Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
σημερα το βραδυ το αβινιον καιγεται , μετα την παλικαρισια νικη της αρλ ...  :rockon:  :rockon:  :rockon:

για την αυριανη ημερα εχουμε ενα παιχνιδι που παιζει ο τελευταιος με τον τριτο , ο οποιος αν κερδισει περναει τον συμπολιτη ( που εφερε ισοπαλια ) και ανεβαινει δευτερος . αποδοση κοντα στο 2 ...

στηριζω μιλαν ...
Παλικαρισια η νικη της ναι, αλλα δεν μπορουσε να την κανει στο Β' ημιχρονο??? :tickedoff:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπον, σαφως και η αποψη σου αυτη ειναι ισχυρη για σενα και τη δικαιολογεις, για μενα βεβαια τα στημενα ειναι μια υποθεση πολλες φορες καθαρα συνομωσιολογικη κλαι δεν ασχολουμαι παρα μονο αν κρινω μονο απο τη δικη μου αποψη οτι ειναι στημενο και οχι απο φημες και φυσικα, αν εχει μεγαλη αποδοση...
Τωρα, αν εχει μικρη αποδοση οπως αυτη της Ξανθης, θεωρω οτι ουτε με μηχανη του χρονου αν το δω, δεν προεκειται να το πονταρω, οχι και ολοκληρα σπιτια για κατι αναξιοπιστο οπως πολυ σωστα αφηνεις να εννοηθει...
[/quoteΑπο αποψη δεν μπορεις να κρινεις για στημενο ματς... οταν προκειται να βαλεις ενα σπιτι σε πονταρισμα... αλλα μονο αν εχεις σαφεις αποδειξεις!!!εδω εχουμε ενδειξεις απο περσινες και προπερσινες αλλαξοκολιες των δυο ομαδων!!!Σαφεστα αυτες δεν αποδειχτηκαν (μαλων το παρε δωσε σταματησε) αλλα μιλαμε για ενα ματς περσι ηρακλης-ξανθη το διπλο το επαιζε μονοστο ανταλλακτηριο της βετ φερ στο 1,20 ειχε φτασει το διπλο.Εχθες επαιξα μονο αυτο το παιχνιδι σε παρανομο μπουκ το και τελικα παιχτηκε στα ισια... Και ηρθε το αγωνιστικο Χ που ειχα προαναφερει...(Φιλοι μου το ειχαν παιξει εκαντοταδες ευρω απο την τεταρτη στο 2,30 οπως μου ειχαν πει εγω στο 1,90 εχθες)Το στοιχημα ειναι ρισκο...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
χθες η καργιολα η μπαγερν με κουβαδιασε...
στο τσακ γλυτωσα την ιντερ που θελα να την παιξω και με χαντικαπ! :jerking: :jerking: :jerking:
ευτυχως που ξεφτυλιστηκε οπως αναμενοταν το νεοπανιωνακι και πηραμε κατι πισω απο το γαυρος -2.5.....
σημερα δεν τολμω να πω τιποτα..εμφανως δεν εχω ρεντα....οτι σας καβλωσει παιξτε..
Πιστευω και ελπιζω οτι θα ναι καλυτερη μερα
:priest:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Λοιπον, σαφως και η αποψη σου αυτη ειναι ισχυρη για σενα και τη δικαιολογεις, για μενα βεβαια τα στημενα ειναι μια υποθεση πολλες φορες καθαρα συνομωσιολογικη κλαι δεν ασχολουμαι παρα μονο αν κρινω μονο απο τη δικη μου αποψη οτι ειναι στημενο και οχι απο φημες και φυσικα, αν εχει μεγαλη αποδοση...
Τωρα, αν εχει μικρη αποδοση οπως αυτη της Ξανθης, θεωρω οτι ουτε με μηχανη του χρονου αν το δω, δεν προεκειται να το πονταρω, οχι και ολοκληρα σπιτια για κατι αναξιοπιστο οπως πολυ σωστα αφηνεις να εννοηθει...
[/quoteΑπο αποψη δεν μπορεις να κρινεις για στημενο ματς... οταν προκειται να βαλεις ενα σπιτι σε πονταρισμα... αλλα μονο αν εχεις σαφεις αποδειξεις!!!εδω εχουμε ενδειξεις απο περσινες και προπερσινες αλλαξοκολιες των δυο ομαδων!!!Σαφεστα αυτες δεν αποδειχτηκαν (μαλων το παρε δωσε σταματησε) αλλα μιλαμε για ενα ματς περσι ηρακλης-ξανθη το διπλο το επαιζε μονοστο ανταλλακτηριο της βετ φερ στο 1,20 ειχε φτασει το διπλο.Εχθες επαιξα μονο αυτο το παιχνιδι σε παρανομο μπουκ το και τελικα παιχτηκε στα ισια... Και ηρθε το αγωνιστικο Χ που ειχα προαναφερει...(Φιλοι μου το ειχαν παιξει εκαντοταδες ευρω απο την τεταρτη στο 2,30 οπως μου ειχαν πει εγω στο 1,90 εχθες)Το στοιχημα ειναι ρισκο...
Ενω ειχες δει σωστα το αγωνιστικο Χ που ειχε και διπλασια σχεδον αποδοση απο τον ασσο, τον προτιμησες τελικα, λογω του παρασκηνιου...
Κατα τη δικη μου γνωμη ομως, γιατι να μην το στησουν και στο Χ?
Ποιος μπορει να μου αποδειξει το αντιθετο και να σου πω κατι κατα τη γνωμη μου,αν ειναι να στηθει κατι, ειδικα τωρα, μπορει να στηθει για το στοιχημα και οχι για τη βαθμολογια, η βαθμολογια μετραει προς το τελος και εκει ειναι το παρε δωσε των ομαδων, ειδικα στα μεσογειακα πρωταθληματα...
Μπορει να παιχτηκε και το αλλο σεναριο, να αφησαν να διαρρευσει ο ασσος επιτηδες και καποιοι "λιγοι" να το επαιξαν Χ, δε μπορει καποιος να ξερει τι παιχτηκε ακριβως απο τον καναπε του και το PC, ακομα και απο το πρακτορειο...
Δηλαδη θεωρω τον εαυτο μου εντελως..μαακα :jerking: να καθησω να ασχοληθω αν εχει στηθει καποιο ματς, υπαρχουν πολλα αλλα ματς που τουλαχιστον φαινονται πιο καθαρα, τωρα προσωπικα το εγραψα την Παρασκευη που επιασα την Κοτμπους να γυρναει το ματς για δευετρη φορα φετος, ενω το ειχε κανει αλλες δυο φορες, ειναι παραξενη αυτη η συμπεριφορα, αλλα απο την αλλη τετοιες συμπεριφορες ειναι πολυ συχνες στην Γερμανια γενικως, δεν ξερω αν ιεναι καθαρες ή οχι, δε με ενδιαφερει, το μονο που με ενδιαφερει ειναι να πιανω καποιες απο αυτες...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Πανωλεθρια χθες..Ουτε καν την Ιντερ δεν επιασα..
Σημερα στενευουν τα περιθωρια..
Επαιξα 2 δυαδες..

Γουεστ Μπρομ-Σιτι    2
Φιορεντινα-Κιεβο      1

και..

Θελτα-Μπετις          Χ(ο κουβας εδω θα ρθει απο νωρις το μεσημερι..)
Σαραγοσα-Μαγιορκα    1

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
δυο δυαδες για σημερα

οβερ σε σιτι και αντερ σε βιαγιαρεαλ αποδοση 3,8

αντερ για τσελσι και οβερ για μπαγερν.αποδοση 2,8

κατι λιγα σε νικη του hayden λογω της πολυ μεγαλης αποδοσης 65 στoν ΟΠΑΠ

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Επαιξα 2 δυαδες..

Γουεστ Μπρομ-Σιτι     2
Φιορεντινα-Κιεβο      1

και..

Σαραγοσα-Μαγιορκα     1

Και η Φιορεντινα, νωρις το μεσημερι παιζει.. ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γερο φορτωμα σε μαλμε και βαζελο απο αυριο...κοντα στο 2,15 μαζι...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Μιλαν, ουντινεζε  και κοντρα την βιγιαραελ
Φεγενορντ, γκρασχοπερς και Χ αλκμααρ
Αυριο Χ τον παοκ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν καποιος παιχτης ξερει απο μπετφερ ας στειλει πμ..
θα με υποχρεωσει....

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Επαιξα 2 δυαδες..

Γουεστ Μπρομ-Σιτι     2
Φιορεντινα-Κιεβο      1

και..

Σαραγοσα-Μαγιορκα     1

:rockon: :rockon:
Επιτελους...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Ειδα τα τελευταια λεπτα της Σαραγοσα σε λινκ...Στις καθυστερησεις των καθυστερησεων κερδισε πεναλτι κ πηρε το ματς με 3-2 ενω εχανε 1-2 μεχρι το 85..
Αυτη η Κυριακη με ανεστησε..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν εχετε το θεο σας..
παιζω...οβερ βερντερ/λεβερκουζεν,αντερ ναπολι/σαμπτορια/τσελσυ και οβερ σιτι...
Και η γαμημενη σιτι που απο το 23' κερδαει 0-2 ΔΕΝ βαζει ουτε δεχεται ενα ΓΑΜΩΓΚΟΛ...
1,300 ευρω θα παιρνα...εφτασα να παρακαλαω να ρθει οβερ η τσελσυ,για παρηγορια,αλλα ουτε αυτο! :headbang:
αν δεν περασει και η μπαρτσα,κλαφτα χαραλαμπε..

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σημερα το βραδυ το αβινιον καιγεται , μετα την παλικαρισια νικη της αρλ ...  :rockon:  :rockon:  :rockon:

για την αυριανη ημερα εχουμε ενα παιχνιδι που παιζει ο τελευταιος με τον τριτο , ο οποιος αν κερδισει περναει τον συμπολιτη ( που εφερε ισοπαλια ) και ανεβαινει δευτερος . αποδοση κοντα στο 2 ...

στηριζω μιλαν ...

θα χαρακτηριζα το Σ/Κ εξαιρετικο ...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τι μαακιες κανω και γω δε μπορω να καταλαβω...
Εχω παιξει δυαδα Αγιαξ-Ντε Χααγκ 2 ημιχρονο(9,5) και Γιουβε-Τσεζενα 2 ημιχρονο(7,5)...
Βγαινω εξω, τεςπα καθεται η Ντε Χααγκ, παιρνω λεφτακια απο το μονο και περιμενω τη Γιουβε, οπου καθεται 0-1, με το κινητο στην καφετερια, να καλυψω τη Γιουβε με 3,0 αποδοση στο Χ στο ημιχρονο και 8,0 αποδοση ο ασσος στο ημιχρονο.
Ξαναπονταρω με 8,5 τη Γιουβε στο ημιχρονο, και ο γυριζει η Γιουβε στο 2-1...
ΑΥτο που δεν μπορεσα να καταλαβω, ειναι οτι δεν πονταρα οσο επρεπε, δηλαδη, η δυαδα εδινε αποδοση 80 κατι και εφοσον εβρισκα την Γιουβε στο 8,0 και 8,5, θα επρεπε να πονταρω γυρω στις 10-15 φορες το αρχικο μου πονταρισμα, μαζι και με την καλυψη στο Χ, ωστε να βγαλω τα κερδη που θα εβγαζα με τη δυαδα...
Αυτος ειναι ενας αλγοριθμος που σε βγαζει με πολυ καλο κερδος, ο,τικαι αν γινει, εκτος του Χ που δεν ειχα επιλεξει για μεγαλο πονταρισμα, ετσι εβγαλα κερδος,αλλα θα μπορουσα ανετα να βγαλω οσο ειχα υπολογισει στην δυαδα...
Ειναι αυτο που λεω, οτι αν δεν εχεις καλη ψυχολογια, δεν κανεις καλες κινησεις, σου θολωνει το μυαλο και το χειροτερο ειναι οτι ενω και χθες και σημερα εχω πιασει κατι καλα,ειχα εμπνευσεις δεν ειχα τη δυναμη να πονταρω οσο πονταρω συνηθως, οταν δηλαδη ειμαι φτιαγμενος και πολυ επιθετικος και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχω ψυχολογια, τι να πω...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε ζαν απο ολο το κουπονι σημερα μονο αυτα επαιξες?

Επισκέπτης
Εγώ το έχω ρίξει στα Ημίχρονα/Τελικά.Για απόψε έπαιξα:
Παρί Σεν Ζερμεν-Μαρσέιγ 1/2
Πορτο-Μπενφίκα Χ/1

Σύστημα 1,2 πολλαπλασιαστής 5

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
φιλε ζαν απο ολο το κουπονι σημερα μονο αυτα επαιξες?
Ειχα βαλει και την Κιεβο διπλο ημιχρονο με την Ντε Χααγκ και επειδη δε μου πολυ αρεσε, μου ηρθε ευτυχως η εμπνευση και εβαλα δυαδα και τη Γιουβε με Ντε Χααγκ...
Τωρα επαιξα κατι αγωνες βραδυνους σε συστημα και σκεφτομαι να κοντραρω τις Ρεαλ  και  Πορτο στο ημιχρονο, δινει πολυ καλες αποδοσεις και μαλλον θα το κανω, εξαλλου κερδισμενος ειμαι, αλλα και παλι, με το ζορι θα το κανω... :idiot:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ειχα βαλει και την Κιεβο διπλο ημιχρονο με την Ντε Χααγκ και επειδη δε μου πολυ αρεσε, μου ηρθε ευτυχως η εμπνευση και εβαλα δυαδα και τη Γιουβε με Ντε Χααγκ...
Τωρα επαιξα κατι αγωνες βραδυνους σε συστημα και σκεφτομαι να κοντραρω τις Ρεαλ  και  Πορτο στο ημιχρονο, δινει πολυ καλες αποδοσεις και μαλλον θα το κανω, εξαλλου κερδισμενος ειμαι, αλλα και παλι, με το ζορι θα το κανω... :idiot:
Τελικα, δεν κοντραρεται η Ρεαλ, εχει φτιαξει ιδιαιτερα σοβαρη ομαδα....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πιασαμε λιβερπουλ μπειμαρ μαρ και χασαμε τενεριφη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom