χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.770
- Πόντοι
- 606

Τι σου εκαναν ?κατα καιρους εχω πει καλα λογια για τη στοιχιμαν, και επιμενω οτι σαν σαιτ ειναι το καλυτερο για τα δικα μου δεδομενα. Αλλα σαν εταιρεια μαγκες ποοοοοο μου εχει κανει τα νευρα τσαταλια, παιζω σε ΟΛΕΣ τις εταιρειες πανω απο 10 χρονια και τετοια καψονια δεν μου εχει κανει αλλος.
Δημιουργήστε λογαριασμό στην σελίδα Helabet.
Αμα αρχισεις να τους τρως λεφτα θα καταλαβεις απο μονος σου.Τι σου εκαναν ?
ιδια γκανιοτα με τους αλλους εχει συνηθως, δεν τα εχω τσεκαρει ολα. Μεχρι και surebets εχω βγαλει απο κει μεσα με τα λαθη που κανουν ωρες ωρες. Μετρια εταιρεια ειναι (νομιζω το λαιβ της ειναι αθλιο) αλλα με βολευουν καποιες προσφορες για να κανω μπαζα τα μπονους, και μου δινει συχνα πυκνα freebets, οποτε αναγκαστικα εχω λεφτα μεσα σχεδον παντα.@paparotriftoulas μαλακα αυτή η Betshop έχει τις χειρότερες αποδόσεις που έχω δει, ακόμα και σε ματς 48ωρου, τι φάση... πότε προλαβαίνουν...
ουτε οι γαυροι δεν το επαιξαν αυτο χρηστοΟλυμπιακός
Τελικό Αποτέλεσμα
Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός
Σήμερα, 22:00
7.05
γιαυτο πλουτιζουν οι μπουκ μεικερουτε οι γαυροι δεν το επαιξαν αυτο χρηστο
με επεισες, ριχνω βομβα διπλο μονόγιαυτο πλουτιζουν οι μπουκ μεικερτο στοιχημα ειναι εμποριο δινεις λιγα για να παρεις πολλα εδω μας δινουν πολλα οι μπουκ και εμεις λιγα
![]()
οταν η Παναθα πηρε 2πλο μεσα στην Ιντερ η Ιντερ Πηρε εκεινη την χρονια Πρωταθλημα Και Cl Mε μουρινιο αλλα σε εκεινον τον αγωνα ηταν αδιαφορη εδω η φραιμπουργκ ειναι ψιλοαδιαφορη την τελευταια αγωνιστικη μπορει να διορθωσει τα κακως κειμενα για την 1πρωτια αν στραβωσει το σημερινο παιχνιδι . Αν δεις και την βαθμολογια της γερμανιας ειναι 2 βαθμους πισω απο την πρωτοπορο ουνιον βερολινου οχι δεν θα παρει το πρωταθλημα αλλα και μονο που μετα απο 11 αγωνες βαθμολογικα το <διεκδικει> υπαρχει ενα πιθανο παραθυρακι να εχει και το νου της στο παιχνιδι μετα απο 3 μερες με την Σαλκε ο Ολυμπιακος θελει μονο Νικη το πρωταθλημα στην Ελλαδα κατα πασα πιθανοτητα το εχει χασει η εστω εχει λιγες ελπιδες οποτε θα εχει τον νου του εκει ενω οι αλλοι επειδη ειναι και ψιλο ανετοι στο ουεφα οχι τοσο παιζουμε κινητρο με αποδοση το στοιχημα ειναι αποδοση παντα ομως με λογικημε επεισες, ριχνω βομβα διπλο μονό
καλα τα λες εσυ, αλλα το θεμα δεν ειναι ποση ορεξη θα εχει η φραιμπουργκ να νικησει αλλα το ποσο ικανος ειναι ο ολυμπιακος να παρει διπλο στην ευρωπη φετοςοταν η Παναθα πηρε 2πλο μεσα στην Ιντερ η Ιντερ Πηρε εκεινη την χρονια Πρωταθλημα Και Cl Mε μουρινιο αλλα σε εκεινον τον αγωνα ηταν αδιαφορη εδω η φραιμπουργκ ειναι ψιλοαδιαφορη την τελευταια αγωνιστικη μπορει να διορθωσει τα κακως κειμενα για την 1πρωτια αν στραβωσει το σημερινο παιχνιδι . Αν δεις και την βαθμολογια της γερμανιας ειναι 2 βαθμους πισω απο την πρωτοπορο ουνιον βερολινου οχι δεν θα παρει το πρωταθλημα αλλα και μονο που μετα απο 11 αγωνες βαθμολογικα το <διεκδικει> υπαρχει ενα πιθανο παραθυρακι να εχει και το νου της στο παιχνιδι μετα απο 3 μερες με την Σαλκε ο Ολυμπιακος θελει μονο Νικη το πρωταθλημα στην Ελλαδα κατα πασα πιθανοτητα το εχει χασει η εστω εχει λιγες ελπιδες οποτε θα εχει τον νου του εκει ενω οι αλλοι επειδη ειναι και ψιλο ανετοι στο ουεφα οχι τοσο παιζουμε κινητρο με αποδοση το στοιχημα ειναι αποδοση παντα ομως με λογικη![]()
Κι όμως έσπασε στα χεσομερια....σωστά το έγραψα!ουτε οι γαυροι δεν το επαιξαν αυτο χρηστο
δεν πιστευω να παιζεις και κορνερ?![]()
Συνεχιζουμε.
Μηπως μπερδευτηκες με καμια αλλη αποδοση; Το τελικο 5.90 το δινειΚάθομαι και διαβάζω τέτοια ώρα αποδόσεις στοιχηματικών για το Αεκ - ΠΑΟΚ
Όλες συμφωνούν μεταξύ τους έχοντας ως αουτσάιντερ τον ΠΑΟΚ με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 5.25€ - 5.50€
Η μοναδική εταιρεία που δίνει το 2 του ΠΑΟΚ στο 1.94€ είναι η betshop.gr λέτε να ξέρει κάτι περισσότερο από εμάς;;;;;![]()