msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Μηπως μπερδευτηκες με καμια αλλη αποδοση; Το τελικο 5.90 το δινει
Θα καναν λάθος οι μαλάκες του stoixima.gr που διαβάζω.. είπα κι εγώ....
Μηπως μπερδευτηκες με καμια αλλη αποδοση; Το τελικο 5.90 το δινει
να μην κοιτας ποτε αποδοσεις απο τριτα σαιτ. Ακομα κι αν ηταν σωστες την ωρα που γραφτηκε το αρθρο, μεσα σε λιγες ωρες παντα αλλαζουν βασει των πονταρισματων. Καποιες αλλαζουν δραματικα μαλιστα. Μονο απευθειας απο τη-τις στοιχηματικη-ες που παιζειςΘα καναν λάθος οι μαλάκες του stoixima.gr που διαβάζω.. είπα κι εγώ....
καλυτερη με ποιο κριτηριο; καμια δεν ειναι τελεια.ποια ειναι η καλυτερη,εδω και οχτω χρονια παιζω ΜΟΝΟ στοιχημαν αλλα βλεπω οτι η σελιδα της εχει συχνα κολληματα,ποια λετε οτι ειναι η καλυτερη?
εχω παιξει μπετ365 και γουιλιαμ χιλ οπου ηταν οι καλυτερες κατα την αποψη μου,μετα το θεμα της αδειοδοτησης κατευθηνθηκα αναγκαστικα στην στοιχημαν η στοιχημαν πρεπει να ειναι η συνεχεια της μπετοτο μαλλον.καλυτερη με ποιο κριτηριο; καμια δεν ειναι τελεια.
Ανοιγεις λογαριασμο σε ολες, παιρνεις τα μπονους πρωτης καταθεσης απο ολες, και στο τελος αποφασιζεις σε ποια θες να βαζεις τα λεφτα σου.
τις βαζεις σελιδοδεικτη στο pc και τσιμπας και τα free απο την καθεμια
Αν πας στο ζεφυρι θα βρεις σίγουρα τυπε, παίζει κ στον Κεραμεικό. Πάλι
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
Παιδια μια ερωτηση με αυτο το καινουργιο μοντελο της Ferrari αν κυκλοφορησει καποιος στην αθηνα μπορει να βγαλει ωραια γκομενα η εστω μετρια ?
Μήπως έχεις πληροφορίες για όλες. Δηλ βετ365 100% μέχρι 100ε κατάθεση, ανάληψη μετά από 5 φορές ρολοβερ νοβιμπετ 100% μέχρι 150ε ανάληψη μετά από 600ε ρολινερ κλπ λλπκαλυτερη με ποιο κριτηριο; καμια δεν ειναι τελεια.
Ανοιγεις λογαριασμο σε ολες, παιρνεις τα μπονους πρωτης καταθεσης απο ολες, και στο τελος αποφασιζεις σε ποια θες να βαζεις τα λεφτα σου.
τις βαζεις σελιδοδεικτη στο pc και τσιμπας και τα free απο την καθεμια
δεν σε είχα για τις προσφορέςΜήπως έχεις πληροφορίες για όλες. Δηλ βετ365 100% μέχρι 100ε κατάθεση, ανάληψη μετά από 5 φορές ρολοβερ νοβιμπετ 100% μέχρι 150ε ανάληψη μετά από 600ε ρολινερ κλπ λλπ
Έχεις την ενημέρωση, Εάν ναι βαλτή μας ενδιαφέρει πολλούς για τα μπόνους, ανάλογα με τους όρους βέβαια
Η βάλε. Όσες γνωρίζεις τουλαχιστομ
Μόνο προσφορές κερδίζεις η με αρμπ. Αλλιώς ισχύει ο παίζων χάνει και ο οίνων μεθαδεν σε είχα για τις προσφορές
Αν ίσχυε αυτό τότε θα τους άφηναν όλους να παίζουν χωρίς να βάζουν γελοία ή και μηδενικά όριαΜόνο προσφορές κερδίζεις η με αρμπ. Αλλιώς ισχύει ο παίζων χάνει και ο οίνων μεθα
Εννοείς στο αρμπ. Κάποια στιγμή μπαναρεσε, ανάλογα πόσο κραυγαλέα παίζεις, κι ανάλογα τον μπουκ . Πάντως εγώ απλά ρώτησα τι προσφορές υπάρχουν τώρα ανά εταιρεία. Μήπως ξέρεις?Αν ίσχυε αυτό τότε θα τους άφηναν όλους να παίζουν χωρίς να βάζουν γελοία ή και μηδενικά όρια
πονταρίσματος σε όσους κερδίζουν
γιατι τυπε μου, παιρνω ποσοστα; αλλη δουλεια δεν ειχα να μπαινω σε 13-15 εταιριες και να ψαχνω ξεχωριστα προσφορεςΜήπως έχεις πληροφορίες για όλες. Δηλ βετ365 100% μέχρι 100ε κατάθεση, ανάληψη μετά από 5 φορές ρολοβερ νοβιμπετ 100% μέχρι 150ε ανάληψη μετά από 600ε ρολινερ κλπ λλπ
Έχεις την ενημέρωση, Εάν ναι βαλτή μας ενδιαφέρει πολλούς για τα μπόνους, ανάλογα με τους όρους βέβαια
Η βάλε. Όσες γνωρίζεις τουλαχιστομ
Οχι δεν ξερω, νομιζω εχουν κατα περιοδους? Και οχι δεν εννοω στο αρμπ που ετσι κι αλλιως ειναιΕννοείς στο αρμπ. Κάποια στιγμή μπαναρεσε, ανάλογα πόσο κραυγαλέα παίζεις, κι ανάλογα τον μπουκ . Πάντως εγώ απλά ρώτησα τι προσφορές υπάρχουν τώρα ανά εταιρεία. Μήπως ξέρεις?
Δεν υπάρχει φορά παρτιδαγιατι τυπε μου, παιρνω ποσοστα; αλλη δουλεια δεν ειχα να μπαινω σε 13-15 εταιριες και να ψαχνω ξεχωριστα προσφορες
οι περισσοτερες, αν οχι ολες, εχουν στην αρχικη σελιδα τους την προσφορα για νεα μελη. Φατσα φορα.
Αν καποια δεν το εχει, τοτε μαλλον δεν δινει προσφορα εγγραφης, πχ vistabet. Κατα τα αλλα αν εισαι εξυπνος μπορεις να καρπωθεις ολα τα μπονους μαζεμενα και να παιζεις αντιθετα μπετς μεταξυ των εταιριων χανοντας μονο την γκανιοτα και καθαριζοντας το μπονους, αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα και δεν ειναι για αρχαριους.
Κατα τα αλλα οπως ειπα, οποιος παιζει συχνα στοιχημα ΠΡΕΠΕΙ να παρει ολα τα μπονους και να κανει εγγραφη σε ΟΛΕΣ τις εταιρειες. Ειναι δωρο λεφτα πως το λενε, αφου τα τζογαρεις ετσι κι αλλιως. Πρεπει να τα πονταρεις 5 φορες. Ε και; Αφου ετσι κι αλλιως θα το κανεις μεσα σε 5-10 μερες, δεν αλλαζει κατι για σενα, εκτος αν εισαι παντελως αφραγκος, που μεταξυ μας δεν θα επρεπε να τζογαρεις αλλα λεμε τωρα
τυπε παιζω χρονια, δεν εκανα εγγραφη σε ολους προσφατα για να τα θυμαμαι.Δεν υπάρχει φορά παρτιδα
Παλιά υπήρχε τώρα απαγορεύτηκε. Ξέρεις κάποιες πιυχεις παίξει εσύ? Εάν ναι γραφτες, τι δίνουν, δεν χαλάει το πληκτρολόγιο...
Έτοιμος για Χριστούγεννα στην Πράγα ,Χρηστάρα;Καλημερα. Πριν Λιγο στον ΟΠΑΠ επαιξα το Παιχνιδι Ολυμπιακος-Λαμια που ειναι προγραμματισμενο για τις 4 το μεσημερι σημερα 14500 ευρω στον Ασσο