυαλο, και να βλεπεις κατι παλι θα εισαι ακεφος..Τεσπα υγεια πανω απο ολα..ΥΓ..Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε...
Καλησπερα... 117=Τρανμιρ-Χαρτπουλ=Χ=(ισοπαλια), 121=Λινκολν-Μπερι=2=(διπλο), 123=Μπαρνετ-Τζιλιγχαμ=Χ=(ισοπαλια), 125=Μπραντφορντ-Ακρινγκτον=Χ=(ισοπαλια), 128=Στιβενειτζ-Σαουθεντ=Χ=(ισοπαλια), 129=Στοκπορτ-Πορτ Βειλ=χ=(ισοπαλια) Τα επαιξα συστημα 4,5,6 + 0,30 λεπτα του ευρω, για μια εξαδα επιπλεον.. αν βγουν και τα 6. Αξια δελτιου 6,90 ευρω. Καλα κερδη σε ολους...
Καλησπερα... 108=Καρλαιλ-Ροτσντειλ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), 111=Νοτς Καουντι-Σουιντον=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), 113=Πιτερμπορο-Λειτον Οριεντ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), 130=Τσεστερφλιντ-Οξφορντ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) Τα επαιξα 30 ευρω. Καλα κερδη σε ολους...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K