You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Καλησπερα. 126=Βαλενσιεν-Τουλουζ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) Το επαιξα 74 ευρω. Μονο αποδεκτο, στο ιντερνετ.. Καλα κερδη σε ολους.
ε ρε χρησταρα ταμειο με πηγες!
Ημερομηνία Αγωνίσματος Αγώνισμα Επιλογές Αποδόσεις Όροι eachway Αποτέλεσμα
1 22/12/2010 Αστέρας Τρίπολης v Ολυμπιακός
(Τελικό αποτέλεσμα) Ολυμπιακός 2.00 Κανένα Κερδισμένο
2 22/12/2010 Βαλανσιέν v Τουλούζ
(Ομάδες Να Σκοράρουν) Και οι 2 ομάδες 2.20 Κανένα Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Ποσό Σύνολο Νίκη Κέρδη
Διπλά 1
ειπα στο θρεντ του ολυμπιακου κατα το 60-70 να παιξουν θρυλο.(λαθος θρεντ δηλαδη)...μια και ειχα εμπνευση...εγω το συνδυασα με χρηστου.κατα το 50 στο live το παιξα......4,4 αποδοση πιανουμε και βαζελο σε μπασκετ 12+ στη νικη του και περιμενουμε αυριο εμας....
1 22/12/2010 Αστέρας Τρίπολης v Ολυμπιακός
(Τελικό αποτέλεσμα) Ολυμπιακός 2.00 Κανένα Κερδισμένο
2 22/12/2010 Βαλανσιέν v Τουλούζ
(Ομάδες Να Σκοράρουν) Και οι 2 ομάδες 2.20 Κανένα Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Ποσό Σύνολο Νίκη Κέρδη
Διπλά 1
ειπα στο θρεντ του ολυμπιακου κατα το 60-70 να παιξουν θρυλο.(λαθος θρεντ δηλαδη)...μια και ειχα εμπνευση...εγω το συνδυασα με χρηστου.κατα το 50 στο live το παιξα......4,4 αποδοση πιανουμε και βαζελο σε μπασκετ 12+ στη νικη του και περιμενουμε αυριο εμας....
kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 656
- Πόντοι
- 86
Παίζω Γκεντσλερμπιρλιγκι-Ανκαραγκούτσου Χ,Παναθηναικό στο μπάσκετ,Μονακό-Σοσό Goal-Goal,και Παρί και χάνω μόνο την Παρί.
Αμα είσαι γκαντέμης.......
Αμα είσαι γκαντέμης.......
1 23/12/2010 Ρεάλ Μαδρίτης v Λεβάντε
(Τελικό σκορ) Ρεάλ Μαδρίτης 8-0 12.00 Κανένα Ανοικτό
Η Απαντηση στην πιο ευρεια νικη της Μπαρτσελονα που ηταν επισης 8-0
Στο ημιχρονο το βαλα για πλάκα με 12 απόδοση.
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
1 23/12/2010 Ρεάλ Μαδρίτης v Λεβάντε
ποσο εδινε?εβαλες κανα 10ικο?
Μπα, μικρα στοιχηματακια παιζω γιατι δεν με παει τους τελευταιους μήνες, οπότε συντηρητικα για να χανω λιγα στον απολογισμο
Το μονο παιχνιδι που φορτωσα τελευταια, ηταν το Τοτεναμ-Τσελσι στην τοτεναμ με ισοπαλία δίχως στοίχημα. τουλαχιστον δεν εβαλε και 2ο ο γαμωντρογκμπά
Στο οβερ 2,5 του 2ου ημιχρονου στο λαιβ με 2,2 έβαλα πανω απο 10 ευρω, αλλά είπαμε, συντηρητικά
Το μονο παιχνιδι που φορτωσα τελευταια, ηταν το Τοτεναμ-Τσελσι στην τοτεναμ με ισοπαλία δίχως στοίχημα. τουλαχιστον δεν εβαλε και 2ο ο γαμωντρογκμπά
Ούτεποσο εδινε?εβαλες κανα 10ικο?
Στο οβερ 2,5 του 2ου ημιχρονου στο λαιβ με 2,2 έβαλα πανω απο 10 ευρω, αλλά είπαμε, συντηρητικά
Καλημερα.Αναποφευκτα.. αφου μου αρεσει ο τζογος..,(μονο το στοιχημα)ξερω πολλα ατομα.., που εχουν παθος.. πολυ μεγαλο, με τον τζογο.!! Συγκεκριμενα με το στοιχημα..!!(εχω αρρωστους φιλους με το ποκερ κτλ.)Εχω εναν γνωστο, που παιζει 99,9% μονο ισοπαλιες.. Και ημιχρονα τελικα.Εχθες, τριτη..Τα μισα ματς.. βγηκαν Χ. Ο γνωστος φιλος, εβγαλε 2350 ευρω..Τωρα.. Ο συγκεκριμενος.. εχει πιασει στο παρελθον(περσι)11000 ευρω.. με ημιχρονα, τελικα.Τωρα ο γνωστος, φιλος, και πολυ καλο παιδι...Περσι που επιασε τα 11000 χιλιαρικα..Τα εφαγε σε χρονο τζετε.. Αρχισε.. και επαιζε τριαδες, 54 ευρω, το μικροτερο πονταρισμα...Μετα απο συντομο, χρονικο διαστιμα. Μου ζητουσε, 5 ευρω δανικα.. να παιξει, 3-4-5 ημιχρονα τελικα..Τωρα ο φιλος αυτος που επιασε 2350 ευρω την τριτη.Πιστευω.. οτι θα τα χασει.. σε χρονο παλι, τζετε!!.Που θελω να καταληξω..Τα λευτα που παιζουμε, εχουν αξια..!!!Και αν πιασουμε.. ενα μεγαλο ποσο.. εχει το ιδιο.. μεγαλη αξια.. στην ζωη εξω!!..Πρεπει να κανουμε, διαχειριση των χρηματων μας.. ειτε βαζουμε.. ειτε παιρνουμε, λευτα απο τον τζογο...Αυτο σημαινει.. οτι καταλαβαινουμε.. την αξια των χρηματων..Δεν ειμαστε παθητικοι.. και ανεγκεφαλοι..Και δεν χαλαμε την ζωη μας.. την προσωπικοτητα μας.. την ψυχικη μας υγεια, αλλα και της οικογενειας μας..Το στοιχημα ειναι ευκολο χρημα,οπου ευκολο χρημα.. υπαρχουν. ανεγκεφαλες ενεργειες..Υπομονη.. και εγκρατεια.. για να μην ειναι καταστροφη.Οι μπουκ.. θελουν να παιζουμε συναιχεια!!!..Αρα αυτοι εχουν το μαχαιρι.. αυτοι εχουν και το καρπουζι...Ειναι τα παντα.. Εναντιων μας!! Στο στοιχημα παιδια..Τα παντα
kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 656
- Πόντοι
- 86
Έχείς δίκιο φίλε.Δεν κάνει καλό να χάνεις τον έλεγχο.
Πρίν λίγες μέρες είδα έναν να παίζει 1000 ευρώ σε μια ομάδα μπάσκετ για να κατακτήσει την ευρολίγκα.
Πρίν λίγες μέρες είδα έναν να παίζει 1000 ευρώ σε μια ομάδα μπάσκετ για να κατακτήσει την ευρολίγκα.
Καλησπερα. 152=Λαρισα-ΑΕΚ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), 153=Αγιαξ-Αλκμααρ=οβερ 3,5=(να μπουν 4 γκολ και πανω.. για να κερδισουμε.) Τα επαιξα, 10 ευρω στο ιντερνετ.ΥΓ..Δεν ειμαι ιδιαιτερα ,ενθουσιασμενος, με τα παιχνιδια σημερα..θα ελεγα επαιξα 10 ευρω για το γαμωτο!!Βουλα πατουλιδου.. Που λεει ο λογος..Κανονικα δεν θα επρεπε.. σημερα, να επαιζα.. ουτε ενα ευρω..Η μερα δεν προσφερεται.. Με τα δικα μου ματια.., για στοιχημα...Αλλα ειμαι κουμαρτζης ..Καλα κερδη σε ολους...
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Καλησπερα. 126=Βαλενσιεν-Τουλουζ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) Το επαιξα 74 ευρω. Μονο αποδεκτο, στο ιντερνετ.. Καλα κερδη σε ολους.
ε ρε χρησταρα ταμειο με πηγες!
δωσε τπτ και σημερα/αυριο/γενικα
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
δεν ειναι και πολλα..Δεν ειμαι ιδιαιτερα ,ενθουσιασμενος, με τα παιχνιδια σημερα
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Επειδη τα χαντικαπ του οπαπ μου αρεσουν πολυ, και εχουν μεγαλες διαφορες στα σημεια βεβαια που εγω θελω να πονταρω απο το διαδικτυο ... Παιζω οπαπ...
Μαλαγα- Μπαμπεργκ 11.5 2
Ρεαλ -Σαρλερουα 18.5 2
Ολυμπιακος-Πομα 19.5 2
Μπαρτσα- Σιενα 8.5 2
Μαλαγα- Μπαμπεργκ 11.5 2
Ρεαλ -Σαρλερουα 18.5 2
Ολυμπιακος-Πομα 19.5 2
Μπαρτσα- Σιενα 8.5 2
1 23/12/2010 Άγιαξ v ΑΖ Αλκμάαρ
(Ακριβές Σκορ) Άγιαξ 1-0 7.50 Κανένα Ανοικτό
Σύνολο: 11,00
Είχα παίξει και το 2-0 βεβαια αποψε για καλυψη...
Το σαββατο θα ποσταρω κανα σκορακι κι εδω για πρεμιερ λιγκ(μονο αυτοι παιζουν μπαλα το σκ) αφου εχω 2 στα 2 τελευταία.
(Ακριβές Σκορ) Άγιαξ 1-0 7.50 Κανένα Ανοικτό
Σύνολο: 11,00
Είχα παίξει και το 2-0 βεβαια αποψε για καλυψη...
Το σαββατο θα ποσταρω κανα σκορακι κι εδω για πρεμιερ λιγκ(μονο αυτοι παιζουν μπαλα το σκ) αφου εχω 2 στα 2 τελευταία.
poion Μαν αυτον που θα χασει.. αυτα που κερδισε σε εναν μηνα ..Δεν χρειαζεται.. Αν παιξεις ολα τα παιχνιδια Χ ειναι σαν να παιζεις οπως αυτος..ΥΓ..Kaλημερα απο σκοπια γευγελη.ΥΓ2Απο αυριο διαιτα..φιλε χρηστο, πεισε το φιλο σου να δωσει κανα σημειο...
;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K