george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
liverpool 1|1 2,46
sevilla 1x 1.88
napoli over 2,5 1.90
sevilla 1x 1.88
napoli over 2,5 1.90
Σαμπντόρια - Μίλαν 2(1.85)
Μπεσίκτας - Τραμπζονσπορ 1(1.95)
Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 2(1.80)
Μπαρτσελόνα - Αλμέρια 1(1.20)
Τα επαιξα 10 ευρώ...καλη επιτυχία και στους υπολοιπους
Ακριβως γαμω τα παντα της γαμω φετος!!μολις εφαγα τον κουβα μου με τενεριφη απο 2-1 2-2 και με δεκα οι αλλοι.να πεσεισ μωρη πουτανα
τα over και τα under κρέμονται από μια κλωστή...δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλοι έπαιζαν over την ρεάλ σήμερα. 1-0 ή 0-1 ήταν το παιχνίδι κ ταμείο γρήγορα..
όντως το σημερινό σκορ, καθιστά τον άσσο στο επόμενο ένα λογικό αποτέλεσμα...ΠΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΜΕΙΡΑ ΑΣΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ......
Κλασικα με τα δευτερα θα κατεβει.....όντως το σημερινό σκορ, καθιστά τον άσσο στο επόμενο ένα λογικό αποτέλεσμα...
αρκεί βέβαια να γίνει και το απαραίτητο rotation από τον πέπε...
Η Μ.Βρετανια γενικως,εχει πολλα γκολ που καθονται στις καθυστερησεις...τα over και τα under κρέμονται από μια κλωστή...
φίλος μου πληρώθηκε χθές με over σε παιχνίδι στο κόφερανς...2-0 στο 93'...2-1 στο 95'... ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ-ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ 2 - 1
το γκολ του φαμπιάνο που ακυρώθηκε στο 45' το είδες;;;
επάγγελμα;;; μπα... δεν νομίζω...ΕΤσι οπως παει ομως το πραγμα, μας σε βλεπω οχι και πολυ μακρια, να το κανουμε επαγγελμα...
όντως είναι μεγάλο ατού,αλλά όχι για να παίξεις να μπεί ένα γκολ μετά το 85'...... ζωντανο στοιχημα, που επιμενω ειναι το καλυτερο οπλο του παικτη...
Το λεω αυτο γιατι τα περισσοτερα ταμεια τα εχω παει απο το live...
Ενδιαφερον ο ασσος της Ντουισμπουργκ στο κυπελλο Γερμανιας αυριο!!! 2,65 στο διαδικτυο.
Έτσι, τιμώρησε τους αγόρι μου!!!Σαμπντόρια - Μίλαν 2(1.85)
Μπεσίκτας - Τραμπζονσπορ 1(1.95)
Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 2(1.80)
Μπαρτσελόνα - Αλμέρια 1(1.20)
Τα επαιξα 10 ευρώ...καλη επιτυχία και στους υπολοιπους
Συγχαρητηρια και σε σενα μεγιστε. Δυσκολο το under αλλά έκατσεΕγω σημερα επαιξα
Μπεσικτασ 1
Σεβιλλη 2
Χιμπερνιαν 2
Στανταρ Λιεγης under
αντε να δουμε
μη ξεχνας οτι η αεκ ειναι καφενειο και οτι η ντουισμπουργκ επαιζε χτες κυπελοΠαιδιά είμαι σε δίλλημα..έχω βρει μια 4αδα για το Σάββατο...και είμαι σε σκέψη για το αν πρέπει να προσθέσω και την ΑΕΚ που παίζει στην Ξάνθη και πληρώνει 2.30 το διπλό...ξέρω δύσκολος αγώνας αλλά και αυτή η ρημάδα η ΑΕΚ πρέπει κάποτε να πάρει ένα 3ποντο (δεν ειμαι αεκτσης)...Επίσης πιστεύω ο άσσος της Αυστραλίας με την Ιαπωνία στον τελικό του asian cup πληρώνει πολύ καλά στο 2.45 ..η Αυστραλία στον ημιτελίκό πέταξε έξω το Ουζμπεκιστάν με 6-0...επίσης για την έκπληξη καλό ειναι και το διπλό της Ντούισμπουργκ στην έδρα της Μοναχο1860