Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kαλησπερα. 266=Τοτεναμ-Μαντσεστερ Γ.=2=(διπλο),    272=Αλμερια-Ρεαλ Μαδριτης=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    261=Ρεακρατιβο Ουελβα-Βιγιαρεαλ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    260=Βαλενθια-Λα κορουνια=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    Τα επαιξα 5 ευρω στο ιντερνετ..Αποδοση  συνολο κερδων 85,68. Καλα κερδη σε ολους...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Υποπτα παιχνίδια για σήμερα...

λιβερπουλ -εβερτον

και βαλένθια -λακορούνια...

Ολα πιθανα, ολα ανοιχτα.... προσοχη λοιπον.....

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μπειρα μαρ 2 πουμας 1 τενεριφη χ2 μαγκες

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Περασε  η λιβερπουλ χινάρι , σας το πα....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μια τυχαία σκέψη έκανα

09/01 15:00  Πανιώνιος - Ξάνθη  0 - 2

16/01 17:15  Άρης - Πανιώνιος    0 - 2

16/01 19:30 Ξάνθη - Εργοτέλης    0 - 1

23/01 17:15  Εργοτέλης - Άρης    :huh:    :think: Λέτε να χαλάσει το διπλό :huh: 0:)

Μια τυχαία σκέψη έκανα  0:) 0:) 0:) 0:)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
Τραγικη η μερα(οπως καθε φορα η Κυριακη βεβαια..)
Τουλαχιστον αν πηγαινε μερικα χιλιοστα πιο κατω το φαουλ του Ροναλντο στο 93 θα επαιρνα πισω ενα μερος των χρηματων μου με το 3.50 που επαιξα την Ρεαλ λαιβ στο 65..
Και αφου εχω χασει Ξανθη Χ και Τενεριφη 2 σε μονα ματς ακομα ελεγα να τα φορτωσω στο γκολ γκολ της Μαρσειγ να ρεφαρω...Αλλα σκεφτηκα οτι με την Κυριακη μονο κακα ξεμπερδεματα ειχα ανεκαθεν και εκανα κρατει..Φυσικα και ηρθε βεβαια το γκολ γκολ... :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα.283=Ανκαραγκουτσου-Μπουκασπορ=οβερ=(3γκολ+),  285=Ναντ-Τρουα=1=(ασσος),    286=Μπρεντφορντ-Εξετερ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    288=Ατλετικο Μαδριτης-Μαγιορκα=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) Τα επαιξα 6 ευρω.Καλα κερδη σε ολους.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Τραγικη η μερα(οπως καθε φορα η Κυριακη βεβαια..)
Τουλαχιστον αν πηγαινε μερικα χιλιοστα πιο κατω το φαουλ του Ροναλντο στο 93 θα επαιρνα πισω ενα μερος των χρηματων μου με το 3.50 που επαιξα την Ρεαλ λαιβ στο 65..
Και αφου εχω χασει Ξανθη Χ και Τενεριφη 2 σε μονα ματς ακομα ελεγα να τα φορτωσω στο γκολ γκολ της Μαρσειγ να ρεφαρω...Αλλα σκεφτηκα οτι με την Κυριακη μονο κακα ξεμπερδεματα ειχα ανεκαθεν και εκανα κρατει..Φυσικα και ηρθε βεβαια το γκολ γκολ... :headbang:

και εγω ξανθη χ εχασα ρε γαμοτο........και στο λαιβ εχασα κι'αλλα αφου ηταν 0-1 και επαιξα χ παλι

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
να πω τον πονο μου...
καθομαι να δω Ομπερχαουζεν - Χερτα, με σκοπο να παιξω Χερτα...
γηπεδο ψιλοχαλια με λακουβες, εξεδρα - θεατρο... ξεκιναει πολυ υποτονικα το ματς...
μια γρηγορη ματια στα στατιστικα... απ'τα 6 τελευταια παιχνιδια, η μια δεν εχει σκοραρει στα 4, η αλλη στα 3... η μια εχει την καλυτερη αμυνα της κατηγοριας, χωρις να εχει δυνατη επιθεση, η αλλη μια απο τις χειροτερες επιθεσεις... κοιταω το αντερ 2.5, τιμη 1.94. Τα χωνω...
Στο 15' και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΑΣΗ, το σκορ ειναι 1-1...
Απο καραμπολα το 0-1, απο πεναλτι σε φαση που υπαρχει καθαρο οφσαιντ το 1-1...
εκλεισα την τηλεοραση και μπηκα στο bourdela :)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
εγώ να πώ,όχι τον πόνο μου,αλλά την μαλακία μου... :jerking: :jerking: :jerking:
είναι ρε,γαμώ τον αντί μου γαμώ, η 4 φορά από την αρχή του χρόνου που δίνω σε άλλους τριάδα ή τετράδα που βγαίνει και εγώ παίρνω τον τρίτο ή τον τέταρτο τον μακρύτερο...
επειδή σήμερα με πείραξε πολύ, το γράφω εδώ μπας και το ξορκίσω...
δίνω σε άλλον και μάλιστα επέμενα να παίξει,τριάδα με καρδίτσα,ιαπωνία και Χ το ιταλικό και επειδή δεν είχε λεφτά του δάνεισα και 30 ευρώ... :jerking: :jerking: :jerking:
και εγώ ο έξυπνος έβαλα και το g/g στο αθλέτικο-μαγιόρκα... :headbang: :headbang: :headbang:
και δεν είναι μόνο αυτό αλλά πάει και ο μαύρος,ο αράπης ο ταμ-ταμ ο Webo στο 70΄ και χάνει πέναλτυ,το ζώον... :headbang: :headbang: :headbang:
ουφ τα είπα...και ελπίζω να μην με κράξετε πολύ...
ας γράψω και την τιμωρία μου...
δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω,δεν το ξανακάνω...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εχω σκεφτει να σπρξω καλο χρημα σε στοιχημα προκρισης,

συγκεκριμένα, μάντσεστερ,μπαρτσελόνα ,τσέλσι για τους 8 του τσαμπιονς λιγκ,και μάντσεστερ σιτυ,συνολικη αποδοση 2.5

Ειναι άχαστο πραγματικα.... Μπάλα ειναι και γυρνάει...

Αλλα πραγματικα αυτες οι ομάδες δεν χάνουν την πρόκριση..... 

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
εγώ να πώ,όχι τον πόνο μου,αλλά την μαλακία μου... :jerking: :jerking: :jerking:
είναι ρε,γαμώ τον αντί μου γαμώ, η 4 φορά από την αρχή του χρόνου που δίνω σε άλλους τριάδα ή τετράδα που βγαίνει και εγώ παίρνω τον τρίτο ή τον τέταρτο τον μακρύτερο...
επειδή σήμερα με πείραξε πολύ, το γράφω εδώ μπας και το ξορκίσω...
δίνω σε άλλον και μάλιστα επέμενα να παίξει,τριάδα με καρδίτσα,ιαπωνία και Χ το ιταλικό και επειδή δεν είχε λεφτά του δάνεισα και 30 ευρώ... :jerking: :jerking: :jerking:
και εγώ ο έξυπνος έβαλα και το g/g στο αθλέτικο-μαγιόρκα... :headbang: :headbang: :headbang:
και δεν είναι μόνο αυτό αλλά πάει και ο μαύρος,ο αράπης ο ταμ-ταμ ο Webo στο 70΄ και χάνει πέναλτυ,το ζώον... :headbang: :headbang: :headbang:

δεν ειμαι ρατσιστης, αλλα οταν βλεπω αραπη να χτυπαει πεναλτυ, αν δεν ειναι βραζιλιανος φυσικα, ψαχνω να βρω στοιχημα οτι θα το χασει...
μου εχει μεινει κουσουρι απο ενα προπερσινο ματς Νις-Λανς με το οποιο κλεινω 5δα με Χ, 3,4,5/5, τα αλλα τελειωμενα, αυτο 1-0 και στο 90' κερδιζει πεναλτυ η Λανς... Αρουνα Ντινταν και η μπαλλα δοκαρι και εξω!

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δεν ειμαι ρατσιστης, αλλα οταν βλεπω αραπη να χτυπαει πεναλτυ, αν δεν ειναι βραζιλιανος φυσικα, ψαχνω να βρω στοιχημα οτι θα το χασει...
μου εχει μεινει κουσουρι απο ενα προπερσινο ματς Νις-Λανς με το οποιο κλεινω 5δα με Χ, 3,4,5/5, τα αλλα τελειωμενα, αυτο 1-0 και στο 90' κερδιζει πεναλτυ η Λανς... Αρουνα Ντινταν και η μπαλλα δοκαρι και εξω!
καλά αυτό με τα πέναλτυ ...μεγάλη ιστορία...
αν θυμάμαι καλά πρίν 3 χρόνια το καλοκαίρι είχε ένα φιλικό ολυμπιακός-φίτεσε...μπορεί και 4 χρόνια πρίν...
είναι στο πρώτο ημίχρονο και το βλέπω στην τηλεόραση...
τότε έπαιζα internet και βλέπω ότι υπάρχει μία καθυστέρηση χρόνου από την τηλεόραση στο live κάπου 15 sec...
και λέω ας βάλω 50 ευρώ να μπεί ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο...στο 10' το ματς και ξεκινάει το 1 γκολ με 1.50...
γίνεται ένα τετ α τετ ,και βλέπω ότι το live αργεί να κλείσει...και λέω,βρε λές;;; :think: :think: :think:
γκολ δεν μπήκε,αλλά ξαναβάζω άλλα 500 ευρώ και περιμένω...το πολύ-πολύ λέω να μην το πάρει...
το ματς φτάνει στο 35',η απόδοση κάπου στο 3.40 και δίνει πέναλτυ...πατάω και...............το παίρνει...550 ευρώ στο 3.40...
και εκεί που λέω άντε αγόρι μου,άντε τζόρτζεβιτς παιχταρά μου,...βλέπω τον κοβάσεβιτςν να παίρνει την μπάλα και πέφτω προς τα πίσω κλείνοντας τα μάτια λέγοντας ''όχι ρε πούστη μου,όχι αυτός...''...και το χάνει το βόδι...
στο 42'-43' βέβαια το έβαλε ο παιχταράς ο κοβάσεβιτς..ήταν καμμιά 5 μέτρα οφσάϊτ βέβαια...αλλά δεν έχει σημασία όπως είναι εύκολα αντιληπτό...
αυτά με τα πέναλτυ...
είναι να το έχεις...αν όχι,άντε βρε αγόρι μου πάνε πιες κανά ποτό σε κανά μπαρ και άσε αυτούς που ξέρουν...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Παιδια δεν εχω παιξει ποτε !!!  Οσο και αν σας φαινεται παραξενο, γιατι βλεπω τους συναδελφους εκει οπου εργαζομαι, συνεχεια να βριζουν και να πηγαινουν στον  Κ Ο Υ Β Α !!!!!!!!

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
4 σημεια χτες και δυστυχως χανω μονο το ματς της Σεβιλλης που το ειχα 4+ γκολ. Τα άλλα ηταν η Κορεα οβερ 2,5 στο ημιχρονο (που εγινε στο 12!), 2 draw no bet Ο Ολυμπ Βολου, 1 η Ναπολι! Καταληγω πλεον να πιστευω πως οι καλυτεροι "γκουρου" του στοιχηματος που (αυτο)βαυκαλιζονται ειναι μονο αυτοι που κρατανε ταμειο ΟΛΗ τη σεζον (ναι, υπαρχουν κ τετοιοι) και βλεπουμε καθαρα και με νουμερα ποσο +/- ειναι. Αλλιως τους δινουμε εμεις τη δυνατοτητα οταν βρισκουν πολλα σημεια να λενε "α, πιασαμε 10/11, φοβερη μερα, κοψαμε κωλους, κτλ" και οταν ειναι αρνητικη η μερα τους να κανουνε απλως μοκο.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
δυαδα
νικη για γαυρο και παο με αποδοση 3,0

αλλη μια.
οβερ τα 2 παραπανω με αποδοση 5,30

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παιδια δεν εχω παιξει ποτε !!!  Οσο και αν σας φαινεται παραξενο, γιατι βλεπω τους συναδελφους εκει οπου εργαζομαι, συνεχεια να βριζουν και να πηγαινουν στον  Κ Ο Υ Β Α !!!!!!!!
Μα αν δεν πηγαιναν στον κουβα, θα το ειχαν κλεισει το μαγαζι απο καιρο οι μπουκς, οι οποιοι ειναι οι οποιοι πηγαινουν ταμειο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom