Λοιπόν, σύντροφοι.
Επειδή αρκετά μαλακιστηκα ποστάροντας χαζά δελτία για χαβαλέ, υπόσχομαι σύντομα να δημοσιεύω δελτία από τον προσωπικό μου λογαριασμό στην 365 με units και έσοδα μηνιαίως.
Για να γίνει αυτό, θα χρειαστείτε λογαριασμό στην 365 οπωσδήποτε, γιατί οι υπόλοιπες στοιχηματικες έχουν ελλείψεις επιλογών. Επίσης θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2000-3000€ αρχικό κεφάλαιο αν θέλετε να έχετε αρκετά έσοδα. Οποιαδήποτε έσοδα έχουμε στο τέλος κάθε μήνα μπορείτε να τα αφήνετε μέσα ως επιπλέον κεφάλαιο αυξάνοντας την αξία του unit ή να τα τρώτε σε πουτάνες, δίκη σας απόφαση.
Δώστε μου ένα πενταήμερο μέχρι τέλος του μήνα γιατί έχω ταξίδι Βουλγαρία και μόλις με το καλό επιστρέψω θα ξεκινήσουμε σωστά. Το τονίζω, σωστά. Γι’ αυτό μαζέψτε γκαφρα και μη τα ξοδεύετε. Ακόμα και 200-500€ να είναι, δε πειράζει, πάλι έσοδα θα έχουμε. Εάν υπάρξει μήνας με ζημιά, θα είναι μικρή και δε θα επηρεάσει τίποτα.
Απλά, το σύστημα αυτό προϋποθέτει υπομονή γαϊδουρινή τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι για να κάνουμε τη σούμα. Τα κέρδη μπορεί να είναι 10,000€ μπορεί να είναι και 2000€ μπορεί και 40000€ μπορεί και 100000€, ανάλογα με το bankroll.
Το σάιτ έχει ανάγκη από αναβάθμιση στο κομμάτι του στοιχήματος, θα κάνω την αρχή. Δώστε μου 5 μέρες.