Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ξαφνικό πρόβλημα για τη Μίλαν με τον βασικό της τερματοφύλακα Αμπιάτι, ένιωσε πόνους στο γόνατο και ο Αλέγκρι δεν τον υπολογίζει. Κάτω από τα δοκάρια θα κάνει φετινό ντεμπούτο και απόλυτη πρώτη εμφάνιση με τη Μίλαν ο Αμέλια.

Καλό τέρμα αλλά ρίχνεται απότομα στα βαθειά...

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Zanclod τι επαιξες για Champions League σημερα/αυριο?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δυσκολο κουπονι σημερα μαγκες...μαλλον θα παω σε δυο δυαδες σε χαμηλο πονταρισμα..
αρσεναλ-μπαγερν και μπραγκα-μαρσειγ...ισως και το αντερ του αγιαξ και το οβερ της ρωμα..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δυσκολο κουπονι σημερα μαγκες...μαλλον θα παω σε δυο δυαδες σε χαμηλο πονταρισμα..
αρσεναλ-μπαγερν και μπραγκα-μαρσειγ...ισως και το αντερ του αγιαξ και το οβερ της ρωμα..
Η πουτάνα η ομάδα σου σκόραρε...και την έχω παίξει Χ! :cussing:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
0-2 :grin:

ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη το διπλο της τσελσυ επαιζε στο 2,15!
ποια ειναι η σπαρτακ μοσχας ρε?μεσα στην εδρα της γιουναιτεντ,το διπλο θα χει παραπανω απο 2,2? :jerking:
οπως και να χει,ευχαριστουμε..

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
παιδες γιατι μου φαινεται αυριο η βαζελα διπλο και πολυ ανετα; Το ιδιο εβλεπα και με την Κοπεγχαγη και εννοειται οτι το επιασα 4,60 εδινε.

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
επισης εχω μια δυαδα διπλο την τσελσι και χ τον αγιαξ. το ενα περασε ηδη

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
το να παιζεις λαιβ-στοιχημα βασει μονο των αποδοσεων,χωρις να χεις εικονα του ματσ,
μου κανει καθαρος τζογος,βασισμενος στην τυχαιοτητα και μονο..κατι σαν τζοκερ,κινο και λοιπες παπαριες...
ασε που αν εισαι λιγο ατυχος στην τυχαια επιλογη σημειων,υπαρχει ενδεχομενο να σπας τους κουβαδες για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα..
οποτε πρεπει να χεις και καβα για να συνεχισεις να πονταρεις μεχρι να ρεφαρεις....
το στοιχημα διαφερει απο τα λοιπα τυχερα παιχνιδια στο οτι μπορεις να προβλεψεις καποιες καταστασεις βασει διαφορων παραγοντων...
ο καθενας με τη λογικη του βεβαια..
Δεν ειναι μονο τυχη αδερφε, ειναι και καποιου ειδους λογικη...
Ο Φοντας για αραδειγμα ειχε δικιο για την Μιλαν με την Κιεβο, μαγικη εικονα το 3-1, αυτη που πιεζε ηταν η Κιεβο,αλλα η Μιλαν εχει τον Πατο..
Οταν για παραδειγμα μια ομαδα προηγειται και εκτος εδρας μαλιστα, εχει τυχη και να βαλει το επομενο γκολ που δινει μεγαλη αποδοση γιατι πολυ απλα και την ψυχολογια εχει με το μερος της, αλλα και γιατι ο αντιπαλος εχει ανοιχτει για να ισοφαρισει, ειδικα αν ξερις τις ομαδες που το κανουν με σχετικα μεγαλη συχνοτητα, δεν χανεις να το πονταρεις...
Επισης υπαρχουν και πρωταθληματα που στατιστικα, μαπινουν και  γκολ στα τελευταια λεπτα, οταν οι αποδοσεις του επομενου γκολ εχουν εκτοξευτει...
Δεν ειναι τζογος αυτο το πραγμα, ειναι παρατηρηση και κατι που επαληθευεται και φυσικα ο καθενας το αξιολογει εαν φυσικα θελει να ασχοληθει και το ακολουθει ή οχι...
Το να παω να παιξω U/O με κατι 1,85 και να το θεωρω ευκαιρια, παροτι ΦΥΣΙΚΑ και ΞΕΡΩ οτι εχει 1 στις 2 πιθανοτητες να κατσει, δεν το εχω κανει ΠΟΤΕ και ουτε προκειται...
Εχω φιλο που το κανει συστηματικα χρονια τωρα,ιπολυ παλιος παικτης,  κοιταζει τις εκπομπες και μου λεει και μενα καποιες φορες καποια απο αυτα που λενε και ειναι συνεχεια στον κουβα...
Εδω και δυο βδομαδες εχει σταματησει να παιζει γιατι δεν αντεχε αλλο κουβα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Zanclod τι επαιξες για Champions League σημερα/αυριο?
Ακομα και τωρα δεν εχω κοιταξει τιποτα, θα δω τωρα και μαλλον θα παιξω Live, αν και το Τσου-Λου δεν με παει...
Φιλε Λε ρουα, δεν ασχολουμαι και πολυ, πριν τους αγωνες, αλλα κατα τη διαρκει τους κοιταω την πορεια τους, γι αυτο και παιζω live, οπως και τωρα, συνηθως δεν εχω χρονο και ορεξη να κατσω να "μελετησω", ισως και να ειναι ανωφελο, οπως εχω πει, ισως και η πολυ σκεψη να δρα εναντιον, τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση...
Το εχω πει εξαλλου, μπορω να σου πω καποιες προτασεις και να μην κατσουν και γω να παιξω κατι επιπλεον στο live, να τα αρπαξω και συ εξαιτιας μου να τον εχεις πιει...
Μπορω ομως να σου επισημανω καποιες δυσαναλογιες, καποιες απο τις οποιες μαλιστα θα παιξω...
Βεβαια, απο ο,τι βλεπεις, καλος  :jerking: ειμαι, ειλικρινα ακομα δεν εχω κοιταξει ποιες ομαδες παιζουν εκτος τις Ρεαλ-Μιλαν, ενω εχει αρχισει και το Γαλλικο, το οποιο θα ηθελα να παιξω, αλλα... :jerking:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
πουτανα βασιλεια  :s&m_2:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πουτανα βασιλεια  :s&m_2:
και συ ρε τυπε πηγες και επαιξες ρωμα στο 1,5?
η πιο ασταθης ομαδα της ευρωπης μαζι με τη βερντερ...ασε που σερνεται κιολας το τελευταιο 1,5 μηνα..
τεσπα...αυριο θα τους τα παρεις πισω.. :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Oταν σε κυνηγάει η γκαντεμια δεν μπορεις να κερδίσεις τπτ....

Αν ειναι δυνατον να πιανει βασιλεια διπλο και να χάνεις τσελσι που την επεξα χ....    :headbang: :headbang: :headbang:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πουτανα μιλαν Χ2 την ειχα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Eπιασα ομως το διπλο της βασιλειας ως μονο 5 ευρω και πειρα 30....  

Εαν στο αλλο κουπονι εβγενε η τσελσι χ θα επιανα 300 ευρω μονο με 4 ευρω ποντάρισμα  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom