στο αθλητικο στοιχημα του ποδοσφαιρου εχει αγριεψει πολυ η κατασταση,για τον απλο λογο οτι εχει αγριεψει και η συγχρονη μπαλα..
οι κηδιες σκανε σε καθε κουπονι με το κιλο..ακομα και το 1,4 σημερα φτηνεις αιμα τις περισσοτερες φορες για να το πιασεις..
μονο τον τελευταιο μηνα σπασανε μαν.γιουν,τσελσυ,ρεαλ,μπαρτσα,μπαγερν..μιλαμε για ομαδες τοκογλυφιας που εδω και χρονια δινουν μεροκαματο σε πολυ κοσμακη..παρολαυτα σπανε και αυτες πλεον!!!για διοργανωσεις φυση απροβλεπτες σαν το ουεφα και τα εγχωρια κυπελλακια δε μιλω καν..εκει πρεπει να σαι ψυχοπαθης για να παιζεις χοντρα ποσα..
για αυτο υπομονη,μετρημενο πονταρισμα,σωστο διαβασμα καταστασεων και τυχη,για να οδηγηθουμε ταμειο..
Βρε Hitman, αφου το βλεπεις οτι σκανε οι μπομπες, γιατι να καθεσαι να διαβαζεις για να πιασεις το σιγουρο, του 1,40 που περναει δυσκολα και επικαλεισαι και την τυχη???
Παιξε την μπομπα και αν εχεις τυχη, που τη χρειαζεσαι ετσι και αλλιως, θα ανταμειφθεις, γερα...
Ειναι απλα τα πραγματα...
Εγω δηλαδη που δυσκολα παιζω Ελληνικο πρωταθλημα, εχω πιασει σχεδον οσες μπομπες εχουν κατσει, οσες φορες δηλαδη καθησα και ασχοληθηκα λιγο και δεν το απαξιωσα δηλαδη...
Γιατι ενω τον Εργοτελη τον εβλεπα,δεν καθησα ουτε να τον πονταρω πουθενα..
Η Τριπολη ομως, εκανε καραμπαμ!!!!
ΕΚανα μια μεγαλη π@π@ρι@ ομως, πηγαινοντας και παιζοντας στον ΟΠΑΠ, μετα τη δουλεια χθες το απογευμα κατα τις 17:00, ειχα ριξει μια μικρη ματια στα παιχνιδια και ειπα να παιξω μονο ενα δελτιο μικρης αξιας...
ΕΙδα το διπλο του Αστερα και της Γκλαντμπαχ στο ημιχρονο και να φανταστεις ανακαλυψα οτι ο Αστερας παιζοταν και σε δυαδα!!!
Λεω, δε βαζω μια δυαδουλα αυτα δυο ματς κανα 50αρικο, εχουν μεγαλη τυχη αυτα τα ματς..
Τοσα ειχα πανω μου και λεω, χεσε καλυτερα, ειπα να μην βαλω λεφτα, θα βαλω ενα Φινλανδικο που με παει...
Και βαζω την Ταμπερε Γιουναιτεντ που δεν καιγοταν και επαιζε στην Βαασα και ετσι εβαλα περιπου 10 ευρουλακια και θα εβγαζε καπου 600-700 ευρουλακια η τριαδα...
Περιττο να σας πω οτι η αρχικη δυαδα καθησε ασαλιωτη στο ημιχρονο και η Ταμπερε ενω προηγηθηκε στο ημιχρονο εφαγε δυο γκολακια σε 10' και τελειωσε με 2-1
ΟΙ μ@λ@κιες πληρωνονται, γι αυτο και λεω οτι πολλες φορες δε χρειαζεται και δευτερη σκεψη, μπορει και να σε στειλει η πολυ μελετη...
Οταν μπασταρδεψω Φινλανδικο με αλλο πρωταθλημα τον εχω πιει, βασικος κανονας που τον ξεχνω μερκες φορες
Βεβαια, πηγαινοντας σπιτι τα επαιξα αυτα, δεν ημουν τρελος να μην τα παιξω, οπως και το διπλο της ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ(ονομα και αυτο) σε συστημα με τη Στανταρ Λιεγης που τον ηπιε, αλλα κατι πηραμε, μονο οι τρεις αγωνες στο ιντερνετ, εδωσαν 218 αποδοση, βεβαια λογω συστηματος δεν ειχα μεγαλο πολλαπλασιαστη, αλλα πλαι μ@λ@κι@ που δεν επιαξα δυαδα
...
Τελος παντων, ειναι καιρος ισως να κατσουν και τιποτα μπομπες στο Τσου-λου, θελω να πιστευω, θα δουμε...