Λοιπον, σαφως και η αποψη σου αυτη ειναι ισχυρη για σενα και τη δικαιολογεις, για μενα βεβαια τα στημενα ειναι μια υποθεση πολλες φορες καθαρα συνομωσιολογικη κλαι δεν ασχολουμαι παρα μονο αν κρινω μονο απο τη δικη μου αποψη οτι ειναι στημενο και οχι απο φημες και φυσικα, αν εχει μεγαλη αποδοση...
Τωρα, αν εχει μικρη αποδοση οπως αυτη της Ξανθης, θεωρω οτι ουτε με μηχανη του χρονου αν το δω, δεν προεκειται να το πονταρω, οχι και ολοκληρα σπιτια για κατι αναξιοπιστο οπως πολυ σωστα αφηνεις να εννοηθει...
[/quoteΑπο αποψη δεν μπορεις να κρινεις για στημενο ματς... οταν προκειται να βαλεις ενα σπιτι σε πονταρισμα... αλλα μονο αν εχεις σαφεις αποδειξεις!!!εδω εχουμε ενδειξεις απο περσινες και προπερσινες αλλαξοκολιες των δυο ομαδων!!!Σαφεστα αυτες δεν αποδειχτηκαν (μαλων το παρε δωσε σταματησε) αλλα μιλαμε για ενα ματς περσι ηρακλης-ξανθη το διπλο το επαιζε μονοστο ανταλλακτηριο της βετ φερ στο 1,20 ειχε φτασει το διπλο.Εχθες επαιξα μονο αυτο το παιχνιδι σε παρανομο μπουκ το και τελικα παιχτηκε στα ισια... Και ηρθε το αγωνιστικο Χ που ειχα προαναφερει...(Φιλοι μου το ειχαν παιξει εκαντοταδες ευρω απο την τεταρτη στο 2,30 οπως μου ειχαν πει εγω στο 1,90 εχθες)Το στοιχημα ειναι ρισκο...
Ενω ειχες δει σωστα το αγωνιστικο Χ που ειχε και διπλασια σχεδον αποδοση απο τον ασσο, τον προτιμησες τελικα, λογω του παρασκηνιου...
Κατα τη δικη μου γνωμη ομως, γιατι να μην το στησουν και στο Χ?
Ποιος μπορει να μου αποδειξει το αντιθετο και να σου πω κατι κατα τη γνωμη μου,αν ειναι να στηθει κατι, ειδικα τωρα, μπορει να στηθει για το στοιχημα και οχι για τη βαθμολογια, η βαθμολογια μετραει προς το τελος και εκει ειναι το παρε δωσε των ομαδων, ειδικα στα μεσογειακα πρωταθληματα...
Μπορει να παιχτηκε και το αλλο σεναριο, να αφησαν να διαρρευσει ο ασσος επιτηδες και καποιοι "λιγοι" να το επαιξαν Χ, δε μπορει καποιος να ξερει τι παιχτηκε ακριβως απο τον καναπε του και το PC, ακομα και απο το πρακτορειο...
Δηλαδη θεωρω τον εαυτο μου εντελως..μαακα
να καθησω να ασχοληθω αν εχει στηθει καποιο ματς, υπαρχουν πολλα αλλα ματς που τουλαχιστον φαινονται πιο καθαρα, τωρα προσωπικα το εγραψα την Παρασκευη που επιασα την Κοτμπους να γυρναει το ματς για δευετρη φορα φετος, ενω το ειχε κανει αλλες δυο φορες, ειναι παραξενη αυτη η συμπεριφορα, αλλα απο την αλλη τετοιες συμπεριφορες ειναι πολυ συχνες στην Γερμανια γενικως, δεν ξερω αν ιεναι καθαρες ή οχι, δε με ενδιαφερει, το μονο που με ενδιαφερει ειναι να πιανω καποιες απο αυτες...