Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Eπιασα ομως το διπλο της βασιλειας ως μονο 5 ευρω και πειρα 30.... 

Εαν στο αλλο κουπονι εβγενε η τσελσι χ θα επιανα 300 ευρω μονο με 4 ευρω ποντάρισμα  :headbang: :headbang: :headbang:
ηρεμα γω το επαιξα 150 γιουρο...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Αγωνίσματος Αγώνισμα Επιλογές Αποδόσεις Όροι eachway Αποτέλεσμα
1 19/10/2010 Ρεάλ Μαδρίτης v Μίλαν
(Διπλή Ευκαιρία) Ισοπαλία ή Μίλαν 2.50 Κανένα Χαμένο
Σύνολο:  150,00 Νίκη:  225,00 Κέρδη:  0,00
Συνολικό στοίχημα: 150,00 Συνολικά κέρδη:  0,00

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Αγωνίσματος Αγώνισμα Επιλογές Αποδόσεις Όροι eachway Αποτέλεσμα
1 19/10/2010 Ρεάλ Μαδρίτης v Μίλαν
(Διπλή Ευκαιρία) Ισοπαλία ή Μίλαν 2.50 Κανένα Χαμένο
Σύνολο:  150,00 Νίκη:  225,00 Κέρδη:  0,00
Συνολικό στοίχημα: 150,00 Συνολικά κέρδη:  0,00
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
9:21 μμ    Παρολί στοίχημα 
Άγιαξ - Οσέρ (1 X 2) Άγιαξ
Άρσεναλ - Σαχτάρ Ντόνετσκ (1 X 2) Άρσεναλ
Μπράγκα - Παρτιζάν Βελιγραδίου (Πόσα γκολ θα σημειώσει η ομάδα 1;) Πάνω από 1,5

Ποντάρισμα 5 συνολικες αποδόσεις 4.39  κερδη 22.34   

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες για 1 πραγμα μη ξενερωνετε για τη χασουρα στο στοιχημα το βλεπα και δεν εκατσε η ζωη συνεχιζεται...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
9:21 μμ    Παρολί στοίχημα 
Άγιαξ - Οσέρ (1 X 2) Άγιαξ
Άρσεναλ - Σαχτάρ Ντόνετσκ (1 X 2) Άρσεναλ
Μπράγκα - Παρτιζάν Βελιγραδίου (Πόσα γκολ θα σημειώσει η ομάδα 1;) Πάνω από 1,5

Ποντάρισμα 5 συνολικες αποδόσεις 4.39  κερδη 22.34   
μπραβο

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Oταν σε κυνηγάει η γκαντεμια δεν μπορεις να κερδίσεις τπτ....

Αν ειναι δυνατον να πιανει βασιλεια διπλο και να χάνεις τσελσι που την επεξα χ....    :headbang: :headbang: :headbang:
Γιατι δεν την επαιξες και μονο, αγαπητε Stam???
Τις θελεις τις ψιλες σου... :s&m_2:
Κοιτα, Η Ρομα, κλασσικη παλιοομαδα, εδω την κερδισαμε μεις περυσι δυο φορες :grin: :grin: :grin:...
Ηταν προκληση το διπλο και γω το κτυπησα στο ημιχρονο, αλλα σιγα-σιγα στο live, εφαγα πολυ Ξυλικι, το κακο ειναι οτι χαραμισα το διπλο της Λε Μαν οταν εχανε 1-0.Το επαιαξα Δυαδα με 13 αποδοση και την Τρουα οταν ηταν 1-1 με τη Σενταν, χωρις μονα...
Το ωραιο ειναι οτι επαιξα και δυαδα το επομενο γκολ της Τρουα, και το επομενο γκολ της Λεμαν,ενω το ειχε γυρισει σε 1-2 και παλι χωρις την καλυψη των μονων...
Τελικα Η Λεμαν εκανε το 1-3 και η Τρουα απο ο,τι φανηκε, βολευτηκε με το 1-1... :tickedoff:
ΕΤσι τον ηπια κανονικα...  :pipa1:
Οποτε κοιταζα τα ματς και λεω τι να παιξω μπας και ρεφαρω???
επιλεγω επομενο γκολ της Βασιλειας στο 3,75 εκεινη την ωρα και περιμενα, μεχρι το 92 και κατι που το εκανε και ανακουφιστηκα...
Τελικα βγηκα και ψιλοκερδισμενος εκει που ειχα αποθεσει και τα...εσωρουχα μου...
Θελει τυχη το πραγμα, αλλα η μεγαλη μ@λ@κι@ μου ηταν που πεταξα στα σκουπιδια το 13,0 της Λεμαν, αυτα τα πραγματα ειναι εγκληματικα λαθη, να παιξεις μια πολυ καλη αποδοση με τροπο που να την χαραμιζεις... :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ειδου και η γκάφα...    :2funny: :2funny: :2funny:  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:

19.10 2010 18:12 6/6 4.00
Άγιαξ - Οσέρ : Στοίχημα Αγώνα 90 Λεπτά Άγιαξ 1.620 Κερδισμένο
Άρσεναλ - Σαχτάρ Ντόνετσκ : Στοίχημα Αγώνα 90 Λεπτά Άρσεναλ 1.620 Κερδισμένο
Μπάγερν Μονάχου - Κλούζ : Στοίχημα Αγώνα 90 Λεπτά Μπάγερν Μονάχου 1.290 Κερδισμένο
Σπαρτάκ Μόσχας - Τσέλσι : Στοίχημα Αγώνα 90 Λεπτά Ισοπαλία 3.250 Χαμένο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ρόμα - Βασιλεία : Στοίχημα Αγώνα 90 Λεπτά Βασιλεία 6.000 Ανοιχτό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
επαιξα 300 ευρω το οβερ...στο 14 ειπα μεσα μου οκ τα κονομισα αποψε...και στο τελος πηρα τα αρχιδια μου !!!!!!!!
η απολυτη γκαντεμια αποψε !!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
επαιξα το αντερ στο 2-0....τους  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: πηρα πολυ καλα γκαφρα :grin: :grin: :grin: :grin:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Περιμενα οβερ τη Ρεαλ, μικρο πονταρισμα αλλα θα εβγαζα κερδος συνολικα για ολη τη μερα..Ο,τι να ναι..

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
και συ ρε τυπε πηγες και επαιξες ρωμα στο 1,5?
η πιο ασταθης ομαδα της ευρωπης μαζι με τη βερντερ...ασε που σερνεται κιολας το τελευταιο 1,5 μηνα..
τεσπα...αυριο θα τους τα παρεις πισω.. :grin:

και επιασα ρεαλ,αγιαξ,αρσεναλ,μπαγερν σε παρολι ε?
δεν επαιξα σωστα.εχεις δικιο....

tigani

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα

προτεινω

ρουμπιν καζαν
βιγιαρεαλ
λιλ
μπατε μπορισοφ

καλα κερδη

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Τηγανι,στο "τηγανι" σε βλεπω να καις τα λεφτα! Και εκει που πετας κατι 2,60αρια-2,70αρια κολλας και τα 1,25-1,40 μεσα...... Εχω παιξει "σεριφηδες",αμα εβαλες πανω απο τα 9 ευρω μου ας κερδισεις εσυ. Παρεπιπτοντως σημερα δοκιμασα κατι, 4αδα τσαμπιονσιπ με διπλες ευκαιριες και περιμενω αυριο ΛΥΩΝ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα παιδια ειμαι 30 ετων και παιζω στοιχημα μονο!!! Εδω και 10 χρονια μετα απο τοσο καιρο μπορω να πω πως αρχισα να βγαζω κερδος, εδω και 1 χρονο. Οσο και αν ακουγεται παραξενο 9 χρονια ειμαι χαμενος..Απο την εμπειρια μου καταλαβα οτι 1, παιζουμε μονο σημεια δηλαδη 1,χ,2.. 2,πανω απο 3 ομαδες παιζουμε συστημα. στο δυνατο πονταρισμα μας αν ειναι μονο αποδεκτο η τριαδα οπαπ(προσωπικα παιζω μονο οπαπ) πεζουμε ομαδες απο τα παρακατω πρωταθληματα ισπανια,αγγλια, ολλανδιας, βραζιλιας,βελγιο, ελλαδος μονο!! ολυμπιακο και παναθηναικο!! , παιζουμε μονο φαβορι!!!! Και μεχρι την ομαδα που θα βρισκεται στην 3 θεση της βαβαθμολογιας!!!!. Υπολογιζουμε παντα το κινητρο, την φορμα, την φανελα, και την προιστορια πολυ σημαντικο το τελευταιο. Ξεχασα να αναφερω οτι παιζω μοναχα Α εθνικη!!! απο τα πρωταθληματα που ανεφερα. Κοιταμε τα φορταμα στην βετ φερ υπολογιζοντας αν αυτα που εχουμε διαβασει συμβαδιζουν με τα πονταρισματα αν ναι τοσο το καλυτερο παντα να βλεπουμε και τον μεγαλο τζιρο οχι μονο τις %στο ποσοσοστο.Τα πρωταθληματα σουηδιας,δανιας,νορβηγιας,τουρκιας,αυστριας,γερμανιας,ειναι προς αποφυγη...ευχαριστω πολυ χρηστος.ΥΓ,ξεχασα να αναφερω οτι εχω πολυ χρονο στην διαθεση μου πολυ σημαντικο αυτο για το στοιχημα.Τωρα θα παιξω δυαδα, γιουβεντους μεσα στην σαλτσμπουργκ, και βιγιαρεαλ μεσα στο μαδριγαλ με τον παοκ... θα επαιζα λυων αλλα την παρακολουθησα με την λιλ στον πιο προσφατο αγωνα στο 3-1 που ηταν μαγικο αποτελεσμα η λιλ επρεπε να ειχε παρει την ισοπαλια μην πω να κερδισει κιολας..Αλλα μπορει να βγει!!!Αυριο το τσου λου ειναι δυσκολο, θα παιξω την δυαδα στο γιουροπα λινγκ και κατι τελευταιο το στοιχημα το παιρνουμε παντα σοβαρα δηλαδη τα λεφτα μας τα σκεφτομαστε δεν κανουμε πλακα.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Καλημερα παιδια ειμαι 30 ετων και παιζω στοιχημα μονο!!! Εδω και 10 χρονια μετα απο τοσο καιρο μπορω να πω πως αρχισα να βγαζω κερδος, εδω και 1 χρονο. Οσο και αν ακουγεται παραξενο 9 χρονια ειμαι χαμενος..Απο την εμπειρια μου καταλαβα οτι 1, παιζουμε μονο σημεια δηλαδη 1,χ,2.. 2,πανω απο 3 ομαδες παιζουμε συστημα. στο δυνατο πονταρισμα μας αν ειναι μονο αποδεκτο η τριαδα οπαπ(προσωπικα παιζω μονο οπαπ) πεζουμε ομαδες απο τα παρακατω πρωταθληματα ισπανια,αγγλια, ολλανδιας, βραζιλιας,βελγιο, ελλαδος μονο!! ολυμπιακο και παναθηναικο!! , παιζουμε μονο φαβορι!!!! Και μεχρι την ομαδα που θα βρισκεται στην 3 θεση της βαβαθμολογιας!!!!. Υπολογιζουμε παντα το κινητρο, την φορμα, την φανελα, και την προιστορια πολυ σημαντικο το τελευταιο. Ξεχασα να αναφερω οτι παιζω μοναχα Α εθνικη!!! απο τα πρωταθληματα που ανεφερα. Κοιταμε τα φορταμα στην βετ φερ υπολογιζοντας αν αυτα που εχουμε διαβασει συμβαδιζουν με τα πονταρισματα αν ναι τοσο το καλυτερο παντα να βλεπουμε και τον μεγαλο τζιρο οχι μονο τις %στο ποσοσοστο.Τα πρωταθληματα σουηδιας,δανιας,νορβηγιας,τουρκιας,αυστριας,γερμανιας,ειναι προς αποφυγη...ευχαριστω πολυ χρηστος.

γεια σου φιλε.αν εχεις όρεξη και θες ποσταρε μας και κανα προγνωστικό σου .πχ αυριο για τσου-λου

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα.ξεχασα να πω οτι παιζω και ιταλια. Τα αντερ οβερ δεν ειναι σημεια δεν τα πεζουμε!!!Το στοιχημα ειναι παιχνιδι πιθανοτητων 33%33%33% το μονο αποδεκτο Ειτε παιζει ρεαλ μαδριτης αλκορκον ειτε οχι  ειναι 33%33%33%. Η αλκορκον ομαδα δ εθνικης της ισπανιας εβγαλε εκτος κυπελου προπερσι την ρεαλ μαδριτης.Ο μπουκ δεν μπορει να στησει ματς η ρεαλ εχει μπατζετ 450 εκατομμυρια ευρω απο την bwin παιρνει 10 εκατομμυρια + 2 αν τα παει καλα. δεν μπορει η bwin να την πει κατσε και χασε αυτα δεν γινονται ουτε στα παραμυθια.Οι αγγλικες ομαδες δεν δινουν ουτε στου παπα και η λιβερπουλ μπορει να πεσει στην β εθνικη αν δεν κανει μεταγραφες τον ιανουαριο . Η διαιτησια εκει δεν ειναι ελληνικη... μαν γιου, τσελσι θα χασουν αν δεν παιξουν καλα.Τελευταια αγωνιστικη στην β εθνικης ισπανιας παιζω για πρωτη φορα ματς στην β εθνικη, οπως και β εθνικης ιταλιας. Αλλα μονο τις τελευταιες αγωνιστικες παιζω αυτες τις κατηγοριες.Το στοιχημα θελει καθαρο μυαλο οχι αγχος.Το ενα ευρω να το υπολογιζεις σαν να ειναι 100 και τα 100 σαν να ειναι 10000 κτλ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλημερα.ξεχασα να πω οτι παιζω και ιταλια. Τα αντερ οβερ δεν ειναι σημεια δεν τα πεζουμε!!!Το στοιχημα ειναι παιχνιδι πιθανοτητων 33%33%33% το μονο αποδεκτο Ειτε παιζει ρεαλ μαδριτης αλκορκον ειτε οχι  ειναι 33%33%33%.
ναι φιλε μου,αλλα στο οβερ αντερ ειναι 50% οι πιθανοτητες νικης...τι θελω να πω...ουτε εγω ειμαι φαν του οβερ,ειδικοτερα οταν το βρισκω κατω απο 1,9(εξαιρεση η μπουντσλιγκα βεβαια)...αλλα το αντερακι σε καποια ματσ προβλεπεται ευκολα,και οδηγει στο ταμειο...
λ.χ χθες επαιζε η τσελσυ που εχει φοβερη αμυνα..
να βαλει 3 γκολ εκτος εδρας ειναι δυσκολο και το να κρατησει μηδεν παθητικο ειναι εξαιρετικα πιθανο
(δεν εφαγε γκολ ουτε με αρσεναλ,ουτε με βιλλα)...να το αντερ!

η γενικοτερη φιλοσοφια σου με τα φαβορι με βρισκει συμφωνο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom