ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Και τωρα στο 1-2 ;)Το εφαγε ομως και ειναι στο 1-1... ;)
Και τωρα στο 1-2 ;)Το εφαγε ομως και ειναι στο 1-1... ;)
Το εφαγε ομως και ειναι στο 1-1... ;)
1-3, Κατσε λιγο να σου πω, μαλλον θα ειναι το τελευταιο μου μηνυμα το επομενο, θα το φαω το μπαν..1-2 δεν το γλυτώνεις το μπαν λεμε
1-3, Κατσε λιγο να σου πω, μαλλον θα ειναι το τελευταιο μου μηνυμα το επομενο, θα το φαω το μπαν..
Εννοειται, που αλλου, στον υπνο μου???ρε ζανκλοντ,ολα αυτα τα ματσ τα βλεπεις στο λαιβ και τα πονταρεις?
δηλαδη παρακολουθεις 4-5 ματσ ταυτοχρονα μεσω στριμινγκ?Εννοειται, που αλλου, στον υπνο μου???
H Μεγαλη μαχη στο live γινεται...
Πολυ Ξυλικι μιλαμε..
Αν και να σου πω, θα ηθελα να κοιμαμαι τωρα...
Οχι βρε συ, στριμινγκ αν εχω ορεξη, παιζω και απο ενστικτο και αποδοσεις, μεγαλο κεφαλαιο το ενστικτο...δηλαδη παρακολουθεις 4-5 ματσ ταυτοχρονα μεσω στριμινγκ?
Να το, την ωρα που το εγραφα, εγινε το 1-3 απο τη Χελσμποργκ, περιμενω τη Μολντε, αν θελει και με θελει, θα το κανει, εν τω μεταξυ εχω καλυψει στο μονο...ΤΩρα δηλαδη που κερδιζει η Χελσιμποργκ 1-2, οπως και η Μολντε με 0-1, ειναι καλο να φτιαξεις δυαδα και μονα στο επομενο γκολ τους, αν βλεπεις και την ισοπαλια, μπορεις να κανεις το ιδιο, σιγυρα κι τα δυο, πληρωνουν καλα...
εχω πονταρει ηδηεφαγε κόκκινη χερκουλες το σκορ ειναι 2-1.νομιζω οτι αξιζει να ποντάρουμε στην ανατροπή...3.95 δινει
αντε μωρη βιγιαρεαλ παμε για το τριτο τωραΡε,Ρεεεεεε ειστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ ρρεεεε! Τι ειναι αυτα που πατε και πονταρετε! Κατι 3ες Φινλανδιας και Σιγκαπουρες! Ενα μηνα τωρα δεν παμε καλα, τι ηταν αυτο στο Χαριλαου εψες?
ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ, απλα,σεμνα και ταπεινα.
4αρα ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ, απλα,σεμνα και ταπεινα.
Από πλευράς γηπεδούχων θα κρατήσω πρώτη και καλύτερη τη Μάλμε η οποία έχει φτάσει πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μέσα στην έδρα της (Σβέντμπανκ Αρένα) δεν βγαίνουν νικητές ούτε κομάντος! Έχει 12 νίκες και μία ισοπαλία σε 13 παιχνίδια και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρει η παντελώς αδιάφορη Κάλμαρ να φύγει αλώβητη από εκεί. Ο άσσος 1.50 στον ΟΠΑΠ, στην EXPEKT.COM όμως τη βρίσκουμε στο 1.60!
Ενταξει, παλι γινομαι κακος...
Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πεφτει και εξω, αλοιμονο, αλλα ειναι και ο τροπος που την παθαινει, ε οχι και ετσι...
Αυτο ειναι στοιχημα, ειπαμε δεν παει λογικη και στοιχημα μαζι... ;)