Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
1-3, Κατσε λιγο να σου πω, μαλλον θα ειναι το τελευταιο μου μηνυμα το επομενο, θα το φαω το μπαν..

οχι ρε χαβαλε κανουμε και ο μαλακας αντι να το παιξω.φωρτωσα την μαλμε απο σουηδια.0-0 στο ημίχρονο ειναι

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang:
Λοιπον, πηγα να παιξω Ραντερς στο ημιχρονο με Τσιταντελα στο ημιχρονο σε δυαδα και μονα...
Βαζει ομως η Ραντερς το γκολ και εχουμε αλλαγη πλανου...
Βαζω Τσιταντελα ημιχρονο και κρατησου...Φενερ 2 στο ημιχρονο με 2,10 αποδοση(παει, χαλασα και γω)...
Τελος παντων, γινεται το 1-2 και 1-3 της Φενερ και καλυπτω και λιγο παραπανω με Τσιταντελα να ισοφαριστει απο Παντοβα στο 7,0 αποδοση οπως και εγινε δυστυχως στο 46', οι παλιο μ@λ@κες...!!!! :tickedoff:
Τι ειναι αυτο ρε γμωτο... :headbang:
ΕΠαιξα και το Χ της Ελφσμποργκ στο ημιχρονο με Χελσιμποργκ απο 0-1 που ηταν και οντως ισοφαρισε στο 46' και αυτη, αλλα τι να το κανω αυτο???
Τη δυαδουλα κυνηγουσα ρε γμτο.... :(
ΑΝ την επιανα τη δυαδουλα, δεν το γλιτωνα το μπαν :grin: :grin: :grin:
Βεβαια σου ειπα σαν εναλλακτιη και βελτιστη προτασγ, οτι θα μπορουσες να κυνηγησεις το 2-2 ημιχρονο-τελικο που θα σου εδινε γυρω στο 2,2 αποδοση ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε ζανκλοντ,ολα αυτα τα ματσ τα βλεπεις στο λαιβ και τα πονταρεις?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ρε ζανκλοντ,ολα αυτα τα ματσ τα βλεπεις στο λαιβ και τα πονταρεις?
Εννοειται, που αλλου, στον υπνο μου???
H Μεγαλη μαχη στο live γινεται...
Πολυ Ξυλικι μιλαμε.. :s&m_1:
Αν και να σου πω, θα ηθελα να κοιμαμαι τωρα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εννοειται, που αλλου, στον υπνο μου???
H Μεγαλη μαχη στο live γινεται...
Πολυ Ξυλικι μιλαμε.. :s&m_1:
Αν και να σου πω, θα ηθελα να κοιμαμαι τωρα...
δηλαδη παρακολουθεις 4-5 ματσ ταυτοχρονα μεσω στριμινγκ? :think:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
δηλαδη παρακολουθεις 4-5 ματσ ταυτοχρονα μεσω στριμινγκ? :think:
Οχι βρε συ, στριμινγκ αν εχω ορεξη, παιζω και απο ενστικτο και αποδοσεις, μεγαλο κεφαλαιο το ενστικτο...
Επισης παρακολουθω την πορεια ολων σχεδον των αγωνων, να βλεπω τα σεναρια που φαινονται αδυνατα, αλλα πολλες φορες αποδεικνυονται δυνατα και βαση καποιων απο αυτων, επιλεγω αγωνες με αποδοσεις και αααν μου κατσουν φυσικα...αλλα αν μου κατσουν εστω λιγοι απο αυτους, κανω παρτυ και μαλιστα καλα παρτυ καποιες φορες...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΤΩρα δηλαδη που κερδιζει η Χελσιμποργκ 1-2, οπως και η Μολντε με 0-1, ειναι καλο να φτιαξεις  δυαδα και μονα στο επομενο γκολ τους, αν βλεπεις και την ισοπαλια, μπορεις να κανεις το ιδιο, σιγυρα κι τα δυο, πληρωνουν καλα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΤΩρα δηλαδη που κερδιζει η Χελσιμποργκ 1-2, οπως και η Μολντε με 0-1, ειναι καλο να φτιαξεις  δυαδα και μονα στο επομενο γκολ τους, αν βλεπεις και την ισοπαλια, μπορεις να κανεις το ιδιο, σιγυρα κι τα δυο, πληρωνουν καλα...
Να το, την ωρα που το εγραφα, εγινε το 1-3 απο τη Χελσμποργκ, περιμενω τη Μολντε, αν θελει και με θελει, θα το κανει, εν τω μεταξυ εχω καλυψει στο μονο...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εφαγε κόκκινη χερκουλες το σκορ ειναι 2-1.νομιζω οτι αξιζει να ποντάρουμε στην ανατροπή...3.95 δινει

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Ρε,Ρεεεεεε ειστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ ρρεεεε! Τι ειναι αυτα που πατε και πονταρετε! Κατι 3ες Φινλανδιας και Σιγκαπουρες! Ενα μηνα τωρα δεν παμε καλα, τι ηταν αυτο στο Χαριλαου εψες?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Ρε,Ρεεεεεε ειστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ ρρεεεε! Τι ειναι αυτα που πατε και πονταρετε! Κατι 3ες Φινλανδιας και Σιγκαπουρες! Ενα μηνα τωρα δεν παμε καλα, τι ηταν αυτο στο Χαριλαου εψες?
αντε μωρη βιγιαρεαλ παμε για το τριτο τωρα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Από πλευράς γηπεδούχων θα κρατήσω πρώτη και καλύτερη τη Μάλμε  η οποία έχει φτάσει πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μέσα στην έδρα της (Σβέντμπανκ Αρένα) δεν βγαίνουν νικητές ούτε κομάντος! Έχει 12 νίκες και μία ισοπαλία σε 13 παιχνίδια και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρει η παντελώς αδιάφορη Κάλμαρ να φύγει αλώβητη από εκεί. Ο άσσος 1.50 στον ΟΠΑΠ, στην EXPEKT.COM όμως τη βρίσκουμε στο 1.60!
Ενταξει, παλι γινομαι κακος...
Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πεφτει και εξω, αλοιμονο, αλλα ειναι και ο τροπος που την παθαινει, ε οχι και ετσι...
Αυτο ειναι στοιχημα, ειπαμε δεν παει λογικη και στοιχημα μαζι... ;)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σιγα τη διαφορα το 1,50 με το 1,60 ρε παιδια! Να πω οτι το βρηκε 1,75+ να πω οκ! Σιγα το πολυελαιο :)

ΥΓ 0/3 εγω, ελπιζω να με κοντραρατε σημερα!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Από πλευράς γηπεδούχων θα κρατήσω πρώτη και καλύτερη τη Μάλμε  η οποία έχει φτάσει πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μέσα στην έδρα της (Σβέντμπανκ Αρένα) δεν βγαίνουν νικητές ούτε κομάντος! Έχει 12 νίκες και μία ισοπαλία σε 13 παιχνίδια και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρει η παντελώς αδιάφορη Κάλμαρ να φύγει αλώβητη από εκεί. Ο άσσος 1.50 στον ΟΠΑΠ, στην EXPEKT.COM όμως τη βρίσκουμε στο 1.60!
Ενταξει, παλι γινομαι κακος...
Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πεφτει και εξω, αλοιμονο, αλλα ειναι και ο τροπος που την παθαινει, ε οχι και ετσι...
Αυτο ειναι στοιχημα, ειπαμε δεν παει λογικη και στοιχημα μαζι... ;)

εδωσε και φενερ βεβαια.αλλα ο μαλακας εγω πηγα στην μαλμε και φυσικα κουβα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom