Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Γι αυτο και επιμενω στο live gaming και το γουσταρω...
Η Κοτμπους οντως παιχτηκε ,αλλα στο 2 και κατι ψιλα...
 Προσωπικα, γιατι να πονταρω σε αυτη την αποδοση, σε μια ομαδα που ειναι ο,τι κατσει και γιατι να μην περιμενω κατι πιο  φιλοδοξο και με λιγοτερο πονταρισμα σε σχεση με το απλο σημειο πριν το ματς...
ΘΑ μου πεις, ολα τα παιχνιδια δεν ειναι ετσι...
Ναι, αλλα δε θες να βρεις και πολλα τετοια και καθε μερα, ενα στο τοσο σε φτανει, ειδικα αν εχεις και καποια διαισθηση...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ετσι φιλε! Να ακολουθεις το ενστικτο σου. Ειναι προτιμοτερο να χανεις τουλαχιστον απο δικες σου επιλογες παρα να πηγαινεις κουβα απο προβλεψεις αλλων. Ετσι την πατησα χθες παιζοντας τις προβλεψεις του οικονομου που βγαινει τηλεφωνικα στο τηλεαστυ. Αυτος σε σημεια ειναι σχετικα καλος. Τα οβερ ομως δεν τα εχει με τιποτα!!!!
Δεν ειναι μονο το ενστικτο, ειναι κατι που εχει γινει, γινεται και θα ξαναγινεται, απλως θελει και λιγη τυχη το πραγμα να πεσεις καποιες φορες μεσα...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εκει ειναι οι καλες αποδοσεις αλλα θελει και τυχη. Πρεπει να πεσεις στο σωστο timing που θα πονταρεις για να παρεις την καλυτερη δυνατη αποδοση.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Η Κοτμπους οντως παιχτηκε ,αλλα στο 2 και κατι ψιλα...
 Προσωπικα, γιατι να πονταρω σε αυτη την αποδοση, σε μια ομαδα που ειναι ο,τι κατσει και γιατι να μην περιμενω κατι πιο  φιλοδοξο και με λιγοτερο πονταρισμα σε σχεση με το απλο σημειο πριν το ματς...
ΘΑ μου πεις, ολα τα παιχνιδια δεν ειναι ετσι...
Ναι, αλλα δε θες να βρεις και πολλα τετοια και καθε μερα, ενα στο τοσο σε φτανει, ειδικα αν εχεις και καποια διαισθηση...
ΑΝ μαλιστα ειμαι στα καλα μου, χαιρομαι να προηγηθει ο αλλος απο αυτον που θελω να νικησει, ωστε στο δικο μου σημειο να παρει επανω η αποδοση, αλλα βλεπεις δεν ειχα και πολλη ορεξη, στις 20:00 γυρισα σπιτι απο τη δουλεια, ηθελα να παω και σουπερ Μαρκετ και δεν ημουν για πολλα-πολλα, μεγαλο πραγμα και η ψυχολογια...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Βλεπεις τιποτα για λαιβ?
Η γκενγκ το γυρναει?
Η βιλεμ που εχει παιχτει χανει και παιζει και με 10. Εχει παιχτει και πολυ το οβερ. Να δω πως θα'ρθει τωρα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ειναι και η προιστορια..
Πριν ελεγα να το γραψω, αλλα και να το παιξω, αλλα ειναι αυτη η ψυχολογια που δεν την εχω, παιζει ρολο που δεν επαιξα τα ρεστα μου στην Κοτμπους, με χαλασε και αυτο....
ΑΥτο που εβλεπα, ηταν το γυρισμα της Βαν που εχανε 0-1 απο την Κλερμον, τελευται πριν λιγα λεπτα το ειδα στο 7,50, θα εχωνα στο διπλοκαι θα καλυπτα στο Χ, τωρα το πατς εγινε 1-1, για να δουμε τι θα γινει...
ΑΝ το ειχα παιξει, θα περιμενα λιγο να καλυψω και στο διπλο της Κλερμον(δηλαδη να το γυρισει παλι η Κλερμον) που τωρα εχει ανεβει στο 4,5 ωστε να καλυψω ολα τα πονταρισματα μου και να μην χασω ουτε ευρω..
Σε μερικες περιπτωσεις καθονται ετσι οι αποδοσεις και το σκορ, που ο,τι και να γινει, βγαζεις και κερδος κιολας απο εναν αγωνα...
Αυτο ειναι πολυ σωστο, αλλα και με ρισκο παιξιμο, απλως αν σου κατσει η ανατροπη, στο live το εχεις δεσει το ματς...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Βλεπεις τιποτα για λαιβ?
Η γκενγκ το γυρναει?
Η βιλεμ που εχει παιχτει χανει και παιζει και με 10. Εχει παιχτει και πολυ το οβερ. Να δω πως θα'ρθει τωρα...
ΝΑι, ειναι πιθανον, αν γουσταρεις να τολμησεις, μπορεις να το παιξεις,εχει καλη αποδοση πλεον, αν και πεσμενη τον τελευταιο καιρο, αν θες να τολμησεις πιο πολυ, βαλτο σε δυαδα με την Σαν Παουλι να το γυρισει με την "εαν ματσο χαλια" Σαλκε...
Φυσικα και μονα παιζονται για καλυψη...
Δεν ξερω ακομα αν θα το κανω, ψηνομαι, αλλα και παλι με χαλαρο πονταρισμα...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ΝΑι, ειναι πιθανον, αν γουσταρεις να τολμησεις, μπορεις να το παιξεις,εχει καλη αποδοση πλεον, αν και πεσμενη τον τελευταιο καιρο, αν θες να τολμησεις πιο πολυ, βαλτο σε δυαδα με την Σαν Παουλι να το γυρισει με την "εαν ματσο χαλια" Σαλκε...
Φυσικα και μονα παιζονται για καλυψη...
Δεν ξερω ακομα αν θα το κανω, ψηνομαι, αλλα και παλι με χαλαρο πονταρισμα...

Η σαλκε το κλειδωσε
Στη μπετφερ που παιζω δεν μπορω να κανω παρολι στο λαιβ.
Μαλλον δεν θα παιξω. Αυριο αλλα ειδικα την κυριακη εχει πολλους δυνατους αγωνες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
περιεργο το κουπονι του σ/κ...με μια ματια μ'αρεσουν οι μαρσειγ,τοττεναμ,σιτι και τσελσυ...
το ρισκο ειναι μεγαλο βεβαια..το ιδιο και οι αποδοσεις ομως..
για κοπρολιγκ τα κουκια ειναι πανω κατω μετρημενα..
για αλλο ενα σ/κ το γερο μου πονταρισμα θα ναι σε παο και γαυρο με τη δυαδα στο 2 ακριβως!

**πουτανα σαλκε σημερα που δεν προλαβα να σε παιξω νικας...
πορνη..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
περιεργο το κουπονι του σ/κ...με μια ματια μ'αρεσουν οι μαρσειγ,τοττεναμ,σιτι και τσελσυ...
το ρισκο ειναι μεγαλο βεβαια..το ιδιο και οι αποδοσεις ομως..
για κοπρολιγκ τα κουκια ειναι πανω κατω μετρημενα..
για αλλο ενα σ/κ το γερο μου πονταρισμα θα ναι σε παο και γαυρο με τη δυαδα στο 2 ακριβως!

**πουτανα σαλκε σημερα που δεν προλαβα να σε παιξω νικας...
πορνη..
Ευτυχως τελικα δεν το επαιξα, αλλα πως το επαθε αυτη η Σαλκε?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kαλημερα μαν αυτο το ματς ειναι... Προιστορια ασσος, κινητρο 1ασσος , αγωνιστικα Χ,  και αν στηθει βαλε ενα σπιτη στον ασσο!!!Γνωμη μου αυτο το ματς να δεις καθαρα και μονο το φωρτομα και παιξτο απο εκει βαση φωρτοματος και μονο.. η λογικη λεει ασσο!! Εδω ο πανσεραικος νικησε την καβαλα(φορμαρισμενη καβαλα), που για να περαση στο κυπελο απο ομαδα γ εθνικης, τον αετο σκυδρας... Ο πανσεραικος πηγε στην παραταση, και ο αετος σκυδρας επαιζε με κοκκινη απο το 72 που δεν ηταν κοκκινη!!! .(δηλαδη Το πτωμα ο πανσεραικος αναστηθικε σε ματς ζωης και θανατου στο πρωταθλημα αρα μπορει να νικησει και η ξανθη στα ισια)...Στην τελικη φιλε στην ελλαδα τα στημενα τα ξερουμε τις τελευταιες αγωνιστικες αλλα για μενα και πρωτη αγωνιστικη που λεει ο λογος τα στηνουμε εδω..Εγω θα το παιξω ασσο αυτο το ματς καρφοτο!!!!!!! θα βαλω πολλα...(οχι παραπανω απο αυτα που με περνει πηστευω οτι θα ειναι καραστημενο το ματς για ασσο) δεν ξερω αν σε βοηθησα καλα κερδη να εχεις..συγνωμη για την ανορθογραφια λογο ωρας..ΥΓ Καραστημενο το βλεπω λογο τις παρτιδες και απο τις αλαξοκολιες που κανουν η ξανθη και ο ηρακλης για να σωνει ο ενας τον αλλον!!!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Σοσιεδαδ-Σανταντερ  Χ
Μαντσεστερ-Γουλβς    1
Ιντερ-Μπρεσια        1

και..

Σιενα-Φροζινονε      1
Ξανθη-γρια          1
Αρλ-Καεν            2

Και καλα ταμεια... :rockon:

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Κόβεντρυ-Λιντς:1 απόδοση 2,25 και ΑΕΚ-Πανελλήνιος:2 (μπάσκετ,απόδοση 2) στο διαδίκτυο. :rockon:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Bolton vs Tottenham over 2,5
QPR vs Reading      QPR