Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

timoros0777

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σαμπντόρια - Μίλαν 2(1.85)
Μπεσίκτας - Τραμπζονσπορ 1(1.95)
Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 2(1.80)
Μπαρτσελόνα - Αλμέρια 1(1.20)

Τα επαιξα 10 ευρώ...καλη επιτυχία και στους υπολοιπους

Μόνο η Μπαρτσελόνα έμεινε και πάμε ταμείο :rockon:...μη μου κάνεις καμιά γκέλα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα. 166=Λιβερπουλ Μοντεβιδεο-Γκρεμιο=2=(διπλο) το επαιξα 36 ευρω. Λογο φανελας.. και καλυτερης ομαδας.. Ειναι διπλα τα παιχνιδια.. Αλλα η αλλη ειναι απειρη Σε σχεση με την γκρεμιο.. .Μετα ανεβασανε και το ποσοστο στο διπλο.. Αυτο πηστευω οτι ειναι παραπλανηση..Προτιμησα αυτο απο την αλιανσα λιμα  για τωρα.. για μονο αποδεκτο. Λογο αλαγης εναντιων της γκρεμιο στο ποσοστο.. Απο το 1,72 του ασσο της λιμα..ΟΙ Αγωνες ειναι διπλοι, αλλα οταν μια ομαδα ειναι καλυτερη ομαδα το ματς το καθαριζει.. .ΥΓ..Ειμαι χασουρης δεν χρειαζεται να με ακολουθησει κανεις..Κανω μια αναφορα.. πιο συνετο θα ηταν να παιξω την αλιανσα αλιμα λογο εδρας..Αλλα και απο την αλλη η αλιανσα αλιμα δεν εχει φανελα και την ποιοτητα  σε σχεση με την Γκρεμιο..ΥΓ3..Ενας φιλος γνωστος μου παιζει μονο βετφαιρ..Στον χρονο μεσα βγαζει αρκετα δελτια.. Και δειχνει μονο αυτα.. Αλλα παιζει τα 10πλασια..Ενας φιλος μου αλλος διαβαζει.. μονο!! δεν ξερει καν τι σημαινει το φορτωμα στην βετ φαιρ.Αυτος εχει βγαλει τα 10πλασια απο τον βετ φαιρ φιλο ΤΟΝ Αλλον σε λεφτα.ΥΓ3Υγεια πανω απο ολα το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε..ΥΓ4..Να σκεφτομαστε..

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
μολις εφαγα τον κουβα μου με τενεριφη απο 2-1 2-2 και με δεκα οι αλλοι.να πεσεισ μωρη πουτανα
Ακριβως γαμω τα παντα της γαμω φετος!!
ΠΕΣΕ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ..Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ!!!ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ!!!

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλοι έπαιζαν over την ρεάλ σήμερα. 1-0 ή 0-1 ήταν το παιχνίδι κ ταμείο γρήγορα..

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλοι έπαιζαν over την ρεάλ σήμερα. 1-0 ή 0-1 ήταν το παιχνίδι κ ταμείο γρήγορα..
τα over και τα under κρέμονται από μια κλωστή...
φίλος μου πληρώθηκε χθές με over σε παιχνίδι στο κόφερανς...2-0 στο 93'...2-1 στο 95'... ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ-ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ  2 - 1
το γκολ του φαμπιάνο που ακυρώθηκε στο 45' το είδες;;; :think: :think: :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΠΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΜΕΙΡΑ ΑΣΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ......

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ΠΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΜΕΙΡΑ ΑΣΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ......
όντως το σημερινό σκορ, καθιστά τον άσσο στο επόμενο ένα λογικό αποτέλεσμα... :thumbsup:
αρκεί βέβαια να γίνει και το απαραίτητο rotation από τον πέπε...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
όντως το σημερινό σκορ, καθιστά τον άσσο στο επόμενο ένα λογικό αποτέλεσμα... :thumbsup:
αρκεί βέβαια να γίνει και το απαραίτητο rotation από τον πέπε...
Κλασικα με τα δευτερα θα κατεβει.....

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
τα over και τα under κρέμονται από μια κλωστή...
φίλος μου πληρώθηκε χθές με over σε παιχνίδι στο κόφερανς...2-0 στο 93'...2-1 στο 95'... ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ-ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ  2 - 1
το γκολ του φαμπιάνο που ακυρώθηκε στο 45' το είδες;;; :think: :think: :think:
Η Μ.Βρετανια γενικως,εχει πολλα γκολ που καθονται στις καθυστερησεις...
Ειδικα,αν παιζει καποιος επομενο γκολ, αν αρχιζει να πονταρει συστηματικα απο το 85' και μετα σε αγγλικους αγωνες, μπορει να κανει πολλα πραγματα...
Εγω?
Σπανιως το κανω, γιατι πολυ απλα, συνηθως δεν εχω τον χρονο και την αυτοσυγκεντρωση για ζωντανο στοιχημα, που επιμενω ειναι το καλυτερο οπλο του παικτη...
Το λεω αυτο γιατι τα περισσοτερα ταμεια τα εχω παει απο το live, απλως δεν ειμαι επαγγελματιας ωστε να παλουκωθω και να κατσω με τις ωρες...
Προτιμω να παω για καφε, ή οπουδηποτε αλλου...
ΕΤσι οπως παει ομως το πραγμα, μας σε βλεπω οχι και πολυ μακρια, να το κανουμε επαγγελμα...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ΕΤσι οπως παει ομως το πραγμα, μας σε βλεπω οχι και πολυ μακρια, να το κανουμε επαγγελμα...
επάγγελμα;;;  μπα... δεν νομίζω...
προσωπικά πουλάχιστον...
το στοίχημα φίλε μου είναι ένα χόμπυ και ως έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε...
σε αντίθεση με τα άλλα τυχερά παιχνίδια,που είναι μόνο μαθηματικά και στατιστική, σ'αυτό χρησιμοποιείς σε μεγάλο ποσοστό τις γνώσεις,τις πληροφορίες και το μυαλό σου...σίγουρα πρέπει να έχεις και τύχη...
αλλά αν μάθεις να σκέφτεσαι σωστά,ο καθένας με τον τρόπο του,θα είναι ένα ευχάριστο χόμπυ...
εδώ θα συμφωνήσω με τον Χρήστο10 που λέει και ξαναλέει να ''σκεφτόμαστε''...
μόνο έτσι το χόμπυ θα παραμείνει χόμπυ και δεν θα έχουμε δράματα...
ο stam_90 είπε πριν για τον άσσο της Αλμερία στον επαναληπτικό με την μπάρτσα...
δεν είναι τύχη...είναι σωστός τρόπος σκέψης...όταν έρθει η ώρα του αγώνα,θα δούμε τα δεδομένα και ΑΝ ευνοούν θα παίξουμε άσσο...
πάντως όποιος παίξει διπλό είναι άξιος της τύχης του...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
... ζωντανο στοιχημα, που επιμενω ειναι το καλυτερο οπλο του παικτη...
Το λεω αυτο γιατι τα περισσοτερα ταμεια τα εχω παει απο το live...
όντως είναι μεγάλο ατού,αλλά όχι για να παίξεις να μπεί ένα γκολ μετά το 85'...
για άλλους λόγους...
και εγώ έχω πάει τα περισσότερα ταμεία στο live,αλλά επίσης και τους περισσότερους κουβάδες...
γι'αυτό και σταμάτησα το παιχνίδι στο internet...
παλιότερα σ'αυτό το διάστημα που γράφω εδώ...κανά δυό ώρες...θα είχα παίξει καμμιά 50αριά στοιχήματα...
θα κέρδιζα τα 20 αλλά θα έχανα τα υπόλοιπα...στατιστικό αυτό...
οπότε, μακριά και αγαπημένοι...

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Σαμπντόρια - Μίλαν 2(1.85)
Μπεσίκτας - Τραμπζονσπορ 1(1.95)
Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 2(1.80)
Μπαρτσελόνα - Αλμέρια 1(1.20)

Τα επαιξα 10 ευρώ...καλη επιτυχία και στους υπολοιπους
Έτσι, τιμώρησε τους αγόρι μου!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα. 172=Μπολιβαρ-Ουνιον-Εσπανιολα=2=(διπλο) το επαιξα 10 ευρω αποδοση 6. στο ιντερνετ.Δηλαδη δυο ομαδες που δεν ξερω.. δεν εχω ιδεα.. να εχει σκασει ο ασσος.. Απο το 1,80 ο οπαπ το εκανε 1,45..Μαλιστα.. δηλαδη τα εκατομμυρια που παιρνει η Ρεαλ Μαδριτης, η Λιβερπουλ κτλ.. δεν ριχνουν το ποσοσστο.. Και το ριχνουν.. στην λατινικη αμερικη.. σε μια ομαδα που εχει υπερ της το υψομετρο..Και μονο.. απο οσα εχω διαβασει..Αντε ας ειναι και λιγο καλυτερη ομαδα(που αυτο δεν το ξερω).Ρισκαρω 10 ευρω στο ποσοστο 6..Καλα κερδη σε οποιον με ακολουθησει..Χαλαρα..

timoros0777

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά είμαι σε δίλλημα..έχω βρει μια 4αδα για το Σάββατο...και είμαι σε σκέψη για το αν πρέπει να προσθέσω και την ΑΕΚ που παίζει στην Ξάνθη και πληρώνει 2.30 το διπλό...ξέρω δύσκολος αγώνας αλλά και αυτή η ρημάδα η ΑΕΚ πρέπει κάποτε να πάρει ένα 3ποντο :huh: (δεν ειμαι αεκτσης)...Επίσης πιστεύω ο άσσος της Αυστραλίας με την Ιαπωνία στον τελικό του asian cup πληρώνει πολύ καλά στο 2.45 :) ..η Αυστραλία στον ημιτελίκό πέταξε έξω το Ουζμπεκιστάν με 6-0...επίσης για την έκπληξη καλό ειναι και το διπλό της Ντούισμπουργκ στην έδρα της Μοναχο1860

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Παιδιά είμαι σε δίλλημα..έχω βρει μια 4αδα για το Σάββατο...και είμαι σε σκέψη για το αν πρέπει να προσθέσω και την ΑΕΚ που παίζει στην Ξάνθη και πληρώνει 2.30 το διπλό...ξέρω δύσκολος αγώνας αλλά και αυτή η ρημάδα η ΑΕΚ πρέπει κάποτε να πάρει ένα 3ποντο :huh: (δεν ειμαι αεκτσης)...Επίσης πιστεύω ο άσσος της Αυστραλίας με την Ιαπωνία στον τελικό του asian cup πληρώνει πολύ καλά στο 2.45 :) ..η Αυστραλία στον ημιτελίκό πέταξε έξω το Ουζμπεκιστάν με 6-0...επίσης για την έκπληξη καλό ειναι και το διπλό της Ντούισμπουργκ στην έδρα της Μοναχο1860
μη ξεχνας οτι η αεκ ειναι καφενειο και οτι η ντουισμπουργκ επαιζε χτες κυπελο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom