VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
βλεπεται οβερ οντενσε και αντερ κλαμπ μπριζ ; τι γνωμη εχετε ;
Τα χηναρια σε τετοιες διοργανωσεις, παιζουν γενικως...χηναρια σε συστημα αναλογα με τα γκαφρα του καθενος....154 156 161 162 164 168 δλδ χηναρια παοκ αεκ ατλετικο ντορτμουντ μπριζ και λιλ...δινει πολυ καλο ποσοστο....αξιζει και με λιγα...
και τους ψιλοβολευουν ολους..εχει ακομα 2 αγωνες..ιδωμενΤα χηναρια σε τετοιες διοργανωσεις, παιζουν γενικως...
Απο ποτε δινεις και στοιχημα ρε παπαρα..???Τσσκα 1, Γανδη 1 dnb, Ντιναμο Ζ. 2 dnb
Mπασκετακι.... Ευκολη νικη για Ρεαλ και στο χαντικαπ και απλη νικη, και under 70 ποντοι για Ολυμπια Λ.
Παιζονται πολυκατοικιες στη νικη της Σαλκε. Για να δουμε θα κανει την πρωτη της νικη μεσ'την εδρα της ή ακολουθει τα καμωματα της περσινης χερτα που εκανε την μια κηδεια μετα την αλλη μεσ τη εδρα της.σημερα θα λερωθω με τον ασσο της σαλκε ...
Ωραιος ο παιχτης.Ειχα βαρεθει να το λεω, οτι δνε πρεπει να κοτευεις...
Οταν ειδα την Κοτμπους να χανει στο ημιχρονο, ειπα να παιξω τα ρεστα μου στην ανατροπη, την βρηκα στο 9,50 και την πονταρα, οχι δυνατα ομως, ειδα λιγο live και εκει φοβηθηκα γιατι ..μαακιζοταν και δεν την ξαναπονταρα που ειχε φτασει μεχρι το 15 αποδοση, τελικα καλυτερα να μην το εβλεπα το ματς...
Μια φορα την ειχα πιασει σε ανατροπη με 19 αποδοση και γερο πονταρισμα, ανατροπη εκανε και την προηγουμενη αγωνιστικη στην εδρα της με την Μποχουμ, κατι παιζει με αυτη την ομαδα, εμενα ομως δεν με ενδιαφερει, ας παηγαινω και γω μαζι της...
Ααααα.!!!
Επαιξα και Over!!!!!!!!!!Αλλα over 2,5 οταν το σκορ ηταν 1-0 και εδινε αποδοση 5, οποτε, με το 1-2 που εγινε, καθησε...
Πιστευω επειδη παρακολουθω Β' Γερμανιας και μπαινουν πολλα γκολ στα τελευταια λεπτα, εχει βαση αυτου του ειδους το ρισκο, μεχρι στιγμης ετσι παει το πραγμα και αναλογα προσπαθω να παιζω, δηλαδη οσε ενα χαος μπορεις να βρεις και μια λογικη...
Το ειδα και 15 το over κατα το 75,αν θυμαμαι καλα, αλλα τη ζημια μου την εκανε οτι την ειδα λιγο live και τον επαιζει εκεινο το διαστημα, γι αυτο υποστηριζω οτι μερικες φορες μπορει να σου κανει ζημια το να το βλεπεις...Ωραιος ο παιχτης.
Μεχρι το 80 εχανε η κοτμπους. ΔΕν πιστευα οτι θα κερδιζε. Στις καθυστερησεις εκανε το διπλο. Καλη αντροπη και δυνατο το οβερ 2,5 μετα το 60. Πληρωνε πολυ καλα.
Συμφωνω. Κ εγω οποτε βλεπω αγωνα επηραζομαι και μετα μασαω να παιξω. Ετσι την πατησα και στο μουντιαλ και εφαγα τα μουτρα μου με τα αντερ και οβερ στο λαιβ.Το ειδα και 15 το over κατα το 75,αν θυμαμαι καλα, αλλα τη ζημια μου την εκανε οτι την ειδα λιγο live και τον επαιζει εκεινο το διαστημα, γι αυτο υποστηριζω οτι μερικες φορες μπορει να σου κανει ζημια το να το βλεπεις...
Παντως κατι παιζει με αυτη την ομαδα...
Χθες εφαγα τα μουτρα μου στο λαιβ με τα οβερ 2,5 της μπριζ, ντιναμο κιεβου και της οντενσε. Εντωμεταξυ τα αλλα που ειχα στο μυαλο μου για να τα παιξω και δεν τα επαιξα...ηρθαν!!!! Κλασικη περιπτωση γκαντεμιας!!!!ΧΘες τι επαθα, κοιτωντας τους αγωνες, επαιξα μια δυαδα που δεν καθησε...
Σκεφτηκα σε καποια φαση να βαλω Παλερμο διπλο ημιχρονο και Ναπολι ημιχρονο, κατι που μεσα στη μελετη των πολλων αγωνων, τελικα μου ξεφυγε και οταν ειδα το 0-1 της Παλερμο, ασε λεω το πουλακι πεταξε, αλλα το γ2μωτο ειναι οτι καθησε και η ρουφιανα η Ναπολι!!!Ασε που ηρθαν ανατροπη και τα δυο στο Β' Ημιχρονο, αν τα ειχα παιξει, μπορει το χερι μου να πηγαινε και στη δυαδα με τις ανατροπες, δεν το αποκλειω, αλλα ξεχαστηκα ενετελως, γι αυτο και για μενα ειναι καταρα τα πολλα παιχνιδια,πρεπει να βαλω πιο γρηγορο επεξεργαστη φαινεται , ξερει κανεις πως κανουμε αναβαθμιση στο μυαλο, λες να υπαρχει καποια απο δω μεσα να με βοηθησει, ή θα μου παρει και αυτο που μου εχει μεινει...
Ξημερωματα επαιζε Νεα Υορκη- Σαν Χοσε, το εδιναν στανταρ ασσο...Συμφωνω. Κ εγω οποτε βλεπω αγωνα επηραζομαι και μετα μασαω να παιξω. Ετσι την πατησα και στο μουντιαλ και εφαγα τα μουτρα μου με τα αντερ και οβερ στο λαιβ.
Ετσι φιλε! Να ακολουθεις το ενστικτο σου. Ειναι προτιμοτερο να χανεις τουλαχιστον απο δικες σου επιλογες παρα να πηγαινεις κουβα απο προβλεψεις αλλων. Ετσι την πατησα χθες παιζοντας τις προβλεψεις του οικονομου που βγαινει τηλεφωνικα στο τηλεαστυ. Αυτος σε σημεια ειναι σχετικα καλος. Τα οβερ ομως δεν τα εχει με τιποτα!!!!Ξημερωματα επαιζε Νεα Υορκη- Σαν Χοσε, το εδιναν στανταρ ασσο...
Επειδη στο πρωταθλημα της USA εχουν δει πολλ ατα ματακια μου, εχω βγαλει και κατι καλα λεφτακια, ειχα σπαστει που εχασα την καλη ευκαιρια του Europa League, με ετρωγε να το παιξω διπλο ημιχρονο κατα τις 3 παρα, που κοιταξα, τσουπ το 0-1 στο ημιχρονο..
Αντε γ@μησου πια λεω(ειδες παλι η ατολμια?).
Κατι πρεπει να παιξω λεω..
Την ξαπλαρω με το κινητο στο χερι και μπαινω στην 365, κανω μια μινι συσκεψη και στο διλλημα ανατροπη της Νεας Υορκης ή επομενο γκολ του Σαν Χοσε, αποφασιζω δευτερο γκολ του Σαν Χοσε που εδινε και 4 αποδοση..
Χωνω εκει και μενω ξαπλωμενος, με το χερι σηκωμενο πανω απο το κεφαλι μου κρατωντας το κινητο, ετοιμο να πεσει και να το φαω κατακουτελα, σε κατασταση "υπερ-κομματια" ..
Τελος παντων, συνερχομαι μετα απο λιγα λεπτα και βλεπω εχει παει στο 5,5 το επομενο γκολ, γ@μωτο, δεν εχω το κουραγιο λεω, κλειστο το ρημαδι, οπερ και εγενετο, πρεπει να ηταν 4 παρα τεταρτο και στις 8 παρα επρεπε να ξυπνησω...
Για να τελειωνουμε, το σκορ εγινε απο 0-1, σε 0-2, μετα 1-2 και τελικο 1-3, με την Νεα Υορκη των Αστερων, του Ανρι, του Μπεκαμ κ.τ.λ. να τον πινει απο το καφενειο του Σαν Χοσε, αυτο το ματς μαλλον στον υπνο μου το εβλεπα, παρα στο ξυπνιο μου, ειναι αυτο που λεω καλυτερα να παιζεις πολλες φορες με το ενστικτο, αλλα και με το σεναριο που εχεις ξαναδει, γιατι σε πολλες φορες εκει που το φαβορι ειναι πισω στο σκορ και το κυνηγαει, τσουπ, τρωει ενα δευτερο μπαλακι και τεζα ο καμπουρης και το καλο ειναι οτι αυτο το σεναριο πληρωνει καλα...