Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Με τη μπάγερν έκανα μεγάλη μαλακία γιατί πήγα αδιάβαστος(πολλές απουσίες)...Γράψε τους στα @@ σου μπουλ και πες μας πάλι τι να μην παίξουμε!
Με τη μπάγερν έκανα μεγάλη μαλακία γιατί πήγα αδιάβαστος(πολλές απουσίες)...Γράψε τους στα @@ σου μπουλ και πες μας πάλι τι να μην παίξουμε!
Μη μου κωλοτρίβεσαι...
Αυτό να το πεις στον νταλικίερη που θα σε πάρει με ότοστοπ για να κατέβεις Αθήνα έτσι απένταρος που πας να μείνεις.
Αν και συμφωνούσαμε σε πολλά koko...τελικά τους ξεμουνιάσαμε!
και ενα με ωραια αποδοση με λιγο πονταρισμα
ημιχρονο-τελικο 1-Χ για τον γαυρο με αποδοση 15
Στη Βίγια έχει πέσει πολύ φόρτωμα και ανυσηχώ...ΑΕΚ στο 1.50????? :o :o :oΒιγιαρεάλ 1 , ΑΕΚ 1 και όβερ , Τζένοα όβερ , Κλουζ 1 !
Βιγιαρεάλ 1 , ΑΕΚ 1
Στο 1.70 την πόνταρα!Ναι νομίζω ότι σύμφωνα με αυτά που είδα στο προηγούμενο παιχνίδι....θα νικήσουμε!Στη Βίγια έχει πέσει πολύ φόρτωμα και ανυσηχώ...ΑΕΚ στο 1.50????? :o :o :o
Τόσο σιγουράντζα την έχεις???για τον πέουλα απόδοση είναι αυτή...
Η βιγιαρεαλ παιζεται παρα πολυ....Βιγιαρεάλ 1 , ΑΕΚ 1 και όβερ , Τζένοα όβερ , Κλουζ 1 !
Κάτσε να τσεκάρω κι εγώ αποδόσεις στην Ιντερβέττεν...και το 2πλο της Βαλένθια μου αρέσει όπως και το όβερ της Ρόμα...Στο 1.70 την πόνταρα!Ναι νομίζω ότι σύμφωνα με αυτά που είδα στο προηγούμενο παιχνίδι....θα νικήσουμε!