Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Η Κυριακή πάντως, είναι για μένα η καλύτερη μέρα. Τουλάχιστον, από τις 4 και μετά γιατί τα μεσημεριανά είναι θάνατος...
Μακραν χειρότερο το σάββατο που τα φαβορί σπάνε πολύ πιο συχνά.
μακράν η καλύτερη μέρα είναι η κυριακή...
αυτό φυσικά έχει εξήγηση,τουλάχιστον για μένα και τον τρόπο παιχνιδιού μου...
πάντως το χειρότερο είναι να χάνεις από νωρίς και να ξαναπέζεις για να ρεφάρεις και ξανά και ξανά...την ίδια μέρα...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
αλλη μια δυαδα

αντερ 3,5 γκολ για μπαρτσα και ρεαλ με αποδοση 4.05

ολο το Σ.Κ. μου εσωσε αυτη η δυαδα.

σημερα βλεπω αντερ την μποχουμ και no goal την μπιλμπαο.
αποδοση δυαδας 3,3

μια τριαδα σκορ.
1-2 για τσελσι.
1-1 για μποχουμ.
2-0 για μπιλμπαο.

αποδοση 420

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
Στα χαλαρα σημερα δυαδα με Μπιλμπαο και Χ Νοβαρα...

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πάρτι με τη Τσέλσι σήμερα (ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω, 0-2 στο ημίχρονο είναι) ο μισός πλανήτης..Εμένα κάτι ψιλά μου αναλογούν  :( αλλά κάτι είναι και αυτό..

sideras1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Tαμειάκι μάγκες σήμερα με ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ,ΑΘΛΕΤΙΚ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΚΑΙ Χ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ.Αυριο πάμε για τα Αγγλικά αν και δεν κάθονται ευκολα.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Tαμειάκι μάγκες σήμερα με ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ,ΑΘΛΕΤΙΚ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΚΑΙ Χ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ.Αυριο πάμε για τα Αγγλικά αν και δεν κάθονται ευκολα.
Man μια συμβουλη θα σου δωσω.. αγγλια μονο γκολ-γκολ και οβερ.. Ειναι το πιο συναρπαστικο, και καθαρο πρωταθλημα του κοσμου!! αλλα οχι σημειο..Εχω χασει 2 σπιτια στην αγγλια σε σημεια αλλα και οβερ.. δεν υπαρχει ειδικος στην αγγλια!! Την λατρευω αλλα μονο γκολ-γκολ και οβερ αξιζει..Παλια δεν θυμαμαι ακριβως ποτε ειχα παιξει 7 ματς 21 ευρω. Και εκλεινα δελτιο με το ματς Αστον Βιλα-Γουιγκαν!! Αν θυμαμαι καλα τελευταια αγωνιστικη.. η αστον βιλα με νικη εβγαινε στο ουεφα.. η γουιγκαν ειχε σωθει, ηταν αδιαφορη, και η αστον βιλα ειχε και φορμα, και φανελα, το παιχνιδι ηρθε 0-2 μεσα στην αστον βιλα.. Μου πεσαν τα μαλια!! Επαιρνα πανω απο 2 χιλιαρικα..Γιαυτο και για πολλα... αλλα χιλιαδες παραδειγματα με φιλους.. με ανθρωπους που αγαπαν την αγγλια.. με χιλιαδες  αναφορες και συζητησεις.. αγγλια οβερ και γκολ-γκολ.YΓ..Για λευτα πολλα οχι αγγλια αλλα αλλα πρωταθληματα ισπανια ιταλια ελλαδα κτλ..ΥΓ2 φιλος μου σημερα επαιξε εθνικο αστερα 1 και καισερι 1 600 ευρω χασαν και μερικα ατομα σημερα δεν βγηκαν ολα ;)

sideras1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Man μια συμβουλη θα σου δωσω.. αγγλια μονο γκολ-γκολ και οβερ.. Ειναι το πιο συναρπαστικο, και καθαρο πρωταθλημα του κοσμου!! αλλα οχι σημειο..Εχω χασει 2 σπιτια στην αγγλια σε σημεια αλλα και οβερ.. δεν υπαρχει ειδικος στην αγγλια!! Την λατρευω αλλα μονο γκολ-γκολ και οβερ αξιζει..Παλια δεν θυμαμαι ακριβως ποτε ειχα παιξει 7 ματς 21 ευρω. Και εκλεινα δελτιο με το ματς Αστον Βιλα-Γουιγκαν!! Αν θυμαμαι καλα τελευταια αγωνιστικη.. η αστον βιλα με νικη εβγαινε στο ουεφα.. η γουιγκαν ειχε σωθει, ηταν αδιαφορη, και η αστον βιλα ειχε και φορμα, και φανελα, το παιχνιδι ηρθε 0-2 μεσα στην αστον βιλα.. Μου πεσαν τα μαλια!! Επαιρνα πανω απο 2 χιλιαρικα..Γιαυτο και για πολλα... αλλα χιλιαδες παραδειγματα με φιλους.. με ανθρωπους που αγαπαν την αγγλια.. με χιλιαδες  αναφορες και συζητησεις.. αγγλια οβερ και γκολ-γκολ..

Δύσκολο πρωτάθλημα για πρόβλεψη έχω φάει και εγώ τρελές νίλες,θα το παίξω όπως το γράφεις και βλέπουμε.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Δύσκολο πρωτάθλημα για πρόβλεψη έχω φάει και εγώ τρελές νίλες,θα το παίξω όπως το γράφεις και βλέπουμε.
να σου δώσω και εγώ μία συμβουλή;;;
για ακριβώς τους λόγους που αναφέρει και ο Χρήστος πιο πάνω,πάρε το κουπόνι και σβήσε όλα τα αγγλικά...
ούτε over ούτε g/g ούτε σημεία...
ψάξου στα υπόλοιπα...και μην πεί κανείς ''τί θα μείνει;''...
είδατε σήμερα...με 7 ματς,βγαίνουν σημεία και τί καλά...
και αν πάλι δεν βγαίνουν,δεν χάθηκε ο κόσμος...ξεκούρασε το μυαλό σου και την ...τσέπη σου...
έρχεται σκ φωτιά...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
εγω στην αγγλια αυριο βλεπω

αντερ την man.utd και οβερ τη γουιγκαν,

η δυαδα στο 4,8+

μια χαρα ταμειο πηγα σημερα.
θα θελα κ την τσελσι γκολ-γκολ αλλα δεν πειραζει

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αγγλια μικρες κατηγοριες εγω παιζω παντα με τισ παραδοσεις.....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
γαμαω παλι!!!

!blis