You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Eλλαδα κατα 60-70%
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Αυτα ειναι σφουγγαριστρες ρε!!! Δεν ειναι κουβαδες
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
στρατηγε μου διαβασε της ετικετες !!!!!!!!!!!!!! κουβαδες εργονομικη κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτα ειναι σφουγγαριστρες ρε!!! Δεν ειναι κουβαδες
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Οταν παιζουν μεγαλες ομαδες, οπως Ρεαλ, Μπαρτσα, Μαντσεστερ κ.λ.π., ειναι βλακεια να τις κοντραρεις, οταν για παραδειγμα, εχει 10-15 αποδοση η νικη του αουτσαιντερ και ακομα και 5 το Χ...να πώ και εγώ την άποψή μου???
το τί αποδόσεις δίνει ο κάθε μπουκ δεν έχουν σημασία...
λές ότι παίζεις μόνο μεγάλες αποδόσεις,και καλά κάνεις,...αλλά...
τι και ποιά είναι η μεγάλη απόδοση???
η μεγαλύτερη απόδοση που έπαιξα τα 15 χρόνια που παίζω στοίχημα ήταν ένας αγώνας για το κύπελλο αγγλίας...
αρσεναλ-με κάποια(δεν την θυμάμαι καν,πιο κάτω και από κόνφερανς) και το έδιναν 1.25...εγώ το έβλεπα 1.001...
σαν να έπαιζε δηλαδή αεκ π.χ.-με κάποια ομάδα από την β' ερασιτεχνική κάποιου νομού...
τί θέλω να πώ???
το στοίχημα είναι θέμα αποδόσεων,όπως πολύ σωστά λές,αλλά η απόδοση να είναι value bet...
που θέλω να καταλήξω???
πάρε έναν αγώνα,ανάλυσέ τον,και δες τις πιθανότητες που έχει κάποιο σημείο...
αν στο προσφέρουν πάνω από την αξία του ή τουλάχιστον ίση με αυτή τότε ποντάρισέ το...
καλές οι μεγάλες αποδόσεις,σε αριθμούς,αλλά όχι πάντα value bet ...
Το ποσοστο γκελας αυτων των ομαδων ειναι πολυ μικρο, οποτε δεν αξιζει να κοντραρεις...
Τωρα εγω ψαχνω και κατα τη γνωμη μου βρισκω ποιες αποδοσεις ειναι υπερβολικες και αυτες κτυπαω και μια τακτικη ειναι να τις κτυπας στο ημιχρνο ή και στο πρωτο γκολ, σαν στοιχειο αιφνιδιασμου, το οποιο εχει σχετικα μεγαλη επαληθευση και δινει πολυκαλες αποδοσεις...
Χθες οι αγωνες που βρηκα, ηταν σαφως τετοιοι, δηλαδη ειδικα σε μια τετοια περιοδο που οι ομαδες δεν ειναικαι ετοιμες, δεν μπορεις να μου εχεις αποδοσεις 15 σε μια Σλοβακικη που παιζει κοντρα στην Στουτγκαρδη, ποια ειναι η Στουτγκαρδη δηλαδη???Θα κερδισει μονο με τη φανελα της???Οπως και αυτος της Λεφσκι με την Αικ Στοκχολμης με 9-10 το διπλο δηλαδη, εχει τοση διαφορα η Λεφσκι με την Αικ???
Οχι βεβαι, γι αυτο και προηγηθηκε η Αικ, ασχετα αν εχασε τελικα, εγω τη δουλεια μου την εκανα και μετα ας ετρωγε και πεντε, παντως το ενα που ηθελα να βαλει στο ημιχρονο, το εβαλε...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Λοιπον.... Οι δυο ημιτελικοι του παγκοσμιου στο μπασκετ που ξεκιναει αυριο κατα 80-90% ειναι Αμερικη-Ισπανια και Αργεντινη με τον νικητη του αγωνα Ελλαδας-Τουρκιας που θα γινει την Τριτη...
Και ολα αυτα ετσι οπως εβγαλα στα σταυρωματα, καπως ετσι που βγαινουν.
Οποιος γουσταρει μακροπροθεσμα bet ας προσελθει...
Και ενα ακομα...
Νικητης Α! Ομιλου Αργεντινη
Και ολα αυτα ετσι οπως εβγαλα στα σταυρωματα, καπως ετσι που βγαινουν.
Οποιος γουσταρει μακροπροθεσμα bet ας προσελθει...
Και ενα ακομα...
Νικητης Α! Ομιλου Αργεντινη
Η ιταλική bwin (λογικά και η παγκόσμια) δίνει το να μπούνε πάνω από 150,5 πόντους στο ματς της Εθνικής με την Κίνα @2.02 μου φαίνεται καλο vfm για μονό στοιχηματάκι !
Θα σπρώξω ένα 50ευρο...
Άλλα σημεία που μου αρέσουν σήμερα είναι οι άσοι της Λάρισας ,της Μαδέιρα και της Καέν, @2.00, @2.10 και @1.91 ...40 ευρω στην τριάδα και περιμένουμε τα αυριανά !
Θα σπρώξω ένα 50ευρο...
Άλλα σημεία που μου αρέσουν σήμερα είναι οι άσοι της Λάρισας ,της Μαδέιρα και της Καέν, @2.00, @2.10 και @1.91 ...40 ευρω στην τριάδα και περιμένουμε τα αυριανά !
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Kαναδας-Λιβανος 5.5 1
Η.Π.Α - Κροατια 23.5 1
19.5 Ακτη Ελεφαντοστου- Τουρκια 2
14.5 Γαλλια - Ισπανια 1
10.5 Γερμανια- Αργεντινη 2
Η.Π.Α - Κροατια 23.5 1
14.5 Γαλλια - Ισπανια 1
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Δυσκολο ρε παιχτη μου... Πως θα γινει?Η ιταλική bwin (λογικά και η παγκόσμια) δίνει το να μπούνε πάνω από 150,5 πόντους στο ματς της Εθνικής με την Κίνα @2.02 μου φαίνεται καλο vfm για μονό στοιχηματάκι !
Θα σπρώξω ένα 50ευρο...
Η Ελλαδα θα βαλει 75 - 85, η Κινα...????? Πανω απο 55-65 δεν το βλεπω ποτε...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
3αδες παιχτη?Kαναδας-Λιβανος 5.5 1
Η.Π.Α - Κροατια 23.5 1
14.5 Γαλλια - Ισπανια 1
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Τι τριαδες ωρε? Μονα και δυαδες τα παιζω εγω
Δυσκολο ρε παιχτη μου... Πως θα γινει?
Η Ελλαδα θα βαλει 75 - 85, η Κινα...????? Πανω απο 55-65 δεν το βλεπω ποτε...
Ποντάρω στο ότι δε θα φτουράμε πολύ στη ρακέτα ελεώ απουσίας Σόφο και ότι θα παίξουμε πιο ανοιχτά...συν στο ότι ο Καζλάουσκας δεν είναι τόσο "αμυντικός" προπονητής !
Συμφωνώ για τις δυάδες, μονά...σήμερα κάνω μια εξαίρεση μιας και δε με με εμπνέουν πολύ τα άλλα παιχνιδια...
για τολμηρούς θα πρότεινα τον άσσο της Ουντινέζε και Χ τον Ηρακλή στο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό !
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Εγω τα βλεπω πολυ απλα σημερα στο μπασκετακι, οι διαφορες των ομαδω ειναι τρομακτικες πραγματικα...!!! Θα γραψω αλλα τρια τεσσερα με πολυ καλες πιθανοτητες να βγουνε...
Αυστραλια-Ιορδανια 17.5 1
21.5 - Τυνησια- Σλοβενια 2
Ελλαδα- Κινα 20.5 1 Λιγακι επιφοβο λογω μη συμμετοχης του Σοφο του Φωτση και του Μπουρουση... Αλλα νομιζω οτι θα κερδισουμε ανετα, η Κινα κατεβαινει στο τουρνουα χωρις τον Γιαο...
Ελλαδα- Κινα 20.5 1 Λιγακι επιφοβο λογω μη συμμετοχης του Σοφο του Φωτση και του Μπουρουση... Αλλα νομιζω οτι θα κερδισουμε ανετα, η Κινα κατεβαινει στο τουρνουα χωρις τον Γιαο...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Καλο πρωταθλημα για εκπληξεις, ειναι το Γερμανικο, οποτε μια δυαδουλα με Βερντερ-Κολωνια 2 στο ημιχρονο και Βολφσμπουργκ-Μαιντζ 2 στο ημιχρονο δινει πολυ καλη αποδοση...
Φυσικα τα παιζεις και μονα, για καλυψη αν χασεις το ενα, που και κερδος βγαζεις ακομα και με το ενα.Αν χασεις και τα δυο, δε χαθηκε και τιποτα...
Εξ αλλου με μικρο πονταρισμα, μπορεις να εχεις μεγαλο κερδος, ενω αν παιξεις δυο under ή over, που εχουν βεβαια σε πιθανοτητες μεγαλυτερο ποσοστο (γιατι ειναι 50-50), αλλα με αποδοσεις 1,75 και 1,85 για παραδειγμα θα πρεπει να πονταρεις πολλα λεφτα για ικανοποιητικο κερδος και αν χασεις, με το ιδιο πονταρισμα, θα πρεπει να πιασεις τουλαχιστον μια φορα μεσα στις επομενες δυο φορες ωστε να καλυψεις το πονταρισμα σου...ΑΝ δεν πιασεις, αρχιζεις και κυνηγας το θηριο και μετα σου φατινε ολα και ολα ειναι στημενα κ.τ.λ...
Αξιζει?
Φυσικα τα παιζεις και μονα, για καλυψη αν χασεις το ενα, που και κερδος βγαζεις ακομα και με το ενα.Αν χασεις και τα δυο, δε χαθηκε και τιποτα...
Εξ αλλου με μικρο πονταρισμα, μπορεις να εχεις μεγαλο κερδος, ενω αν παιξεις δυο under ή over, που εχουν βεβαια σε πιθανοτητες μεγαλυτερο ποσοστο (γιατι ειναι 50-50), αλλα με αποδοσεις 1,75 και 1,85 για παραδειγμα θα πρεπει να πονταρεις πολλα λεφτα για ικανοποιητικο κερδος και αν χασεις, με το ιδιο πονταρισμα, θα πρεπει να πιασεις τουλαχιστον μια φορα μεσα στις επομενες δυο φορες ωστε να καλυψεις το πονταρισμα σου...ΑΝ δεν πιασεις, αρχιζεις και κυνηγας το θηριο και μετα σου φατινε ολα και ολα ειναι στημενα κ.τ.λ...
Αξιζει?
Εγω τα βλεπω πολυ απλα σημερα στο μπασκετακι, οι διαφορες των ομαδω ειναι τρομακτικες πραγματικα...!!! Θα γραψω αλλα τρια τεσσερα με πολυ καλες πιθανοτητες να βγουνε...
Σε αυτό ποντάρω κι εγώ...ότι θα παίξουν με τα 1,2,3 που είναι τα θεωρητικά ατού τους. Επίσης θα είναι ευκαιρία για τους "δεύτερους" ψηλούς μας να δειξουν τι αξίζουν...ελπίζω κι εύχομαι να έχουμε ανοιχτό παιχνίδι.
Στρατηγέ με ψήνεις να σπρώξω 50ευρο σε δυαδούλα με τα handicaps !
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
τί λέτε για 198 199 227 232 όλα άσσο ημίχρονο;
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.596
- Πόντοι
- 6.495
Οποιος θελει να κονομησει ας παιξει τον Σκολα για πρωτο σκορερ της διοργανωσης στον οπαπ με 15 αποδοση..
Η Αργεντινη αν νικησει την Σερβια στον ομιλο θα παιξει το πρωτο της δυσκολο ματς στον ημιτελικο με Ελλαδα..Ισπανια και ΗΠΑ δεν θα τις βρει μεχρι τοτε..
Πριν λιγο καιρο ειχα βαλει και κατι ψιλα στην Αργεντινη(23.5 αποδοση τοτε)για κατακτηση καθως ακουγα οτι ο Νοτσιονι που επαιξε σε καποια φιλικα θα ηταν πανετοιμος..Αλλα τελικα οι Σιξερς δεν του επετρεψαν να ρισκαρει κ δεν θα ειναι παρων στο τουρνουα..
Η Αργεντινη αν νικησει την Σερβια στον ομιλο θα παιξει το πρωτο της δυσκολο ματς στον ημιτελικο με Ελλαδα..Ισπανια και ΗΠΑ δεν θα τις βρει μεχρι τοτε..
Πριν λιγο καιρο ειχα βαλει και κατι ψιλα στην Αργεντινη(23.5 αποδοση τοτε)για κατακτηση καθως ακουγα οτι ο Νοτσιονι που επαιξε σε καποια φιλικα θα ηταν πανετοιμος..Αλλα τελικα οι Σιξερς δεν του επετρεψαν να ρισκαρει κ δεν θα ειναι παρων στο τουρνουα..
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Βεβαια, ειδικα το Σαββατο για μενα ειναι καταραμενη ημερα, αλλα στο περελθον εκανα βλακειες, γιατι συνηθως επαιζα 2 Γερμανικα για παραδειγμα και τα οποια συνηθως επιανα, αλλα παρασυρομουν και εβαζα 4αδα ή πενταδα με Τσαμπιονσιπ και κονφερενς για παραδειγμα και κατεστρεφα τα Γερμανικα...
Τωτα αλλαζω ρωτα, οξω τα Αγγλικα...
Ξεχασα να πω οτι ακομα και η Σαλκε με Αννοβερο μπορει να παιχτει 2πλο στο ημιχρονο, σε τσοντα στη δυαδα με μικρο πονταρισμα, δηλαδη ξερη τρυαδουλα που βγαζει αποδοση ομως 185...Αν φοβασαι, βαλε 1 ευρω ρε φιλε, πες οτι σου επεσε απο την τσεπη ρε παιδακι μου...
Αν δε θες πολυ ρισκο και φοβασαι, πιο ασφαλες φαινομενικα και με μεγαλυτερο ποσοστο επαληθευσης ειναι ολες αυτες οι ομαδες να παιχτουν στο πρωτο γκολ τα αουτσαιντερ που δινουν 3.0, 3.30 και 3.75, οποτε μια δυαδα με μονα η΄ και τρυαδα σε συστημα "2-3 (trixie), δεν ειναι ασχημο παιξιμο, αν βαλεις για παραδειμα σε αυτο το συστημα, πολλαπλασιαστη 4, εχεις 20 ευρω πονταρισμα και σου βγαζει καπου 300 ευρω κερδος, ικανοποιητικα θα ελεγα απο το να παιξεις 3 παιχνιδια καρφι "χαμηλου" ρισκου(αποδοσεις 1.50-1.75) για παρεις 60-70 ευρω για παραδειγμα...
Τωτα αλλαζω ρωτα, οξω τα Αγγλικα...
Ξεχασα να πω οτι ακομα και η Σαλκε με Αννοβερο μπορει να παιχτει 2πλο στο ημιχρονο, σε τσοντα στη δυαδα με μικρο πονταρισμα, δηλαδη ξερη τρυαδουλα που βγαζει αποδοση ομως 185...Αν φοβασαι, βαλε 1 ευρω ρε φιλε, πες οτι σου επεσε απο την τσεπη ρε παιδακι μου...
Αν δε θες πολυ ρισκο και φοβασαι, πιο ασφαλες φαινομενικα και με μεγαλυτερο ποσοστο επαληθευσης ειναι ολες αυτες οι ομαδες να παιχτουν στο πρωτο γκολ τα αουτσαιντερ που δινουν 3.0, 3.30 και 3.75, οποτε μια δυαδα με μονα η΄ και τρυαδα σε συστημα "2-3 (trixie), δεν ειναι ασχημο παιξιμο, αν βαλεις για παραδειμα σε αυτο το συστημα, πολλαπλασιαστη 4, εχεις 20 ευρω πονταρισμα και σου βγαζει καπου 300 ευρω κερδος, ικανοποιητικα θα ελεγα απο το να παιξεις 3 παιχνιδια καρφι "χαμηλου" ρισκου(αποδοσεις 1.50-1.75) για παρεις 60-70 ευρω για παραδειγμα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K