Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Έχει γίνει τέτοιο πράγμα;; Μου φαίνεται αδιανόητο για τρεις λόγους:
α. να γίνει έλεγχος. Από ποιον; Εδώ δεν ελέγχουν ποιος μπαινοβγαίνει στη χώρα, όπλα, πορνεία, εισπράξεις κτλ κτλ κτλ κτλ και ελέγχουν το καζίνο;
β. να δημοσιεύθηκε
γ. να κάνει κάτι τέτοιο το καζίνο. Το κέρδος είναι εγγυημένο και δεν χρειάζεται καμία παρεμβολή για αύξηση κερδών. Εξάλλου, και με δεδομένη τη κερδοφορία (τα ποσοστά κέρδους είναι σχετικά σταθερά και στο στοίχημα και στο καζίνο καθώς λόγω τεράστιου όγκου γεγονότων-τζογαρίσματων δλδ επιβεβαιώνεται η γκανιότα), το ζήτημα για όλες τις εταιρείες τζόγου είναι ο τζίρος και με αυτόν κρίνονται και οι διευθυντές. Είναι τεράστια τα μεγέθη για να κάνουν πρακτικές μπακάλικου. Και ως προς το "κόλλημα" υπάρχουν δεκάδες τρόποι...Ο τζόγος είναι μικρόβιο και τα μικρόβια κολλάνε με έμμεσους τρόπους..

Περιμένω απάντηση και κανένα link αν μπορείς να βρεις..

Πάντως υπάρχει μια βασική αλήθεια για όλες τις επιχειρήσεις (στοίχημα, καζίνο, ασφαλιστικές όλων των ειδών) που δραστηριοποιούνται και τιμολογούν με βάση στατιστικά μοντέλα (έστω και απλοικά): και αυτή είναι το πρώτο πράγμα που διαβάζει κανείς στη στατιστική, ότι δλδ η στατιστική επαληθεύεται σε άπειρο αριθμό παρατηρήσεων. Όσο από το λίγο τείνουμε στο άπειρο, τόσο κερδίζουν. Με άλλα λόγια, στο μακροπρόθεσμο ορίζοντα, οι παίκτες είναι χαμένοι. ΝΟΜΟΣ. Όποιος δεν τον καταλαβαίνει, αδικεί τον εαυτο του. Και θεωρίες συνομωσιών, στησιμάτων κτλ είναι το δέντρο στο δάσος.
συμφωνώ 100% με την ανάλυσή σου...
ακριβώς εκεί βρίσκετε το ''μυστικό''...στο μακροχρόνιο παιχνίδι...
οι μπουκ,τα καζίνα κλπ δεν χρειάζετε,δεν έχουν ανάγκη να στήσουν παιχνίδια...είναι δεδομένο ότι μακροπρόθεσμα θα είναι κερδισμένοι...
ίσως παλιότερα να γίνονταν...αλλά όχι ποιά...
και όμως υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν το αντίθετο...
γνωστός μου παίζει μανιωδώς κίνο και φυσικά χάνει καθημερινά...
προσπαθώ να του εξηγήσω ότι στο παιχνίδι αυτό δεν γίνετε να κερδίσεις αν παίζεις για μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί είναι έτσι δομημένο...
και μου έχει πεί το απίστευτο...φυσικά να τονίσω ότι πιστεύει ότι είναι στημένο...
''το ξέρω ότι το στήνουν σε κάθε κλήρωση, αλλά ελπίζω να παίξω τα νούμερα που θα στήσουν εκείνη την φορά''...
το απόλυτο κάψιμο θα έλεγα εγώ...

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6

Έχει γίνει τέτοιο πράγμα;; Μου φαίνεται αδιανόητο για τρεις λόγους:
α. να γίνει έλεγχος. Από ποιον; Εδώ δεν ελέγχουν ποιος μπαινοβγαίνει στη χώρα, όπλα, πορνεία, εισπράξεις κτλ κτλ κτλ κτλ και ελέγχουν το καζίνο;
β. να δημοσιεύθηκε
γ. να κάνει κάτι τέτοιο το καζίνο. Το κέρδος είναι εγγυημένο και δεν χρειάζεται καμία παρεμβολή για αύξηση κερδών. Εξάλλου, και με δεδομένη τη κερδοφορία (τα ποσοστά κέρδους είναι σχετικά σταθερά και στο στοίχημα και στο καζίνο καθώς λόγω τεράστιου όγκου γεγονότων-τζογαρίσματων δλδ επιβεβαιώνεται η γκανιότα), το ζήτημα για όλες τις εταιρείες τζόγου είναι ο τζίρος και με αυτόν κρίνονται και οι διευθυντές. Είναι τεράστια τα μεγέθη για να κάνουν πρακτικές μπακάλικου. Και ως προς το "κόλλημα" υπάρχουν δεκάδες τρόποι...Ο τζόγος είναι μικρόβιο και τα μικρόβια κολλάνε με έμμεσους τρόπους..

Δεν   θυμομουν  ακριβως   ,  ποτε   εγινε  , ετσι  εβαλα   αναζητηση  - Στημενες    ρουλετες   Λουτακι –
Το    πρωτο  που  μου   εβγαλε   είναι    αυτό ,   που  όμως   εχει  μικρη   αναφορα   για   το   γεγονος

Στο   επομενο  εδώ    ενας   αμφισβητει    ότι   ηταν   στημενες   οι   ρουλετες   και    λεει   ότι   το   γεγονος   εγινε   το   1997 . Αυτος   λεει   ότι   κλεισαν   μονο   για   3   μερες  , ενώ   εγω  θυμαμαι   ότι   ηταν   15   μερες . Εχει   φυγει    και   ο  Nacho  70   να   σου   ελεγε  , ακριβως   τι  ειχε   γινει    τοτε . Εγω   ειχα   ακουσει   ( πηγαινα   συχνα στο  καζινο Λουτρακιου ) ότι   στον  ελεγχο    που   εγινε ,δεν   ηταν   ολες   οι   ρουλετες   στημενες , αλλά  καποιες   από   αυτές .Τοτε    το  καζινο   της   Παρνηθας   ηταν   κρατικο   και  ακουσα   ότι    τον  ελεγχο   τον  εκαναν ,  ατομα    που   εργαζοντουσαν    στο   καζινο   της   παρνηθας  , με   κρατικη  εντολη   βεβαια . Δεν    ξερω   τι  παιχνιδια    παιζοντουσαν    τοτε    μεταξυ   τους  ,  αλλά   ξερω    ότι   μολις    εγινε   ιδιωτικο    το   καζινο   της   Παρνηθας , όταν   και  αν   γινονται    ελεγχοι ,  παντα    τα   καζινο    βγαινουν   καθαρα .
Ετσι   ερχομαστε    στα   λογια    σου  που   ειχες    την  απορια   αν   γινονται   ελεγχοι . Αν   γινονται   ελενχοι , ολως    τυχαιως   βγαινουν   ολοι   καθαροι , τωρα    πλεον .

Τωρα    για   τις    ρουλετες  θα   σου  πω   από  προσωπικες   εμπειριες . Αν  και  παιζω   μπλακ   τζακ  , εχω   μια   μικρη   εμπειρια .Εχω   δει    αμετρητες    φορες   , ολο  το  τραπεζι    να   είναι   γεματο   μαρκες   και   μονο  ένα   νουμερο   να   είναι   ακαλυπτο   και   ολως   τυχαιως , να   σκαει  η  μπιλια    σε   αυτό . Εχω   δει    αμετρητες    φορες    περιεργα   παιχνιδια   της   μπιλιας  ,  που  δεν  δικαιολογουνται    βαση   της   κινησης    και  της   ταχυτητας    της   μπιλιας . Άλλες   φορες    σαν   να   φρεναρει    απότομα , άλλες   φορες , εκει   που   παει  να   σταματησει , δεχεται  ξαφνικα    σαν  ένα   σπρωξιμο – τιναγμα   και  παει    δυο   τρια   νουμερα   παραπερα .

Μια  συντομη   ιστορια   με   ρουλετες
Ειμαι  με   ένα   φιλικο   ζευγαρι   στο   Λουτρακι , πριν  αρκετα   χρονια .Βλεπουν    μια   ρουλετα   και   ειχε    ερθει    6   φορες   συνεχομενα   μαυρο .
Παμε   εκει  , αυτοι   λενε    θα   παιξουμε   κοκκινο.Παιζουν   κοκκινο  ( μαζι  με   πολλους   αλλους ) και  ξαναρχεται  μαυρο . Εν  τω  μεταξυ   υπηρχε    ενας   τυπος    που   επαιζε  μονο   μαυρο  και  ηταν  ο  μονος   που   κερδιζε . Στην   επομενη   ,  ολοι  παλι   παιζουν    κοκκινο  , ολοι   χανουν ,  εκτος   παλι   από  αυτόν   που   επαιζε   μαυρο .
Να   μην   τα   πολυλογω ,  σε  κάθε  γυρο   οι  παιχτες   ανεβαζαν    το   ποσο   πονταρισματος  και   λεγαν    ολοι  ( πριν  γυρισει   η  μπιλια ) _  Του   πουστη  αν  δεν   κατσει    και   τωρα – Εν τω μεταξυ  ,ειχαν  δει   και  από  τα   αλλα   τα   τραπεζια  ,  ποσο  πολύ  ειχε   αργησει   να   ρθει   το   κοκκινο  και  ετσι   ακομα   περισσοτεροι    βαζαν    ότι  ειχαν   και  δεν  ειχαν   στο   κοκκινο .
Φυσικα    εξακολουθουσε   να   ερχεται   μαυρο   και    ο   μονος   που   κερδιζε  , ηταν   ο  ιδιος    τυπος . Οι   περισσοτεροι    που   εχαναν , τον  εβλεπαν    αυτόν   με   μισος  , λες   και  αυτος    ηταν  υπευθυνος     για   την   κακοτυχια    τους .
Τελικα    στην   δωδεκατη    γυρα   και   ενώ   το    κοκκινο   είναι   υπερτιγκαρισμενο , η   μπαλα    μπαινει    μεσα   σε  κοκκινο  , σχεδον   αναπαυτηκε    μεσα . Ολοι   λενε  - Αντε   επιτελους –

Τοτε   ενώ   ειχε   μηδενισει    η   ταχυτητα   της    και  ηταν   μεσα   στο   νουμερο , γινεται   ένα   ξαφνικο   τιναγμα   και   η   μπιλια    παει   στο   διπλα . Το   τι  ακουστηκε    τοτε   από   τους  παιχτες  δεν   περιγραφεται . Ολοι   φυγαν   αηδιασμενοι  , εκτος   από   τον   τυπο  που   επαιζε   μονο  μαυρο  .
Οι   φιλοι   μου   από   τοτε    δεν   εχουν   ξαναπαιξει   ποτε   ρουλετα

Πάντως υπάρχει μια βασική αλήθεια για όλες τις επιχειρήσεις (στοίχημα, καζίνο, ασφαλιστικές όλων των ειδών) που δραστηριοποιούνται και τιμολογούν με βάση στατιστικά μοντέλα (έστω και απλοικά): και αυτή είναι το πρώτο πράγμα που διαβάζει κανείς στη στατιστική, ότι δλδ η στατιστική επαληθεύεται σε άπειρο αριθμό παρατηρήσεων. Όσο από το λίγο τείνουμε στο άπειρο, τόσο κερδίζουν. Με άλλα λόγια, στο μακροπρόθεσμο ορίζοντα, οι παίκτες είναι χαμένοι. ΝΟΜΟΣ. Όποιος δεν τον καταλαβαίνει, αδικεί τον εαυτο του. Και θεωρίες συνομωσιών, στησιμάτων κτλ είναι το δέντρο στο δάσος.

Επισης   εδώ  καταλαβα   ότι  εννοεις     γενικοτερα   να  μην   παιζουμε   , γιατι  με  τον  νομο   των  πιθανοτητων   και  τις   στατιστικες , θα   ειμαστε   σιγουρα   χαμενοι  μακροπροθεσμα . Εδώ  θα  συμφωνησω  αλλά    γιατι   λες   ότι  -οι  θεωριες  συνομωσιων ,   στησιματων κτλ  είναι  το  δεντρο   στο  δασος ?- Τι  εννοεις ?
Αν   συνεχισουμε    να   παιζουμε  ,  αλλά   θεωρουμε    όλα   τα   παιχνιδια   καθαρα ,  παλι   με   τον  νομο   των  πιθανοτητων  ,δεν   θα  χουμε   το  ιδιο  αποτελεσμα ? Αν   πουμε   ότι  κανενα    παιχνιδι    δεν  είναι    στημενο , θεωρεις   ότι   θα  μας   βοηθησει  , να   εχουμε   καλυτερα  αποτελεσματα   ? Ποιος    ωφελειται    περισσοτερο  αν    ολοι   οι  παικτες , νομιζουν   ότι  όλα   τα   παιχνιδια   είναι   καθαρα ?  
Επρεπε    να   πεις ,
συμφωνα   με   τις   αρχες    τις   στατιστικης  , οσοι  παιζετε ,  μακροχρονια   θα   ειστε    χαμενοι  και  ειτε   πιστευετε    σε   στημενα   ειτε    πιστευετε  σε  καθαρα  παιχνιδια ,  το   αποτελεσμα    θα   είναι    το   ιδιο .
Πολλοι   όμως   δεν   θα   συμφωνησουν    με   αυτά    που  ( καλοπροαιρετα ) λες    και  θα   προσπαθησουν    να   σε   διαψευσουν .

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα. 752=Οκλαχομα-Πορτλαντ μπλειζερ=Οβερ=(213,5 ποντους) Το επαιξα 10 ευρω αποδοση 1,90 Πρεπει να μπουν συνολικα 214 ποντοι για να κερδισουμε..Καλα κερδη σε ολουςΥΓ..Αρχιζει στις 3 σε 15 λεπτα απο τωρα..
Αμα εισαι 24 ωρες σουρα..το 752επαιζε η οκλαχομα αλλα οχι με τους πορτλαντ μπλειζερ αλλα με τους ντενβερ ναγκετς :)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Αμα εισαι 24 ωρες σουρα..το 752επαιζε η οκλαχομα αλλα οχι με τους πορτλαντ μπλειζερ αλλα με τους ντενβερ ναγκετς :)
Χρόνια πολλά (και για τη γιορτή σου, πολύχρονος),
σούρα ξεσούρα τό'πιασες, μπράβο Χρηστάρα,
για βάλε τα δυνατά σου σήμερα, έχει μπόλικους αγγλικούς αγώνες,
αν και αρκετοί είναι φραγμένοι,
κάνε μια προσπάθεια και βγάλε 6-7 αγώνες να τους παίξουμε σε ζητούμενα,
μπας και τους πάρουμε κάνα κατοσταρικάκι (στο δεκάρικο), έτσι για το καλό :grin: :grin: :grin:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Απο αυτους που δεν ειναι φραγμενοι πονταρα..
Μπλακπουλ-Λιβερπουλ    2
Χαντερσφιλντ-Χαρτλπουλ  1
Βιλα-Τοτεναμ            2

:priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα. Με φευγαλα διαβασμα, και πολυ ρισκο.. 154=Φουλαμ-Γουεστ Χαμ=2=(διπλο) το επαιξα 5 ευρω .Καλα κερδη σε ολους.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Και η Λιβερπουλ αναβληθηκε?? :think:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
μαγκες καλησπερα...δεν εχω δει τιποτα σημερα και ειμαι και με νευρα εκανα μεγαλη μαλακια χτες και εχασα πολλα.... :S :S :S...με ετρωγε το χερι μου χτες το μαλακα να παιξω και πηγα και επαιξα ετσι στα κουτουρου ενα βολλευ κυπελλλο ρωσσιας...δυναμο μοσχας με μια αλλη...νικαει η δυναμο 1-0 σετ και 13-16 στο δευτερο και δινει 1,50  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και βαζω ο μαλακας....παει 21-20 και ξαναβαζω  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: και καπου εκει πρεπει να φυγω οποτε δεν ριδα την συνεχεια...εχασε 3-1 σετ.... :jerking: :jerking: :jerking: καλα να μαστε ομως δε πειραζει...θα χαλαρωσω και μολις λιγο φτιαξει ο καιρος σε ευρωπη θα το ξαναπιασω(μεσολαβει και αδεια)..αν με ρωταγατε  για μαιαμι θα σας ελεγα με κλειστα ματια....δε το παιξα ...οπως εχω πει αυτον τον καιρο τραβιεμαι με ενα 25 χρονο  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: και το χω καθε μερα εδω και δεν μουμενει και πολυς χρονος....χρονια πολλα σε ολους μαγγες ...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα. 164=Γουλβς-Γουιγκαν=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) Το επαιξα 100 ευρω, μονο αποδεκτο, στο ιντερνετ.Καλα κερδη σε ολους..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρόνια πολλά (και για τη γιορτή σου, πολύχρονος),
σούρα ξεσούρα τό'πιασες, μπράβο Χρηστάρα,
για βάλε τα δυνατά σου σήμερα, έχει μπόλικους αγγλικούς αγώνες,
αν και αρκετοί είναι φραγμένοι,
κάνε μια προσπάθεια και βγάλε 6-7 αγώνες να τους παίξουμε σε ζητούμενα,
μπας και τους πάρουμε κάνα κατοσταρικάκι (στο δεκάρικο), έτσι για το καλό :grin: :grin: :grin:
Τx μαν για τις ευχες.. Επισης ..Σημερα με τοσες αναβολες.. τι να διαβασει.. και τι να μην διαβασει, κανεις..

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Το δελτίο στοιχήματός σας είναι σε επεξεργασία.
Kατάθεση Επιτυχής.%2Το υπόλοιπό σας είναι %1.
Επιλογές Aποδόσεις E/W
4
pt=N#o=2/7#f=37191593#fp=158005219#so=0#c=1#sa=4D175DF1#
pt=N#o=4/5#f=37191591#fp=158005229#so=0#c=1#sa=4D175E64#
pt=N#o=1/8#f=37191594#fp=158005225#so=0#c=1#sa=4D175E7C#
pt=N#o=8/11#f=37191588#fp=158005521#so=0#c=1#sa=4D175EAC#

Μπαρτσελόνα

1.28

Σύνολο    Νίκη 
Μέγιστο Στοίχημα
Νίκη

Μπάγερν Μονάχου

1.80

Σύνολο    Νίκη 
Μέγιστο Στοίχημα
Νίκη

Τσέλσι

1.12

Σύνολο    Νίκη 
Μέγιστο Στοίχημα
Νίκη

Ρόμα

1.72

Σύνολο    Νίκη 
Μέγιστο Στοίχημα

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Τx μαν για τις ευχες.. Επισης ..Σημερα με τοσες αναβολες.. τι να διαβασει.. και τι να μην διαβασει, κανεις..
Ωχ! τώρα το είδα, κι άλλοι αγώνες φραγμένοι, δίκιο έχεις, δεν έμεινε και τίποτα
να παίξουμε, τέλος πάντων, αυτή τη βδομάδα θα τη βγάλουμε με κάνα μπουρδελάκι
γαμώ την ατυχία μου :headbang:, no money - no honey :grin: :grin: :grin:

ΥΓ. ποιος ξέρει, μπορεί το τσου-λου να μας κάνει δώρο κάνα μασαζάκι τουλάχιστον ;) ;) ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.230=Αστον βιλα-Τοτεναμ=3-1=(ακριβες σκορ) το επαιξα 3 ευρω στο ιντερνετ.Καλα κερδη σε ολους..ΥΓ..Ειναι τελειως ρισκο..Μαλλον ενστικτου επιλογη, δεν προκυπτει απο την λογικη..Ουτε απο την κατασταση των ομαδων ουτε απο πουθενα..Αλλα εκει ειναι αγγλια :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αρσεναλ-Τσέλσι 2....  :rockon: :rockon:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αν   συνεχισουμε    να   παιζουμε  ,  αλλά   θεωρουμε    όλα   τα   παιχνιδια   καθαρα ,  παλι   με   τον  νομο   των  πιθανοτητων  ,δεν   θα  χουμε   το  ιδιο  αποτελεσμα ? Αν   πουμε   ότι  κανενα    παιχνιδι    δεν  είναι    στημενο , θεωρεις   ότι   θα  μας   βοηθησει  , να   εχουμε   καλυτερα  αποτελεσματα   ? Ποιος    ωφελειται    περισσοτερο  αν    ολοι   οι  παικτες , νομιζουν   ότι  όλα   τα   παιχνιδια   είναι   καθαρα ?  
Επρεπε    να   πεις ,
συμφωνα   με   τις   αρχες    τις   στατιστικης  , οσοι  παιζετε ,  μακροχρονια   θα   ειστε    χαμενοι  και  ειτε   πιστευετε    σε   στημενα   ειτε    πιστευετε  σε  καθαρα  παιχνιδια ,  το   αποτελεσμα    θα   είναι    το   ιδιο .
Πολλοι   όμως   δεν   θα   συμφωνησουν    με   αυτά    που  ( καλοπροαιρετα ) λες    και  θα   προσπαθησουν    να   σε   διαψευσουν .

Πρώτα από όλα, δεν έχω καμιά διάθεση να το παίξω έξυπνος, και εγώ παίζω, έστω και αν το έχω περιορίσει σημαντικά συγκριτικά με παλαιότερα. Έχω τζιράρει σημαντικά ποσά (για τα δικά μου δεδομένα πάντα) και έχω μακρααα εμπειρία από στοίχημα-ρουλέτα. Πάλι καλά δλδ που δεν μου αρέσουν τα χαρτιά και ο ιππόδρομος.Το έχω ψάξει πολύ, και με στατιστική, και εμπειρικά και με trading κτλ κτλ

Εκεί που κατέληξα είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κανείς νικητής συνολικά. Εγώ για παράδειγμα είμαι κερδισμένος από ΟΠΑΠ και καζίνο, είμαι όμως αρκετα μέσα απο τo internet. Τα δυο πρώτα τα θεωρώ συγκυριακά, παλαντζάρισμα της τύχης. Εξαιρέσεις με λίγα λόγια μπορείς να βρεις, ο κανόνας όμως δεν αλλάζει.

Η μοναδική λύση είναι να αλλάξεις το παιχνίδι, με λίγα λόγια να το γυρίσουμε αποκλειστικά στη betfair. Το έχω κάνει στο παρελθόν εντατικά και είδα ότι υπάρχουν τρεις (τουλάχιστον προυποθέσεις) για επιτυχία:
-σιδερένια πειθαρχία
-πολλές (υπάρχει στη betfair) και πλήρεις (λίγες είναι-άντε η premier, cl)αγορες
-κεφάλαιο
Οπότε, ούτε η betfair ενδείκνυται για ποσά των € 200 ή € 2.000 και € 10.000. Ενδείκνυεται για μεγαλοπαίκτες που απλά θα "μαζεύουν σκουπίδια" (μικροποσά δλδ). Αλλά, αν έχεις για παράδειγμα ένα ποσό € 200.000, δεν το κλείνεις στην τράπεζα να πέρνεις 7% και 8%;

Στο διαταύτα: ο τζόγος απευθύνεται σε καθαρά loosers (όπως λέει και ο φίλος liberog0 για το κίνο) αλλά όχι μόνο. Απςυθύνεται και σε άτομα πάνω και πολύ πάνω από το μέσο όρο. Και με αυτούς παίζει ακριβώς με την εξυπνάδα τους: τους βάζει να κάνουν εφαρμοσμένη στατιστική με τα γεγονότα-παιχνίδια, τους βάζει να κάνουν αναλύσεις, να ψάχνουν το παρασκήνιο κτλ. Όλα αυτά βέβαια έμμεσα αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Και η γνώμη μου είναι ότι η φιλολογία για στημένα είναι μέρος του παραπάνω. Προφανώς και υπάρχουν στημένα παιχνίδια αλλά κατά βάση για βαθμολογικούς λόγους ή τα στήνουν οι ομάδες προς ιδίον στοιχηματικό όφελος. Αυτά που λέμε για τους book είναι μάλλον εκτός πραγματικότητας.

ΥΓ Γλυκός είναι ο τζόγος, δεν λέω. Και εγώ έχω να διηγηθώ μεγάλες νίκες και χαρές. Για παράδειγμα στο βουνό να πηγαίνω με € 200 και να γυρνάω με € 2.500 όταν ήμουνα άνεργος μάλιστα ή στη betfair με € 100 να βγάζεις € 1.800 από ένα μόνο αγώνα με συνεχής ανατροπές. Προφανώς και έχω να διηγηθώ και μεγάλες χασούρες και λύπες. Αυτό που με ενόχλησε και ήταν όχι καμπανάκι αλλά κουδούνα είναι ότι αλλοιώνει τη συμπεριφορά σου. Να λες ψέμματα για παράδειγμα είναι τραγικό ή να εξαρτάται η διάθεσή σου από το τζόγο. Εκεί λες stop και χαλαρώνεις. Για μένα πλέον, το στοίχημα είναι καθαρά για φάσεις pay per view (μια βαρετή τρίτη να τζογάρεις και να δεις το παιχνίδι ή ένα βροχερό μεσημέρι σαββάτου) και το καζίνο 3-4 φορές το χρόνο που το συνδιάζεις με εκδρομή καμιά καθημερινή που έχεις άδεια. Αλλιώς ζορίζουν τα πράγματα, έστω και αν πρόσκαιρα μοιάζουν καλά.
ΥΓ2 Λίγο off topic αλλά νομίζω χρήσιμη ιδίως για παιδιά που αρχίζουν να μπαίνουν στο τζόγο ή να βγαίνουν για δουλειά και να έχουν πολύ περισσότερο ρευστό από ότι πριν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom