Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αν έβλεπες μη νίκη του ΠΑΟ τότε φαβορί για σένα ήταν ο ΠΑΟΚ...καλά θα έκανες και θα έπαιζες Χ2...
άλλο αυτό όμως...δεν είναι κόντρα στο φαβορί...
αλλά εσύ μιλάς μάλλον για την ψυχολογία του παίχτη όταν βλέπει τις αποδόσεις και ''ψαρώνει'' με τις μικρές ή ''φοβάται'' με τις μεγάλες...
δύο τελείως διαφορετικά πράγματα...που θέλουν πολύ δουλειά για να μπορείς να τα ξεχωρίζεις...
Οχι, οταν πας να παιξεις ενα φαβορι, δεν εχεις καποιες αμφιβολιες στο βαθος του μυαλου σου?Παντα συμβαινει αυτο, αλλα απλως οι αποδοσεις που δινει ο μπουκ, σε αποπροσανατολιζουν σιγουρα, γιατι η μεγαλη αποδοση για τον περισσοτερο κοσμο σημαινει κατι το απομακρο και το μη χειροπιαστο, το αδυνατο δηλαδη, ετσι λειτουργει και στο υποσυνειδητο ολου σχεδον του κοσμου...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Οχι, οταν πας να παιξεις ενα φαβορι, δεν εχεις καποιες αμφιβολιες στο βαθος του μυαλου σου?Παντα συμβαινει αυτο, αλλα απλως οι αποδοσεις που δινει ο μπουκ, σε αποπροσανατολιζουν σιγουρα, γιατι η μεγαλη αποδοση για τον περισσοτερο κοσμο σημαινει κατι το απομακρο και το μη χειροπιαστο, το αδυνατο δηλαδη, ετσι λειτουργει και στο υποσυνειδητο ολου σχεδον του κοσμου...
για μένα η μόνη αμφιβολία αφορά την στατιστική...
ότι δεν μπορούν να βγούν όλα,κάποιο θα σπάσει...
και όταν λέω φαβορί,εννοώ στον αγώνα και όχι στις αποδόσεις...
δες λίγο τον αγώνα 321: έργκριτε-μπράγκε...
δες τα δεδομένα πριν τον αγώνα,τις αποδόσεις και βγάλε φαβορί...άσχετα τι ήρθε στο τέλος...
πάντως θα σου συστήσω τον Billara...διάβασέ τον μερικές φορές να καταλάβεις τι εννοώ...
αν και σπάνια τον ακολουθώ,γιατί ασχολείται πιο πολύ με την αγγλία,που την αντιπαθώ,ωστόσω ερμηνεύει καλύτερα από κάθε άλλον την έννοια του balue bet...
καληνύχτα από μένα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
για μένα η μόνη αμφιβολία αφορά την στατιστική...
ότι δεν μπορούν να βγούν όλα,κάποιο θα σπάσει...
και όταν λέω φαβορί,εννοώ στον αγώνα και όχι στις αποδόσεις...
δες λίγο τον αγώνα 321: έργκριτε-μπράγκε...
δες τα δεδομένα πριν τον αγώνα,τις αποδόσεις και βγάλε φαβορί...άσχετα τι ήρθε στο τέλος...
πάντως θα σου συστήσω τον Billara...διάβασέ τον μερικές φορές να καταλάβεις τι εννοώ...
αν και σπάνια τον ακολουθώ,γιατί ασχολείται πιο πολύ με την αγγλία,που την αντιπαθώ,ωστόσω ερμηνεύει καλύτερα από κάθε άλλον την έννοια του balue bet...
καληνύχτα από μένα...
Οκ, κατανοητα αυτα που λες, καληνυχτα και απο μενα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Οχι βρε συ, στριμινγκ αν εχω ορεξη, παιζω και απο ενστικτο και αποδοσεις, μεγαλο κεφαλαιο το ενστικτο...
Επισης παρακολουθω την πορεια ολων σχεδον των αγωνων, να βλεπω τα σεναρια που φαινονται αδυνατα, αλλα πολλες φορες αποδεικνυονται δυνατα και βαση καποιων απο αυτων, επιλεγω αγωνες με αποδοσεις και αααν μου κατσουν φυσικα...αλλα αν μου κατσουν εστω λιγοι απο αυτους, κανω παρτυ και μαλιστα καλα παρτυ καποιες φορες...
το να παιζεις λαιβ-στοιχημα βασει μονο των αποδοσεων,χωρις να χεις εικονα του ματσ,
μου κανει καθαρος τζογος,βασισμενος στην τυχαιοτητα και μονο..κατι σαν τζοκερ,κινο και λοιπες παπαριες...
ασε που αν εισαι λιγο ατυχος στην τυχαια επιλογη σημειων,υπαρχει ενδεχομενο να σπας τους κουβαδες για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα..
οποτε πρεπει να χεις και καβα για να συνεχισεις να πονταρεις μεχρι να ρεφαρεις....
το στοιχημα διαφερει απο τα λοιπα τυχερα παιχνιδια στο οτι μπορεις να προβλεψεις καποιες καταστασεις βασει διαφορων παραγοντων...
ο καθενας με τη λογικη του βεβαια..

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Η τυχη παιζει μεγαλο ρολο στο ποδοσφαιρο, ουσιαστικα ειναι ενα απο τα σπορ που ΔΕΝ κερδιζει παντα ο καλυτερος! Πολλες φορες φερνει ισοπαλια ή και χανει κιολας, με απλα παραδειγματα ομαδων που παιζουν ταμπουρι αμυνα και με μια αντεπιθεση κλεβουν το ματς. Εχει συμβει και θα γινεται για πολυ καιρο ακομη οπως πανε τα πραγματα. Τωρα για το λαιβ στοιχημα, βοηθα μεν να βλεπεις τον αγωνα αλλα επειδη το ρημαδι το αθλημα ειναι απροβλεπτο θελει ΕΜΠΝΕΥΣΗ και ΤΥΧΗ κατα μεγαλο ποσοστο.

Για μενα οταν καποια αποδοση φαβορι δεν μου κανει προτιμω να παιζω ειδικα στοιχηματα, του στυλ κατοχη μπαλας, περισσοτερα κορνερ, λιγοτερα φαουλ, λιγοτερες κιτρινες, κτλ, καλη ωρα η Ισπανια στο Μουντιαλ οπου μπορει να εχασε απο Ελβετια ή να μην κερδισε στον τελικο στα 90' την Ολλανδια αλλα ειχε και λιγοτερα φαουλ, καρτες και περισσοτερη κατοχη.  :sunglasses:

Το σημαντικοτερο παντως που πρεπει να καταλαβουμε ολοι ειναι οτι στο στοιχημα ΔΕΝ παιζουμε το ποιος θα νικησει αλλα ΑΠΟΔΟΣΗ σ αυτον που θα νικησει. Αν παιζαμε ποιος θα νικησει συνεχιζαμε να παιζουμε ΠΡΟΠΟ. Η Λαρισα για παραδειγμα δεν ηταν κατ εμε σε καμια περιπτωση για 1,70, απεναντιας ο Αστερας να φτανει μεχρι και το 5+ ηταν ευκαιρια. Δε λεω οτι θα κατσει αλλα για μενα πανω απο 3,5 σε ενα τετοιο ματς μικρομεσαιων ομαδων ειναι λουκουμι, ενα σετ αποδοσεων γυρω στο 1,9 - 3 - 3,3 θα ηταν πιο σωστο πιστευω. Βεβαια ειτε λογω χασουρας ειτε γιατι θελω να ξεκινησω απο τα "σιγουρα" θα παιξω και μικρες αποδοσεις, πολλες φορες χωρις value, των φαβορι εκει ομως θες ΜΕΓΑΛΟ ποσοστο επαληθευσης για να εισαι γενικα στο + !

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
115. ΡΕΑΛ – ΜΙΛΑΝ

Τη Μίλαν την έχω παρακολουθήσει τρεις φορές φέτος και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Την είδα και προχθές με την Κιέβο και το υπέρ της 3-1 ήταν μαγική εικόνα καθώς μετά το 2-1 η Κιέβο την είχε κλείσει πίσω και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ισοφαρίσει αν είχε σταθεί λίγο πιο τυχερή. Εμένα αυτή η ομάδα δεν μου αρέσει καθόλου και την έχω χαρακτηρίσει και από την εκπομπή ως ομάδα συνταξιούχων. Αφού είμαι σίγουρος ότι στο Σαν Σίρο έχουν βάλει δορυφορικό πιάτο για να πιάνουν Άλτερ και να βλέπουν κάθε πρωί τον Γιώργο Αυτιά… Η Ρεάλ είναι πολύ καλύτερη και έχει και …προπονητή στον πάγκο. Ο Μουρίνιο την ξέρει τη Μίλαν σαν την παλάμη του και πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα των Ιταλών. Παρόλα αυτά όμως έχω σοβαρή ένσταση με την απόδοση. Δεν γίνεται να δίνει 1.50 στον άσσο και 5.0 στο διπλό. Όπως και να έχει μιλάμε για δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες οι φανέλες των οποίων ζυγίζουν από καμιά διακοσαριά κιλά η καθεμία τους. Τι θα ήταν δίκαιο; Δώστο μου στο 1.75 και θα σου πω μπράβο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
βλεπω 2αδα ρομα και αρσεναλ. τι λετε ;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
115. ΡΕΑΛ – ΜΙΛΑΝ

Τη Μίλαν την έχω παρακολουθήσει τρεις φορές φέτος και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Την είδα και προχθές με την Κιέβο και το υπέρ της 3-1 ήταν μαγική εικόνα καθώς μετά το 2-1 η Κιέβο την είχε κλείσει πίσω και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ισοφαρίσει αν είχε σταθεί λίγο πιο τυχερή. Εμένα αυτή η ομάδα δεν μου αρέσει καθόλου και την έχω χαρακτηρίσει και από την εκπομπή ως ομάδα συνταξιούχων. Αφού είμαι σίγουρος ότι στο Σαν Σίρο έχουν βάλει δορυφορικό πιάτο για να πιάνουν Άλτερ και να βλέπουν κάθε πρωί τον Γιώργο Αυτιά… Η Ρεάλ είναι πολύ καλύτερη και έχει και …προπονητή στον πάγκο. Ο Μουρίνιο την ξέρει τη Μίλαν σαν την παλάμη του και πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα των Ιταλών. Παρόλα αυτά όμως έχω σοβαρή ένσταση με την απόδοση. Δεν γίνεται να δίνει 1.50 στον άσσο και 5.0 στο διπλό. Όπως και να έχει μιλάμε για δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες οι φανέλες των οποίων ζυγίζουν από καμιά διακοσαριά κιλά η καθεμία τους. Τι θα ήταν δίκαιο; Δώστο μου στο 1.75 και θα σου πω μπράβο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α ρε φωντο pipman

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
τσελσι αντερ
ρεαλ οβερ
μπραγκα 1
και μετα καμια βρωμα για  :knockinb: και  :fuck1:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
μπραγκα 1 μαρσειγ 1......αρσεναλ 1 ρεαλ 1.....οι δυαδες που θα παιξω και ενα ολα τα champions over gia επιδορπιο

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Τσελσι = Χ στο ημίχρονο - βασικό ποντάρισμα
Ρεάλ = 1 - επιφυλακτικά

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
Τσελσι = Χ στο ημίχρονο - βασικό ποντάρισμα
Ρεάλ = 1 - επιφυλακτικά
πιστευω πως μετα το περσινο δεν θα κανουν καμια ομορφια φετος ελπιζω δηλαδη γιατι θα την παιξω 1

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πιστευω στο διπλο της βασιλειας στην ρώμη μεσα...    :rockon: :rockon:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
O OΠΑΠ εβαλε μπονους στους αγωνες, απο 3 μεχρι 6 ματς! Πλησιαζει καπως τις ιντερνετικες αποδοσεις  >:cheesy:

Τελικά επιλέγει τη λιγότερο συντηρητική επιλογή ο Κάρπιν και βάζει τον επιθετικό Αρι στο ρόλο του τραυματία πλέι μέικερ Αλεξ (πίσω από το μοναδικό προωθημένο Βέλτιον). Με ένα άκρως επιθετικό 4-2-3-1 και δίχως άλλες αλλαγές – εκπλήξεις.

Χωρίς εκπλήξεις και ο Ανσελότι. Στο γνώριμο 4-3-3, με την Καλού να παίρνει τη θέση του Ντρογκμπά στην ενδεκάδα και τον Ανελκά να πηγαίνει σε ρόλο σέντερ φορ. Ο Ζιρκόφ ξεκινάει βασικός στη μεσαία γραμμή και σε ρόλο αριστερού εσωτερικού χαφ. Παίζει κανονικά ο αμφίβολος Εσιέν.

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ (4-2-3-1):Ντίκαν – Παρσίβλιουκ, Σούτσι, Παρέχα, Μακέεφ – Σεσούκοφ, Ιμπσον – ΜακΓκίντι, Αρι, Ντιμίτρι Κομπάροφ – Βέλιτον.

ΤΣΕΛΣΙ (4-3-3):Τσεχ – Φερέιρα, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Α. Κόουλ – Εσιέν, Μίκελ, Ζιρκόφ – Καλού, Ανελκά, Μαλουντά.

Προβλεψεις: Ψαχνω ποιο ισως σπασει απο τους μικρους ασσους, φοβαμαι την Αρσεναλ, ισως Σαχταρ 2 ημιχρονο :) Ουτε η μπραγκα μ αρεσει, για κοντρα το κοβω. Σκεφτομαι και για καμια ανατροπη ημιχ/τελικο! Για ασσους Αγιαξ βλεπω πιο δυνατο μαζι με Μπαγερν-Ρεαλ..

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ξαφνικό πρόβλημα για τη Μίλαν με τον βασικό της τερματοφύλακα Αμπιάτι, ένιωσε πόνους στο γόνατο και ο Αλέγκρι δεν τον υπολογίζει. Κάτω από τα δοκάρια θα κάνει φετινό ντεμπούτο και απόλυτη πρώτη εμφάνιση με τη Μίλαν ο Αμέλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom