Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Οχι επειδη ειμαι Τοτεναμ αλλα αντικειμενικα,το ροστερ της δεν υστερει σε τπτ απο κανενα στο νησι..Αντε αυτο της Τσελσι να ειναι ελαφρως μονο καλυτερο..Απλα δεν εχει την φανελα δυστυχως η Τοτεναμ για να κανει πρωταθλητισμο..Το 1.60 ηταν για γελια..

Σημερα ακουσα οτι ο ασος του βαζελου ηταν 4.5 στο 0-2..Φυσικα σε κατι τετοιες περιπτωσεις ειμαι μακρια απο pc για να τα σπρωξω στο λαιβ.. :headbang:
Αυριο τιθεται ζητημα επιβιωσης πλεον..Στην δουλεια μου αρχισαν να μην μας πληρωνουν και στο στοιχημα διανυω περιοδο τραγικα ατυχη..
μαγκα κοψε ρε το στοιχημα..εγω το χα κοψει πανω απο δυο χρονια...αλλα τυχαινει τωρα να μαι συχνα σπιτι και παρακολουθω πολυ...η δουλεια παει καλα και κατι παραπανω βγαζουμε εκοψα απο καλοκαιρι κ τσιγαρο οποτε ειπα να ασχοληθω,αν εχεις τετοια θεματα μακρια.......

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πενταπλό/α
Παναθηναϊκός - Ηρακλής  –  Σύνολο γκολ στο παιχνίδι Over/Under                 Πάνω από 2.5 @ 2.05   Νίκη
Άρσεναλ - Τότεναμ  –  Θα πετύχουν γκολ και οι 2 ομάδες;                        Ναι @ 1.60            Νίκη
Μπόλτον - Νιουκάστλ  –  Θα πετύχουν γκολ και οι 2 ομάδες;                      Ναι @ 1.73            Νίκη
Κιλμάρνοκ - Ρέιντζερς  –  Σύνολο γκολ στο παιχνίδι Over/Under                  Πάνω από 2.5 @ 1.67   Νίκη
Τβέντε - Άλκμααρ  –  Σύνολο γκολ στο παιχνίδι Over/Under               Πάνω από 2.5 @ 1.73   -

Κρίμα που δεν ειχα λεφτα στο λογαριασμο μου για να το παιξω και το εβαλα 2 ευρώ  :2funny: :2funny:
Έχω γαμηθει να χανω τα 1,15 και δεν εχει μεινει υπόλοιπο μπατζετ στοιχηματος για το Νοέμβρη  :grin:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Πενταπλό/α
Παναθηναϊκός - Ηρακλής  –  Σύνολο γκολ στο παιχνίδι Over/Under                 Πάνω από 2.5 @ 2.05   Νίκη
Άρσεναλ - Τότεναμ  –  Θα πετύχουν γκολ και οι 2 ομάδες;                        Ναι @ 1.60            Νίκη
Μπόλτον - Νιουκάστλ  –  Θα πετύχουν γκολ και οι 2 ομάδες;                      Ναι @ 1.73            Νίκη
Κιλμάρνοκ - Ρέιντζερς  –  Σύνολο γκολ στο παιχνίδι Over/Under                  Πάνω από 2.5 @ 1.67   Νίκη
Τβέντε - Άλκμααρ  –  Σύνολο γκολ στο παιχνίδι Over/Under               Πάνω από 2.5 @ 1.73   -

Κρίμα που δεν ειχα λεφτα στο λογαριασμο μου για να το παιξω και το εβαλα 2 ευρώ  :2funny: :2funny:
Έχω γαμηθει να χανω τα 1,15 και δεν εχει μεινει υπόλοιπο μπατζετ στοιχηματος για το Νοέμβρη  :grin:
ωραιος ειναι και 1-2 το τελευταιο...παντα στο τελευταιο με τα ψιλα κερδιζεις πως σκατα τυχαινει αυτο...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οχι επειδη ειμαι Τοτεναμ αλλα αντικειμενικα,το ροστερ της δεν υστερει σε τπτ απο κανενα στο νησι..Αντε αυτο της Τσελσι να ειναι ελαφρως μονο καλυτερο..Απλα δεν εχει την φανελα δυστυχως η Τοτεναμ για να κανει πρωταθλητισμο..Το 1.60 ηταν για γελια..

Σημερα ακουσα οτι ο ασος του βαζελου ηταν 4.5 στο 0-2..Φυσικα σε κατι τετοιες περιπτωσεις ειμαι μακρια απο pc για να τα σπρωξω στο λαιβ.. :headbang:
Αυριο τιθεται ζητημα επιβιωσης πλεον..Στην δουλεια μου αρχισαν να μην μας πληρωνουν και στο στοιχημα διανυω περιοδο τραγικα ατυχη..
Ωωωχ!
Τοτε προσοχη παικτη!
Μην χωνεις πολλα!
Χωσε λιγα σε μεγαλες μονο αποδοσεις και σε συστηματακια, μην βαζεις απο την τσεπη σου...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
γαμω την πουτανα την μπαρτσελονα

1 λοκερεν
2-3 γκολ λιβερποολ
1 ξανθη
υ αγιαξ
και 4-6 την μπαρτσα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.,, την αλλη εβδομαδα εχει Μπαρτσελονα-Ρεαλ μαδριτης.. Δευτερα ειναι το ματς... Γιατι την κυριακη
διεξαγωνται εκλογες στην καταλωνια..Μαζι με κατι φιλους θα σπρωξουμε στον ασσο της μπαρτσελονας.. ας πουμε για μενα προσωπικα, θα βαλω 300 ευρω στον ασσο..Εφοσον δω τις ενδεκαδες δηλαδη να παιζει ο μεσι κτλ κτλ. απλα εχω κανει ενα προυπολογισμο γιαυτο το παιχνιδι. αν ολλα ειναι ομαλα θα ποσταρω εδω το παιχνιδι μου και το πονταρισμα μου..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
η αγγλια ειναι το σοβαροτερο/δικαιοτερο πρωταθλημα του κοσμου..
τετοιες μαιμουδιες δεν γινονται εκει...
αυτα για το σημερινο 2-3...
**οποιος θεωρει οτι η ασταθεστατη αρσεναλ στο 1,6 ηταν βαλιου μπετ κοντρα στην τοτεναμ ας το αιτιολογησει..
[/quoteχιτμαν συμφωνω μαζι σου μαν. δεν υπαρχει πιο καθαρο πρωταθλημα στον κοσμο.Ολοι το παραδεχονται και αυτοι που το βριζουν, το βριζουν γιατι ειναι καθαρο και δικαιο !!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα.,, την αλλη εβδομαδα εχει Μπαρτσελονα-Ρεαλ μαδριτης.. Δευτερα ειναι το ματς... Γιατι την κυριακη
διεξαγωνται εκλογες στην καταλωνια..Μαζι με κατι φιλους θα σπρωξουμε στον ασσο της μπαρτσελονας.. ας πουμε για μενα προσωπικα, θα βαλω 300 ευρω στον ασσο..Εφοσον δω τις ενδεκαδες δηλαδη να παιζει ο μεσι κτλ κτλ. απλα εχω κανει ενα προυπολογισμο γιαυτο το παιχνιδι. αν ολλα ειναι ομαλα θα ποσταρω εδω το παιχνιδι μου και το πονταρισμα μου..
ειναι αναλογα που θα το παιξεις και τι θα δινει...δεν ξερω ας πουμε αν αξιζει...με 2,2 ...ασε που οταν βλεπεις ματσαρα κ το χεις παιξει δεν μ αρεσει....κ ειμαι μπαρτσα....

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
μηπως πρεπει να κανεις μια οφα παιχτη;
φιλικα το λεω...
Δεν κοβεται το γαμηδι.. :(
Η Κυριακη συνηθως ειναι καλυτερη μερα..Εκει στοχευω για να ισιωσω καπως και αναλογως θα πραξω στη συνεχεια..

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ωραιος ειναι και 1-2 το τελευταιο...παντα στο τελευταιο με τα ψιλα κερδιζεις πως σκατα τυχαινει αυτο...
Το 1,15 δεν γινεται να το πιανοθμε να βγαζουμε κατιτις με το χοντρο πονταρισμα γαμώ!

Αλλά οντως στο μικρο πονταρισμα ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ και κυριως αυτο παιζει ρολο μαλλον, που το μελετας μπαμ μπαμ και το ριχνεις χωρις πολα πολλα, έρχεται αρκετες φορές.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
η αγγλια ειναι το σοβαροτερο/δικαιοτερο πρωταθλημα του κοσμου..
τετοιες μαιμουδιες δεν γινονται εκει...
αυτα για το σημερινο 2-3...
**οποιος θεωρει οτι η ασταθεστατη αρσεναλ στο 1,6 ηταν βαλιου μπετ κοντρα στην τοτεναμ ας το αιτιολογησει..
[/quoteχιτμαν συμφωνω μαζι σου μαν. δεν υπαρχει πιο καθαρο πρωταθλημα στον κοσμο.Ολοι το παραδεχονται και αυτοι που το βριζουν, το βριζουν γιατι ειναι καθαρο και δικαιο !!!
η αγγλία είναι το καθαρότερο,δικαιότερο και ομορφότερο πρωτάθλημα...από όλες τις απόψεις...
όποιος διαφωνεί μάλλον δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο...
το στοίχημα όμως  :think: :think: :think: τί σχέση έχει με το ποδόσφαιρο έτσι όπως το συνδιάζουμε με την αγγλία???
όταν παίζει π.χ. τελευταία αγωνιστική ηρακλής-ξάνθη και εσύ ποντάρεις στο διπλό στο 1.50,τι πιστεύεις???
στο ποδόσφαιρο που θα παίξουν ή στην ανάγκη της μία ομάδας???
και έρχεται 2-4 και λές ''τι ωραία,το διάβασα καλά το παιχνίδι''...
το στοίχημα αγαπητέ δεν έχει καμμία σχέση με το ποδόσφαιρο...όλοι προσπαθούμε να βρούμε την αδυναμία μιας ομάδας,όπως και να λέγεται αυτή και όχι το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει η χ ή η ψ ομάδα...
όσο για το σημερινό άρσεναλ-τότεναμ να πώ ότι όποιος πάει και παίζει τοπικά ντέρμπι και μάλιστα μεσούσης της περιόδου απλά και μόνο γιατί υπάρχουν φώτα και γκλαμουριά στο συγκεκριμένο ματς...απλά δεν έχει ιδέα από στοίχημα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα.. ξΥπνησα για νερο, λογο πολυ φαγητου, και ποτου, κερνουσε ο φιλος προποτζης επιασε στο κινο 4 νουμερα επι 6 ευρω....   Δηλωση... τσαβι της μπαρτσελονα για το αγγλικο ποδοσφαιρο.... Τσαβι=Το ποδοσφαιρο ειναι σαν θρησκεια στην αγγλια. Βλεπω ολα τα σημαντικα παιχνιδια και τα γκολ της καθε αγωνιστικης. Οταν Τελειωσω την καριερα μου τοτε θα παω σε πολλα αγγλικα γηπεδα να παρακολουθησω ποδοσφαιρο. θα μπορουσα να Αγωνιστω  στην Αγγλια αλλα δεν θελω. Ειναι περισσοτερο ποδοσφαιρο δυναμης και ασταματητος ρυθμος για ενενηντα λεπτα. Μονο η Μαντσεστερ γιουναιτεντ και η αρσεναλ παιζουν ποδοσφαιρο οπως η μπαρτσελονα.. Αγγλια 100% αγνο ποδοσφαιρο... συμπληρωνω εγω.. Απλα για το στοιχημα ειναι δυσκολο για μας.. Γιατι ο τελευταιος μπορει να κερδισει τον πρωτο. Και οι διαφορες ομαδα με ομαδα ειναι πολυ μικρες... οβερ,και γκολ-γκολ για αγγλια.. Αλλα τα παντα ειναι και λιγο θεμα τυχης... αν διαβαζουμε...!!!, Να μην τα βαζουμε με τον εαυτο μας... Γενικα για στοιχημα τωρα..  Το πονταρισμα μας να ειναι παντα, με βαση το ποσο, που μπορουμε να παιξουμε, χωρις να ματωσουμε...Το στοιχημα ειναι ευκαιρια, να το παρακολουθεις στενα, και να χτυπας στην καταλληλη στιγμη.Οταν ομως ΄παιζουμε καθημερινα, αυτο πρεπει να γινεται με συνεση,  με λογικη, και εγκρατεια.. Για να μην γινει η καταστροφη μας..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
πάει ο βαρδινογιάννης...την έχασε την μοτορ-οιλ... :2funny: :2funny: :2funny:
αφού ξέρετε βρε ότι δεν υπάρχουν άχαστα στα στοίχημα...τόσα χρόνια δεν το μάθατε-καταλάβατε-πονέσατε-ματώσατε???

όσο για την αγγλία να πω την γνώμη μου...και για την γερμανία ισχύουν περίπου τα ίδια...
γουστάρω πολύ να παρακολουθώ αγώνες από αυτά τα πρωταθλήματα...έχουν φοβερό ρυθμό και θέαμα,αν όχι όλα,τα περισσότερα...
αλλά δεν ποντάρω ούτε 1 ευρώ ούτε για την πλάκα μου...
άλλο το στοίχημα και άλλο το ποδόσφαιρο...
Ναι μαν συμφωνω, δεν υπαρχουν αχαστα!!! Οσο για την μοτορ- οιλ πλακα εκανα :2funny: :2funny: πηστευω να το καταλαβες..

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

σημερα εχω κατανια ...

και δυο σκορακια που τα ειδα στονειρο ...

παοκ 2-2 και ντεπορ 0-0 ...

και μεχρι το επομενο ταμειο ,

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.. 411=Μποκα Τζουνιορς-Αρσεναλ Σαραντι=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    412=Χιμνασια-Λα Πλατα-Βελεζ Σαρσφιλντ=2=(διπλο)....  Αυτη την διαδα την επαιξα μαζι ακομα με την σεββιλη, γκολ=γκολ, Την Φλουμινενσε στο 2πλο, και την μποταφογκο στο ασσο. ποσταρα τα 2 παιχνιδια γιατι τα αλλα εχουν αρχισει οποιος θελει για διαδα στο ιντερνετ... Και τα 5 ματς τα επαιξα 10 ευρω.ΥΓ Χαλαρα παιδια..       

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ποσο καιροο το λεγα το διπλο του πανιωνιου σε λαρισαααααααααααααααα  δεν το παιξα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ανα σας πω ομως τι εμπνευση ειχα και τι επιασα δεν θα το πιστευει κανεις.....και οχι τιποτα αλλο δεν ηταν ανοιχτο εδω το πρωι να το πω να πληρωθει κ κανας αλλος..........ελα ρωτηστε με....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
α επιασα και αρη κ ξαθη ασσους κατι λιγα.....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερααα εγω χτες αργα επιασα και ενα αμερικανικο ποδοσφαιρο.με 2,05 αποδοση.αρα χτες ειχα τρια ταμεια απ τα τεσσερα και δεν προλαβα να παιξω και εν που βγηκε...σημερα δε θα παιξω....λεω να δω σημερα τα μακροχρονια στοιχηματα σε μπαλλα και μπσκετ...λεω να φορτωσω τη μακαμπι για πρωτια σε ομιλο της στο 1,7...παραθετω και το ειδικο στο οποιο οπως σας εχω πει τα ψαχνω....

Κερδισμένο Μονό US FOOTBALL Chicago Bears @ Miami Dolphins(Live)Money Line - Match WinnerChicago Bears 2.05     Κερδισμένο

χρηστοοοοοοο για πες κ εσυ τι βλεπεις σε λαρισα πανιωνιο...το βλεπεις διπλο?4,5 δινει και περσι ειχαν γινει ομορφιες...και οι προεδροι ειναι και φιλαρακια....
α επισης να πω οτι να πω οτι οσοι παιζετε β εθνικη ελλαδος προσεχετε τη δοξα δραμας και τα σφυριγματα της(μαλλον θα ευννοηθει) και τον παναιτωλικο (τον πανε για σφαγες το χω ξαναπει)στο τελευταιο εντος εδρας νικησε 2-0 και ολο το γηπεδο εβριζε τον διαιτητη ο οποιος εδωσε σε παναιτωλικο αν δεν κανω λαθος 17 επιθετικα φαουλ.... :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η φλου τωρα δινει 2 και οι αλλοι παιζουν με 10 ...

... με 9 ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom