Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η σιτι και ο αρης μαζεψαν μεγαλο μερος απο τα χθεσινα σπασμενα...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η φλου τωρα δινει 2 και οι αλλοι παιζουν με 10 ...

... με 9 ...

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ....  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

το προλαβα στο 2.16 πριν η βγει η δευτερη κοκκινη ...

το 1-3 εγινε σε 5 λεπτα ...  

μεταξυ μας καμια δεν ηταν κοκκινη , ηταν κιτρινες ... και στο τριτο γκολ ο τερματζης ας πουμε οτι μπορουσε να διωξει καλυτερα ...

μια αυθεντικη ομορφια του ποδοσφαιρου ...

υγ : ουτε καθυστερησεις δεν κρατησαν ...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.596
Πόντοι
6.495
Η κατρακυλα δεν εχει σταματημο..
Σημερα το κουπονι δεν μου αρεσε και με τα χιλια ζορια βρηκα παιχνιδια να παιξω σε 2 παρολι..
Το ενα πηγε ακλαφτο με Αρη,Αελ και Ιντερ..
Στο αλλο επιασα Τενεριφη και Θελτα και εχασα για αλλη μια γαμημενη φορα Γερμανικο παιχνιδι(διπλο την Βολφσμπουργκ)

Μεχρι πριν 2 χρονια στα Γερμανικα παιχνιδια ειχα(και γενικως ολος ο κοσμος πιστευω)ποσοστο επιτυχιας που εφτανε το 70-75%..Τα τελευταια 2 χρονια και ειδικα φετος το ποσοστο εχει πεσει στο 15-20% χωρις υπερβολες...Το Γερμανικο πρωταθλημα εχει καταντησει μεγαλυτερο μπουρδελο και απο το Γαλλικο..Δεν ξανακουμπαω ματς εκει περα ουτε με σφαιρες..

Εχουμε σφιξει για τα καλα..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
EUR Κερδισμένο Μονό EUR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Parma v LazioScorecast1-1,Hernan Crespo DescriptionSC 41.00     Κερδισμένο

η εμπνευση που επιασα...μαζι με αλλο ενα πιο ευκολο να σκοραρει ο ετο που ηρθε.....βγαλαμε πολλα σπασμενα.............. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

γερμανια αποτι βλεπω ολες οι ομαδες ειναι σχεδον στο ιδιο επιπεδο ... αρα απουσιες δεν εχουν και τοση σημασια ...

επισης παιζουν πολυ ανοικτα και το πιο σημαντικο ειναι η μερα που θα βρεθει η καθε ομαδα ...

μακρυα και αγαπημενοι ...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.596
Πόντοι
6.495
Ξεχασα και κατι φραγκα που εβαλα λαιβ στην Γαλατα αλλα εμεινε στο 0-0..
Με τοσα που εχω χασει καποια μου διαφευγουν...
:helpplea:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γερμανια μονο οβερ αξιζει παιχτες...μεχρι και η μπαγερν κανει νερα πλεον..
ψαξε βρες σημειο να πιαστεις...

***ερχεται τσαμπιονι ειδικων συνθηκων τριτη/τεταρτη

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Έχω πιάσει 1 Γκρόνιγκεν και Χ Πάρμα και περιμένω το Χ της Λάνς.Βλέπω στο ημίχρονο Λάνς - Λυόν 1 - 0 και λέω εντάξει πιστεύω ενα γκολ θα καταφέρει να βάλει η Λυόν (αν και δεν είχε ούτε τελική προσπάθεια).Τελικό αποτέλεσμα 1-3....Γαμώ τη Γαλλία....500 θα έπερνα....Ακόμα 30 ευρώ στο κουβά....Τι κουβάς δηλαδή ,αυτό είναι πηγάδι άπατο....

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αρχιζω να καταληγω πως 2, αντε 3 ματς ειναι αρκετα. 5-6 αποδοση ειναι επιθυμητη, αλλωστε αν καταληξω σε δυαδα/τριαδα σπρωχνω κατι παραπανω εκει και αφηνω κατι λιγα για τα 4-5 ματς που κυνηγω σε μεγαλες αποδοσεις για παρολι ή συστημα. Σημερα επαιξα Χ Ατρομητο, οβερ Λιλ, 2-3 θρυλο και οβερ Λαρισα! Λυων, Γκρονιγκεν, Καβαλα, Ατλετικο επισης σε παρολι αλλα παλι η γνωστη καταληξη. Συμπερασμα; Τα 5 ματς σε παρολι ειναι σχεδον καταδικασμενα, σε πληθος 10-15 αγωνων ποσους αραγε να πιασει κανεις; 80%; Ενα ματς αρκει να κανει τη ζημια οποτε οσο λιγοτεροι αγωνες τοσο το καλυτερο. Καλη μας δυναμη!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα.. 420=Ντουισμπουργκ-Κοτμπους=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),      422=Σαντερλαντ-Εβερτον=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),     418=Οντεσε-Μιντλαντ=γκολ-γκολ=(να σοραρουν και οι δυο ομαδες),       421=Νοβαρα-Ρετζινα=Χ=(ισοπαλια),       416=Εθνικος Αστερας-ΟΦΗ=Χ=(ισοπαλια) θα τα παιξω τωρα 0,90 λεπτα του ευρω. Καλα κερδη σε ολους..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα... Η σαραγοσα αλλαξε προπονητη μετα το 1-2 στην εδρα της απο την σεββιλη.Οποτε παμε στο στοιχημα 424Χεταφε-Σαραγοσα=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),η Χεταφε δεν ειναι καλα.. Μετα ομως παιζει,  μεσα στην σεββιλη. Η σαραγοσα ειναι ουραγος αλλα σε αυτην την ομαδα (την χεταφε) που δεν μπορεσε να νικησει ομαδα Δελτα εθνικης για το κυπελο μπορει να βαλει ενα  γκολ λογο και του προπονητη που θα δωσει μια νοτα αισιοδοξιας γενικα σε ολη την ομαδα. Αλλα με ρισκο ας φαει και ενα να βγει το γκολ- γκολ μιας και η χεταφε παιζει την αλλη εβδομαδα μεσα στην σεββιλη και εκει μπορει να φαει καμια 4αρα(που λεει ο λογος).. Ξανα παιζω ενα δελτιο μονο με γκολ-γκολ.   420=Ντουισμπουργκ-Κοτμπους=γκολ-γκολ=(να σκοραροΥν και οι δυο ομαδες),      422=Σαντερλαντ-Εβερτον=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),       424=Χεταφε-Σαραγοσα=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) Τα επαιξα 15 ευρω.. Καλα κερδη σε ολους..    

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Καλη δυαδουλα.... :grin:

Ιστορικό

*
    *
    *
    *

Στοιχεία Στοιχήματος  Ημερομηνία  /  Ώρα Τύπος στοιχήματος Αριθμός Σειρά Αγορά Επιλογή Αποτέλεσμα Ποντάρισμα Κέρδη Αναφορά
21 Νοεμ. 10 / 17:10 Διπλό/α

* 1
    * 2

* Κανονικό
    * Κανονικό

* Καβάλα - ΑΕΚ  –  Σύνολο γκολ στο παιχνίδι Over/Under
    * Λανς - Λυών  –  Τελικό Αποτέλεσμα

* Πάνω από 2.5 @ 2.50
    * Λυών @ 2.50

* Νίκη
    * Νίκη

€170.00 €1062.50 O/2424112/0000063/F

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μονο τις προβλεψεις-κουβαδες θα ποσταρεις εδω; :birdman:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Γιατι θελει πολυ σκεψη για να παιξεις οβερ την Αεκ...???? και σε αποδοση 2.50!!!!!!!! :2funny:

Μαλλον δεν τα ξερουν καλα οι μπουκηδες.... Λες και εκλεψα εκκλησια ηταν αυτο το 2.50!!!! :grin: :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
στην κοπρολιγκ πολυ καλο σημειο ειναι και το 2-3..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Καλη δυαδουλα.... :grin:

Ιστορικό

*
    *
    *
    *

Στοιχεία Στοιχήματος  Ημερομηνία  /  Ώρα Τύπος στοιχήματος Αριθμός Σειρά Αγορά Επιλογή Αποτέλεσμα Ποντάρισμα Κέρδη Αναφορά
21 Νοεμ. 10 / 17:10 Διπλό/α

* 1
    * 2

* Κανονικό
    * Κανονικό

* Καβάλα - ΑΕΚ  –  Σύνολο γκολ στο παιχνίδι Over/Under
    * Λανς - Λυών  –  Τελικό Αποτέλεσμα

* Πάνω από 2.5 @ 2.50
    * Λυών @ 2.50

* Νίκη
    * Νίκη

€170.00 €1062.50 O/2424112/0000063/F
ωραιοςςςςς....ειναι αν σου κατσε το μπουρδελο ρε....ειδες τι επιασα εγω χτες...τρελλη εμπνευση ....να δουμε με τσου λου τωρα....και εγω χτες πηρα καλα γκαφρα...41 αποδοση πρωτη φορα....σημερα λιτα κ ταπεινα κατι γκολ γκολ σε δυαδες και το χ του οφη που το χω πει απο παρασκευη και διπλο εβερτον...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
στην κοπρολιγκ πολυ καλο σημειο ειναι και το 2-3..
Δεν το θεωρω στοιχημα το 2-3 ρε, και δεν το εχω παιξει ποτε

Το 80% των Ελληνικων τα παιζεις αντερ, και εχεις το ποσοστο που εχεις και στην Γερμανια στα οβερ και καθαριζεις...
ωραιοςςςςς....ειναι αν σου κατσε το μπουρδελο ρε....ειδες τι επιασα εγω χτες...τρελλη εμπνευση ....να δουμε με τσου λου τωρα....και εγω χτες πηρα καλα γκαφρα...41 αποδοση πρωτη φορα....σημερα λιτα κ ταπεινα κατι γκολ γκολ σε δυαδες και το χ του οφη που το χω πει απο παρασκευη και διπλο εβερτον...
Δεν τον βλεπεις 2 τον "μουστακια"?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα αν του κατσει ναι...και με δοξα δεν παιξανε τιποτα...τους πηγε πολυ η σφυριχτρα....δεν ξερω θεωρω οτι καπου θα σπασει και επειδη νομιζω την αλλη βδομαδα παιζουν σε παναιτωλικο νομιζω σημερα θα φυλαξουν τον κωλο τους.....ααααα χρηστο η μπαρτα δινει 2,05 εκει που παιζω εγω 3,25 το χ και  και 3,2 η ρεαλ....δυσκολο πολυ το ματσακι....ο μουρινιο αν τους βρει σε καμμια κοντρα θα βαλαι γκολ αλλα και η ρεαλ πισω ειναι χωνι για τετοιο επιπεδο....και το τσου λου δυσκολο ειναι τωρα πια απ οτι βλεπω

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
κοιτα αν του κατσει ναι...και με δοξα δεν παιξανε τιποτα...τους πηγε πολυ η σφυριχτρα....δεν ξερω θεωρω οτι καπου θα σπασει και επειδη νομιζω την αλλη βδομαδα παιζουν σε παναιτωλικο νομιζω σημερα θα φυλαξουν τον κωλο τους.....ααααα χρηστο η μπαρτα δινει 2,05 εκει που παιζω εγω 3,25 το χ και  και 3,2 η ρεαλ....δυσκολο πολυ το ματσακι....ο μουρινιο αν τους βρει σε καμμια κοντρα θα βαλαι γκολ αλλα και η ρεαλ πισω ειναι χωνι για τετοιο επιπεδο....και το τσου λου δυσκολο ειναι τωρα πια απ οτι βλεπω
Ελα μαν πρωτα θα δουμε ενδεκαδες!!! Δηλ.. Απο μπαρτσα να παιζουν Πουγιολ,Τσαβι,μεσι,βιγια κτλ..Μετα Αν ολλα ειναι καλα, δηλ χωρις τραυματισμους, μανουρες. καλο ρεπορταζ κτλ κτλ..Θα παιξω τον ασσο στον οπαπ 300 ευρω.. Δεν το παιζεις απο τωρα δεν ξερεις πως θα ξημερωσει αυριο(που λεει ο λογος) θα το παιξουμε την τελευταια στιγμη.Προσωπικα επειδη ο οπαπ θα εχει νομιζω απεργια την αλλη δευτερα, εχω τον μπουκ μου τον <παρανομο> που λεει ο λογος.. και θα το παιξω εκει.. Μπορει να το παιξω και απο ημιχρονο, αναλογος την αισθηση που θα εχω.. Αλλα η λογικη του στοιχηματος, λεει σημειο... και μονο σημειο... σκετο!!! Οταν βαζεις ενα καλο πονταρισμα, η οχι!!!... Λεω προσωπικα πως πρεπει να σεβομαστε και το ενα ευρω...Τον προυπολογισμο γιαυτο το παιχνιδι τον εχω κανει εδω και 2 μηνες..Ενα στοιχειο παντως ειναι, οτι οταν παιξανε δευτερα, η μπαρτσα και η ρεαλ, το πρωταθλημα το πηρε η ρεαλ..Αλλα εμεις βλεπουμε μπαλα και ομαδες..!!!ΥΓ..θα ποσταρω εδω οταν το παιξω..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αν ημουν ο αμπραμοβιτς (που ουτε ο λογος δεν το λεει) :2funny:Θα επαιζα στον ασσο της Τοτεναμ με την Βερντερ Βρεμης, ολο το ποσο που ξοδεψε μεχρι τωρα, για την τσελσι!!! Να παρει λιγη απο την χασουρα πισω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom