Επισκέπτης
Α και τον άνθρακα βλέπω να κάνει 2πλο σήμερα στην Καβάλα...
Έχεις κάτι εμπνεύσεις τελικά!!!!!!!!!!!
Α και τον άνθρακα βλέπω να κάνει 2πλο σήμερα στην Καβάλα...
Δεν έκατσε η μπόμπα δυστυχώς ρε φίλε τι να κάνουμε...Έχεις κάτι εμπνεύσεις τελικά!!!!!!!!!!!
ρε πουστη μου δεν γινονται αυτα αναστησατε τους πεθαμενου σημερα!!!!!παντως ευτυχως ρεφαρα με βαλενθια γιατι πιο πριν με πεταξε η πουταν η εσπανιολ στο 94!!!!!!παντως σημερα ειδικα στο πρωτο ημιχρονο δεν βλεποσασταν με τιποοτα.Δεν έκατσε η μπόμπα δυστυχώς ρε φίλε τι να κάνουμε...
Η Φιόρε πέρασε,η Ρείντζερς κέρδιζε 1-0 και διακόπηκε λόγω κακοκαιρίας η συνέχεια μάλλον άυριο...
Μπόντο...μην ξαναποντάρεις στην ομάδα μου λεφτά,μας γκαντέμιασες...
μακράν η χειρότερη εμφάνιση σήμερα
Και που να δεις κάτι έγκυρες πληροφορίες που δίνει με πμ!Πρέπει να έχει καταστρέψει πολύ κόσμο!Έχεις κάτι εμπνεύσεις τελικά!!!!!!!!!!!
Σου είπα ρε παπαρίδη,δεν την διασταύρωσα αλλά και μόνο λόγω της βρώμας που βγήκε άξιζε το ρίσκο...Και που να δεις κάτι έγκυρες πληροφορίες που δίνει με πμ!Πρέπει να έχει καταστρέψει πολύ κόσμο!
Και κουβά και ισοπαλία ανεύθυνε!Σου είπα ρε παπαρίδη,δεν την διασταύρωσα αλλά και μόνο λόγω της βρώμας που βγήκε άξιζε το ρίσκο...
Κλάψε τώρα...
Εσύ πήγες κουβά....εγώ περιμένω να συνεχιστεί το ματς της Ρεϊντζερς για να τα τσεπώσω...Και κουβά και ισοπαλία ανεύθυνε!
Μια χαρά ΣΚ ήτανε!Εσύ πήγες κουβά....εγώ περιμένω να συνεχιστεί το ματς της Ρεϊντζερς για να τα τσεπώσω...
Κλάψε τώρα...
Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα μόνο!Τι έχεις σταμπάρει?Ο ΟΠΑΠ δίνει στοιχήματα για το ποιός θα πάρει πρωτάθλημα, ποιός θα πέσει κτλ κτλ ?
Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα μόνο!Τι έχεις σταμπάρει?
Δεν ξέρω αδερφέ...Μια χαρά ΣΚ ήτανε!
Θα συνεχιστεί σήμερα το Σκωτσέζικο?
Παρεπιπτόντως σήμερα μου αρέσουν κάποια παιχνιδάκια με υψηλές αποδόσεις και θα ρισκάρω...Μπάνφιλντ 1 , Σαν Πάουλι 2 , Νιούελς 2Χ , Νιουκαστλ όβερ και Ακαδέμικα Χ1 !
Δε νομίζω!!!Εγώ την Λάρισα φοβάμαι από αυτές που είναι λίγο πιο πάνω...Για το ποιός θα πέσει. Ο Αστέρας
Δεν τα παίζω όλα μαζί!!!!Αφού μου ψιλοαρέσουν....Δεν ξέρω αδερφέ...
Όλο το κουπόνι θα παίξεις ρε???
Η St.Pauli που παίζει και τη δίνεις 2???
πανθρακικος κομποτης και θα παιχθει ατρομητο και παςΓια το ποιός θα πέσει. Ο Αστέρας
Δεν σε σώζει τίποτα τώρα!πανθρακικος κομποτης και θα παιχθει ατρομητο και πας
πανθρακικος κομποτης και θα παιχθει ατρομητο και πας