Διαγραμμένο μέλος 49547
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
ταμειακι με ιαπωνια και ουζμπεκισταν οπως ειχα γραψει.και για βραδυ αμβουργο με λιωορνο και χερεθ και φυγαμε!
αδελφε τι εχεις παθει δηλαδη?Πολύ καλές εταιρείες είναι η betfair, sportingbet και το αδελφάκι της, vistabet.
Μέτρια για μένα η bwin (και το αδελφάκι της betoto)
αλλά η πλέον ΑΘΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ είναι η WILLIAM HILL. Γύφτοι του κερατά, την έχω πάθει τουλάχιστον 2 φορές με τους κωλόγυφτους. Άκυρο παίδες στη ΚΩΛΟWILLIAMHILL.
αδελφε τι εχεις παθει δηλαδη?
κοιταξε ταυτοτητα στις αναλυψεις ζητανε το 90% των εταιριων με την δικαιολογια οτι ταυτοποιουν αν εισαι πανω απο 18(να μου πεις γιατι δεν το κανουν οταν ανοιγεις το λογαριασμο?)μου εχει συμβει απειρες φορες σε πολλες εταιριες να πεφτει το ιντερνετ και να χανω τα bets μου σε 21,ρουλετα κτλ.αυτο με το μπονους δεν το εχω ξανα ακουσει αλλα αν συνεβει σου δινω ενα δικιοΝα μη μου χρεωνουν το bοnus με γελοίες δικαιολογίες, να χάνει πάντα το bet σε καζίνο-παιχνίδια όταν κράσαρε (στιγμαιία) ο Η/Υ και με πέταγε από το παράθυρο, απαιτήσεις για ταυτότητα ΚΑΙ διαβατήριο σε ανάληψη κτλ κτλ
Οι άνθρωποι είναι γελoίοι. Όλοι έχουν σκοπό να στα πάρουνε αλλά αυτοί είναι της λογικής λίγα και άμεσα παρά να "επενδύσουν" στο χρόνο.
κοιταξε ταυτοτητα στις αναλυψεις ζητανε το 90% των εταιριων με την δικαιολογια οτι ταυτοποιουν αν εισαι πανω απο 18(να μου πεις γιατι δεν το κανουν οταν ανοιγεις το λογαριασμο?)μου εχει συμβει απειρες φορες σε πολλες εταιριες να πεφτει το ιντερνετ και να χανω τα bets μου σε 21,ρουλετα κτλ.αυτο με το μπονους δεν το εχω ξανα ακουσει αλλα αν συνεβει σου δινω ενα δικιο
Πάω λοιπόν σε ένα φυσικό κατάστημα της w.h., τους εξηγώ την κατάσταση και ζητάω μια λύση να γίνει μεταφορά και να πληρωθώ από εκεί. Απάντηση: δεν γίνεται!!! Να σας φέρω διαβατηριο, κωδικούς, usernames κτλ κτλ κτλ...απάντηση: δεν γίνεται!!!Γαμημένη εταιρεία.
Επιμένω: ΚΩΛΟWILLIAMHILL!!!
εκει επρεπε να πεσει ξυλο κατα τη γνωμη μου
γιατι δεν δοκιμαζες να τα μεταφερεις με western union η κατι παρομοιο?