Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα.Συχνα, πυκνα βλεπω κοσμο.. ,γνωστους.. φιλους ..αλλα και αγνωστους.Να ειναι σε περιοδο χασουρας.. (οπως ειμαι και εγω τωρα.. αυτην την στιγμη!!.)Και να με ρωτουν εμενα,αλλα και τους αλλους.. για σημεια στο στοιχημα..(Το εκανα και εγω παλια)..Αυτο ειναι πραξη αμηχανιας, και φοβου... απο την χασουρα..Μας κυριευει το αγχος.. με αποτελεσμα να χανουμε την εμπιστοσυνη στον εαυτο μας.. και να μην σκεφτομαστε καθαρα, η και καθολου..!! Για το πως θα διορθωσουμε τα λαθη μας!!!..Σε αυτην την περιπτωση.. η βαζουμε το μυαλο μας να δουλεψει.. και να προσπαθησουμε με συγκροτημενη σκεψη, χωρις εγωισμο.. να βρουμε.. δουμε.. τα λαθη μας.. (Οσο μπορουμε να το πουμε αυτο γα το τζογο, γιατι στον τζογο.. στοιχημα.. δεν ειναι κατι δεδομενο.. οτι πρεπει να κερδιζουμε.. απλα με την σωστη σκεψη.. να περιορισομε τα αλογιστα λαθη μας)!!..Η δεν πεζουμε καθολου.. μεχρι να θελησουμε να σκεφτουμε!!! να δραστηριοποιηθουμε σε αυτο το θεμα. Γιατι ολα πηγαζουν απο εμας.. για εμας..Η δυναμη να βελτιωθουμε.. βρισκεται μεσα μας..

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα...Εδώ και καιρό σκέφτομαι για το αν θα πρέπει να ανοίξω λογαριασμό στις σελίδες για online στοίχημα...ξέρω σίγουρα συμφέρει από άποψη αποδόσεων ευκολίας και και και...αλλά είναι εύκολο να κολλήσεις και να χάσεις πολλά ποσά...μέχρι τώρα παίζω μόνο στον οπαπ...αξίζει να ανοίξω λογαριασμό σε ένα απο αυτά τα site? Ποιο μου προτείνετε? έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για betfair,bet365,bwin...επίσης οι αναλήψεις πόσο εύκολα γίνονται και πως? έχω στη διάθεσή μου μόνο πιστωτική...λογαριασμό σε τράπεζα δεν έχω ακόμα(φοιτητής είμαι)ευχαριστώ :)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Οι online εταιρείες κατά κανόνα (που έχει όμως τις εξαιρέσεις του ) δίνουν γενικά καλύτερες αποδόσεις και με ευνοϊκότερους σχετικά όρους (μονά αποδεκτά κλπ). Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις γίνονται πανεύκολα.

Ο μεγαλύτερος όμως κίνδυνος είναι η αλόγιστη χρήση καθώς παίζοντας σε online εταιρεία είναι σαν να παίζεις με μάρκες στο καζίνο χάνοντας την αξία του χρήματος και παίζοντας αλόγιστα που μαθηματικά σε οδηγεί στην χασούρα. Είναι τελείως φυσικό να γίνεσαι παρορμητικός, ιδίως όταν για κάποιο λόγο έχεις ξεφύγει, και αυτός είναι ο βασικότερος κανόνας που συντηρεί τον παγκόσμιο τζόγο. Η πάρα πολύ μικρή μειοψηφία των επαγγελματιών παιχτών που έχουν κρύο αίμα εντοπίζεται ταχύτατα στις online εταιρείες και οι λογαριασμοί των διαγράφονται άμεσα, όπως έχουν δικαίωμα να το κάνουν, καθώς όλες μα όλες, γράφουν στους όρους και προϋποθέσεις αυτό τους το δικαίωμα.

Βάσει των παραπάνω ο τζόγος στον ΟΠΑΠ είναι συμφερότερος, μιας που είναι ανώνυμος, και μιας που γίνεται με πραγματικά χρήματα και όχι με αριθμούς, με την προϋπόθεση να γίνεται με σύνεση, με χρήματα που δεν έχεις ανάγκη, και με μοναδικό σκοπό να κερδίσεις.

Προσοχή μόνο να κερδίσεις και όχι να νικήσεις.

Είναι πολύ μα πολύ δύσκολο να κερδίσεις, το έχουν πετύχει ελάχιστοι και πέρα από ικανότητα, συγκέντρωση, εξυπνάδα χρειάζεται να έχεις κρύο αίμα.
:)

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Έχει τύχει να σβήσουν λογαριασμό παίκτη απο online εταιρία? ενδιαφέρον αυτο δεν το ήξερα...δηλαδή άμα κάποιος κερδίζι κερδίζει κερδίζει συνέχεια του σβήνουν τον λογαριασμό έτσι χωρίς καν μια ενημέρωση? :o

mitsos73

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όπως είπε κι ο GAMEOVER, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να κολλήσεις.

Πέρα από αυτό, πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι μπλέκεις σε μια παράνομη διαδικασία / συναλλαγή, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Αυτές τις μέρες έχει βγει το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια και το διαδικτυακό στοίχημα. Αν αντέχεις, διάβασέ το και δες τι προβλέπεται. Σε αυτά που στάθηκα εγώ είναι ότι θα δώσουν μερικές άδειες και τα υπόλοιπα sites... ξέχνα τα. Δεδομένου ότι θα ψηφιστεί σε κάνα μήνα, προτείνω να περιμένεις πριν μπλέξεις, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό το ότι είναι παράνομο το έχω ακούσει κι εγώ και συμφωνώ...αλλά αφού θεωρείται παράνομο γιατί υπάρχουν διαφημίσεις παντού απο εφημερίδες περιοδικα μέχρι και στην τηλεόραση

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπέρα...Εδώ και καιρό σκέφτομαι για το αν θα πρέπει να ανοίξω λογαριασμό στις σελίδες για online στοίχημα...ξέρω σίγουρα συμφέρει από άποψη αποδόσεων ευκολίας και και και...αλλά είναι εύκολο να κολλήσεις και να χάσεις πολλά ποσά...μέχρι τώρα παίζω μόνο στον οπαπ...αξίζει να ανοίξω λογαριασμό σε ένα απο αυτά τα site? Ποιο μου προτείνετε? έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για betfair,bet365,bwin...επίσης οι αναλήψεις πόσο εύκολα γίνονται και πως? έχω στη διάθεσή μου μόνο πιστωτική...λογαριασμό σε τράπεζα δεν έχω ακόμα(φοιτητής είμαι)ευχαριστώ :)
Nα ανοιξεις λογαριασμο!!..Προσωπικα επειδη ειμαι κουμαρσκυλο χρονια..(αλλα μονο με το στοιχημα) εχω πολλους φιλους,γνωστους που ειναι σε καποια εταιρια, στο ιντερνετ.. και πεζουν στοιχημα..Βασικα..προσωπικα. εχω κανει αναληψη απο την expekt.com παλια 1350 ευρω χωρις κανενα προβλημα. Αλλα θεωρω σαν συμβατικη.. και καλυτερη εταιρια.. την bet365(και αυτην παιζω τωρα)Και φυσικα την βετφαιρ το ανταλακτηριο..Τυγχαινει λογο του στοιχηματος.. να εχω παρε δωσε.. με πολυ  πλουσιους ανθρωπους(οχι οτι παιρνουν συμβουλες απο εμενα λογο του αθληματος και μονο :))Αυτοι παιζουν χιλιαδες ευρω στην βετφαιρ, και στον οπαπ.. και καπου καπου στην βετ365..Ειναι μερικες πραγματι εταιριες.. που ειναι αναξιοπιστες... και κανουν τα αδυνατα δυνατα.. να μην σε πληρωσουν.. με δεκαδες τηλεφωνα απο μερος μου.. .. και φωτοτυπιες.. την ταυτοτιτα μου.. και τον κωδικο μου.. τα ειχα στειλει και δεν μου εδιναν τα λευτα οχι παρα πολλα, 300 ευρω.. και τα επαιξα σε μονο αποδεκτο.. με αποτελεσμα να τα χασω!! τελειως..Εταιριες που ειναι αξιοπιστες ειναι 1 ο ΟΠΑΠ, 2 η Βετfair,3 η βετ365 που εχω δει απο φιλους, ποσα της ταξης των 2000 ευρω.. να γινονται αναληψη(βετ365)..Στον οπαπ εχω δει και δελτια.. απο πολυ πλουσιο ανθρωπο. Να παιζει και δελτιο 11000 ευρω και να του το πληρωσε αμεσα!! ο οπαπ κατοπιν συμφωνιας φυσικα δεχτηκε το στοιχημα του.. δεν εχει οριο.. παιζεις ενα σπιτι.. αυτο που λενε για το σπιτι.. ειναι αληθεια!!.. Οτι μπορεις να το παιξεις!!....Τωρα για το ιντερνετ φιλε, συμφωνω με τον αλλον φιλο, οτι χανεις την αισθηση του μετρου.. γιατι τα λεφτα δεν τα εχεις στο χερι.. ειναι ηλεκτρονικα.. δεν εχεις την αμεσοτητα.. και την αισθηση.. με αποτελεσμα να παρασυρθεις.. να φερθεις απερισκεπτα.. και να χασεις!! Πιο ευκολα, απο οτι θα εχανες.. στον οπαπ..Βασικα θα σου ελεγα να παιξεις στο ιντερνετ!! Αλλα να συμπεριφερεσαι.. σαν να παιζεις στον οπαπ..Για να βγαλεις λεφτα.. αν μπορεις!! :)..Πρεπει να εχεις εγκρατεια..και τεραστια υπομονη...Οι παραπανω εταιριες που σου ανεφερα για το ιντερνετ ενοω.Ειναι εταιριες που εχω ιδιως ομασι αποψη και εχω δει με τα ματια μου χιλιαδες ευρω να γινονται αναληψη (betfair..σε αυτην παιζουν μονο μονα αποδεκτα αυτοι που γνωριζω)  bet365..Εχει και αλλες καλες εταιριες.. αλλα σου αναφερα αυτες.. που δεν εχω ακουσει παραπονο και προβληματα....

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Λατσιο 1
ΑΕΚ 2
Τορινο Χ
Ιστρ Χ
με λαθη

και

Νταντι 2
Θελτα Χ
Πατσουκα 1

Επισκέπτης
παιδια μπορειτε να με βοι8ησετε? τι λετε για την εβερτον-τσελσι? για χερκουλες -μπαρτσελονα ...για  κατανια -μιλαν.....για  σαουθαμπτον - μαντσιστερ γ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια μπορειτε να με βοι8ησετε? τι λετε για την εβερτον-τσελσι? για χερκουλες -μπαρτσελονα ...για  κατανια -μιλαν.....για  σαουθαμπτον - μαντσιστερ γ.
Για το εβερτον-τσελσι μπορει να ερθει και 0-3 και 3-0 ειναι κυπελο αγγλιας.. Η φορμα λεει διπλο παντως!!.. και παιζει ενα μεγαλο κλαμπ με ενα μεγαλο κλαμπ εξου και το μονο αποδεκτο του οπαπ..(Τις αποδοσεις τις βγαζουν νομιζω, 2 αγγλοι.. οι οποιοι ειναι οι πιο διαβασμενοι διαχειριστες του κοσμου.. απο οσα βλεπω με τους αλους μπουκ.)  οσο χαλια και να ειναι η εβερτον την δεδομενη στιγμη ειναι ντερμπι..Το χερκουλες Μπαρτσελονα παιζει η καλυτερη ομαδα στον πλανητη με την χερκουλες..Το κατανια μιλαν ειναι ιταλια οπου ιταλια για μενα παιζω μονο τελευταιες αγωνιστικες η κανα Χ σε συστημα ειναι το πιο βρωμικο πρωταθλημα στον κοσμο αλλα μετα απο το δικο μας σαν την ελλαδα βρωμια δεν εχει :)Τωρα απο αυτα που λες αν θες την γνωμη μου, θα επαιζα τσελσι!!!  στο διπλο.. Εκει θα σκεφτομουν. Και μπαρτσελονα πΙστευω.. και το χαντικαπ του ενος γκολ θα το βγαλει.. για πλακα αν θελει..Το ιταλικο θα το επαιζα χ σε καποιο συστημα, αλλα δεν το εχω διαβασει..Το μονο που αξιζει βαση αποδοσης ειναι το ποσοστο της τσελσι αλλα και παλι αν ερθει χ θα γινει επαναληπτικος..Ειναι κυπελο και η τσελσι ειναι η κατοχος του κυπελου πηστευω να το χτυπησει απο το πρωτο ματς λιγο ο προπονητης που ειναι ιταλος με χαλαει..το σαουθαμπτον μαν γιου θα το επαιζα οβερ και μονο οβερ..ΥΓ..Βασικα μαν αυτα που σου ειπα δεν τα εχω παιξει ειναι αλλο να τα εχεις παιξει και αλλο να πεις την γνωμη σου χωρις να εχεις βαλει το χερι στην τσεπη..Με τα λογια χτιζουμε παλατια :)Οι πραξεις μετρανε καλυτερη γνωμη να επαιρνες.. Απο εναν που τα εχει παιξει..Εμενα προσπερασεμε..

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
παιδια μπορειτε να με βοι8ησετε? τι λετε για την εβερτον-τσελσι? για χερκουλες -μπαρτσελονα ...για  κατανια -μιλαν.....για  σαουθαμπτον - μαντσιστερ γ.
Τσελσι Χ Μπαρτσα 2 Μιλαν Χ Μαντσ Οβερ

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα το μοναδικο καπωσ ενδιαφερων φαινεται αυτο κατα την γνωμη μου

ΑΓΚ 15:00 221 1,65       ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 3,35     ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 4,00               1
ΙΤ2 16:00 239 1,70           ΣΙΕΝΑ 2,90         ΛΙΒΟΡΝΟ 4,50               1
ΓΑ1 20:00 321 3,25       ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 3,15           ΛΥΩΝ 1,90               2

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Ολα τα λεφτα στην Μπαγερν σημερα..

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ολα τα λεφτα στην Μπαγερν σημερα..
Δεν καίγεται η Μπάγερν, 2η ή 3η θα βγεί ούτως ή άλλως. Πιο πολύ καίγεται η Βέρντερ για βαθμούς.Και κάτι 1.60 ή 1.70 είναι εξευτελιστικά..Μακάρι να βγει πάντως (η αγαπημένη μου ομάδα είναι) αλλά προσωπικά το θεωρώ κλασσικό no bet.

Πολύ δύσκολο πρόγραμμα σήμερα. Μόνο Ήρα βλέπω (και αυτόν όχι τόσο αγωνιστικά αλλά λόγω κινήτρου) και ίσως Σοσιεδάδ (έκανε τον κύκλο με τις δύσκολες αντιπάλους και ελπίζω να ανακάμψει). Αντε και κανένα συστηματάκι με τρελλά σκοράκια στη Γερμανία ή ισοπαλίες στη Β' Ισπανίας.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Η Μπαγερν ειναι σε φουλ φορμα ενω η Βερντερ στην χειροτερη κατασταση της 10ετιας..Οσο η Μπαγερν εχει ακομα καποιες ελπιδες για τιτλο θα τις εξαντλησει..Δεν θα παει στην Βρεμη με νωθροτητα και για οτι κατσει..
Προσωπικα η Μπαγερν ειναι απο τις 2-3 πιο μισητες μου ομαδες στον κοσμο..Την επαιξα με 1.80 στην μπετφερ..
Αν κατσει παμε για Μαλαγα το βραδυ..

interista

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
novara asso,barca b goal goal,xetafe diplo,torki over,salke over,nuremvergh goal goal,plymouth over,roderam over. gia na doume ti 8a kanoume pali shmera gt exoume piasei pato! kalh epituxia se ollous!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom